Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 16:02)
Gimda atmeta embrionus nes daug tu zudanciu lasteliu yra kurios laiko kaip svetimkunius.Jau pasirode normaliai kraujo,nieko nesitikiu,nors vaistus naudosiu iki pirmadienio,iki NT.Tai kaip cia dabar iseina ,reiskiasi nepavyko del mazo progesterono kiekio?ir man siandien dare exo,sake gimdos endometriumas labai grazus,sakau ar matosi mmm,sako ne doh.gif
Nepykit kad taip liaudiskai rasau,sunkiai man su tais terminais, g.gif

Ok,o tai koks tas kileriu kiekis?Ir ar jis imtas is kraujo ar is endometriumo?

Kitas klausimas ar intralipidus veiksmingumas bandytas ar ne?Nes buna,kad vienom kileres nuo intralipidu ne tik,kad neseda,o dideja (nors cia retas atvejas ir tik tubelej,gal natur organizme ir viskas gerai),reikia rimtesnio preparato kaip imunoglobulinas.Pvz pas mane kileres normoj,o jei ir butu ju ataka jos seda ir su imunoglobulinu ir su intralipidais.Iridei seda tik su imunoglobulinu,bet kyla nuo intralipidu.Nezinant sito,galima ir blogiau padaryt.

Nepavykti galejo ir ne tik del mazo prg,nzn kaip nenaturaliam cikle,bet kiek teko dometis persileidimais tai mazas/mazejantis prg tai organizmo budas pasakyti,kad jau kazkas yra negerai.Pvz pas mane visalaik prg buvo geras,bet viena vieninteli karta kai pastojau vietoje ir matesi puslyte,prg buvo aoie 30 kas nezadejo nieko gero-aisku emiausi vaistu,finale pamaciau sirdele,o nestumas vis tiek nutruko del chromosomu negero susijungimo.Nebutu prg vaistuku pavidalu,viskas butu buve anskciau.Aisku,galvociau,kad priezastis paprasta -prg trukumas.Nu cia aisku natur cikle,dirbtinam gal viskas kitaip,nenoriu gimcytis,nes nezinau.

Savo tyrimuose gali paziuret ar buvo tirtos CD19+CD5+ lasteles?Cia is tu paciu kileriu serijos.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 28 liepos 2011 - 17:13
Ne vieno tyrimo as neturiu viskas byloje klinikoje,reikes paklausti,kazkaip net nesinervoju ,si karta ramiai viska priemem,bandysilm vel po 3 men,ziuresim ka dabar darys ir sakys daktare,paklausiu as pas ja del tu tyrimu,o kaip jie vadinasi angliskai kaip man klausti kad likciau suprasta?
Papildyta:
Praeitus kartus kraijas osvis buvo 0,o dabar bent kazkiek,tai sakau gal ir tinka tie intralipidai,o daktare sake kad taip kibimas yra,visai pasimetus g.gif
Papildyta:
Taip nervina tokius pinigus mokam,ir dar pacios turim tiek visko zinoti bash.gif
Atsakyti
Taitiek, kad ir kaip noreciau kad tau butu kitaip, bet man 8dpo buvo skaiciukas 2.42 ir gydytojas liepe nutraukti visus vaistukus verysad.gif Labai gaila, laikykis.

Mergaites, gal galit man ZALIAI pasakyti-kuriuos LT tyrimus galiu pasidaryti del imuniniu priezasciu? Del tu atmetimu gimdos ir tt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 07 28, 18:39)
Taitiek, kad ir kaip noreciau kad tau butu kitaip, bet man 8dpo buvo skaiciukas 2.42 ir gydytojas liepe nutraukti visus vaistukus  verysad.gif  Labai gaila, laikykis.

Mergaites, gal galit man ZALIAI pasakyti-kuriuos LT tyrimus galiu pasidaryti del imuniniu priezasciu? Del tu atmetimu gimdos ir tt..  doh.gif

As jau susitaikiau kad jau viskas,bet naudosiu as tuos vaistus del sventos ramybes,bet as kalusiau ar matosi mmm,ji sako ne,o jau pradejau kaip ir normaliai kraujuoti ,gal as ne taip supratau,bet per exo ji turejo matyti?ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 07 28, 18:40)
Merginos,o Lt tiria imunines bedas,kad atmeta organizmas embrionus? Ir pagal ka tai nustatoma? Ar nekibimas per ivf tai ir reikia? Ar apie sprendziama is kazko kito?

