QUOTE(ause makaliause @ 2012 04 27, 14:04)
O kaip yra, jei suniukas pats sveria jau daugiau negu 8 kg? Tada jis i bagaza talpinamas?
taip, tada boksas turi būti toks, kad šuo galėtų jame laisvai stovėti ir apsisukti, ir šuo skrenda krovinių skyriuj, tik reikia išanksto tartis su avialinijom, nes ne visi lėktuvai turi vietą gyvam kroviniui.
QUOTE(gaudyk @ 2012 04 27, 14:49)
O tu uspakajoncu visai neblogu yra gyvunams Nereikia leist slopinanciu kad suo apgluses butu kaip kad musu veterinarai megsta, galima tik tokios "kosmetikos" nestipriai veikiancios uzduot, kad vietoj to kad stresuotu ta laika prasnuduriuotu...
Yra tokios Happy Traveller - kapsulytes su valerijonu, ramunelem ir kitokiom zolelem na ir feromonai sunims kad ramiau jaustusi. Visgi triuksmas lektuve sunim didelis nors ta patalpa kur keliauja gyvunai ir izoliuota kazkiek, slegis stabilus, temperatura normali, taciau stresas didelis.
Yra tokios Happy Traveller - kapsulytes su valerijonu, ramunelem ir kitokiom zolelem na ir feromonai sunims kad ramiau jaustusi. Visgi triuksmas lektuve sunim didelis nors ta patalpa kur keliauja gyvunai ir izoliuota kazkiek, slegis stabilus, temperatura normali, taciau stresas didelis.
Aš esu asmeniškai prieš bet kokius vaistus ir žolytes ( kurios beje gali būti ir stiprersnės už chemiją) jei tai nėra būtina rimtai ligai gydyti
net ir į tokias šalis kaip Filipinai, Meksika, kur skrydis trunka vos ne 2 paras su latviais mano mazgiai be jokių raminamų nuskrido labai geros tiek fizinės, tiek psichinės kondicijos, kuo naujieji šeimininkai labai džiaugėsi.