Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Warwariukai, tiesiog laukiam dabar.Siunciu tavo pingvinam pacias savo teigiamiausias mintis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 28, 22:57)
Aciu uz naujus namucius.  wub.gif  4u.gif

Vadas kuri laika patyles, rupesteliu turi, sirdele skauda, tai geriau ramiai, tyliai stebesiu ir sirgsiu uz visas.  wub.gif  4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Na,kas nutiko musu vadui g.gif Na,kad tas sirdeles skausmas tik praeitu kaip debesys,issisklaidytu greitai,ir islystu saulyte.Kas bebutu,siunciu optimizmo balioniuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Warwara,oi kaip laukiu tos valandeles,bus superiniai tavo pingvinukai-PRIVALO BUTI thumbup.gif nu super lai si dienele buna labai labai labai sekminga-laikau kumstelius uz tave ir pingvinukus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 07 28, 21:03)
Toms, kurios mane pazista blush2.gif ir ne tik mirksiukas.gif , linkiu didziausiu noru issipildymo! Bukit stiprios ir ryztingos 4u.gif O as atsisveikinu ir viliuosi sugrizti po kurio laiko huh.gif

Uzsuksiu paskaityti, kaip sekasis Citui ir Warwarai:*

Aciukas uz toookius grazius palinkejimus,,o as irgi prisidedu prie palinkejimu kad tau nebereiktu to IVF,kad viskas pasisektu ir taip-laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 07 28, 22:03)
Toms, kurios mane pazista blush2.gif ir ne tik mirksiukas.gif , linkiu didziausiu noru issipildymo! Bukit stiprios ir ryztingos 4u.gif O as atsisveikinu ir viliuosi sugrizti po kurio laiko huh.gif

Uzsuksiu paskaityti, kaip sekasis Citui ir Warwarai:*

Sanzile, sveikute 4u.gif kaip laikaisi? kas tavo fronte naujesnio, kur pasitrauki? kokie planai artimiausi?
Atsakyti
O man zinokit kazkaip keista kad nepasirodo Errachka? Tikiuosi del geru ziniu nepasirodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 29, 10:36)

Tai gerai, nu nerimauk, o as ramiai palauksiu smile.gif  wub.gif  thumbup.gif

jo jo, tu ramiai sedek, tau ramybes reikia, kad pingvinukai neateitu pas is nerimo isprotejusia mamyte biggrin.gif o as jau ta "juoda" darba uz tave padarysiu biggrin.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 29, 11:27)
O man zinokit kazkaip keista kad nepasirodo Errachka? Tikiuosi del geru ziniu nepasirodo ax.gif

labai tikiu, kad jinai ramiausiai sau atostogauja glostydama pilveli 4u.gif
Atsakyti
Afrodite69
Errachka gi sake, kad per daug nerasys, nenori... Tai ramybes jau ir geru ziniu tikrai laukiam! wub.gif

Atiloja
o as jau ta "juoda" darba uz tave padarysiu
Sutarta! Parduota! thumbup.gif wub.gif Aciu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 29, 09:30)
Nu baikit cia  blush2.gif Tureciau pasirinkima gal butu kitaip,parduotuvej vaiku nenusipirksi gi.O dabar pasirinkimo nera,bet yra uzsispyrimas  smile.gif

Warwara,kaip tavo pingviniukai ?  bigsmile.gif

Aciu tau uz patarimus,Sulauksiu pirmadienio,o paskui spresim ka daryti.Tas kraujavimas toks idomus,dar taip stipriai ir neprasidejo,tik kaip nemazas tepliojimas tamsiu krauju.Lendu i pogrindi,vakar issisnekejau,busiu vel tyli skaitytoja.Visom mergaitem sekmes ir stiprybes,ir geru rezultatu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 07 29, 10:18)
Aciu tau uz patarimus,Sulauksiu pirmadienio,o paskui spresim ka daryti.Tas kraujavimas toks idomus,dar taip stipriai ir neprasidejo,tik kaip nemazas tepliojimas tamsiu krauju.Lendu i pogrindi,vakar issisnekejau,busiu vel tyli skaitytoja.Visom mergaitem sekmes ir stiprybes,ir geru rezultatu. 4u.gif

Na maza ka,gal koks implantacinis,o nuo clexane + aspirinas ir gavosi kaip smarkesnis.Man irgi du kart patepe,galvojau amen,bet viskas tvarkoj,skane patvirtino kad tikrai ne is gimdos ar kur pavojinga leliui butu.Nevartociau skystinamu nieko nebutu buve gal,o dabar net net i dupce vaistus suleidus kraujuko nemazai isbega.Tai linkiu ir tikiuosi,kad cia pas tave nieko rimto ir viskas baigtusi sekmingai.Virusiuku siunciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 29, 12:23)
Na maza ka,gal koks implantacinis,o nuo clexane + aspirinas ir gavosi kaip smarkesnis.Man irgi du kart patepe,galvojau amen,bet viskas tvarkoj,skane patvirtino kad tikrai ne is gimdos ar kur pavojinga leliui butu.Nevartociau skystinamu nieko nebutu buve gal,o dabar net net i dupce vaistus suleidus kraujuko nemazai isbega.Tai linkiu ir tikiuosi,kad cia pas tave nieko rimto ir viskas baigtusi sekmingai.Virusiuku siunciu  mirksiukas.gif

Na as nesuprantu ji kaip vakar mane ziurejo ekoskopu tai sake kad nemato mmm,tai kaip cia gali buti ?
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 07 29, 10:33)
Na as nesuprantu ji kaip vakar mane ziurejo ekoskopu tai sake kad nemato mmm,tai kaip cia gali buti ?

As nezinau pagal ka jie mato ir pagal ka ne,bet logiskai galvojant,turetu buti kazkoks gleivines atsisluoksniavimas matyt.Gal tau kraujuoja pvz is kaklelio.
O gal bando kabintis tos blastukes ir jei yra DQ match'as tarp tave ir vyro,kyla kileriu ataka ir tada viskas labai greitai vyksta.Ta prasme atkerta jos trophoblasta ir kraujuoji.
Atsakyti
Nu matysim kaip cia bus,sake tavo endometriumas labai geras,nu ji daktare negalvoju kad seipsau lieps testi vaistus.Nu blogiau jau nebus blush2.gif
Atsakyti
Iseinu taisyti klaidu, kurias pridare mane gydziusieji gydytojai. Uztruks ne maziau metus. Esu gerokai nustebinta ir tiek pat nusivylusi, jog pasitiketi gydytojais yra be galo sunku.
Tiesa, vieninteliam kam galiu padekoti, tai Latvijos gyd. Treisui. Uz pinigavima- E. Tvarijonavicienei.
Aciu Jums, kad esat wub.gif
Atsakyti