Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kerzaka @ 2011 08 13, 11:13)
Grįžau net nenuvažiavus  doh.gif situacija pasikeitė į blogą pusę  verysad.gif Vakar iš 5 apsivaisinusių, trys dalinosi puikiai ir du gerai. O šiandien pasakė, kad vienas yra puikus (berods 7-ių ląstelių), trys geri (berods 5-ių), bei vienas prastesnis (4-ių) ir kad prie tokios situacijos rekomenduoja auginti iki blasto ir žiūrėti kas bus. Sakė, jei auginsim iki blasto yra du variantai: 1) išaugs 1-2 blastukės 2) neišaugs nei viena ir neturėsiu ką sodinti.
Paklausėm jų rekomendacijų ir tiek. Dabar jau nieko nepakeisi -sprendimas padarytas ir mes ne Rygoj. Belieka laukti pirmadienio ir tikėtis, kad turėsiu nors vieną blastukę įsodinimui.

Viskas ne blogai pas tave mano nuomone, ir nuosirdziai sakau as noreciau kad mano gydytojas butu taip nusprendes per mano 3-aji bandyma. Kai nuejau 3 diena du buvo puikus o 4 geri ir jie tiesiog idejo tuos 2, o as taip norejau kad bandytu visus auginti iki blastukiu. As beveik tikra kad turesi bent jau viena blastuke o labai daug sancu kad tos 3 pasivys ir ta viena lyderiaujancia bigsmile.gif Ir taip su stipriausiomis pilvuke zinosi kad padaryta viskas ka galejai ir beliks tik laukti II ax.gif

QUOTE(frige1 @ 2011 08 13, 11:49)
Cituk daug kas taves laukia nestukiu skyrely mirksiukas.gif taip kad jokiu blogu minciu ir i prieki...gaudyk dviguba virusiuka 2.gif 2.gif

As nuo tu slopinanciu vaistu labai greitai apsizliumbiu lotuliukas.gif tai va toks nestukiu palaikymas irgi sugraudino blush2.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 08 13, 12:29)
Cituk,saulele siunciu tau daugiau pasitikejimo ir tikejimo 4-as k garantuotas!
Virusiukas tau  2.gif

Prisibazinsiu neskaiciau  blush2.gif  primink kada ir kaip ten su tavim??

Reginiukas.uk - imu virusiuka, ir visada maniau kad kuo daugiau zmoniu apie kazka galvoja pozityviai tuo daugiau sancu tam issipildyti biggrin.gif

O pas mane taip: nuo 27d liepos leidziuos blokuojancius Supercure, kita treciadieni 17d rugpj. duodu krauja, o 18d einu ziureti ka kraujo tyrimai sako ir ar jau leis startuoti su gonaliu, o tada jungiu visa pagreiti augindama daauuuug kokybisku kiausalasciu, labai tikiuosi auginu jas iki blasto ir apie rugsejo pradzia sodinimas. Beje si karta jau ne tik kalbesiu bet tikrai eisiu akupunktura pasidaryti nuo stimuliacijos pradzios, sakiau gal kokia pora kartu i savaite ir butinai viena karta darysiuos kai bus like maziau nei 24val iki isodinimo, prisiskaiciau kad vos ne 30-40% sancai padideja isikabinimui embrioniukui. Gal pasakos, bet ko nepabandyt smile.gif

Reginiuk.uk - laikas bega ane? ne taip daug liko iki susitikimo, skaiciau pas UK mergaites, kad visai gerai jautiesi, faina kai nestumas lengvas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 13 rugpjūčio 2011 - 12:20
QUOTE(Citas @ 2011 08 13, 10:17)

O pas mane taip: nuo 27d liepos leidziuos blokuojancius Supercure, kita treciadieni 17d rugpj. duodu krauja, o 18d einu ziureti ka kraujo tyrimai sako ir ar jau leis startuoti su gonaliu, o tada jungiu visa pagreiti augindama daauuuug kokybisku kiausalasciu, labai tikiuosi auginu jas iki blasto ir apie rugsejo pradzia sodinimas. Beje si karta jau ne tik kalbesiu bet tikrai eisiu akupunktura pasidaryti nuo stimuliacijos pradzios, sakiau gal kokia pora kartu i savaite ir butinai viena karta darysiuos kai bus like maziau nei 24val iki isodinimo, prisiskaiciau kad vos ne 30-40% sancai padideja isikabinimui embrioniukui. Gal pasakos, bet ko nepabandyt  smile.gif

