Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2011 08 12, 09:59)

taip, butent vaisingumo asociacija paremia, bet tam reikia pakankamai daug niuansu iveikti  4u.gif

taip, butent vaisingumo asociacija paremia, bet tam reikia pakankamai daug niuansu iveikti  4u.gif

spėju, kad reikia kreiptis į vaisingumo asociaciją ir paklausti kokie tie niunansai g.gif
Papildyta:
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 12, 10:02)

VK -tai Vaisingumo klinika, kuri atlieka IUI, IVF ir pan. Aš rašiau apie Vaisingumo Asociaciją, kuri švietėjiška veikla užsiima ir pan. Tad nemaišyk  4u.gif
Apie Vaisingumo Asociaciją gali pasiskaityti: http://www.vaisingumoasociacija.lt/
Jie rašo, kad gaunamas pajamas skiria nevaisingų šeimų atstovavimui, informacijos skleidimui, visuomenės švietimui, savitarpio pagalbai bei paramai sunkiai besiverčiančioms šeimoms apmokėti  gydymo procedūras. Tad gali pabandyti į juos kreiptis  4u.gif

VK -tai Vaisingumo klinika, kuri atlieka IUI, IVF ir pan. Aš rašiau apie Vaisingumo Asociaciją, kuri švietėjiška veikla užsiima ir pan. Tad nemaišyk  4u.gif
Apie Vaisingumo Asociaciją gali pasiskaityti: http://www.vaisingumoasociacija.lt/
Jie rašo, kad gaunamas pajamas skiria nevaisingų šeimų atstovavimui, informacijos skleidimui, visuomenės švietimui, savitarpio pagalbai bei paramai sunkiai besiverčiančioms šeimoms apmokėti  gydymo procedūras. Tad gali pabandyti į juos kreiptis  4u.gif

Tikrai sumaišiau, nes man VK kaip antri namai buvo palike su MB biggrin.gif Bėgu pasiklausinėsiu aš jų kas kaip 4u.gif

Labai labai visoms ačiū už pagalbą 4u.gif ir sėkmės kuo greičiau pagaunant gandrą už uodegos wub.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites, man labai idomu, gal kas skaitet kur ar toms kuriom viskas gerai pavyko, kokie pojuciai buvo kai tvirtinasi embrionas
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 12, 09:23)

mergaites, man labai idomu, gal kas skaitet kur ar toms kuriom viskas gerai pavyko, kokie pojuciai buvo kai tvirtinasi embrionas

Kiek skaičiau, visoms labai skirtingai -vienos nieko nejaučia ir būna II, kitoms ir pilvą maudžia, ir papuliai padidėję, ir vis viena I. Tad geriau neieškok požymių, testas arba kraujukas geriau parodys 4u.gif Linkiu, kad pamatytum II thumbup.gif
Papildyta:
O man klausimas iškilo -turint galimybę rinktis, ką geriau sodinti 3-jų dienų embrionukus, ar blasto g.gif Gal žinančios pasidalintumėt info, ar bent nuoroda, kur galėčiau pasiskaityti.
Kol kas man rinktis nereikia. Bet ryt bus aišku, ką gydytojas siūlo. Norėčiau ir savo nuomonę iki to laiko turėt 4u.gif
Atsakyti
Kerzaka,as ziureciau bendra situacija kiek ir kokios kokybes yra.
Aisku,blastos yra geriau nes iki tada jau matosi konkreti kokybe ir situacija.Tik jei turi nedaug embrionu,augindama iki blastu rizikuoji nieko netureti.Nors dauguma gydytoju sutinka,kad jei 3 dienu neisauga iki blastos is jo ir gimdoj nieko doro nebutu.Taigi nezinia,kas geriau ar vis del to duoti sansa ar isvengti tu dvieju savaiciu laukimo.
Plius keliant blastas tam mazuliui yra naturalesne aplinka,apie 5 diena natur cikle jis jau atsiranda gimdoj,kai trecia diena jis tik keliauja kiausintakiais.
Dabar kas liecia trecios dienos,as si karta rinkausi toki varianta,kad butu snaigiuku.Jei auginsi iki blastu,sodinsi tuos du,ka darysi su likusiais?Blastu atsildinimas ir pastojimo sekme po saldymo nelabai kokia,ko nepasakysi su saldytais 3 dienos embriais.Jei jau dedama trecios dienos,jei yra like snaigiuku,juos atsildzius gali bandyt augint iki blastu.
Nu pasigalvok,as manau tau gydytojas pasiulys optimaliausia varianta.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 12, 12:18)

Aisku,blastos yra geriau nes iki tada jau matosi konkreti kokybe ir situacija.Tik jei turi nedaug embrionu,augindama iki blastu rizikuoji nieko netureti.Nors dauguma gydytoju sutinka,kad jei 3 dienu neisauga iki blastos is jo ir gimdoj nieko doro nebutu.Taigi nezinia,kas geriau ar vis del to duoti sansa ar isvengti tu dvieju savaiciu laukimo.
Plius keliant blastas tam mazuliui yra naturalesne aplinka,apie 5 diena natur cikle jis jau atsiranda gimdoj,kai trecia diena jis tik keliauja kiausintakiais.
Dabar kas liecia trecios dienos,as si karta rinkausi toki varianta,kad butu snaigiuku.Jei auginsi iki blastu,sodinsi tuos du,ka darysi su likusiais?Blastu atsildinimas ir pastojimo sekme po saldymo nelabai kokia,ko nepasakysi su saldytais 3 dienos embriais.Jei jau dedama trecios dienos,jei yra like snaigiuku,juos atsildzius gali bandyt augint iki blastu.

drinks_cheers.gif labai gera pozicija 4u.gif manau as irgi apie toki varianta galvosiu g.gif Aciu Keberiokst, nors ir na man postas buvo skirtas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 12, 11:18)

Ačiū 4u.gif Kol kas spręsti, ką darysiu kaip ir anksti. Nes neaišku, kiek knopkyčių ir kokios kokybės turėsiu rytoj. Po punkcijos turėjau 5 kokybiškas kiaušialastes, vakar patvirtino, kad visos 5 apsivaisino. Šiandien kai skambinau, sakė, trys puikios, dvi -geros. Dabar laukime, nes neaišku, kaip dalinsis toliau.
Šiandien priimti sprendimo dar nereikia. Bet rytoj apsispręsti reikės labai greitai. Jei gydytojas siūlys auginti iki blasto, paskambins kai mes jau būsime kelyje. Tad reikės arba apsissukti ir važiuot namo, arba tęsti kelionę į Rygą.
Apskritai, labiau norėčiau sodinti vieną, nes bijau daugiavaisio nėštumo rizikos blush2.gif (kažkur skaičiau, kad turint persileidimų istoriją, net nesiūlo dviejų) Nors žinau, kad sodinant du padidėja pastojimo tikimybė. Apsispręsti sunku doh.gif Iki kiek auginti ir kiek įsodinti g.gif Greičiausiai, jei auginsim iki blasto, tai sodinsim tik vieną, o jei iki 3-jų dienų, gal du.
Dar sumąsčiau -sakykim, jei ryt turiu nepasikeitusią situaciją -trys puikūs ir du geri. Gal tuos du gerus ir vieną puikų šaldyti, o du puikius auginti iki blasto ir tada sodinti vieną, o kitą irgi šaldyti?
Tik ar ne per ansti aš čia galvą suku? Gal ryt situacija bus tokia, kad nebus ką sodinti doh.gif Juk būna, kad per vieną parą viskas pasikeičia g.gif
Atsakyti
Kerzaka, galiu pasidalinti savo patirtim ax.gif

Pirma IVF buvom euforijoj kai pasake, kad embrionai puikus taigi auginam iki blastu.Nu paauginom, susidejom jas dvi, gavosi sh......, o kur likusias dvi blastukes uzsaldem, tai tas pats kas ismetem.

Antra IVF uzsispyriau, kad butinai noriu 3 dienu embrionu, nes jokios salygos ant lekstutes nebus geresnes nei pas mane gimdoj.Nepasidaviau Treijso itikinejimams suktis ir vaziuot namo, tvirtai laikiausi savo pozicijos.Idejo 3 dienu 2 embrionus, dabar jau matau ekrane besimaivanti klecka wub.gif

Zinoma, visa tai gali buti sutapimas.Arba ne tongue.gif

Ka benusprestum, tikek savo sprendimu taip tvirtai, kad niekas neismustu is pusiausvyros ir tik tada jis bus geriausias mirksiukas.gif

Citai, vaikeli, kaip gyvenimas jaunas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 12, 14:04)

Citai, vaikeli, kaip gyvenimas jaunas  bigsmile.gif

Citai, vaikeli, kaip gyvenimas jaunas  bigsmile.gif

Aciu betute nestuke.gif - laikausi, tik prisipzinsiu si karta mna kazkaip sunkoka viska istverti, jauciu per mazai laiko praejo nuo pereito IVF g.gif Nors kai pagalvoju juk praejo apie 3 menesiai, bet kazkokia as labai suirzus, nuolat pavargus nuo tu visu blokuojanciu, nuotaika kinta istisai blink.gif Nu bet as kareivis atlaikysiu viska drinks_cheers.gif

Na as si karta tvirtai nusprendziau tureti blastukiu, nes visus buvusius 3 ivf niekas man ju net nesiule unsure.gif bet pirmiausia dar reikia isvis tureti ka auginti iki tu blastukiu, kita savaite einu kraujo duot ir tikiuos gauti leidima gonali pradet o tada ir sneka bus ir palaikymo komanda jau kviesiu, nes bus sunkuuuuuuuuuuu wub.gif wub.gif

