Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 11, 14:28)
Skirtuma zinau tik ta,kad aspirinas pereina per placenta,o leidziami ne.
Koks nuo to skirtumas nestumui kazkaip nesidomejau.

Logiskai mastant, aspirino poveikis toks, kad neuzsikimstu placentos sieneles ir embrioniukui butu kuo maitintis, o leidziamu, kad apskritai, nesutirstetu kraujas g.gif gal ir ne i tema, bet taip sumasciau smile.gif Juo labiau, kad tiksliai pamenu, kad gydytoja sake, kad butent placenta turi maitinti embrioniuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 11, 14:28)
Skirtuma zinau tik ta,kad aspirinas pereina per placenta,o leidziami ne.
Koks nuo to skirtumas nestumui kazkaip nesidomejau.

T.P Keberiokst - as manau kad kai pagimdysi, gali keisti savo profesija (nezinau gal jau esi gydytoja) ir atidaryti IVF klinika 4u.gif Tu tikrai zinai daugiau nei daugelis jau praktikuojanciu gydytoju lotuliukas.gif thumbup.gif

Man tai dabar svarbiausiai suzinoti ka pagerti kad pagerinti sancus tam embrioniukui implantuotis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 11 rugpjūčio 2011 - 13:33
T.P.Keberiokst, pacienciu turesi lb daug. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Ateinu su klausimuku ir tikiuosi atsakymo, nes vis nesusigaudau kas kaip unsure.gif Su vyru turim aiškią diagnozę ir vienintelis kelias IVF+ICSI. Mum tokie pinigėliai, kurie reikalingi atlikti šiai procedūrai, atrodo, beproto dideli. Pradėjau domėtis vaisingumo asociacija ir tada iškilo klausimas ar be puslapyje išvardytų nuolaidų yra suteikiamos kitos nuolaidos kaip pvz.: iš dalies apmokama procedūra ar pilnai apmokama? unsure.gif Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 08 11, 13:39)
Sveikos visos 4u.gif

Ateinu su klausimuku ir tikiuosi atsakymo, nes vis nesusigaudau kas kaip unsure.gif Su vyru turim aiškią diagnozę ir vienintelis kelias IVF+ICSI. Mum tokie pinigėliai, kurie reikalingi atlikti šiai procedūrai, atrodo, beproto dideli. Pradėjau domėtis vaisingumo asociacija ir tada iškilo klausimas ar be puslapyje išvardytų nuolaidų yra suteikiamos kitos nuolaidos kaip pvz.: iš dalies apmokama procedūra ar pilnai apmokama?  unsure.gif Ačiū už atsakymus  4u.gif

Nežinau kaip ten su VK, bet galiu pasidalinti patirtimi, kad LV mums kainavo:

pirmasis IVF+ICSI 9500;
antrasis IVF+ICSI 8500.

Manau, kad ir kokias nuolaidas čia begautum, pigiau tikrai nebus, o tik brangiau. Beje, man reikėjo didesnių dozių gonalio, tai dar šiek tiek galėtų būti pigiau.
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 11, 11:52)
Eiktu, o geras as jau kelios naktys labai blogai miegu, net nepagalvojau, kad nuo vaistu, galvojau, kad cia nervai, na tada reikia keisti laika

Labas,as siuos vaistus gerdavau sesta ryte,ir tai vakare reikedavo pasistenkti uzmigti,viena nakti miegojau 3 val.,galvoju neisiu i darba,bet atsikeliau isgeriau doze,ir vel kaip ant sparnu biggrin.gif man jie labai energijos duodavo ax.gif ,as su jais kartu B compleate vit.dar geriau,tai sie ramindavo,nu tai budavo pakenciama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 11, 10:43)
Rosita K, aspirina 100mg, dexametazona,  estrofema ir folio r geriu po vakarienes po 1tabl 18-19v.gyd sake nera svarbus laikas, tik gerti panasiu laiku kiekviena d., zibor 2500 ir crinone pries miegeli 22v. Tik nenuleisk ranku ir tikek, as laikysiu kumstukus  mirksiukas.gif

