Taigi, šiandien buvau Rygoj (Embrions), apžiūrėjo ir leido su stimuliuojančiais pradėti. Prie to pačio užvažiavau ir pas Bykovą, pasitarti kada sekantį LIT daryti. Prieš tai esu dariusi gal šešis kartus (metų bėgyje), paskutinis buvo birželio vidurį. Pasakiau, kad, jei viskas gerai, punkcija ir įsodinimas apie rugpjūčio vidurį. Klausiau, ar dar vieno LIT nereiktų šiandien daryti. Ji kažkaip nesureagavo, nors kelis kartus perklausiau. Pasakė, kad vieną LIT darytis punkcijos dieną, o kitą kelios dienos po įsodinimo. Dar norėjo kažkokių tyrimų skirti (kaip visada), bet sakau, kas iš to, laiko jau nebėra ką nors gydyti, IVF vis viena suplanuotas. Tai ir neskyrė jokių papildomų tyrimų darytis nei papildų pagert. Tik sakė folinę padidinti iki 2,4 (vietoje 1). Už tokią "konsultaciją" sumokėjau 10 Lv Užtrukau gal 5 min Kadangi kitą antradienį vėl varau pas gydytoją apžiūrai, Bykova liepė vėl pas ją užvažiuoti -susitarti, kada punkcija ir įsodinimas, nes ji po kitos savaitės išeina atostogų. Tai, ką -nuvažiuosiu tartis dėl datų ir vėl už "konsultaciją" paprašys susimokėti Turbūt geriau pasiskambinsiu ir tel pasikalbėsim
T.P.Keberiokšt, dar tavo nuomonės norėjau Kai kalbėjau su Treisu dėl papildomų vaistų prie IVF, kurie galbūt galėtų padėti nuo pasikartojančių persileidimų, jis sakė, kad pats tokių neskiria, bet jei kiti gydytojai yra paskyrę, galiu naudoti. Tai dabar ir galvoju -nors ASF nerastas, bet kažkada Abraitis yra liepęs aspiriną gerti profilaktiškai (lelių planuojant). Tai aspiriną gerti pradėsiu šiandien pat. Dar naudoju L-Thyroksiną Šidlausko nurodymu. Bet gal man dar savarankiškai dexametasine panaudoti Per paskutinį IUI gydytoja buvo skyrus dėl visa pikta Skaičiau, kad su imuninėm jį mergaitės naudoja. Tai gal ir man pagerti Kaip manai? Metformino irgi turiu iš kažkurio ciklo (bandžiau per vieną pastojimą, deja ...)
Tai siandien tik crenonas ir foli,taip ir ryt clexane ir aspirino nenaudosiu.Tai taip iki pirmadienio jokio clexan ir aspirino
Initial Female Screen (once-off) 95
Sims Auto Immune Profile 200
Sims Hormone Profile 130
Cycle Monitoring Bloods (E2/LH/P4) 120
AMH Profile(AMH,TSH,Prolactin)
AMH (only)
200
150
Chicago Bloods 1000
Repeat Chicago Bloods 500
Sims Profile 1
(includes Cystic Fybrosis, Y Deletion and Karyotyping) 550
Fee per item :
Cystic Fybrosis 270
Y Deletion 260
Karyotyping 275
Radau kokius jie tyrimus daro,tai patarkit man kuriuos paprasyti kad padarytu,nes kainos tai nemazos ,gal del to jie ir nesiulo daryti,ir yra CHICAGO BLOODS,gal cia tas apie kuri snekat?Labai aciu uz visus patarimus
Papildyta:
man dare situos
DNR Fregmentation
AUTO IMMUNE
EU PROFILE(MALE XFEMALE),Tai tiek tyrimu apturejau,kad nustate apie tas zudikes,nu neskaitau hormonu E2 LH P4,Tik rezultatu neturiu jie byloje ,kaip minejau.