Kaip konstruktore skaiciukai auga ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 12 rugpjūčio 2011 - 13:22
Sveikos mergaites, mano skaiciukai padidejo truputi daugiau nei dvigubai, dabar tik reikia tiketis kad viskas bus gerai, ir kita penktadieni eisiu skaiciuoti savo kleckiukus 4u.gif
Tik biskuti nesuprantu tuose skaiciukuose, jei kiekviena d turi dideti dvigubai, pvz jei buvo 11PDI 300,tai 13pdi turetu buti apie 900 ar blogai suprantu?
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 12, 14:26)

Sveikos mergaites, mano skaiciukai padidejo truputi daugiau nei dvigubai, dabar tik reikia tiketis kad viskas bus gerai, ir kita penktadieni eisiu skaiciuoti savo kleckiukus  4u.gif
Tik biskuti nesuprantu tuose skaiciukuose, jei kiekviena d turi dideti dvigubai, pvz jei buvo 11PDI 300,tai 13pdi turetu buti apie 900 ar blogai suprantu?

Sveikos mergaites, mano skaiciukai padidejo truputi daugiau nei dvigubai, dabar tik reikia tiketis kad viskas bus gerai, ir kita penktadieni eisiu skaiciuoti savo kleckiukus  4u.gif

Skaiciai turi dvigubeti kas 48-72 val.

Citukai, mazute, istversi, niekur nedingsi.Tiesiog uzsiprogramuok tam procesui ir nesigilink i jausmus.Durnas pasiulymas, bet man padejo ir dabar kartais ta metodika sau taikau ax.gif O as tave palaikysiu uz ranku ir uz koju, tik tu tvirtai isikabink biggrin.gif Ir paruosiu tau vieta pas nesutkes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 12, 14:26)

Skaiciukai auga idealiai, taip ir turi buti drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 08 12, 14:32)

Citukai, mazute, istversi, niekur nedingsi.Tiesiog uzsiprogramuok tam procesui ir nesigilink i jausmus.Durnas pasiulymas, bet man padejo ir dabar kartais ta metodika sau taikau  ax.gif O as tave palaikysiu uz ranku ir uz koju, tik tu tvirtai isikabink  biggrin.gif  Ir paruosiu tau vieta pas nesutkes  4u.gif

Citukai, mazute, istversi, niekur nedingsi.Tiesiog uzsiprogramuok tam procesui ir nesigilink i jausmus.Durnas pasiulymas, bet man padejo ir dabar kartais ta metodika sau taikau  ax.gif O as tave palaikysiu uz ranku ir uz koju, tik tu tvirtai isikabink  biggrin.gif  Ir paruosiu tau vieta pas nesutkes  4u.gif

Aciu, nu bandau kazkaip atsiriboti nuo minciu bet kazkaip uzsiciklinau kad tai jau net 4 bandymas ir vyrui net sakiau kad daugiau neistversiu unsure.gif Bet turbut kad istversiu tiek kiek reikes ax.gif Aciu drauge, kiekvienas palaikymas net mintimis manau labai padeda, as stipriai isikabinsiu ir gal kazkaip iskeliausiu is cia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 12, 15:13)

Skaiciukai auga idealiai, taip ir turi buti  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Aciu, nu bandau kazkaip atsiriboti nuo minciu bet kazkaip uzsiciklinau kad tai jau net 4 bandymas ir vyrui net sakiau kad daugiau neistversiu  unsure.gif  Bet turbut kad istversiu tiek kiek reikes  ax.gif Aciu drauge, kiekvienas palaikymas net mintimis manau labai padeda, as stipriai isikabinsiu ir gal kazkaip iskeliausiu is cia  drinks_cheers.gif

Skaiciukai auga idealiai, taip ir turi buti  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Aciu, nu bandau kazkaip atsiriboti nuo minciu bet kazkaip uzsiciklinau kad tai jau net 4 bandymas ir vyrui net sakiau kad daugiau neistversiu  unsure.gif  Bet turbut kad istversiu tiek kiek reikes  ax.gif Aciu drauge, kiekvienas palaikymas net mintimis manau labai padeda, as stipriai isikabinsiu ir gal kazkaip iskeliausiu is cia  drinks_cheers.gif

Citukai, labai tave suprantu ir man taip buvo, per 4 IVF jau ir tos vilties nebuvo kaip per pirmus IVFkad tikrai 100% pasiseks, tik plaukem pasroviui ir viskas, o vyras nesenai pasake, kad isvis tuo 4 IVF netikejo, nes viskas taip greit vyko ir dar visokiu buitiniu problemu turejom.... O gavosi visai neblogai blush2.gif
Tai va tikrai nenusimink, pasistenk maziau apie tai galvoti ir tikrai tikrai viskas bus gerai nestuke.gif
As kad maziau galvociau skaiciau knygas... biggrin.gif
Atsakyti