Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(nanataa @ 2011 08 16, 08:19)
labuka, as niekur nedingusi, savaitgali buvau isvykusi i trakus ir po vilniu basciausi kaip turiste smile.gif, o siandien jau drabe sedziu, ir vieni kiti per galva lipa. Buvau sumasciusi siandien begti i siualiu ligonine HCG pasidaryti, bet kazkur paskaiciau, jei turi blastute tai geriau po 9 dienu pasidaryti, tai planuoju ketvirtadieni, jei iki jo gerai isgyvensiu smile.gif

Isgyvensi, isgyvensi, neskubek. smile.gif 4u.gif

Kaip oras Trakuose, Vilniuje? wub.gif Gerai, kad prasiblaskyti istrukai. good.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 16, 12:19)
labuka, as niekur nedingusi, savaitgali buvau isvykusi i trakus ir po vilniu basciausi kaip turiste smile.gif, o siandien jau drabe sedziu, ir vieni kiti per galva lipa. Buvau sumasciusi siandien begti i siualiu ligonine HCG pasidaryti, bet kazkur paskaiciau, jei turi blastute tai geriau po 9 dienu pasidaryti, tai planuoju ketvirtadieni, jei iki jo gerai isgyvensiu smile.gif

Nu ka laukiam ketvirtadienio 4u.gif Islauksim, nors ir sunkiai smile.gif

Kamelija2 - o tu dar nestartavai? Minejai kad apie viduri rugpjucio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 16 rugpjūčio 2011 - 11:25
Geda pasakyti, bet pirma karta buvau trakuose, tai kai pamaciau pili man tokia euforija buvo, aisku kol nepamaciau vidaus, vat tada kazkaip nusivyliau. Bet vistiek viskas ciki, o siandien vat atsisedau per pietus ir sukasi mintys apie HCG arba testa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 16, 12:25)
Geda pasakyti, bet pirma karta buvau trakuose, tai kai pamaciau pili man tokia euforija buvo, aisku kol nepamaciau vidaus, vat tada kazkaip nusivyliau. Bet vistiek viskas ciki, o siandien vat atsisedau per pietus ir sukasi mintys apie HCG arba testa smile.gif

Tai davai testa ryt pasidaryk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 16, 08:25)

Nesigedyk, visko zmogus negali pamatyti ir zinoti, neuztektu gyvenimo. smile.gif 4u.gif Pakentek. nono.gif smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 08 16, 08:26)
Tai davai testa ryt pasidaryk  bigsmile.gif

Na tai kur tada ta tavo ramioji dvasia, m? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Aciu, jauciuosi puikiai smile.gif ir labai laukiu penktadienio vizito pas gyd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konstruktore: 16 rugpjūčio 2011 - 11:31
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 16, 08:29)
Aciu, jauciuosi puikiai  smile.gif  ir labai laukiu penktadienio vizito pas gyd.

wub.gif ...labai lauksime naujienu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 16, 11:19)
Buvau sumasciusi siandien begti i siualiu ligonine HCG pasidaryti, bet kazkur paskaiciau, jei turi blastute tai geriau po 9 dienu pasidaryti, tai planuoju ketvirtadieni, jei iki jo gerai isgyvensiu smile.gif

kažin kodėl taip įdomiai -po 9 dienų g.gif O tau šiandien kelinta?
Kitos mergaitės, kai 3-jų dienų sodina, žiūrėk, kokią 9 -10 dpi jau HCG darosi. Maniau, su blastukėmis ir anksčiau galima, juk būna paaugintos iki 5-tos dienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 16, 12:28)
Nesigedyk, visko zmogus negali pamatyti ir zinoti, neuztektu gyvenimo.  smile.gif  4u.gif Pakentek.  nono.gif   smile.gif  4u.gif
Papildyta:
Na tai kur tada ta tavo ramioji dvasia, m?  g.gif  lotuliukas.gif

Zemyna - prajuokinai lotuliukas.gif Matyt nebusiu as rami, nes va jau spirgu net del kitu mergaiciu testu lotuliukas.gif

QUOTE(konstruktore @ 2011 08 16, 12:29)
Aciu, jauciuosi puikiai  smile.gif  ir labai laukiu penktadienio vizito pas gyd.

Jau pamatys sirdute gal wub.gif nusisneku ane? per anksti dar, o taip noretusi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 16 rugpjūčio 2011 - 11:37
QUOTE(Citas @ 2011 08 16, 08:35)
Zemyna - prajuokinai  lotuliukas.gif  Matyt nebusiu as rami, nes va jau spirgu net del kitu mergaiciu testu  lotuliukas.gif
Jau pamatys sirdute gal  wub.gif nusisneku ane? per anksti dar, o taip noretusi wub.gif

Dar is pirmo posto maniau, na nieko, nurims dar ji, bet nuzudei su antru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nebusi tu rami dusele, oj nebusi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau pamatys sirdute gal wub.gif nusisneku ane? per anksti dar, o taip noretusi wub.gif

Ar net 2 wub.gif Oi zinok net zinau, gal dar per anksti...
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 16, 12:39)
Dar is pirmo posto maniau, na nieko, nurims dar ji, bet nuzudei su antru  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nebusi tu rami dusele, oj nebusi.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Juokis juokis paziuresim kokia rami pati busi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(konstruktore @ 2011 08 16, 12:46)
Jau pamatys sirdute gal  wub.gif nusisneku ane? per anksti dar, o taip noretusi  wub.gif
Ar net 2  wub.gif Oi zinok net zinau, gal dar per anksti...

lotuliukas.gif Nu suprantama kodel tu nekantri, bet ko as cia tryznioju lotuliukas.gif
Viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti