Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos, Mielosios, wub.gif 4u.gif

Vadas isvyksta trumpam poilsiui wub.gif , VISOMS LINKIU PACIU GERIAUSIU REZULTATU, GEROS NUOTAIKOS IR TIKEJIMO, TIKEJIMO IR DAR KARTA TIKEJIMO. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 12, 17:41)
Sveikos, Mielosios,  wub.gif  4u.gif

Vadas isvyksta trumpam poilsiui wub.gif  , VISOMS LINKIU PACIU GERIAUSIU REZULTATU, GEROS NUOTAIKOS IR TIKEJIMO, TIKEJIMO IR DAR KARTA TIKEJIMO.  wub.gif  4u.gif

Geru atostogu 4u.gif Lauksim pargriztant smile.gif

Aciu konstruktore - su palaikymu cia viskas istveriama wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 12 rugpjūčio 2011 - 17:47
QUOTE(Citas @ 2011 08 12, 15:13)
Aciu, nu bandau kazkaip atsiriboti nuo minciu bet kazkaip uzsiciklinau kad tai jau net 4 bandymas ir vyrui net sakiau kad daugiau neistversiu  unsure.gif  Bet turbut kad istversiu tiek kiek reikes  ax.gif Aciu drauge, kiekvienas palaikymas net mintimis manau labai padeda, as stipriai isikabinsiu ir gal kazkaip iskeliausiu is cia  drinks_cheers.gif

Atsiriboti kiek iseis tiek, bet labiausiai reikia uzsispirti.O kai uzsispiri, dingsta visi "negaliu" ax.gif Bent jau man sitam reikale padeda aviniskas mano charakteris blush2.gif Bjaurus dalykas, ale kartais naudingas biggrin.gif Ir negalvok apie tai, kelintas cia kartas.Pati zinai, kad pora kartu buvo daryta su hidrosalpingsu kiausintakyje, tai kas cia per bandymai ? Ogi niekiniai, kuriuos gali drasiai nurasyti i karcios patirites igyjima ir pamoka ateiciai.O paskutini karta, tai irgi pati zinai, kad buvo kibimas.Taip kad nosi aukstyn ir i prieki.Ir nesakyk nei sau, nei vyrui,kad daugiau neitversi, nes taip galvodama tik dar daugiau itampos inesi.Kiek reikes, tiek ir istversit, juk teisingai ?

Tikrai zinau, kad ateis toks laikas, kai atvyksi i LT visiem parodyt savo pilvuko, tai gausi ir man parodyt mirksiukas.gif Taip ir zinok tongue.gif

Va koki morala suraiciau ax.gif Kazkaip kai praeina blogumas, minciu atsiranda hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 12, 21:10)
Atsiriboti kiek iseis tiek, bet labiausiai reikia uzsispirti.O kai uzsispiri, dingsta visi "negaliu"  ax.gif  Bent jau man sitam reikale padeda aviniskas mano charakteris  blush2.gif  Bjaurus dalykas, ale kartais naudingas  biggrin.gif  Ir negalvok apie tai, kelintas cia kartas.Pati zinai, kad pora kartu buvo daryta su hidrosalpingsu kiausintakyje, tai kas cia per bandymai ? Ogi niekiniai, kuriuos gali drasiai nurasyti i karcios patirites igyjima ir pamoka ateiciai.O paskutini karta, tai irgi pati zinai, kad buvo kibimas.Taip kad nosi aukstyn ir i prieki.Ir nesakyk nei sau, nei vyrui,kad daugiau neitversi, nes taip galvodama tik dar daugiau itampos inesi.Kiek reikes, tiek ir istversit, juk teisingai ?

Tikrai zinau, kad ateis toks laikas, kai atvyksi i LT visiem parodyt savo pilvuko, tai gausi ir man parodyt  mirksiukas.gif Taip ir zinok  tongue.gif

Va koki morala suraiciau  ax.gif  Kazkaip kai praeina blogumas, minciu atsiranda  hihihi.gif

Nu ka matau, kad cia mano verkslenimu ne nemanoma klausyti, atsimenu kai zadejai atkersyti lotuliukas.gif kai as tave i realybe bandziau grazinti kai skiedaliojai cia dar daugiau biggrin.gif Aciu, reikia kartais mane biski uz ragu patampyti ir issaukti mano oziaragiska uzsispyrima thumbup.gif Nu jau zinok nieko daugiau taip nenoriu einamuoju momentu kaip pagaliau LT parodyti ta pilva ir uzkimsti visas gimines ir draugus apie mano nenora vaiku tureti, ir ketinu neuzilgo tai padaryti, butinai susimatysim tik tu busi arba jau su leliuku ant ranku arba laaabai stora lotuliukas.gif o man bus bloga dar lotuliukas.gif Aciu betute uz palaikyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 12, 15:13)
... as stipriai isikabinsiu ir gal kazkaip iskeliausiu is cia  drinks_cheers.gif

butinai !!! as taves vis dar laukiu nestuke.gif skyrely mirksiukas.gif
virusiuku dar pametu nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 12, 21:52)
tu busi arba jau su leliuku ant ranku arba laaabai stora  lotuliukas.gif o man bus bloga dar  lotuliukas.gif

