Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(nanataa @ 2011 08 16, 12:28)
apie tai net nepagalvojau kad nesiskaito diena, bet vistiek ryt viena pagadinsiu smile.gif

gal jau turi kuo pasigirti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 16, 09:41)

Afrodite - o dar labai ilgai mus kankinsi be ziniu  ax.gif ?

Nebekankinsiu lotuliukas.gif Isodino man vakar du perliukus 8 lasteliu,simetriski-kaip sake gydytojas ir embriologe idealus jie.Ir uzsaldem dar tris(1-8lasteliu,ir du 7lasteliu).Bet as linkusi tiketi,kad tie uzsaldyti bus broliukas ar sesute;tiems kas pilvelyje gyvena wub.gif Dabar stengiuosi kuo daugiau gulineti,glostau pilvuka ir kalbinu maziukus pasilikti.Vyras aplink sokineja tik,bet va vieno ko neleidzia prie kompo sedet,pyksta nes kenkia maziukams,sako eitum geriau paguleti biggrin.gif Na,dabar laukiu rugpjucio 26 dienos-nes ta diena liepe kraujuka priduoti blush2.gif nezinau viduj jauciu ramuma kazkaip ir isitikinima,kad sikart pavyko-tai dabar tik tas laukimas zudantis kuris galetu patvirtinti mano nuojauta kad tikrai mums pavyko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 16, 12:39)
Dar is pirmo posto maniau, na nieko, nurims dar ji, bet nuzudei su antru  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nebusi tu rami dusele, oj nebusi.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nors nerami dusele bus,bet tai nieko isnerimaus visus nergerumus ir paskui dziaugsis superiniu rezultatu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 16, 13:12)
Kadangi man teks savo vyra raminti, as savaime rami tapsiu tongue.gif , nes vyras mano kad ir kaip tyciotusi is manes, kad prie specu duru keiciu spalvas kaip tas begemotas, pats deda i kelnes kaip reikalas  lotuliukas.gif , vargsas si savaitgali klausia, sako o tu tikrai negali buti nescia?  wub.gif  doh.gif  biggrin.gif  (mane dvi dienas pykino, draugavau su wc, matyt del maisto ir del pms) , sakau ne, kvailuti, sitai neimanoma wub.gif  verysad.gif , gali isivaizduoti, kas desis paskutines dvi savaites, busiu apkaisiota testais.  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Pamatysi, viskas kuo puikiausiai bus.  wub.gif  4u.gif

Na,maniskis siaip viska verda viduje blush2.gif bet vakar kai isgrido kad reikes pasidaryti man kraujo tyrima,paziurejo toookiom akim ir sako-tai ka as taip ir nepamatysiu kaip atrodo tos II bruksniukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, deja testas parode riebu I, bet as kazkaip dar isitikinusi kad ne laikas, ir as pati paskubejau
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 17, 08:43)
Nebekankinsiu lotuliukas.gif Isodino man vakar du perliukus 8 lasteliu,simetriski-kaip sake gydytojas ir embriologe idealus jie.Ir uzsaldem dar tris(1-8lasteliu,ir du 7lasteliu).Bet as linkusi tiketi,kad tie uzsaldyti bus broliukas ar sesute;tiems kas pilvelyje gyvena wub.gif Dabar stengiuosi kuo daugiau gulineti,glostau pilvuka ir kalbinu maziukus pasilikti.Vyras aplink sokineja tik,bet va vieno ko neleidzia prie kompo sedet,pyksta nes kenkia maziukams,sako eitum geriau paguleti Na,dabar laukiu rugpjucio 26 dienos-nes ta diena liepe kraujuka priduoti  nezinau viduj jauciu ramuma kazkaip ir isitikinima,kad sikart pavyko-tai dabar tik tas laukimas zudantis kuris galetu patvirtinti mano nuojauta kad tikrai mums pavyko
Papildyta:

drinks_cheers.gif nors nerami dusele bus,bet tai nieko isnerimaus visus nergerumus ir paskui dziaugsis superiniu rezultatu wub.gif
Papildyta:

Na,maniskis siaip viska verda viduje  bet vakar kai isgrido kad reikes pasidaryti man kraujo tyrima,paziurejo toookiom akim ir sako-tai ka as taip ir nepamatysiu kaip atrodo tos II bruksniukai lotuliukas.gif 

Afrodite69 - puikios naujienos, wub.gif ir net pavydu kai turit ka uzsaldyt, per 3 kartus niekada nebuvo ka uzsaldyti pas mus. Dziaugiuosi tavo ramybe ir tikejimu. Laukiam issiiepe ir suspaude kumscius 26d 4u.gif Tikiu kad tau pavyks wub.gif

Juokites juokites kad as nerami - paziuresiu kokia jau ta jusu ramybe bus mirksiukas.gif As tai va nueisiu po adatom pagulesiu (akupunktura) ir nuramins mane net labiau nei reikia lotuliukas.gif

Kai padarysi kraujo tyrima ir bus dideli skaiciukai, greituteliai ir NT apsysiok ir vyrui svente padarysi lotuliukas.gif

As siandien ryte pridaviau krauja o ryt suzinosiu ar galiu jau pagaliau pradet stimuliuotis, nes jau atsibodo badytis be jokio reikalo ir naudos tongue.gif

QUOTE(nanataa @ 2011 08 17, 09:33)
Labas rytas, deja testas parode riebu I, bet as kazkaip dar isitikinusi kad ne laikas, ir as pati paskubejau

