Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 11, 09:34)
Kerzaka,kumsciai suspausti  4u.gif

ačiū už palaikymą 4u.gif Sakyk, o kiek tau embrionukų įsodino? Jei gerai pamenu, tau UK gydytojai patarė sodint tik vieną dėl buvusių persileidimų. Ar kažką maišau?
Pradedu galvoti, jei turėsiu pasirinkimą, ką daryti -kiek auginti ir kiek sodinti g.gif Aišku, ryt jau bus aiškiau, kaip dalinasi. Bet vis viena, jau suku galvą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 11, 08:39)
ačiū už palaikymą  4u.gif Sakyk, o kiek tau embrionukų įsodino? Jei gerai pamenu, tau UK gydytojai patarė sodint tik vieną dėl buvusių persileidimų. Ar kažką maišau?
Pradedu galvoti, jei turėsiu pasirinkimą, ką daryti -kiek auginti ir kiek sodinti  g.gif Aišku, ryt jau bus aiškiau, kaip dalinasi. Bet vis viena, jau suku galvą  blush2.gif

Man du sodino abu kartus.
Del vieno embriono sodinimo UK-jiems yra liepta sumazinti daugiavaisiu nestumu skaiciu,todel iki 35 metu ir ypac jei pirmas IVF,pataria sodinti viena,kad isvengti dvynuku.Aisku kalba ir apie sunkesni nestuma ir didesni persileidimu skaiciu.Bet cia ir taip aisku,ar nestumas ivf ar naturalus-su dviem visada daugiau komplikaciju.
Po to vienas ginius,pas kuri dariausi cikagos tyrimus patare sodinti viena,nes mano ir mb tam tikras genotipas yra panasus,ir mano i 50 proc embrionu mano organizmas GALI reaguoti,kaip i kazka sava,kas nestume negerai.Tas issauktu imunini atsaka ir gali baigtis negerai.Kadangi pas mane kileres net ir po tiek nestumu buvo normos ribose,reiskia jo net ir i sutampanti embriona nereagavo ir jis man leido sodinti du.Aisku su visais steroidais,skystinanciais,lit,leidziamu prg ir intralipidais.
Dabar del tos genotipo teorijos-daug kas i ja skeptiskai ziuri.Pvz toks 4.1 genas yra pats populiariausias europoje,ir as juos turiu du is dvieju imanomu 4.1 4.1.O kazkada as irgi buvau embrionas ir isgyvenau pas mama be jokiu imuniniu gydymu.Kiek zmoniu su tokiu paciu,kad ir vienu ,4.1 vaiksto ir gali buti potencialus tevai mano busimam vaikui?Aplamai tu genu berods tik 8 variacijos yra.Juk jei pats genas is saves butu kazkas blogo jis per ilgai laika issinaikintu,tiesiog isnyktu tokie zmones.Cia labiau jau organizmo reakcija i vaikiuka problema-atpazinimas/neatpazinimas.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 11, 10:34)
As abu kartus paprastu pastu siunciau ir be jokio ledo.Jiems nesvarbu,bakterijos bus gyvos ar ne,ju testas to nefiksuoja,tik pasako skaiciu.

aciu, nuraminai 4u.gif 4u.gif beto, ten tame buteliuke kur atsiunte skyscio keli lasai buvo, tai gal dar tas skystis palaiko kazkokia terpe g.gif

kerzaka, pas mane per 4IVF buvo is viso 5embrionai ir Treijsas rekomendavo auginti iki blastu-ta ir padarem, o uzaugo net dvi rolleyes.gif
per 5IVF irgi rekomendavo auginti, turejom 7e., taciau nusprendem sodinti 3dienu-dabar galvoju, kad reikejo paklausyti gyd. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 08 11, 08:52)
aciu, nuraminai  4u.gif  4u.gif beto, ten tame buteliuke kur atsiunte skyscio keli lasai buvo, tai gal dar tas skystis palaiko kazkokia terpe  g.gif 

kerzaka, pas mane per 4IVF buvo is viso 5embrionai ir Treijsas rekomendavo auginti iki blastu-ta ir padarem, o uzaugo net dvi  rolleyes.gif
per 5IVF irgi rekomendavo auginti, turejom 7e., taciau nusprendem sodinti 3dienu-dabar galvoju, kad reikejo paklausyti gyd.  unsure.gif

Ten tik sterilus vanduo smile.gif As kai pati organizavausi,naudojau paprasta virinta.Gal,kad nesukresetu,na nzn....