Man cia iskart po nepavykusio padere kazkoki tyrima,ir pasake kad daug lasteliu zudikiu yra.tai kita ivf pradejau prednizalone gerti po 5 tabl,rytaisir jau 4men geriu Glucophage(metformin),na o si karta tuos ainterlipidus dar leido.
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 07 28, 16:39)
Taitiek, kad ir kaip noreciau kad tau butu kitaip, bet man 8dpo buvo skaiciukas 2.42 ir gydytojas liepe nutraukti visus vaistukus  verysad.gif  Labai gaila, laikykis.

Mergaites, gal galit man ZALIAI pasakyti-kuriuos LT tyrimus galiu pasidaryti del imuniniu priezasciu? Del tu atmetimu gimdos ir tt..  doh.gif

LT tyrimu niekas nedaro.Is esmes kileriu tyrimus gali pasidaryti Santariskese,bet kiek jie gero tau be konsultacijos duos,tai nezinau.Juo labiau ten tik keli titrai daromi.Del imuniniu reikalu del pastojimo ar nestumo ne tik kileres daromos,bet ir citokinu santykis,pasleptos infekcijos (cia graikijos tyrimas),leukocitu antikuniu susidarymas paemus tavo vyro krauja,DQ genotipas-tavo ir tb.Paskutiniems dviems labiau taikoma LIT.Is esmes gal butu imanoma pasidaryti kileres LT ar LV ir tada aklai darytis LIT pas Bykova.Kitas reikalas kad nei LV nei LT nedaro CD 19+CD5+,cia antikuniai pries hormonus,tame tarpe ir PRG.
UK sito pati irgi netiria,siuncia i Cikaga.Gal kurioj klinikoj ir imanoma kaip kuriuos tyrimus pasidaryt,bet kai gydytojai seka imunologo Beer praktika,kuris visa sita ir pradejo,tai daro butent cikagos klinikoje,kur viskas zinoma,pazistamos terpes ir aparatura,tada ir vertint atitinkamai gali.As UK daktariukui atveziau LV darytus kileriu testus,ne visi jam buvo reikalingi,gal tik 2 is septyniu,bet ir tai pasake,gal ir butu galima vertinti kaip gera,bet as nezinau kokiose terpese ir kaip jie dare,todel reiketu perdaryti.

Taitiek,o kokioj tu klinikoj cia viska dareisi?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 28, 18:48)
LT tyrimu niekas nedaro.Is esmes kileriu tyrimus gali pasidaryti Santariskese,bet kiek jie gero tau be konsultacijos duos,tai nezinau.Juo labiau ten tik keli titrai daromi.Del imuniniu reikalu del pastojimo ar nestumo ne tik kileres daromos,bet ir citokinu santykis,pasleptos infekcijos (cia graikijos tyrimas),leukocitu antikuniu susidarymas paemus tavo vyro krauja,DQ genotipas-tavo ir tb.Paskutiniems dviems labiau taikoma LIT.Is esmes gal butu imanoma pasidaryti kileres LT ar LV ir tada aklai darytis LIT pas Bykova.Kitas reikalas kad nei LV nei LT nedaro CD 19+CD5+,cia antikuniai pries hormonus,tame tarpe ir PRG.
UK sito pati irgi netiria,siuncia i Cikaga.Gal kurioj klinikoj ir imanoma kaip kuriuos tyrimus pasidaryt,bet kai gydytojai seka imunologo Beer praktika,kuris visa sita ir pradejo,tai daro butent cikagos klinikoje,kur viskas zinoma,pazistamos terpes ir aparatura,tada ir vertint atitinkamai gali.As UK daktariukui atveziau LV darytus kileriu testus,ne visi jam buvo reikalingi,gal tik 2 is septyniu,bet ir tai pasake,gal ir butu galima vertinti kaip gera,bet as nezinau kokiose terpese ir kaip jie dare,todel reiketu perdaryti.

Taitiek,o kokioj tu klinikoj cia viska dareisi?

sim klinika
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 16:51)
sim klinika

Taip ir galvojau....

