Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 08 16, 08:52)
Juokis juokis paziuresim kokia rami pati busi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif  Nu suprantama kodel tu nekantri, bet ko as cia tryznioju  lotuliukas.gif
Viskas bus gerai  wub.gif

Kadangi man teks savo vyra raminti, as savaime rami tapsiu tongue.gif , nes vyras mano kad ir kaip tyciotusi is manes, kad prie specu duru keiciu spalvas kaip tas begemotas, pats deda i kelnes kaip reikalas lotuliukas.gif , vargsas si savaitgali klausia, sako o tu tikrai negali buti nescia? wub.gif doh.gif biggrin.gif (mane dvi dienas pykino, draugavau su wc, matyt del maisto ir del pms) , sakau ne, kvailuti, sitai neimanoma wub.gif verysad.gif , gali isivaizduoti, kas desis paskutines dvi savaites, busiu apkaisiota testais. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 16, 08:46)
Ar net 2  wub.gif Oi zinok net zinau, gal dar per anksti...

Pamatysi, viskas kuo puikiausiai bus. wub.gif 4u.gif

Atsakyti
katik gryzau su 2 testais is vaistines smile.gif
Papildyta:
as skaiciuoju taip: 2 embrionai 08 08, tai siandien jau yra 9dpi, ir 1 blasto turiu 08 10, tai butu 7 dpi, tai kazkaip galvoju kad pats laikas butu gadinti ta testa
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 16, 12:22)
Papildyta:
as skaiciuoju taip: 2 embrionai 08 08, tai siandien jau yra 9dpi, ir 1 blasto turiu 08 10, tai butu 7 dpi, tai kazkaip galvoju kad pats laikas butu gadinti ta testa

kiek pamenu, į dpi neįsiskaito įsodinimo diena g.gif Tokiu atveju, šiandien 8dpi ir 6dpi. Gal dar palauk dienelę -kitą g.gif O tai testas gali neparodyti tokio ankstyvo hcg g.gif Kad nesukeltų neigiamų emocijų, jei per anksti darai 4u.gif
Atsakyti
apie tai net nepagalvojau kad nesiskaito diena, bet vistiek ryt viena pagadinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 16, 13:12)
Kadangi man teks savo vyra raminti, as savaime rami tapsiu tongue.gif , nes vyras mano kad ir kaip tyciotusi is manes, kad prie specu duru keiciu spalvas kaip tas begemotas, pats deda i kelnes kaip reikalas  lotuliukas.gif , vargsas si savaitgali klausia, sako o tu tikrai negali buti nescia?  wub.gif  doh.gif  biggrin.gif  (mane dvi dienas pykino, draugavau su wc, matyt del maisto ir del pms) , sakau ne, kvailuti, sitai neimanoma wub.gif  verysad.gif , gali isivaizduoti, kas desis paskutines dvi savaites, busiu apkaisiota testais.  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Jis teisus - o ko netiketi stebuklais, jie viena diena ima ir ateina biggrin.gif
MB kaip tik labai mane nuramina del sito reikalo ir labai visada tiki sekme o jei eiline nesekme istinka, tai jis vel kazkaip atveda i tikejima nauju startu 4u.gif keista nes gyvenime jis is tu spirganciu o as is ramiuju (flegmu) lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(nanataa @ 2011 08 16, 13:28)
apie tai net nepagalvojau kad nesiskaito diena, bet vistiek ryt viena pagadinsiu smile.gif

Tik pazadek neimti labai i galva jei dar nerodys tongue.gif gali buti biski per anksti ax.gif
Atsakyti
mergaitės, čia aš dar įsiterpsiu...

kas tie AV-TG ir AV-TPO ? ar labai blogai jei jie virš normos ?
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 16, 13:34)
mergaitės, čia aš dar įsiterpsiu...

kas tie AV-TG ir AV-TPO ? ar labai blogai jei jie virš normos ?

nezinau, Keberiokst cia pas mus daktare smile.gif O klausyk ar diferelinas tai blokuojantys skaitosi vaistai?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 16, 13:42)
nezinau, Keberiokst cia pas mus daktare  smile.gif O klausyk ar diferelinas tai blokuojantys skaitosi vaistai?

atradau, kas tie siaubai. tai eina sau, dabar išvis ramybės neturėsiu.
ten gi Antikūnai prieš skydliaukės peroksidazę (ATPO) ir Tiroglobulinas (Tg)
pas mane jie virš normos. tai kaži bus galima daryti ivf?

baigiu ramybę prarast.... unsure.gif

kas dėl diferelino, nežinau ar čia blokuojantys ar ne. lygiai tokį pat leidausi po operacijos. kiek suprantu, paskyrė du mėnesius, nes matėsi endometriozės židinių....

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 16, 13:57)

baigiu ramybę prarast....  unsure.gif
kas dėl diferelino, nežinau ar čia blokuojantys ar ne. lygiai tokį pat leidausi po operacijos. kiek suprantu, paskyrė du mėnesius, nes matėsi endometriozės židinių....

Bet as skaiciau kad skydliaukes hormonus kazkaip sutramdo vaistukai. nepergyvenk anksciau laiko. As net neatsimenu kad man tokius tyrimus darytu isvis g.gif gal irgi yra kokie nukrypimai g.gif

Jei tai blokuojantys vaistukai tai tau tiesiog taiko ilgaja programa, man blokuojancius reikes 3-5 savaites leistis, priklausomai kaip hormonai reaguos, poryt suzinosiu ar dar tik juos test ar jau pridet stimuliacija gonaliu.
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 16, 13:22)
Papildyta:

Varyk biggrin.gif

Jeigu rimtai, tai ryt ryte jau galetum pamatyti maaaaza maaaaaza juostelyte, tik islauk iki galo.T.y. ji gali pasirodyti tik po kokiu 5 ar dar keletos minuciu 4u.gif Kai as dariausi testus nuo 4 dpi, einant link 10 dpi buvau jau spece biggrin.gif Tik naudok vis tos pacios firmos testus, kitaip balaganas gausis, nes visi jie skirtingai rodo ir skirtingo jautrumo yra.O jeigu naudoji viena, tai turi ir gali ka palyginti su pries tai buvusiu mirksiukas.gif

Laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 16, 12:28)

suspaudžiam kumštukus ir ryt iš ryto laukiam II 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 16, 12:57)

Aš tavo vietoj dar apsilankyčiau pas endokrinologą. Gal skirs kažkokių vaistų sureguloiuoti nukrypusius hormonus. Ir pačiai bus ramiau, kad ėmeisi visų priemonių 4u.gif Nenoriu gąsdinti, bet kartais hormonai gali rimtų bėdų pridaryti. Pvz., man gydytojas yra sakęs, kad mano nukrypę hormonai gali būti nepastojimo ir persileidimo priežastimis (bet nukrypę ne tie, kur pas tave, tad ką reiškia tavo -nežinau). Kitoms žiūrėk, sutvarko hormonus -ir natur pastoja. Tad siūlau, pasikalbėti su endokrinologu 4u.gif
Atsakyti
Tai musu Nanataa irgi ne is kantriuju. g.gif biggrin.gif Lauksime ryt graziu II. biggrin.gif wub.gif 4u.gif

Citai, tokiu stebuklu nebuna ir tik ne man. lotuliukas.gif As iki paskutinio svaigau, kol ant operacinio stalo neatsiduriau, taigi gana svaigti. cool.gif lotuliukas.gif

Atsakyti