O tau jie su visais buteliukais atsiunte?Faina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 11, 10:55)
O tau jie su visais buteliukais atsiunte?Faina  ax.gif

aha ax.gif as pradzioj parasiau jiem laiska kaip ten kas vyksta, tai atsiunte buteliuka ir liepe i ji surinkti megini. Tame buteliuke buvo koks 1ml skaidraus skyscio smile.gif
dabar laukiu rezu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 11, 10:39)
ačiū už palaikymą  4u.gif Sakyk, o kiek tau embrionukų įsodino? Jei gerai pamenu, tau UK gydytojai patarė sodint tik vieną dėl buvusių persileidimų. Ar kažką maišau?
Pradedu galvoti, jei turėsiu pasirinkimą, ką daryti -kiek auginti ir kiek sodinti  g.gif Aišku, ryt jau bus aiškiau, kaip dalinasi. Bet vis viena, jau suku galvą  blush2.gif

Sveikutes 4u.gif
Aha,man irgi idomu....nors neaisku dar kaip praeis punkcija,kiek bus kiausialasciu ir kaip dalinsis.
Merginos,o E2 kraujo tyrimi sk.1900 geras?ka jis reiskia?bandau googlinti nieko nerandu doh.gif
Atsakyti
Afrodite,E rodo kiek subrendusiu foliu pas tave yra.Berods kiekvienam foliui tenka apie 300 E.Reiketu pasitikslinti,nes galiu ir klysti.
Man du kart dare,nes pirmas skanas parode apie 26 folius,o E buvo panasus i tavo.Antra karta dariau uz 2 dienu,buvo uzkiles iki 3300,ko uzteko apie 10 foliu.Finale ispunktavo 16 kiausialasciu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 11, 11:13)
Afrodite,E rodo kiek subrendusiu foliu pas tave yra.Berods kiekvienam foliui tenka apie 300 E.Reiketu pasitikslinti,nes galiu ir klysti.
Man du kart dare,nes pirmas skanas parode apie 26 folius,o E buvo panasus i tavo.Antra karta dariau uz 2 dienu,buvo uzkiles iki 3300,ko uzteko apie 10 foliu.Finale ispunktavo 16 kiausialasciu.

Aiskutis,aciukas.Pasiskaiciavau tai gaunasi kad geri pas mane 6 foliai.na,aciu Dievui nors ne visi tusti 4u.gif
Atsakyti
Keberiokst, pataisysiu tave, vienam foliui pakanka reikia 200 vienetu to E 4u.gif taip kad Afrodite, pas tave bent jau 9 yra, o iki punkcijos pabaigs bresti ir kiti like mirksiukas.gif

Kontruktore, sveikinimai didziausi 4u.gif Man 10 dpi buvo 200 HCG ir buvo du leliukai isitaise ax.gif taip kad ruoskis dvynukam hihihi.gif

Citai, oi kaip as tave laukiu tame nestukiu skyrelyje biggrin.gif
Atsakyti
Gali buti,as jau tikrai primirsus,tik berods T skaiciavo 300-am.Nu gal ir klystu.
Info nete teigia,kad 200-600.Didelis intervalas,bet dauguma kaip matau linke prie minimumo likti.
Atsakyti
Labas rytas mergaites, o jau koks sujudimas musu skyrelyje, smagu, kad pasitariame, dziaugaiames vienos uz kitas, gauname kokios naujos info ir aisku labai svarbus PALAIKYMAS 4u.gif Uz tai as esu JUMS LABAI LABAI DEKINGA mirksiukas.gif
Rosita K, aspirina 100mg, dexametazona, estrofema ir folio r geriu po vakarienes po 1tabl 18-19v.gyd sake nera svarbus laikas, tik gerti panasiu laiku kiekviena d., zibor 2500 ir crinone pries miegeli 22v. Tik nenuleisk ranku ir tikek, as laikysiu kumstukus mirksiukas.gif
Aciu visoms uz sveikinimus, Afrodite69 o jau atviruku grozis wub.gif thumbup.gif ACIU ACIU
Zemyna_Melynake, jau ziuriu mane perkelei i kita sarasiuka nestuke.gif , kad tik viskas gerai butu, jei tikrai turiu 2 kleckiukus, labai bijau kaip man pavyks juos isnesioti.... ir komplikaciju daugiau blush2.gif
Kerzaka, gali buti, kad temp pakilo nuo streso man irgi taip budavo, bet gyd sakydavo cia nieko tokio, nesusimink viskas bus gerai, laikau kumstukus uz tave ir gero isodinimo mirksiukas.gif
Nanataa, oi kaip faina lauksim tavo aukstu skaiciuku, tik darbe nepersidirbk ir daugiau pailsek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 11, 10:43)
Rosita K, aspirina 100mg, dexametazona,  estrofema ir folio r geriu po vakarienes po 1tabl 18-19v.gyd sake nera svarbus laikas, tik gerti panasiu laiku kiekviena d., zibor 2500 ir crinone pries miegeli 22v. Tik nenuleisk ranku ir tikek, as laikysiu kumstukus  mirksiukas.gif

Aš kažkur skaičiau, kad nuo dexametazono gali nemiga kankinti. Tad patarimas buvo jį gerti ryte, o ne vakare. O tau konstruktore, nemigos nėra jį vakare geriant? Nes man, žinok, ir ryte geriant kartais užeina nemigo naktys, ko prieš tai nėra buvę. Bet gal čia nervukai ir įtampa darant IVF g.gif
Atsakyti