Sims Auto Immune Profile 200
Sims Hormone Profile 130
Cycle Monitoring Bloods (E2/LH/P4) 120
AMH Profile(AMH,TSH,Prolactin)
AMH (only)
200
150
Chicago Bloods 1000
Repeat Chicago Bloods 500
Sims Profile 1
(includes Cystic Fybrosis, Y Deletion and Karyotyping) 550
Fee per item :
Cystic Fybrosis 270
Y Deletion 260
Karyotyping 275
Radau kokius jie tyrimus daro,tai patarkit man kuriuos paprasyti kad padarytu,nes kainos tai nemazos ,gal del to jie ir nesiulo daryti,ir yra CHICAGO BLOODS,gal cia tas apie kuri snekat?Labai aciu uz visus patarimus
Papildyta:
man dare situos
DNR Fregmentation
AUTO IMMUNE
EU PROFILE(MALE XFEMALE),Tai tiek tyrimu apturejau,kad nustate apie tas zudikes,nu neskaitau hormonu E2 LH P4,Tik rezultatu neturiu jie byloje ,kaip minejau.
Tai tikriausiai cia tas pats Chicago,nes labai abejoju,kad vadintusi kitaip,o butu tas pats.Klausimas tada,kad jei sakei,kad jie tyre kileres ir parode ju daugiau,jie tyre Chicago ar ka kitaip?Jei taip,tai koki tyrima dare?Ar mokejai ta 1000 euru?
Kerzaka,as bijociau sau skirtis,vis tik ivf svarbus ir didelis reikalas.Ka minimum padaryciau tai pasikonsultuociau su ta gine kur iui darei,na de doziu.As pvz vartoju 25 mg,gal tau reiktu tik 5 mg.Na steroidai,siaip ne vitaminai,kazkaip man baisoka butu.
Del Bykovos skambinkis ir pasakyk kada atvaziuosi,be abejo jei nuvaziuoti pasakyt savo info ir dar uz tai sumoketi,cia biski per daug.Siandien gal apie 12 buvai?Nes skambinausi jai,sake su paciente sedi.O konsultacijos pas ja niekada ilgos nebuna,na tik pati pirmoji.As irgi 5 minuciu neisbunu.
Kerzaka,as bijociau sau skirtis,vis tik ivf svarbus ir didelis reikalas.Ka minimum padaryciau tai pasikonsultuociau su ta gine kur iui darei,na de doziu.As pvz vartoju 25 mg,gal tau reiktu tik 5 mg.Na steroidai,siaip ne vitaminai,kazkaip man baisoka butu.
Del Bykovos skambinkis ir pasakyk kada atvaziuosi,be abejo jei nuvaziuoti pasakyt savo info ir dar uz tai sumoketi,cia biski per daug.Siandien gal apie 12 buvai?Nes skambinausi jai,sake su paciente sedi.O konsultacijos pas ja niekada ilgos nebuna,na tik pati pirmoji.As irgi 5 minuciu neisbunu.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 28, 20:40)
Tai tikriausiai cia tas pats Chicago,nes labai abejoju,kad vadintusi kitaip,o butu tas pats.Klausimas tada,kad jei sakei,kad jie tyre kileres ir parode ju daugiau,jie tyre Chicago ar ka kitaip?Jei taip,tai koki tyrima dare?Ar mokejai ta 1000 euru?
man dare situosKerzaka,as bijociau sau skirtis,vis tik ivf svarbus ir didelis reikalas.Ka minimum padaryciau tai pasikonsultuociau su ta gine kur iui darei,na de doziu.As pvz vartoju 25 mg,gal tau reiktu tik 5 mg.Na steroidai,siaip ne vitaminai,kazkaip man baisoka butu.
DNR Fregmentation
AUTO IMMUNE
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 28, 19:40)
Siandien gal apie 12 buvai?Nes skambinausi jai,sake su paciente sedi
ne, as veliau. bet kai atvaziavom su viena pora buvo ką tik pabaigus ir kažkokius tyrimus jiems Bykova paskyrus buvo. Tai jie prieš mokėdami atidžiai studijavosi ir dar kažką ėjo aiškintis. Turbūt ne mums vieniems kliūna jos skiriamų tyrimų svarba.
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 28, 19:40)
nelabai norisi pas tą gydytoją grįžti. Ji man IVF siūlė siūlė, o aš latvius pasirinkau Pasižiūrėt reiks, kiek praeitą kartą steroidų skyrė (berods po 1 tab, kuri yra 0,5 mg). Juk LT juos skiria be jokio pagrindimo, t.y. jokių tyrimų nedaro -ar reikia, ir kiek. Skiria visoms prie IVF. O man ir prie paskutinio IUI dėl buvusių persileidimų.
Gal dar kas iš mergaičių parašys, po kiek tabletyčių dexametasono gėrė darydamos IVF
Toms, kurios mane pazista ir ne tik , linkiu didziausiu noru issipildymo! Bukit stiprios ir ryztingos O as atsisveikinu ir viliuosi sugrizti po kurio laiko
Uzsuksiu paskaityti, kaip sekasis Citui ir Warwarai:*
Uzsuksiu paskaityti, kaip sekasis Citui ir Warwarai:*
QUOTE(kerzaka @ 2011 07 28, 20:51)
ne, as veliau. bet kai atvaziavom su viena pora buvo ką tik pabaigus ir kažkokius tyrimus jiems Bykova paskyrus buvo. Tai jie prieš mokėdami atidžiai studijavosi ir dar kažką ėjo aiškintis. Turbūt ne mums vieniems kliūna jos skiriamų tyrimų svarba.
Papildyta:
nelabai norisi pas tą gydytoją grįžti. Ji man IVF siūlė siūlė, o aš latvius pasirinkau Pasižiūrėt reiks, kiek praeitą kartą steroidų skyrė (berods po 1 tab, kuri yra 0,5 mg). Juk LT juos skiria be jokio pagrindimo, t.y. jokių tyrimų nedaro -ar reikia, ir kiek. Skiria visoms prie IVF. O man ir prie paskutinio IUI dėl buvusių persileidimų.
Gal dar kas iš mergaičių parašys, po kiek tabletyčių dexametasono gėrė darydamos IVF
Papildyta:
Na as gerdavau prednezalone po 5 tabletes rytais,cia manau tie patys vaistai,ar klystu?Gerdavau 6 ryte,nes jie duoda energijos,ir vakarais sunku uzmigti,galiu tik po 3 val mieguoti ir uztenka,sake jie slopina imunine,ir prie to pacio visada B compleet vit.,tai jie ramina tai kaip ir gaunasi balansas del miego.
QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 20:15)
Na as gerdavau prednezalone po 5 tabletes rytais,cia manau tie patys vaistai,ar klystu?Gerdavau 6 ryte,nes jie duoda energijos,ir vakarais sunku uzmigti,galiu tik po 3 val mieguoti ir uztenka,sake jie slopina imunine,ir prie to pacio visada B compleet vit.,tai jie ramina tai kaip ir gaunasi balansas del miego.
prednisolone ir dexamethasone panašūs, bent jau tuo pačiu tikslu skiriamu. Tik kaip suprantu jų dozės skirtingos: 25mg of prednisolone is equivalent to about 4mg of dexamethasone.
QUOTE(kerzaka @ 2011 07 28, 21:29)
prednisolone ir dexamethasone panašūs, bent jau tuo pačiu tikslu skiriamu. Tik kaip suprantu jų dozės skirtingos: 25mg of prednisolone is equivalent to about 4mg of dexamethasone.
5mg.prednisolone
QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 20:31)
5mg.prednisolone
ačiū Gal dar pamenu nuo kada? Aš esu gėrusi nuo 6 c.d. Bet gal kitoms kitaip skiria?
QUOTE(kerzaka @ 2011 07 28, 21:35)
ačiū Gal dar pamenu nuo kada? Aš esu gėrusi nuo 6 c.d. Bet gal kitoms kitaip skiria?
nuo pirmo durio.