QUOTE(kerzaka @ 2011 08 13, 11:13)
Grįžau net nenuvažiavus situacija pasikeitė į blogą pusę Vakar iš 5 apsivaisinusių, trys dalinosi puikiai ir du gerai. O šiandien pasakė, kad vienas yra puikus (berods 7-ių ląstelių), trys geri (berods 5-ių), bei vienas prastesnis (4-ių) ir kad prie tokios situacijos rekomenduoja auginti iki blasto ir žiūrėti kas bus. Sakė, jei auginsim iki blasto yra du variantai: 1) išaugs 1-2 blastukės 2) neišaugs nei viena ir neturėsiu ką sodinti.
Paklausėm jų rekomendacijų ir tiek. Dabar jau nieko nepakeisi -sprendimas padarytas ir mes ne Rygoj. Belieka laukti pirmadienio ir tikėtis, kad turėsiu nors vieną blastukę įsodinimui.
Paklausėm jų rekomendacijų ir tiek. Dabar jau nieko nepakeisi -sprendimas padarytas ir mes ne Rygoj. Belieka laukti pirmadienio ir tikėtis, kad turėsiu nors vieną blastukę įsodinimui.
Viskas ne blogai pas tave mano nuomone, ir nuosirdziai sakau as noreciau kad mano gydytojas butu taip nusprendes per mano 3-aji bandyma. Kai nuejau 3 diena du buvo puikus o 4 geri ir jie tiesiog idejo tuos 2, o as taip norejau kad bandytu visus auginti iki blastukiu. As beveik tikra kad turesi bent jau viena blastuke o labai daug sancu kad tos 3 pasivys ir ta viena lyderiaujancia Ir taip su stipriausiomis pilvuke zinosi kad padaryta viskas ka galejai ir beliks tik laukti II
QUOTE(frige1 @ 2011 08 13, 11:49)
Cituk daug kas taves laukia nestukiu skyrely taip kad jokiu blogu minciu ir i prieki...gaudyk dviguba virusiuka
As nuo tu slopinanciu vaistu labai greitai apsizliumbiu tai va toks nestukiu palaikymas irgi sugraudino Aciu
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 08 13, 12:29)
Cituk,saulele siunciu tau daugiau pasitikejimo ir tikejimo 4-as k garantuotas!
Virusiukas tau
Prisibazinsiu neskaiciau primink kada ir kaip ten su tavim??
Virusiukas tau
Prisibazinsiu neskaiciau primink kada ir kaip ten su tavim??
Reginiukas.uk - imu virusiuka, ir visada maniau kad kuo daugiau zmoniu apie kazka galvoja pozityviai tuo daugiau sancu tam issipildyti
O pas mane taip: nuo 27d liepos leidziuos blokuojancius Supercure, kita treciadieni 17d rugpj. duodu krauja, o 18d einu ziureti ka kraujo tyrimai sako ir ar jau leis startuoti su gonaliu, o tada jungiu visa pagreiti augindama daauuuug kokybisku kiausalasciu, labai tikiuosi auginu jas iki blasto ir apie rugsejo pradzia sodinimas. Beje si karta jau ne tik kalbesiu bet tikrai eisiu akupunktura pasidaryti nuo stimuliacijos pradzios, sakiau gal kokia pora kartu i savaite ir butinai viena karta darysiuos kai bus like maziau nei 24val iki isodinimo, prisiskaiciau kad vos ne 30-40% sancai padideja isikabinimui embrioniukui. Gal pasakos, bet ko nepabandyt
Reginiuk.uk - laikas bega ane? ne taip daug liko iki susitikimo, skaiciau pas UK mergaites, kad visai gerai jautiesi, faina kai nestumas lengvas