Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 28, 19:22)
Dar antibu kursas per stimuliacija buvo,ir po teigiamo nt.

Keberiokst, keli klausimeliai tau kaip visazinei smile.gif Ar antibus per ivf vartojai del to, kad buvo tu graikisku zarazu? Ir dar - kokiu tikslu metformin'as skiriamas?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 28, 19:48)
LT tyrimu niekas nedaro.Is esmes kileriu tyrimus gali pasidaryti Santariskese,bet kiek jie gero tau be konsultacijos duos,tai nezinau.Juo labiau ten tik keli titrai daromi.Del imuniniu reikalu del pastojimo ar nestumo ne tik kileres daromos,bet ir citokinu santykis,pasleptos infekcijos (cia graikijos tyrimas),leukocitu antikuniu susidarymas paemus tavo vyro krauja,DQ genotipas-tavo ir tb.Paskutiniems dviems labiau taikoma LIT.Is esmes gal butu imanoma pasidaryti kileres LT ar LV ir tada aklai darytis LIT pas Bykova.Kitas reikalas kad nei LV nei LT nedaro CD 19+CD5+,cia antikuniai pries hormonus,tame tarpe ir PRG.

Dekui, Keberiokst, uz issamu atsakyma mirksiukas.gif Atsimenu kai darei si ivf pagalvojau-"siai merginai tikrai pasiseks...,susizavejau tavo ryztu, net geda pasidare, kad as ne taip stipriai kovoju... blush2.gif "

Dar klausimelis-rugsejo men planuoju detis snaigutes, si karta noriu aspirina pavartoti-kaip manote-pries kiek laiko pradeti ji gerti, ar jau dabar galiu? Ir kokiom dozem? blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz naujus namucius. wub.gif 4u.gif

Vadas kuri laika patyles, rupesteliu turi, sirdele skauda, tai geriau ramiai, tyliai stebesiu ir sirgsiu uz visas. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 28, 22:57)
Vadas kuri laika patyles, rupesteliu turi, sirdele skauda, tai geriau ramiai, tyliai stebesiu ir sirgsiu uz visas.  wub.gif  4u.gif

Kas gi musu mylimam vadui ant sirdutes guli?..Laikykis, mazyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 28, 19:00)
Kas gi musu mylimam vadui ant sirdutes guli?..Laikykis, mazyte  4u.gif

Per daug sirdute skauda, negaliu kol kas kalbeti, skauda labai, bet reikes susitaikyti... ir kaip nepatinka man tokios emocijos pries svarbius, pacius svarbiausius ivykius.

Visom ssiunciu po bucki, po dideli tikejima, nes mano sirdyje, kad ir kiek liudesio butu del kitu priezasciu, vienas varikliukas, vienintelis mane veda gyvenime i prieki... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 28, 20:01)
Keberiokst, keli klausimeliai tau kaip visazinei smile.gif Ar antibus per ivf vartojai del to, kad buvo tu graikisku zarazu? Ir dar - kokiu tikslu metformin'as skiriamas?

De zarazu.

O de metformino-mano gydytojau nesutaria,yra pks ar nera pks.Vieniems taip atrodo kitiems kitaip,zodziu metforminas israsytas pries 3 metus del pks.Tyrimai rodo,kad metforminas gerina kiausialasciu kokybe,kuri esant pks del insulino rezistencijos gali buti ne tokia gera.Paprastai ji liepia tik pastojus nutraukti,bet kam persileidimai liepia vartoti iki 3 menesiu,nes yra irodymu,kad apmazina persileidimo rizika.Matyt,del tos pacios insulino rezistencijos.

Taitiek,dar pagalvojau-jei jau sugalvosi daryti Cikagos testus issiklausines kas konkreciai ten ieina.Realiai turetu buti TH1/TH2 santykis,jei su situ kas blogai reiktu humiros,arba ieskoti infekcijos,nes kartais buna uzkile del zarazos,keliu kileriu titrai,ju aktyvumas,ir atsparumas intralipidams ir imunoglobulinui;LAD testas ir DQ match-va sitiems prireiktu LIT. 4u.gif

Zemyna,imk 4u.gif Kas bebutu-praeis.Nuotaikeles geresnes linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
kerzaka
gero starto! thumbup.gif Tai tu dar i liepos saraseli patenki? Kaip smagu! wub.gif

sanzile
O as atsisveikinu ir viliuosi sugrizti po kurio laiko

O kas atsitiko, ka???

taitiek

Na as gerdavau prednezalone po 5 tabletes rytais,cia manau tie patys vaistai,ar klystu?Gerdavau 6 ryte,nes jie duoda energijos,

A ne? As po 2 geriu, tai aisku ne 5. Net energijos 0 be pagaliuko net g.gif

avilte
Dar klausimelis-rugsejo men planuoju detis snaigutes, si karta noriu aspirina pavartoti-kaip manote-pries kiek laiko pradeti ji gerti, ar jau dabar galiu? Ir kokiom dozem?

