QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 16:02)
Gimda atmeta embrionus nes daug tu zudanciu lasteliu yra kurios laiko kaip svetimkunius.Jau pasirode normaliai kraujo,nieko nesitikiu,nors vaistus naudosiu iki pirmadienio,iki NT.Tai kaip cia dabar iseina ,reiskiasi nepavyko del mazo progesterono kiekio?ir man siandien dare exo,sake gimdos endometriumas labai grazus,sakau ar matosi mmm,sako ne
Nepykit kad taip liaudiskai rasau,sunkiai man su tais terminais,
Nepykit kad taip liaudiskai rasau,sunkiai man su tais terminais,
Ok,o tai koks tas kileriu kiekis?Ir ar jis imtas is kraujo ar is endometriumo?
Kitas klausimas ar intralipidus veiksmingumas bandytas ar ne?Nes buna,kad vienom kileres nuo intralipidu ne tik,kad neseda,o dideja (nors cia retas atvejas ir tik tubelej,gal natur organizme ir viskas gerai),reikia rimtesnio preparato kaip imunoglobulinas.Pvz pas mane kileres normoj,o jei ir butu ju ataka jos seda ir su imunoglobulinu ir su intralipidais.Iridei seda tik su imunoglobulinu,bet kyla nuo intralipidu.Nezinant sito,galima ir blogiau padaryt.
Nepavykti galejo ir ne tik del mazo prg,nzn kaip nenaturaliam cikle,bet kiek teko dometis persileidimais tai mazas/mazejantis prg tai organizmo budas pasakyti,kad jau kazkas yra negerai.Pvz pas mane visalaik prg buvo geras,bet viena vieninteli karta kai pastojau vietoje ir matesi puslyte,prg buvo aoie 30 kas nezadejo nieko gero-aisku emiausi vaistu,finale pamaciau sirdele,o nestumas vis tiek nutruko del chromosomu negero susijungimo.Nebutu prg vaistuku pavidalu,viskas butu buve anskciau.Aisku,galvociau,kad priezastis paprasta -prg trukumas.Nu cia aisku natur cikle,dirbtinam gal viskas kitaip,nenoriu gimcytis,nes nezinau.
Savo tyrimuose gali paziuret ar buvo tirtos CD19+CD5+ lasteles?Cia is tu paciu kileriu serijos.....