Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(sanzile @ 2011 07 29, 14:01)
Iseinu taisyti klaidu, kurias pridare mane gydziusieji gydytojai. Uztruks ne maziau metus. Esu gerokai nustebinta ir tiek pat nusivylusi, jog pasitiketi gydytojais yra be galo sunku.
Tiesa, vieninteliam kam galiu padekoti, tai Latvijos gyd. Treisui. Uz pinigavima- E. Tvarijonavicienei.
Aciu Jums, kad esat wub.gif

oi kaip baisiai skamba doh.gif gal ilisiu i dusia (jei nenori neatsakinek), bet ka taip baisiai nugyde?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 29, 13:14)
oi kaip baisiai skamba  doh.gif gal ilisiu i dusia (jei nenori neatsakinek), bet ka taip baisiai nugyde?

Vakar buvau praradusi kalbos dovana, siandien geriau:) Istiesu- tai ne pasaulio pabaiga, bet.. Per tris metus turejau keturias operacijas, tukstancius echoskopu ir niekas nepastebejo jog gimdoje turiu aiskia pertvara doh.gif O kas baisiausia, kad pooperacinese isvadose tokiu diagnoziu prirasyta, kad neaisku.. gal buvau sumaisyta su kitomis pacientemis.. g.gif Tad pagal tas isvadas ir buvau vertinama..
Atsakyti
sanzile
Nu nieko sau...
Kaz kaip nemaloniai viskas skamba, bet gi tai galima istaisyti?! Tai linkiu, kas viskas eitusi nuo siol tik sklandziai! Labai-labai linkiu! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

P.S. Viskas eina bangom. Geros naujienos, po to daug blogu ir negeru. Ir tada buna vel geros... Tai kad tos blogos naujienos butu tik mazas bangavimas pas mus, o jau geros - tai visas cunami!!!!
Atsakyti
sveikos mergaites,ne i ta temute rasau ,gal kas vaziuojate pas Bykova kita savaite turiu prasyma nuo Zieminukes gal galetumete paimti jai injekcija is Bykovos,nes ji negali nuvaziuoti ,guli ligonineje,labai aciu ,rasykit man i az.
Atsakyti
Sanzile, nu kaip ziauru doh.gif *****, eilini karta pradedu suprasti, jei pati nieko nezinai, tai niekas uz tave niekas nieko nepadarys doh.gif Laikykis 4u.gif ir kaip jau buvau rasiusi, tegul neprireikia tau IVF'o, tegul pakanka tik LP, kad pasiektum rezultata 4u.gif

QUOTE(nora24 @ 2011 07 29, 14:48)
sveikos mergaites,ne i ta temute rasau ,gal kas vaziuojate pas Bykova kita savaite turiu prasyma nuo Zieminukes gal galetumete paimti jai injekcija is Bykovos,nes ji negali nuvaziuoti ,guli ligonineje,labai aciu ,rasykit man i az.

doh.gif bet jai viskas gerai? Tikiuosi nieko blogo jos kleckiukams nenutiko? 4u.gif
Atsakyti
Damos, turiu viena bloga naujiena, viena nekokia blush2.gif
Bloga - liko tik vienas
Nekokia - neaisku kai ten su antru. Pagal ta teorija, kad mamos pilve geriausia - reiketu sodinti siandien. Pagal ta teorija, kad ner cia ko zaisti su abejotinos kokybes atsalditu embrionu, tai laukiam rytojaus. Pasirinkau antra teorija, kaip aksioma.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 29, 15:08)
Damos, turiu viena bloga naujiena, viena nekokia  blush2.gif
Bloga - liko tik vienas
Nekokia - neaisku kai ten su antru. Pagal ta teorija, kad mamos pilve geriausia - reiketu sodinti siandien. Pagal ta teorija, kad ner cia ko zaisti su abejotinos kokybes atsalditu embrionu, tai laukiam rytojaus. Pasirinkau antra teorija, kaip aksioma.

nu nacert..., blyn kaip susibiesinau doh.gif Suku kumscius, kryziuoju kojas ir rankas, kad iki rytojaus jis paaugtu ir nenuviltu mamos 4u.gif O tau ramybes ramybes ir dar karta ramybes 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
Suku kumscius, kryziuoju kojas ir rankas, kad iki rytojaus jis paaugtu ir nenuviltu mamos

wub.gif wub.gif wub.gif
Paziuresim. Rytoj bus kita diena.
Bet kokiu atveju labai esu patenkinta, kad nenukeliau visa sita reikala i rudeni, kaip norejau is pradziu. Jei ka, tai rudeni ramiausiai galesiu padaryti nauja IVF. Va kaip cia antrokams sekasi!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 29, 13:08)
Damos, turiu viena bloga naujiena, viena nekokia  blush2.gif
Bloga - liko tik vienas

Zinai,ka pasakysiu,buciau tavo vietoj deciau i kelnes kaip reikalas-vis tik viltys,noras ir ko geriausio tikejimas daro savo.Bet kaip zmogus,blaiviai ziurintis is sono,galiu pasakyt,kad viskas cia gerai.Na liko vienas tai liko vienas,juk jei is sito derliaus turesi viena vaika tai bus gerai?Na ir tikek tuo vienu likusiu.O kiek cia istoriju,kai beviltiskos snaigutes pavirto normaliais nestumais ir vaikais .... doh.gif
Taigi ir as laukiu sekmingos pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
Warwaryte, as tavo vietoj jau buciau pabijojus ir siandien viska susirinkus blush2.gif Bet jeigu tu lauki kas toliau bus, medalis tau thumbup.gif Duok Dieve tavo kantrybe ir ramybe duotu taip norima rezultata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 29, 15:20)
Bet kokiu atveju labai esu patenkinta, kad nenukeliau visa sita reikala i rudeni, kaip norejau is pradziu. Jei ka, tai rudeni ramiausiai galesiu padaryti nauja IVF. Va kaip cia antrokams sekasi!

Dziugina tavo optimizmas wub.gif taip ir toliau 4u.gif Nu o tas smarkuolis lai nepaveda mirksiukas.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Bet kaip zmogus,blaiviai ziurintis is sono,galiu pasakyt,kad viskas cia gerai.Na liko vienas tai liko vienas

As gal per daug blaivus zmogus, bet net gyd. netiki, kad rytoj bus ka sodinti. Ne, as aisku labai laukiu rytojaus, ir net dabar eisiu i Juros svente ir negersiu alaus lotuliukas.gif

juk jei is sito derliaus turesi viena vaika tai bus gerai?

Tai butu idealu. As tikrai daugiau net nesvajociau!

Palauksim rytojaus.
Atsakyti