Man skyria gerti nuo apziuros dienos (si karta tai buvo 2 c.d.) po 100mg po pietu.

Žemyna_mėlynakė
*Eik is vado sirdeles skausmas ir liudesis, eik lauk! Nes musu vadui rekia ramios sirdeles! wub.gif

avilte
Dekui, Keberiokst, uz issamu atsakyma   Atsimenu kai darei si ivf pagalvojau-"siai merginai tikrai pasiseks...,susizavejau tavo ryztu, net geda pasidare, kad as ne taip stipriai kovoju...   "

Aha, 150% pritariu. As Keberiokst postus apie imunines problemas skaitau kaip koki brandolines fizikos vadoveli, ne, fizikos dar puse velnio. Chemija! Tai vienintelis dalykas is mokyklos, kuri as aplamai nesupratau. Keberiokst operuoja tokiais zodziais, tiesa sakant man net baisu, as net nesistengiu suprasti kajinai raso. As esu absoliuciai isitikinusi, kad taip giliai neikad gyvenime nekasciau, nelakstyciau is vienos salies i kita. Auksciausio lygio pagarba!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 29 liepos 2011 - 08:29
Nu baikit cia blush2.gif Tureciau pasirinkima gal butu kitaip,parduotuvej vaiku nenusipirksi gi.O dabar pasirinkimo nera,bet yra uzsispyrimas smile.gif

Warwara,kaip tavo pingviniukai ? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 28, 14:47)
Sveikos mergytes  4u.gif

Betute, labai liudna sad.gif Bet pas tave liko stipruolis, kuris dziugins tevelius 4u.gif

QUOTE(Iride @ 2011 07 28, 15:40)

Aciu uz info, parasiau i AZ 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 07 28, 16:04)
O man klausimas del kraujo, ka jus ten tyriat toj Graikyjoj? Ir ka, kraujui nieko nebus per 2 sav? Gal ir man reikes kada  g.gif

vat sita info ir man aktuali (jei nepavyktu kitaip issiusti) 4u.gif
QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 17:08)

stiprybes tau 4u.gif nu bet tikekimes, kad pirmadienis pakeis rezultatus 4u.gif
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 28, 18:48)
LT tyrimu niekas nedaro.Is esmes kileriu tyrimus gali pasidaryti Santariskese,bet kiek jie gero tau be konsultacijos duos,tai nezinau.Juo labiau ten tik keli titrai daromi.

As dariausi Santariskese, ir paskui ejau pas Dadoniene konsultuotis 4u.gif

QUOTE(kerzaka @ 2011 07 28, 21:35)
ačiū  4u.gif Gal dar pamenu nuo kada? Aš esu gėrusi nuo 6 c.d. Bet gal kitoms kitaip skiria?

as prednizolona geriau nuo 2 cd po 3 tabletes per diena 4u.gif
QUOTE(avilte @ 2011 07 28, 22:26)
Dar klausimelis-rugsejo men planuoju detis snaigutes, si karta noriu aspirina pavartoti-kaip manote-pries kiek laiko pradeti ji gerti, ar jau dabar galiu? Ir kokiom dozem?  blush2.gif

siaip su aspirinu yra tokia problema: nuo jo gali uzkieteti viduriai+skrandyje atsirasti zaizdos (todel vartojant reikia labai ivertinti skrandzio stipruma) 4u.gif
Aspirina geriau nuo 2 cd, po 2 tabletes per diena 4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 28, 22:57)
Vadas kuri laika patyles, rupesteliu turi, sirdele skauda, tai geriau ramiai, tyliai stebesiu ir sirgsiu uz visas.  wub.gif  4u.gif

Nepalik musu ilgam 4u.gif Ir kuo daugiau dziugiu emociju 4u.gif
Papildyta:
Warwara, kaip pingvinuku sveikatele? Juk rytoj jau TA TACIAUSIA diena smile.gif

Ir kaip Erachkai sekasi? 4u.gif

Sanzile, laukiam griztancios 4u.gif Bendrai tai ne, negrizk - tegul pasiseka be IVF'o 4u.gif
Atsakyti
Damos, naujienu is pingviniku bus 15 val

Atiloja
Bendrai tai ne, negrizk - tegul pasiseka be IVF'o
wub.gif Taip! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 29, 10:29)
Damos, naujienu is pingviniku bus 15 val

ok, ramiai laukiam 15 val 4u.gif
nu ka as cia nusisneku... ramiai..., spirgu taip, lyg mano pingvinukus atsildytu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 29 liepos 2011 - 09:33
Atiloja
nu ka as cia nusisneku... ramiai..., spirgu taip, lyg mano pingvinukus atsildytu

Tai gerai, nu nerimauk, o as ramiai palauksiu smile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti