Sveikos, Mielosios,
Vadas isvyksta trumpam poilsiui , VISOMS LINKIU PACIU GERIAUSIU REZULTATU, GEROS NUOTAIKOS IR TIKEJIMO, TIKEJIMO IR DAR KARTA TIKEJIMO.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 12, 17:41)
Sveikos, Mielosios,
Vadas isvyksta trumpam poilsiui , VISOMS LINKIU PACIU GERIAUSIU REZULTATU, GEROS NUOTAIKOS IR TIKEJIMO, TIKEJIMO IR DAR KARTA TIKEJIMO.
Geru atostogu Lauksim pargriztant
Aciu konstruktore - su palaikymu cia viskas istveriama
QUOTE(Citas @ 2011 08 12, 15:13)
Aciu, nu bandau kazkaip atsiriboti nuo minciu bet kazkaip uzsiciklinau kad tai jau net 4 bandymas ir vyrui net sakiau kad daugiau neistversiu Bet turbut kad istversiu tiek kiek reikes Aciu drauge, kiekvienas palaikymas net mintimis manau labai padeda, as stipriai isikabinsiu ir gal kazkaip iskeliausiu is cia
Atsiriboti kiek iseis tiek, bet labiausiai reikia uzsispirti.O kai uzsispiri, dingsta visi "negaliu" Bent jau man sitam reikale padeda aviniskas mano charakteris Bjaurus dalykas, ale kartais naudingas Ir negalvok apie tai, kelintas cia kartas.Pati zinai, kad pora kartu buvo daryta su hidrosalpingsu kiausintakyje, tai kas cia per bandymai ? Ogi niekiniai, kuriuos gali drasiai nurasyti i karcios patirites igyjima ir pamoka ateiciai.O paskutini karta, tai irgi pati zinai, kad buvo kibimas.Taip kad nosi aukstyn ir i prieki.Ir nesakyk nei sau, nei vyrui,kad daugiau neitversi, nes taip galvodama tik dar daugiau itampos inesi.Kiek reikes, tiek ir istversit, juk teisingai ?
Tikrai zinau, kad ateis toks laikas, kai atvyksi i LT visiem parodyt savo pilvuko, tai gausi ir man parodyt Taip ir zinok
Va koki morala suraiciau Kazkaip kai praeina blogumas, minciu atsiranda
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 12, 21:10)
Atsiriboti kiek iseis tiek, bet labiausiai reikia uzsispirti.O kai uzsispiri, dingsta visi "negaliu" Bent jau man sitam reikale padeda aviniskas mano charakteris Bjaurus dalykas, ale kartais naudingas Ir negalvok apie tai, kelintas cia kartas.Pati zinai, kad pora kartu buvo daryta su hidrosalpingsu kiausintakyje, tai kas cia per bandymai ? Ogi niekiniai, kuriuos gali drasiai nurasyti i karcios patirites igyjima ir pamoka ateiciai.O paskutini karta, tai irgi pati zinai, kad buvo kibimas.Taip kad nosi aukstyn ir i prieki.Ir nesakyk nei sau, nei vyrui,kad daugiau neitversi, nes taip galvodama tik dar daugiau itampos inesi.Kiek reikes, tiek ir istversit, juk teisingai ?
Tikrai zinau, kad ateis toks laikas, kai atvyksi i LT visiem parodyt savo pilvuko, tai gausi ir man parodyt Taip ir zinok
Nu ka matau, kad cia mano verkslenimu ne nemanoma klausyti, atsimenu kai zadejai atkersyti kai as tave i realybe bandziau grazinti kai skiedaliojai cia dar daugiau Aciu, reikia kartais mane biski uz ragu patampyti ir issaukti mano oziaragiska uzsispyrima Nu jau zinok nieko daugiau taip nenoriu einamuoju momentu kaip pagaliau LT parodyti ta pilva ir uzkimsti visas gimines ir draugus apie mano nenora vaiku tureti, ir ketinu neuzilgo tai padaryti, butinai susimatysim tik tu busi arba jau su leliuku ant ranku arba laaabai stora o man bus bloga dar Aciu betute uz palaikyma
QUOTE(Citas @ 2011 08 12, 15:13)
... as stipriai isikabinsiu ir gal kazkaip iskeliausiu is cia
butinai !!! as taves vis dar laukiu skyrely
virusiuku dar pametu
QUOTE(Citas @ 2011 08 12, 21:52)
tu busi arba jau su leliuku ant ranku arba laaabai stora o man bus bloga dar
Busim abi storos Tik as labai stora, o tu tiesiog stora
QUOTE(liepa7 @ 2011 08 12, 22:14)
jezau liepute tu savo 32 savaitelej da mane prisimeni? nu privalau as jau is cia eiti, nes jau kelios kartos cia pasikeite, mergaites bande, pastojo, pagimde ir vel bando o jau virusiukus tai imu saujom!
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 12, 22:17)
Busim abi storos Tik as labai stora, o tu tiesiog stora
bet ziauriai grazios, bent jau pacios sau jei ne aplinkiniams
kazin kaip ten musu warwaryte vyno rusyje atostogauja?
kerzaka - uz tave labai suspausti kumstukai:) x
QUOTE(Citas @ 2011 08 12, 22:25)
kerzaka - uz tave labai suspausti kumstukai:) x
Ačiū Dar prieš kelionę įlindau pasiskaityti Grįžus pasipasakosiu, kas ir kaip pas mus.
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 13, 06:39)
Ačiū Dar prieš kelionę įlindau pasiskaityti Grįžus pasipasakosiu, kas ir kaip pas mus.
Grįžau net nenuvažiavus situacija pasikeitė į blogą pusę Vakar iš 5 apsivaisinusių, trys dalinosi puikiai ir du gerai. O šiandien pasakė, kad vienas yra puikus (berods 7-ių ląstelių), trys geri (berods 5-ių), bei vienas prastesnis (4-ių) ir kad prie tokios situacijos rekomenduoja auginti iki blasto ir žiūrėti kas bus. Sakė, jei auginsim iki blasto yra du variantai: 1) išaugs 1-2 blastukės 2) neišaugs nei viena ir neturėsiu ką sodinti.
Paklausėm jų rekomendacijų ir tiek. Dabar jau nieko nepakeisi -sprendimas padarytas ir mes ne Rygoj. Belieka laukti pirmadienio ir tikėtis, kad turėsiu nors vieną blastukę įsodinimui.
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 13, 12:13)
Grįžau net nenuvažiavus situacija pasikeitė į blogą pusę Vakar iš 5 apsivaisinusių, trys dalinosi puikiai ir du gerai. O šiandien pasakė, kad vienas yra puikus (berods 7-ių ląstelių), trys geri (berods 5-ių), bei vienas prastesnis (4-ių) ir kad prie tokios situacijos rekomenduoja auginti iki blasto ir žiūrėti kas bus. Sakė, jei auginsim iki blasto yra du variantai: 1) išaugs 1-2 blastukės 2) neišaugs nei viena ir neturėsiu ką sodinti.
Paklausėm jų rekomendacijų ir tiek. Dabar jau nieko nepakeisi -sprendimas padarytas ir mes ne Rygoj. Belieka laukti pirmadienio ir tikėtis, kad turėsiu nors vieną blastukę įsodinimui.
Kerzaka, manau teisingai nusprendete, as pasitikeciau gydytoju, manau jis geriausiai zino kaip pasielgti.. Viskas bus gerai...As tuo tikiu Kad ir retai cia parasau, bet tyliai sergu uz visas, siai dienai uz tave kumstukai suspausti stipriai stipriai
Cituk daug kas taves laukia nestukiu skyrely taip kad jokiu blogu minciu ir i prieki...gaudyk dviguba virusiuka
Cituk,saulele siunciu tau daugiau pasitikejimo ir tikejimo 4-as k garantuotas!
Virusiukas tau
Prisibazinsiu neskaiciau primink kada ir kaip ten su tavim??
Virusiukas tau
Prisibazinsiu neskaiciau primink kada ir kaip ten su tavim??