Senose temose skaičiau, jog mergaitės buvo išsiaiškinę, kad aspiriną reikia gerti prieš pat miegą. Reiks ir man turbūt persiorentuoti, nes aš geriu apie 19 val (po vakarienės).
Dar dėl aspirino -kokį geriat? Aš nusipirkus buer (lygtai toks gamintojas), o kitur skaičiau, kad naudoja TrobAss (ar kažkas panašaus) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 08 11, 14:39)
Sveikos visos 4u.gif

Ateinu su klausimuku ir tikiuosi atsakymo, nes vis nesusigaudau kas kaip unsure.gif Su vyru turim aiškią diagnozę ir vienintelis kelias IVF+ICSI. Mum tokie pinigėliai, kurie reikalingi atlikti šiai procedūrai, atrodo, beproto dideli. Pradėjau domėtis vaisingumo asociacija ir tada iškilo klausimas ar be puslapyje išvardytų nuolaidų yra suteikiamos kitos nuolaidos kaip pvz.: iš dalies apmokama procedūra ar pilnai apmokama?  unsure.gif Ačiū už atsakymus  4u.gif

Sveika prisijungusi. Turiu tave nuliūdinti, bet Lietuvoje nevaisingumas yra ne liga, o dievo bausmė, todėl niekas nieko nekompensuoja net iš dalies. Teks kaip reikiant susiveržti diržus. Kaip suprantu, kai kurios poros dėl to net svetur išvažiuoja gyventi, kur nevaisingumas laikomas liga ir gydomas kaip visos kitos ligos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 11 rugpjūčio 2011 - 21:54
QUOTE(Tanga @ 2011 08 11, 21:53)
Sveika prisijungusi. Turiu tave nuliūdinti, bet Lietuvoje nevaisingumas yra ne liga, o dievo bausmė, todėl niekas nieko nekompensuoja net iš dalies. Teks kaip reikiant susiveržti diržus. Kaip suprantu, kai kurios poros dėl to net svetur išvažiuoja gyventi, kur nevaisingumas laikomas liga ir gydomas kaip visos kitos ligos.

Aš kažkada kažkur forume buvau užmačius, kad berods vaisingumo asociacija vienai porai per metus padeda (pinigėliais paremia) IVF padaryti. Nesu tikra, ar tikrai vaisingumo asociacija. Bet lygtais. g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Tanga @ 2011 08 11, 22:53)

Na, taip... apie LT valdžią aš išvis be komentarų verysad.gif apie kitus žmones, kurie nesupranta mūsų skausmo, taip pat. Jau metai kaip aišku, kas mūsų laukia, milijonai tyrimų ir paiškėjo, kad situacija beviltiška... MB turtas toks prastas, kad net nebesiūlė jokio gydimo, liepė taupyti ir tiek, o kur tu šiais laikais sutaupysi tokią sumą verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 12, 08:55)
Aš kažkada kažkur forume buvau užmačius, kad berods vaisingumo asociacija vienai porai per metus padeda (pinigėliais paremia) IVF padaryti. Nesu tikra, ar tikrai vaisingumo asociacija. Bet lygtais.  g.gif

Vat kažkur iš aš buvau užtikusi kažkada seniai, kad padeda, bet vat nesu tikra ar VK g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 12 rugpjūčio 2011 - 08:46
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 12, 08:55)
Aš kažkada kažkur forume buvau užmačius, kad berods vaisingumo asociacija vienai porai per metus padeda (pinigėliais paremia) IVF padaryti. Nesu tikra, ar tikrai vaisingumo asociacija. Bet lygtais.  g.gif

taip, butent vaisingumo asociacija paremia, bet tam reikia pakankamai daug niuansu iveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 08 12, 08:47)
Vat kažkur iš aš buvau užtikusi kažkada seniai, kad padeda, bet vat nesu  tikra ar VK g.gif

VK -tai Vaisingumo klinika, kuri atlieka IUI, IVF ir pan. Aš rašiau apie Vaisingumo Asociaciją, kuri švietėjiška veikla užsiima ir pan. Tad nemaišyk 4u.gif
Apie Vaisingumo Asociaciją gali pasiskaityti: http://www.vaisingumoasociacija.lt/
Jie rašo, kad gaunamas pajamas skiria nevaisingų šeimų atstovavimui, informacijos skleidimui, visuomenės švietimui, savitarpio pagalbai bei paramai sunkiai besiverčiančioms šeimoms apmokėti gydymo procedūras. Tad gali pabandyti į juos kreiptis 4u.gif
Atsakyti