QUOTE(karinna @ 2013 02 24, 08:18)
Antsnukio reikės dalyje Lietuvos miestų, nors nelabai kas ir kimba. Mano šunys jau virš trijų metų soc. testą turi, nė karto nieks prie mūsų dėl antsnukių nekibo, nieko neklausė.
Vokietija labai žiūri į tai, kaip vežami šunys. Arba spec. narve, arba prisegti saugos diržais turėtų būti. Jei sustabdys, į tai žiūrės. Antsnukių lyg nereikia. Lenkijoje iškart už sienos mus kartą stabdė, šunį kuris kemperyje buvo laisvas paglostė, šunų veislių paklausė ir tiek, jokių dokumentų net negalvojo prašyt. Vedžiojom ten irgi ramiai be antsnukių, kaip ir visi seminaro dalyviai.
Vokietija labai žiūri į tai, kaip vežami šunys. Arba spec. narve, arba prisegti saugos diržais turėtų būti. Jei sustabdys, į tai žiūrės. Antsnukių lyg nereikia. Lenkijoje iškart už sienos mus kartą stabdė, šunį kuris kemperyje buvo laisvas paglostė, šunų veislių paklausė ir tiek, jokių dokumentų net negalvojo prašyt. Vedžiojom ten irgi ramiai be antsnukių, kaip ir visi seminaro dalyviai.
QUOTE(VekiVivon* @ 2013 02 24, 12:42)
Jei šuo nelabai klusnus - geriau turėt antsnukį
QUOTE(Agnnyte @ 2013 02 24, 12:44)
Taigi kad tas antsnukis 15 litų tekainuoja... Aš dėl visa ko pasiimčiau.
QUOTE(zay @ 2013 02 24, 13:41)
Gyvenime Vokietijoje nereikėjo antsnukio, nei vienam šuniui kurį vežiaus, nėra pas juos tokio reikalavimo.
QUOTE(Sancta @ 2013 02 24, 21:31)
Aha,nemaciau vokietijoj sunu su antsnukiu o ir vazinejasi jie cia visaip,dazniausiai bagazinese universalu,narvuose o maziukai belekur .Va nufotkinau vaizdeli dideliam prekybos centre,ant kurio vos neuzlipau
nagrinėjau ir aš šią temą kažkada