Busim abi storos mirksiukas.gif Tik as labai stora, o tu tiesiog stora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2011 08 12, 22:14)
butinai !!! as taves vis dar laukiu  nestuke.gif  skyrely  mirksiukas.gif 
virusiuku dar pametu  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  wub.gif  wub.gif

jezau liepute bigsmile.gif tu savo 32 savaitelej da mane prisimeni? nu privalau as jau is cia eiti, nes jau kelios kartos cia pasikeite, mergaites bande, pastojo, pagimde ir vel bando smile.gif o jau virusiukus tai imu saujom!

QUOTE(Beta1 @ 2011 08 12, 22:17)
Busim abi storos  mirksiukas.gif Tik as labai stora, o tu tiesiog stora  biggrin.gif

bet ziauriai grazios, bent jau pacios sau jei ne aplinkiniams biggrin.gif

kazin kaip ten musu warwaryte vyno rusyje atostogauja?smile.gif

kerzaka - uz tave labai suspausti kumstukai:) x
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 12, 22:25)
kerzaka - uz tave labai suspausti kumstukai:) x

Ačiū 4u.gif Dar prieš kelionę įlindau pasiskaityti blush2.gif Grįžus pasipasakosiu, kas ir kaip pas mus.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 13, 06:39)
Ačiū  4u.gif Dar prieš kelionę įlindau pasiskaityti  blush2.gif Grįžus pasipasakosiu, kas ir kaip pas mus.

Grįžau net nenuvažiavus doh.gif situacija pasikeitė į blogą pusę verysad.gif Vakar iš 5 apsivaisinusių, trys dalinosi puikiai ir du gerai. O šiandien pasakė, kad vienas yra puikus (berods 7-ių ląstelių), trys geri (berods 5-ių), bei vienas prastesnis (4-ių) ir kad prie tokios situacijos rekomenduoja auginti iki blasto ir žiūrėti kas bus. Sakė, jei auginsim iki blasto yra du variantai: 1) išaugs 1-2 blastukės 2) neišaugs nei viena ir neturėsiu ką sodinti.
Paklausėm jų rekomendacijų ir tiek. Dabar jau nieko nepakeisi -sprendimas padarytas ir mes ne Rygoj. Belieka laukti pirmadienio ir tikėtis, kad turėsiu nors vieną blastukę įsodinimui.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 13, 12:13)
Grįžau net nenuvažiavus  doh.gif situacija pasikeitė į blogą pusę  verysad.gif Vakar iš 5 apsivaisinusių, trys dalinosi puikiai ir du gerai. O šiandien pasakė, kad vienas yra puikus (berods 7-ių ląstelių), trys geri (berods 5-ių), bei vienas prastesnis (4-ių) ir kad prie tokios situacijos rekomenduoja auginti iki blasto ir žiūrėti kas bus. Sakė, jei auginsim iki blasto yra du variantai: 1) išaugs 1-2 blastukės 2) neišaugs nei viena ir neturėsiu ką sodinti.
Paklausėm jų rekomendacijų ir tiek. Dabar jau nieko nepakeisi -sprendimas padarytas ir mes ne Rygoj. Belieka laukti pirmadienio ir tikėtis, kad turėsiu nors vieną blastukę įsodinimui.

Kerzaka, manau teisingai nusprendete, as pasitikeciau gydytoju, manau jis geriausiai zino kaip pasielgti.. mirksiukas.gif Viskas bus gerai...As tuo tikiu wub.gif Kad ir retai cia parasau, bet tyliai sergu uz visas, siai dienai uz tave kumstukai suspausti stipriai stipriai mirksiukas.gif
Atsakyti
Cituk daug kas taves laukia nestukiu skyrely mirksiukas.gif taip kad jokiu blogu minciu ir i prieki...gaudyk dviguba virusiuka 2.gif 2.gif
Atsakyti
Cituk,saulele siunciu tau daugiau pasitikejimo ir tikejimo 4-as k garantuotas!
Virusiukas tau 2.gif

Prisibazinsiu neskaiciau blush2.gif primink kada ir kaip ten su tavim??
Atsakyti