Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 16, 14:37)

Citai, tokiu stebuklu nebuna ir tik ne man.  lotuliukas.gif As iki paskutinio svaigau, kol ant operacinio stalo neatsiduriau, taigi gana svaigti.  cool.gif  lotuliukas.gif

Suprantu labai gerai tave nes ir man stebuklai neimanomi, nebent pvykusio IVF stebuklas - tiesiog mechaniskai keliai uzdaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 16, 10:41)
Suprantu labai gerai tave nes ir man stebuklai neimanomi, nebent pvykusio IVF stebuklas - tiesiog mechaniskai keliai uzdaryti  4u.gif

Jeigu butu kas su hormonais, dar dar tikeciau, o cia juk keliai ispjauti, kokie stebuklai. rolleyes.gif

Cituk, bet tau sikart tikrai turi pasisekti, nu man taip svieciasi. cool.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 16 rugpjūčio 2011 - 14:04
Sveikos bendražygės!
Mano kumštukai jau suraityti už nanataa ir už visas kitas, kurios procese biggrin.gif

Mano planas jau irgi įgauna formą, Treisas paskyrė preliminarią datą, kada susileisti blokuojančius. Bandysim pasėti savo mažuliukus rugsėjį biggrin.gif
Atsakyti
Tanga, tai jau traukiu i paraseli? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 16, 15:16)
Tanga, tai jau traukiu i paraseli?  bigsmile.gif  4u.gif

Nedrąsu kažkaip... Bet trauk biggrin.gif
Turiu klausimą. Treijsas sakė, kad LT galiu susileisti blokuojančius. Pas ką galėčiau kreiptis šiuo klausimu Kaune?
Atsakyti
Zemyna-melynake - tu ir toliau taip galvok 4u.gif wub.gif

Tanga - sveikinu su artejanciu startu smile.gif
Atsakyti
Ir dar klausimas. Ar tuos blokuojančius reikia tik kartą susileisti? Kaip supratau vieną dozę 6 d. prieš mmm. O paskui 2 c.d. pasirodyti gydytojui, kuris nuspręs, ar galima pradėti stimuliaciją.
Atsakyti
Nanataa, laikau abu kumstukus uz tave, turi tikrai pasisekti ir siunciu virusiuka nestuke.gif , Labai lauksim ziniu ryt mirksiukas.gif

Tanga, gal pasiskambink i VK Kaune su sesute pasikonsultuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konstruktore: 16 rugpjūčio 2011 - 14:46
QUOTE(Tanga @ 2011 08 16, 11:23)
Nedrąsu kažkaip... Bet trauk  biggrin.gif
Turiu klausimą. Treijsas sakė, kad LT galiu susileisti blokuojančius. Pas ką galėčiau kreiptis šiuo klausimu Kaune?

Padaryta. mirksiukas.gif Smagiau bus su kompanija. mirksiukas.gif 4u.gif Aisku, labiausiai linkiu, kad po sios kompanijos tieisiai i nestuke.gif kompanija keliautum. wub.gif 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 08 16, 11:41)
Zemyna-melynake - tu ir toliau taip galvok  4u.gif  wub.gif

Tai gerai, gerai, man dideliu pastangu ir nereikia. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip niekas man neatsakė... Ar tikrai teisingai supratau: blokuojančių leidžiama viena dozė taikant ilgąją schemą?
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 08 16, 23:45)
Kažkaip niekas man neatsakė... Ar tikrai teisingai supratau: blokuojančių leidžiama viena dozė taikant ilgąją schemą?

Jei pas latvius, tai leidžiama vienintelė dozė (dažniausiai prieš prasidedant mmm). Berods tu klausei kur susileisti, tai eik į savo polikliniką į procedūrinį, arba į bet kurią privačią ir paklausk ar tau gali vaistus suleisti. Dažniausia suleidzia. kad nevaikšcioti, gali pasiskambinti ir paklausti. Netikiu, kad visame mieste nerasi kas vaistus suleis.
Tik va Vilniuje, eugenijos klinikoje pati mačiau, kad už kažkurių vaistų suleidimą 10 lt paprašė doh.gif Dėžutė buvo labai panasi į ovitrelio. O juk ovitrelį viens du ir pačios susileidžiam.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Temute kad atgyvejo thumbup.gif nanataa oi laukiam tavo II bruksniuku ir virusiuku wub.gif Laikau kumstukus suspaudusi ir toliau,bet kaip sakiau kazkaip viduj man kazkas snibzda kad tu tikrai eisi pas nestuke.gif wub.gif
Tanga,su artejanciu startu tave mergyt mirksiukas.gif
Zemyna,kaip faina kd jau gryzai..o jau jura....ir uzrasas-grooozis wub.gif
Atsakyti