Reginiuk.uk - laikas bega ane? ne taip daug liko iki susitikimo, skaiciau pas UK mergaites, kad visai gerai jautiesi, faina kai nestumas lengvas  smile.gif

Taip tiesa pozytivumo reikia ne tik is taves bet ir is aplinkiniu kurie tiki 100% kad viskas bus gerai..pvz kaip as..net neabejoju kad bus kitaip mirksiukas.gif
Labai tikiuosi kad tau tikrai priaugs daug kiausialasciu ir labai kokybisku,taip kad stenkis buti pavyzdinga mama ir augink vaikus kaip reikiant biggrin.gif O kodel vis del to galvoji apie blasto?? ar ne geriau kad liktu bent dar kelis uzsaldyti kitam leliukui?
O del akupunkturos tai thumbup.gif Saunuole kad galvoji eiti,as ejau ir tikrai nepasigailejau..Bet ka gali zinoti gal ir be jos butu tokie pat rezultatai,dabar tai tik speliones smile.gif
O as jauciuosi neblogai,tikrai nekompaininu smile.gif juk buna ir blogiau,o del tokio stebuklo viska istversiu,nors vakar susuko nugara ir sona dure kad galvojau jog gimdau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 13, 12:17)
Viskas ne blogai pas tave mano nuomone, ir nuosirdziai sakau as noreciau kad mano gydytojas butu taip nusprendes per mano 3-aji bandyma. Kai nuejau 3 diena du buvo puikus o 4 geri ir jie tiesiog idejo tuos 2, o as taip norejau kad bandytu visus auginti iki blastukiu. As beveik tikra kad turesi bent jau viena blastuke o labai daug sancu kad tos 3 pasivys ir ta viena lyderiaujancia  bigsmile.gif Ir taip su stipriausiomis pilvuke zinosi kad padaryta viskas ka galejai ir beliks tik laukti II  ax.gif

Nuo grįžimo internete sėdžiu ir ieškau info apie embrionų kokybę ir ląsteles doh.gif Realiai dabar suprantu, kad mano šansai labai maži. Geri embrionai skaitosi, kai 3-ią dieną turi daugiau nei 7 ląsteles. O mano tik vienas turi septynias doh.gif Visi kiti mažiau doh.gif
Nu bet nesuprantu, kodėl Treisas sakė -vienas "otličnyi", o trys -"xorošyie" g.gif Dar nebūtų ląstelių skaičiaus įvardijęs, gal kitaip galvočiau. Bet dabar doh.gif Dar kitas dalykas keistas -trys sakė "xorošyie", bet per prasti šaldyti. Nu nesusiriša tada man, ką reiškia "xorošyie". Būtų tiesiai sakęs, nelabai geri, bet bandom žiūrėti.
Jaučiu, tuo metu būčiau bent tiek pasiskaičius, kiek dabar, būčiau važiavus ir tą vieną pasiėmus blush2.gif Gal pas mane jam labiau būtų patikę, nei lėkštelėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 13, 10:32)
Nuo grįžimo internete sėdžiu ir ieškau info apie embrionų kokybę ir ląsteles doh.gif Realiai dabar suprantu, kad mano šansai labai maži. Geri embrionai skaitosi, kai 3-ią dieną turi daugiau nei 7 ląsteles. O mano tik vienas turi septynias  doh.gif Visi kiti mažiau  doh.gif
Nu bet nesuprantu, kodėl Treisas sakė -vienas "otličnyi", o trys -"xorošyie"  g.gif Dar nebūtų ląstelių skaičiaus įvardijęs, gal kitaip galvočiau. Bet dabar  doh.gif Dar kitas dalykas keistas -trys sakė "xorošyie", bet per prasti šaldyti. Nu nesusiriša tada man, ką reiškia "xorošyie". Būtų tiesiai sakęs, nelabai geri, bet bandom žiūrėti.
Jaučiu, tuo metu būčiau bent tiek pasiskaičius, kiek dabar, būčiau važiavus ir tą vieną pasiėmus  blush2.gif Gal pas mane jam labiau būtų patikę, nei lėkštelėje  g.gif

Pas mane sodinimo diena 3dienu embrioniukai buvo 4-6lasteliu..Deja dejo 1-6lasteliu kuris neprilipo,o seknti karta buvo saldyti 2embrioniukai kurei dar daaugo iki 7lasteliu juos man ir isodino..Stai viena ir auga manyje..Taigi nosyte aukstyn,negalvok apie lasteliu dydi,galvok kad jie visi yra pakankamai puikus uzaugti i maza zmogeliuka mirksiukas.gif
Virusiukas tau 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 08 13, 12:40)
Pas mane sodinimo diena 3dienu embrioniukai buvo 4-6lasteliu..Deja dejo 1-6lasteliu kuris neprilipo,o seknti karta buvo saldyti 2embrioniukai kurei dar daaugo iki 7lasteliu juos man ir isodino..Stai viena ir auga manyje..Taigi nosyte aukstyn,negalvok apie lasteliu dydi,galvok kad jie visi yra pakankamai puikus uzaugti i maza zmogeliuka  mirksiukas.gif
Virusiukas tau  2.gif

Ačiū už virusiuką 4u.gif Tik to tikėjimo, kad šį kart pasiseks, smarkiai sumažėję verysad.gif
Dabar jau apsisprendus, kad nepasisekus šį kartą, bandysime dar nors kartelį. Kaip suprantu, reiktų kažkokiu būdu kiaušialąsčių kokybę gerinti. Bičių pienelis, Q10, akupunktūra ir pan. Reiks pasiskaityti T.P.Keberiokšt senesnius postus.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 08 13, 13:31)
Taip tiesa pozytivumo reikia ne tik is taves bet ir is aplinkiniu kurie tiki 100% kad viskas bus gerai..pvz kaip as..net neabejoju kad bus kitaip  mirksiukas.gif
  Labai tikiuosi kad tau tikrai priaugs daug kiausialasciu ir labai kokybisku,taip kad stenkis buti pavyzdinga mama ir augink vaikus kaip reikiant  biggrin.gif O kodel vis del to galvoji apie blasto?? ar ne geriau kad liktu bent dar kelis uzsaldyti kitam leliukui?
O del akupunkturos tai  thumbup.gif Saunuole kad galvoji eiti,as ejau ir tikrai nepasigailejau..Bet ka gali zinoti gal ir be jos butu tokie pat rezultatai,dabar tai tik speliones smile.gif
O as jauciuosi neblogai,tikrai nekompaininu smile.gif juk buna ir blogiau,o del tokio stebuklo viska istversiu,nors vakar susuko nugara ir sona dure kad galvojau jog gimdau  tongue.gif

As turbut noriu blasto del to kad niekada dar ju per 3 kartus neturejau smile.gif Kad ir sukirba tas tikejimas, cia pasiskaicius palaikymo postus viskas grizta i savo vaga thumbup.gif

QUOTE(kerzaka @ 2011 08 13, 13:32)
Nuo grįžimo internete sėdžiu ir ieškau info apie embrionų kokybę ir ląsteles doh.gif Realiai dabar suprantu, kad mano šansai labai maži. Geri embrionai skaitosi, kai 3-ią dieną turi daugiau nei 7 ląsteles. O mano tik vienas turi septynias  doh.gif Visi kiti mažiau  doh.gif
Nu bet nesuprantu, kodėl Treisas sakė -vienas "otličnyi", o trys -"xorošyie"  g.gif Dar nebūtų ląstelių skaičiaus įvardijęs, gal kitaip galvočiau. Bet dabar  doh.gif Dar kitas dalykas keistas -trys sakė "xorošyie", bet per prasti šaldyti. Nu nesusiriša tada man, ką reiškia "xorošyie". Būtų tiesiai sakęs, nelabai geri, bet bandom žiūrėti.
Jaučiu, tuo metu būčiau bent tiek pasiskaičius, kiek dabar, būčiau važiavus ir tą vieną pasiėmus  blush2.gif Gal pas mane jam labiau būtų patikę, nei lėkštelėje  g.gif

Kerzaka, manau kad daktaras mano, kad tie geri gali sekmingai prisivytu ta viena puikia, cia taip buvo ne vienai mergaitei. Jei tas vienas puikus dabar tai niekas jam neturkdys ir iki 5 dienos islikti puikiam ir tada isodinus turesi didelius sancus sekmei. Nenusimink, as apskritai manau kad nors ir neuzaugo keliolika keiausalasciu jos visos irode esancios geros kokybes nes apsivaisino 100%, juk kitoms is niolikos uzaugusiu apisvaisina tik kelios blink.gif Tikiu kad pirmadieni grisi issisiepus su bent viena puikios kokybes blastuke pilvuke , ausktyn galva , ilsekis atsipalaiduosk pamedituok, nes tuoj turesi gyventi uz du wub.gif

QUOTE(kerzaka @ 2011 08 13, 13:49)
Ačiū už virusiuką  4u.gif Tik to tikėjimo, kad šį kart pasiseks, smarkiai sumažėję  verysad.gif
Dabar jau apsisprendus, kad nepasisekus šį kartą, bandysime dar nors kartelį. Kaip suprantu, reiktų kažkokiu būdu kiaušialąsčių kokybę gerinti. Bičių pienelis, Q10, akupunktūra ir pan. Reiks pasiskaityti T.P.Keberiokšt senesnius postus.

As si karta naudoju visus tavo isvardintus, plius D3, Pregnacare conseption (su foliu ir kt reikalingais papildais), ir nakvisu alieju. Matysim ar ka pakeis rezultate rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 13, 15:10)
As si karta naudoju visus tavo isvardintus, plius D3, Pregnacare conseption (su foliu ir kt reikalingais papildais), ir nakvisu alieju. Matysim ar ka pakeis rezultate  rolleyes.gif

Mergaites, noreciau paklausti del Q10-kitoje pakuotes puseje parasyta, kad jei vartojate del kraujo spaudimo, krauja skystinanciu vaistiniu preparatu, pasitarkite su gydytoju... g.gif Taip ir nesupratau-galima si papilda vartoti su aspirinu kartu ar nea? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 08 13, 20:30)
Mergaites, noreciau paklausti del Q10-kitoje pakuotes puseje parasyta, kad jei vartojate del kraujo spaudimo, krauja skystinanciu vaistiniu preparatu, pasitarkite su gydytoju...  g.gif  Taip ir nesupratau-galima si papilda vartoti su aspirinu kartu ar nea?  mirksiukas.gif

Oho net neskaiciau as toj kitoj pusej g.gif Nu as dar aspirino nenaudoju, bet gal reikes paklausti gydytojo g.gif einu i visazini google pasiskaitineti smile.gif

Nu va paskaitinejau ir tu teisi avilte, tikrai nepatariama ju kartu vartoti, kadangi ir Q10 ir aspirinas skystina krauja. jei ne tu nebuciau ir pagalvojusi kad q10 ir toki efekta duoda, tai gal tada as jais tik ir apsiribosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 13 rugpjūčio 2011 - 22:09
Sveikutes,

Seniai cia besilankiau, bet apsilankius radau ta pati ka ir palikau: viltis, bandymus jas suteikti, nerima, nusivylimus ir vos viena kita dziaugsma.
Visoms nerimaujancioms: stresas - Jusu didziausias priesas. Jis Jusu didziausia beda, nesekmes priezastis. Meskite ji lauk. Laikites nerimauti ir pripildykit savo mintis vien tik tuo, kas Jus dziugina butent dabar, o ne dziugins gal but ateity pasiekus tiksla. Kitaip sansu beveik neturit. Apsidairykit. Raskit tai, ka matot grazaus apie save dabar, butent dabar. Pamatykit tai. Pasimegaukit.
Pirma karta atvykus i VK sakau gydytojai "Jus, kaip koks dievuliukas dalinate gyvybes". O ji atsake: "ne, as tik perskirstau laime: trys seimos nelaimingos, o ketvirta laiminga uz visas tas tris". Nepraraskit savo laimes vien tik del to, kad tas gandras neatskrenda. Ateis laikas, atskris. O gyvenimas toks: duoda daugiausiai ne tada, kai to tikites, o tada kai to visai nesitikit. Sako: zmogus planuoja, dievas juokiasi.
Ramybes visoms. Tai Jums svarbiausia, svarbiau uz bet koki vaista.
Jei paskaicius sis laiskas nepadejo, PRASAU SKAITYTI DAR KARTA.

Atsakyti
QUOTE(Opti @ 2011 08 14, 17:50)
Jei paskaicius sis laiskas nepadejo, PRASAU SKAITYTI DAR KARTA.

Aciu 4u.gif Paskaitysiu smile.gif
Atsakyti
Kerzaka - kokios tavo naujienos? smile.gif
Atsakyti
Afrodite69 - o kas pas atve naujo? Kazkaip abai jau tylu, jauciasi kad laisvas pirmadienis tongue.gif
Atsakyti