Warwariukai, tiesiog laukiam dabar.Siunciu tavo pingvinam pacias savo teigiamiausias mintis
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 28, 22:57)
Aciu uz naujus namucius.
Vadas kuri laika patyles, rupesteliu turi, sirdele skauda, tai geriau ramiai, tyliai stebesiu ir sirgsiu uz visas.
Vadas kuri laika patyles, rupesteliu turi, sirdele skauda, tai geriau ramiai, tyliai stebesiu ir sirgsiu uz visas.
Sveikutes
Na,kas nutiko musu vadui Na,kad tas sirdeles skausmas tik praeitu kaip debesys,issisklaidytu greitai,ir islystu saulyte.Kas bebutu,siunciu optimizmo balioniuka
Warwara,oi kaip laukiu tos valandeles,bus superiniai tavo pingvinukai-PRIVALO BUTI nu super lai si dienele buna labai labai labai sekminga-laikau kumstelius uz tave ir pingvinukus
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 07 28, 21:03)
Toms, kurios mane pazista ir ne tik , linkiu didziausiu noru issipildymo! Bukit stiprios ir ryztingos O as atsisveikinu ir viliuosi sugrizti po kurio laiko
Uzsuksiu paskaityti, kaip sekasis Citui ir Warwarai:*
Aciukas uz toookius grazius palinkejimus,,o as irgi prisidedu prie palinkejimu kad tau nebereiktu to IVF,kad viskas pasisektu ir taip-laikykis
QUOTE(sanzile @ 2011 07 28, 22:03)
Toms, kurios mane pazista ir ne tik , linkiu didziausiu noru issipildymo! Bukit stiprios ir ryztingos O as atsisveikinu ir viliuosi sugrizti po kurio laiko
Sanzile, sveikute kaip laikaisi? kas tavo fronte naujesnio, kur pasitrauki? kokie planai artimiausi?
O man zinokit kazkaip keista kad nepasirodo Errachka? Tikiuosi del geru ziniu nepasirodo
QUOTE(Warwara @ 2011 07 29, 10:36)
jo jo, tu ramiai sedek, tau ramybes reikia, kad pingvinukai neateitu pas is nerimo isprotejusia mamyte o as jau ta "juoda" darba uz tave padarysiu
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 29, 11:27)
O man zinokit kazkaip keista kad nepasirodo Errachka? Tikiuosi del geru ziniu nepasirodo
labai tikiu, kad jinai ramiausiai sau atostogauja glostydama pilveli
Afrodite69
Errachka gi sake, kad per daug nerasys, nenori... Tai ramybes jau ir geru ziniu tikrai laukiam!
Atiloja
Errachka gi sake, kad per daug nerasys, nenori... Tai ramybes jau ir geru ziniu tikrai laukiam!
Atiloja
o as jau ta "juoda" darba uz tave padarysiu
Sutarta! Parduota! Aciu!
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 29, 09:30)
Nu baikit cia Tureciau pasirinkima gal butu kitaip,parduotuvej vaiku nenusipirksi gi.O dabar pasirinkimo nera,bet yra uzsispyrimas
Warwara,kaip tavo pingviniukai ?
Warwara,kaip tavo pingviniukai ?
Aciu tau uz patarimus,Sulauksiu pirmadienio,o paskui spresim ka daryti.Tas kraujavimas toks idomus,dar taip stipriai ir neprasidejo,tik kaip nemazas tepliojimas tamsiu krauju.Lendu i pogrindi,vakar issisnekejau,busiu vel tyli skaitytoja.Visom mergaitem sekmes ir stiprybes,ir geru rezultatu.
QUOTE(taitiek @ 2011 07 29, 10:18)
Aciu tau uz patarimus,Sulauksiu pirmadienio,o paskui spresim ka daryti.Tas kraujavimas toks idomus,dar taip stipriai ir neprasidejo,tik kaip nemazas tepliojimas tamsiu krauju.Lendu i pogrindi,vakar issisnekejau,busiu vel tyli skaitytoja.Visom mergaitem sekmes ir stiprybes,ir geru rezultatu.
Na maza ka,gal koks implantacinis,o nuo clexane + aspirinas ir gavosi kaip smarkesnis.Man irgi du kart patepe,galvojau amen,bet viskas tvarkoj,skane patvirtino kad tikrai ne is gimdos ar kur pavojinga leliui butu.Nevartociau skystinamu nieko nebutu buve gal,o dabar net net i dupce vaistus suleidus kraujuko nemazai isbega.Tai linkiu ir tikiuosi,kad cia pas tave nieko rimto ir viskas baigtusi sekmingai.Virusiuku siunciu
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 29, 12:23)
Na maza ka,gal koks implantacinis,o nuo clexane + aspirinas ir gavosi kaip smarkesnis.Man irgi du kart patepe,galvojau amen,bet viskas tvarkoj,skane patvirtino kad tikrai ne is gimdos ar kur pavojinga leliui butu.Nevartociau skystinamu nieko nebutu buve gal,o dabar net net i dupce vaistus suleidus kraujuko nemazai isbega.Tai linkiu ir tikiuosi,kad cia pas tave nieko rimto ir viskas baigtusi sekmingai.Virusiuku siunciu
Na as nesuprantu ji kaip vakar mane ziurejo ekoskopu tai sake kad nemato mmm,tai kaip cia gali buti ?
QUOTE(taitiek @ 2011 07 29, 10:33)
Na as nesuprantu ji kaip vakar mane ziurejo ekoskopu tai sake kad nemato mmm,tai kaip cia gali buti ?
As nezinau pagal ka jie mato ir pagal ka ne,bet logiskai galvojant,turetu buti kazkoks gleivines atsisluoksniavimas matyt.Gal tau kraujuoja pvz is kaklelio.
O gal bando kabintis tos blastukes ir jei yra DQ match'as tarp tave ir vyro,kyla kileriu ataka ir tada viskas labai greitai vyksta.Ta prasme atkerta jos trophoblasta ir kraujuoji.
Nu matysim kaip cia bus,sake tavo endometriumas labai geras,nu ji daktare negalvoju kad seipsau lieps testi vaistus.Nu blogiau jau nebus
Iseinu taisyti klaidu, kurias pridare mane gydziusieji gydytojai. Uztruks ne maziau metus. Esu gerokai nustebinta ir tiek pat nusivylusi, jog pasitiketi gydytojais yra be galo sunku.
Tiesa, vieninteliam kam galiu padekoti, tai Latvijos gyd. Treisui. Uz pinigavima- E. Tvarijonavicienei.
Aciu Jums, kad esat
Tiesa, vieninteliam kam galiu padekoti, tai Latvijos gyd. Treisui. Uz pinigavima- E. Tvarijonavicienei.
Aciu Jums, kad esat