QUOTE(Citas @ 2011 08 16, 09:41)
Afrodite - o dar labai ilgai mus kankinsi be ziniu
?
Nebekankinsiu
Isodino man vakar du perliukus 8 lasteliu,simetriski-kaip sake gydytojas ir embriologe idealus jie.Ir uzsaldem dar tris(1-8lasteliu,ir du 7lasteliu).Bet as linkusi tiketi,kad tie uzsaldyti bus broliukas ar sesute;tiems kas pilvelyje gyvena
Dabar stengiuosi kuo daugiau gulineti,glostau pilvuka ir kalbinu maziukus pasilikti.Vyras aplink sokineja tik,bet va vieno ko neleidzia prie kompo sedet,pyksta nes kenkia maziukams,sako eitum geriau paguleti
Na,dabar laukiu rugpjucio 26 dienos-nes ta diena liepe kraujuka priduoti
nezinau viduj jauciu ramuma kazkaip ir isitikinima,kad sikart pavyko-tai dabar tik tas laukimas zudantis kuris galetu patvirtinti mano nuojauta kad tikrai mums pavyko
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 16, 12:39)
nors nerami dusele bus,bet tai nieko isnerimaus visus nergerumus ir paskui dziaugsis superiniu rezultatu
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 16, 13:12)
Kadangi man teks savo vyra raminti, as savaime rami tapsiu
, nes vyras mano kad ir kaip tyciotusi is manes, kad prie specu duru keiciu spalvas kaip tas begemotas, pats deda i kelnes kaip reikalas
, vargsas si savaitgali klausia, sako o tu tikrai negali buti nescia?
(mane dvi dienas pykino, draugavau su wc, matyt del maisto ir del pms) , sakau ne, kvailuti, sitai neimanoma
, gali isivaizduoti, kas desis paskutines dvi savaites, busiu apkaisiota testais.
Papildyta:
Pamatysi, viskas kuo puikiausiai bus.
Na,maniskis siaip viska verda viduje
bet vakar kai isgrido kad reikes pasidaryti man kraujo tyrima,paziurejo toookiom akim ir sako-tai ka as taip ir nepamatysiu kaip atrodo tos
II bruksniukai