Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su šunimi į kitą šalį - 2

QUOTE(Tėjja @ 2011 08 14, 21:38)
Siaubas.. Kaip gaila, kad Norvegija neįeina į sąrašą.  verysad.gif Įdomu, kodėl...

Greičiausiai dėl to,kad Norvegija ne Europos sąjungoje ax.gif
Atsakyti
sveiki. gal kas keliavot i svedija keltu be masinos? vezuosi savo suniuka viena. turiu jo pasa su skiepais sutvarkyta mano vardu, o jo cipas idetas seniau mano draugo vardu (jis laukia musu norvegijoj). ar nekils muitininkams jokiu itarimu? skaiciau, kad reikia tik atvykus is svedija su savo augintiniu eiti muitine i 'red zone' ir registruotis. kaip ten ji registruoja? paziuri pasa ir viskas? ar jo cipa skanuoja? kazkaip nesmagu, kai nieko nezinau, o keliaut reiks vienai. skrist nenoriu, nes mano suo sveria apie 12kg, tai reiskia reiks ji uzmigdyt ir palikt bagazo skyriui lektuve, o as to nenoriu. is anksto dekoju uz suteikta info:))
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 07 31, 12:48)
O gal kas patirties skraidinant turi? Labai idomu butu.

Ziurint kokia patirtis domina smile.gif
Atsakyti
sveiki,
kaip transportuoti šunį į kitą šalį? ar geriau talpint į narvą, ar tiesiog prisegti prie saugos diržų? man narvas atrodo patikimiau g.gif kaip žinot koks tinkamas dydis? auginu berno zenenhundą g.gif
Atsakyti
O mes ir vietoj važinėjam tik su saugos diržu prisegę šunį, va tokį turim:

http://www.kerbl.de/...s...&siteTyp=1#

Ir kikoj yra jų, tik brangiai plešia mačiau smile.gif
Atsakyti
Gal kas iš skridusių su AirBaltic turit šiai bendrovei įtinkantį tašiuką? (The overall dimensions of a box may not exceed 55x40x20 cm and the weight of a box may not exceed 8 kg). Labai reiktų išsinuomoti help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuse: 01 rugsėjo 2011 - 15:50
QUOTE(Tuse @ 2011 09 01, 16:45)
Gal kas iš skridusių su AirBaltic turit šiai bendrovei įtinkantį tašiuką? (The overall dimensions of a box may not exceed 55x40x20 cm and the weight of a box may not exceed 8 kg). Labai reiktų išsinuomoti help.gif

Turiu, mes Panevėžyje smile.gif
Atsakyti
Dėkui, Bites 4u.gif, jei ką, žinosiu. Bet ko gero, nereikės rolleyes.gif
Atsakyti
temos autore ar jau vazevote?mes vaziuojam ziema,patirtis praverstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2011 09 06, 18:24)
temos autore ar jau vazevote?mes vaziuojam ziema,patirtis praverstu 4u.gif

turbut cia kreipiates i mane rolleyes.gif ne dar nevaziavom, kelione nusimato lapkriti, manau smulkiai viska jums gryzusi papasakosiu kaip ten mums sekesi..truputeli jauduliukas ima,bet vis tikiuos,kad viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(Zivilita @ 2011 09 07, 07:37)
turbut cia kreipiates i mane rolleyes.gif  ne dar nevaziavom, kelione nusimato lapkriti, manau smulkiai viska jums gryzusi papasakosiu kaip ten mums sekesi..truputeli jauduliukas ima,bet vis tikiuos,kad viskas bus gerai...

jaudinuosi ir as labai,tikiuosi jums bus viskas ok. o man jusu patirtis bus labai vertinga 4u.gif tiesa kur planuojat stoti?
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2011 09 07, 10:01)
jaudinuosi ir as labai,tikiuosi jums bus viskas ok. o man jusu patirtis bus labai vertinga 4u.gif  tiesa kur planuojat stoti?

kai vaziavom beveik pries metus,bet aisku be sunu,tai gryzdami niekur nestojom,tik siaip prasivaiksciot,atsigert kavytes,bet istempem be ilgu sustojimu,ir labai greit parvykom,ir dabar bandysim,aisku su sunimis bus daugiau sustojimu,kad prasilakstytu,tad stosim kur aisktelese,vairuotojas pamiegos kol lakstysim ir viskas,nes noresis kuo greiciau grysti namo smile.gif
Atsakyti