Kazkaip teko uzmatyti UK forumuose,kad is ten labai nemazai i Londona pradeda vazinet pas Gorgy ar kita klinika kur uzsiima imunitetu.Priezasciu nepamenu,ne to ieskojau,tiesiog uzstrigdavo toks faktas.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 28, 18:57)
Taip ir galvojau....
Kazkaip teko uzmatyti UK forumuose,kad is ten labai nemazai i Londona pradeda vazinet pas Gorgy ar kita klinika kur uzsiima imunitetu.Priezasciu nepamenu,ne to ieskojau,tiesiog uzstrigdavo toks faktas.

tai ka man dabar daryti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 17:01)

Niekas tau to nepasakys,o ir tu neskubek.

Vienas is variantu,bandyti ten pat toliau,tik gal jau gestone pradeti is anksciau,is kart po punkcijos. O kraujo kresumas darytas?Gal kokiu skystamuju reiketu?
Nors cia gali buti variantas,kad naudoji visa artilerija,o nepasiseka.Bet nereiskia,kad antras kartas nepasiseks.Cia kaip ir Rositai sakiau,paprastai jie sako,kad pasiseka is 3 kartu.Ka tu LT ir kitur be imuninioo gydymo darei,tiesiog pamirsk,jei kileres aktyvios tau pasisekt tiesiog negalejo.Skaiciuok tuos kartus su gydymu kaip is naujo.Gal su sekanciu ciklu bus viskas gerai?as oati galvojau,kad va jau kai ateisiu ivf darytis tai bus viskas gerai.Irgi buvo dvi blastos detos,pradjau kraujuot anksciau nei reikia,hcg buvo 21,kibo bet neprikibo.Tada jau truko kantrybe ir nuejau cikagos tyrimu darytis,daug blogio nerado,kelios nedideles problemeles,bet va pritaikius tyrima ir pasiseke.Na bent kol kas,nors man jau tai didele pergale,nes tiek toli dar nebuvau paejus.O tiesa pasakius,is sito ciklo nieko nesitikejau.Tiesiog nusiteikiau is anskto 3 ciklam,ir nespaudziau savo smegenines pernelyg didelem mintim ir viltim.

Kitas variantas,pasiimk tyrimu kopijas ir bandyk konsultuotis kitoje klinikoje,kurios uzsiima imunitetu.Pas toki Gorgi gali tik konsultuotis ir tirtis,o ivf darytis ten kur tau patogu.Kitos klinikos nelabai su tokiu budu sutinka,vienintelis jis pasiraso,kad ivf darytum kitur.

Jei gausi tyrimus,jei nori atsiusk man,jei jie kiek nors panasus i Cikagos,galiu parasyti ka siulytu UK.Gal butu visai panasu i taviski protokola.
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 19:01)

dar pagalvojau man isodino viena blastoc,ir kita sake su daug lasteliu,(tik dabar pergalvojau),tai gali man buti velyva implantacija ir del to tokie mazi skaiciukai?kaip manot? doh.gif
Papildyta:
leiduosi clexane,geriu aspirina,ir po 3 estrofeno prie viso to.
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 17:15)
dar pagalvojau man isodino viena blastoc,ir kita sake su daug lasteliu,(tik dabar pergalvojau),tai gali man buti velyva implantacija ir del to tokie mazi skaiciukai?kaip manot? doh.gif
Papildyta:
leiduosi clexane,geriu aspirina,ir po 3 estrofeno prie viso to.

Na tai pas tave planas vos ne maximum isskyrus gestone.

Clexane jei smarkiai kraujuoji nebesileisk,ir aspirino negerk,bent kol neapmazes-kresejimas mazas su jais.Gal del to ir labiau kraujuoji,nevartotum tu butu gal eilinis patepliojimas.

Prie tavo isvardintu truktu tik gestone,LIT,humiros jei citokinu balansas blogas ir imunoglobulino jei su intralipidais neseda kileres.Visa kita kaip ir "padengta".

Na pvz mano vaistukai:

foline 5mg
clexane 40
prednisolone 25mg
gestone 100
crinone
metformin 3x500
aspirinas 150mg
intralipidai.

Dar antibu kursas per stimuliacija buvo,ir po teigiamo nt.
Atsakyti