Gerai kad taip galvoji, nes ir as manau kad biski per anksti tu cia uzsigriebei mirksiukas.gif bet pilnai tave suprantu nes ir as taip elgciausi wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Afrodite, linkiu, kad vyrui padovanotum bantu perrista pati Teisingiausia testuka. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif

Nanataa, as neuzskaitau, dar anksti. irnesakyk.gif 4u.gif
Atsakyti
Citai, na kaip tu cia dabar, koks be tikslo, tikslas visada yra mirksiukas.gif , aisku, dabar bus lb idomu ir dar spirgiau, kai stimuliacija pradesi. bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif

O as dienas skaiciuoju, skaiciuoju... wub.gif Turbut tikrai sunku tas dvi savaites, nes as nematau kada cia man tas vizitas prieis. rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 17, 08:33)

pritariu, kad dar ankstokai tu čia bandei II pamatyti. Dar pakentėk dienelę kitą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 17, 08:43)
Nebekankinsiu lotuliukas.gif Isodino man vakar du perliukus 8 lasteliu,simetriski-kaip sake gydytojas ir embriologe idealus jie.Ir uzsaldem dar tris(1-8lasteliu,ir du 7lasteliu).Bet as linkusi tiketi,kad tie uzsaldyti bus broliukas ar sesute;tiems kas pilvelyje gyvena wub.gif

Nu superinės naujienos thumbup.gif Viskas taip gražiai klostosi, tikrai turi pavykti. Jungiuosi prie palaikymo komandos. group.gif
Papildyta:
QUOTE(nanataa @ 2011 08 17, 09:33)

Tikrai gali būti, kad dar ankstoka. Neatpalaiduojam kumštukų ir laukiam toliau.
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2011 08 17, 08:03)
Jei pas latvius, tai leidžiama vienintelė dozė (dažniausiai prieš prasidedant mmm). Berods tu klausei kur susileisti, tai eik į savo polikliniką į procedūrinį, arba į bet kurią privačią ir paklausk ar tau gali vaistus suleisti. Dažniausia suleidzia. kad nevaikšcioti, gali pasiskambinti ir paklausti. Netikiu, kad visame mieste nerasi kas vaistus suleis.
Tik va Vilniuje, eugenijos klinikoje pati mačiau, kad už kažkurių vaistų suleidimą 10 lt paprašė  doh.gif Dėžutė buvo labai panasi į ovitrelio. O juk ovitrelį viens du ir pačios susileidžiam.

Man vaistukus susileisti tai ne problema. Vyras bado ir mane ir šunis kai reikia biggrin.gif Tik iš kur man tų blokuojančių gauti ir kaip nustatyti tą vieną dozę? Treijsas sakė susileisti difereliną arba kažkokį kitą vaistą, neužfiksavau pavadinimo doh.gif Ar jų galima vaistinėje nusipirkti? Jei taip, tai ar parduoda juos be recepto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 17 rugpjūčio 2011 - 10:21
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 17, 10:44)
Citai, na kaip tu cia dabar, koks be tikslo, tikslas visada yra  mirksiukas.gif , aisku, dabar bus lb idomu ir dar spirgiau, kai stimuliacija pradesi.  bigsmile.gif  biggrin.gif  4u.gif

O as dienas skaiciuoju, skaiciuoju...  wub.gif Turbut tikrai sunku tas dvi savaites, nes as nematau kada cia man tas vizitas prieis.  rolleyes.gif  blush2.gif

Tai va va as ir noriu jau kazkokius rezultatus matyti o ne numanomai sodinti savo hormonus tai ir spirgu cia lotuliukas.gif

matai tu jau dabar nekantrauji, o pamatysi kaip ta nekantrybe dideja geometrine progresija artejant visam reikalui lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu sorry, kad aš čia užsiciklinau su tais blokuojančiais, bet nenoriu Treijso trukdyti dėl tokio menkniekio. Juk kažkas iš čia esančių tikrai leidosi šį vaistą ir gali pasakyti, kur jo gauti be recepto ir kas yra viena dozė, nes internete radau, kad parduodama 3,75 mg arba 11,25 mg. Tai suprantu, kad man reikia 3,75 mg???
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 08 17, 11:36)
Nu sorry, kad aš čia užsiciklinau su tais blokuojančiais, bet nenoriu Treijso trukdyti dėl tokio menkniekio. Juk kažkas iš čia esančių tikrai leidosi šį vaistą ir gali pasakyti, kur jo gauti be recepto ir kas yra viena dozė, nes internete radau, kad parduodama 3,75 mg arba 11,25 mg. Tai suprantu, kad man reikia 3,75 mg???

Mergaites AAAUUUUU Tangai reikia patarimo smile.gif As negaliu patarti nes mano ilgoji programa kitokia as leidziuosi blokuojancius nuo 21 ciklo dienos 3 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 17, 11:41)
Mergaites AAAUUUUU Tangai reikia patarimo  smile.gif As negaliu patarti nes mano ilgoji programa kitokia as leidziuosi blokuojancius nuo 21 ciklo dienos 3 savaites.

Citukas matau nerimauji mirksiukas.gif O kada pradedi leistis stimuliuojancius?
As pati ir jau bandau po truputi listi is pogrindzio smile.gif Baliai baigti, dabar prie darbo biggrin.gif

Nanataa, kerzaka, Afrodite69 spaudziu kumstukus uz jusu teigiamus rezultatus nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti