Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kerzaka @ 2011 08 10, 20:08)

Labai auksta nera, gal tiesiog taip organizmas raguoja g.gif , esu skaiciusi, kad kaikuriom sukyla, stebek rytoj, o skausmu dideliu nera? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 13:16)
Mergaites, vos sirdis neissoko kai pasake skaiciukus 321,8, dar dabar rankos dreba, jau koks jausmas negaliu apsakyti  smile.gif , kaip bijau dziaugtis, kad dar kas nenutiktu. Kalbejau su gyd. tai sake vartoti viska ka vartaojau ir penktadieni kartoti vel hcg ir vel jai skambinti. Pirma karta tokie skaiciukai po 9m laukimo....Dar nelabai suprantu, kas vyksta, labai pasimeciau

Sveikinimai naujai iškeptai nestuke.gif 4u.gif 4u.gif . O skaičiukai kvepia dvynukais jau labai thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 13:16)
Mergaites, vos sirdis neissoko kai pasake skaiciukus 321,8, dar dabar rankos dreba, jau koks jausmas negaliu apsakyti  smile.gif , kaip bijau dziaugtis, kad dar kas nenutiktu. Kalbejau su gyd. tai sake vartoti viska ka vartaojau ir penktadieni kartoti vel hcg ir vel jai skambinti. Pirma karta tokie skaiciukai po 9m laukimo....Dar nelabai suprantu, kas vyksta, labai pasimeciau

sveikinimai wub.gif wub.gif lauksim pas nestukes mirksiukas.gif man irgi atrodo,kad bus dvynukai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
prisiskaiciau internete apie blastutes, nes man VK vakar viena ikele, tai turiu dabar 2 paprastus embrionus, ir 1 blastocista (labai jau keistas tas man zodis) smile.gif
Ir pagaliau 2 uzsaldem, niekada dar neturejom nei su snaigem reikalo, nei su blastocistom, tai kazkaip keistai jauciuosi smile.gif
Bet kita savaite man jau i darba, tai reikes paslapciomis hcg begti darytis, neiskesiu, jau pasiskaiciavau kad kitas antradienis bus 9dpi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 08 10, 22:25)
Dabar sake duos leidziama gestone,tipo butinai.,vyras sako toks vaizdas ka tu pati gydaisi.

del Graikijos tyrimo parasyk man i a.z. savo emaila, tai persiusiu viska 4u.gif
del to gestone-tai, kaip suprantu, yra progesteronas, skiriamas ir leidziamas grynai toms, kas turi imuniniu problemu? ar jis labai brangus?

Alda1, aciu 4u.gif
egk, neprisikalbek schmoll.gif schmoll.gif
nanaaa, o tau blastukes uzsalde? nes kaip supratau isaugo trys, tai viena isodino, o kitas dvi uzsalde g.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios 4u.gif
QUOTE(RositaK @ 2011 08 10, 21:14)
paprasciausiu pastu, registruotu laisku  4u.gif tik vokeli paemiau kuris viduje su tais sprogdukais.

aciu labai 4u.gif o paste nekilo jiems jokiu klausimu? 4u.gif kazkaip as prisibijau, kad man negrazintu blush2.gif
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 10, 23:56)
Man šiandien punkciją darė. Lyg jaučiaus normaliai. Dar išsiprašiau, kad anksčiau namo išleistų. O dabar vakare temperatūra pakilo. Neramu kažkaip, ar nėr ko blogo. Ar kam nors dar buvo temperatūra pakilusi po punkcijos? Ką gydytojai sakė?

sveikatytes 4u.gif o kiek ispunktavo? 4u.gif

QUOTE(nanataa @ 2011 08 11, 09:30)
prisiskaiciau internete apie blastutes, nes man VK vakar viena ikele, tai turiu dabar 2 paprastus embrionus, ir 1 blastocista (labai jau keistas tas man zodis) smile.gif
Ir pagaliau 2 uzsaldem, niekada dar neturejom nei su snaigem reikalo, nei su blastocistom, tai kazkaip keistai jauciuosi smile.gif
Bet kita savaite man jau i darba, tai reikes paslapciomis hcg begti darytis, neiskesiu, jau pasiskaiciavau kad kitas antradienis bus 9dpi smile.gif

laikau kumstukus ir laukiu dideliu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 11, 09:44)
aciu labai  4u.gif o paste nekilo jiems jokiu klausimu?  4u.gif kazkaip as prisibijau, kad man negrazintu  blush2.gif

nu as pirma nusipirkau voka, uzrasiau nuejusi prie staliuko visus adresus, paskui idejau ta buteliuka iir uzklijavau, nunesiau vel susimoketi uz registravima. niekas nieko neklausinejo 4u.gif sake iki 10dienu eis iki vietos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 11, 08:44)
sveikatytes  4u.gif o kiek ispunktavo?  4u.gif

sveikatytės dabar labai reikia. Temperatūra ne tik, kad nekrenta, bet per naktį ir pakilo. Dabar 37,7. Gydytojas sakė, kad taip neturi būti. O kodėl taip yra nežino. Įkaliau paracetamolio, tikiuosi, numuš. Viliuosi, kad jokių uždegimų ar infekcijų nebus. Kiek nete skaičiau užsienio šalyse po punkcijos net antibus skiria, kad kokia velniava neįsimestų g.gif
O išpunktavo 6 kiaušialastes, iš kurių viena defektuota iš karto buvo. Tad galima sakyti, punkcijos dieną normalio 5 buvo. Šiandien skambinomės, tai visos 5 apsivaisino. Dabar reikia laukti rytojaus ir žiūrėti, kaip dalinsis.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 08 11, 09:49)
nu as pirma nusipirkau voka, uzrasiau nuejusi prie staliuko visus adresus, paskui idejau ta buteliuka iir uzklijavau, nunesiau vel susimoketi uz registravima. niekas nieko neklausinejo  4u.gif sake iki 10dienu eis iki vietos 4u.gif

as instrukcijau skaiciau, kad reikia saltai laikyti (su ledukais siusti)..., tai tu, kaip suprantu, sitos vietos neprisilaikei? 4u.gif
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 11, 09:54)
sveikatytės dabar labai reikia. Temperatūra ne tik, kad nekrenta, bet per naktį ir pakilo. Dabar 37,7. Gydytojas sakė, kad taip neturi būti. O kodėl taip yra nežino. Įkaliau paracetamolio, tikiuosi, numuš. Viliuosi, kad jokių uždegimų ar infekcijų nebus. Kiek nete skaičiau užsienio šalyse po punkcijos net antibus skiria, kad kokia velniava neįsimestų  g.gif
O išpunktavo 6 kiaušialastes, iš kurių viena defektuota iš karto buvo. Tad galima sakyti, punkcijos dieną normalio 5 buvo. Šiandien skambinomės, tai visos 5 apsivaisino. Dabar reikia laukti rytojaus ir žiūrėti, kaip dalinsis.

Visai neblogas rezultatas, o plius visos 5 apsivaisino thumbup.gif Buriu: dalinkites kuo geriau kerzakos embrioniukai biggrin.gif
Del temperaturos, tai man asmeniskai jinai visada buna pazeminta, kokie 35,7, todel kai pakyla per kelias padalas, jau jauciuosi ligoniu..., po LP (nors ir viskas gerai buvo), sukilo iki 37,5..., tai vat mastau, kad gal tavo organizmas tiesiog taip sureagavo i invazija g.gif Isgerk paracetamolio ir ilsekis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 11, 10:07)
as instrukcijau skaiciau, kad reikia saltai laikyti (su ledukais siusti)..., tai tu, kaip suprantu, sitos vietos neprisilaikei?  4u.gif

nu kad vistiek per 10dienu viskas atsiltu, beto kaip ten tuos ledukus supakuoti...kai siunti su DHL ar kita siunta, tai jie gal ir galetu laikyti kokioje saltoje pakuoteje (kaip ir raso jie ''You can also send it viacourier (TNT, FEDEX etc), provided you pack it along with an icepack, in a smallbox or bubble wrap''), bet kaip sako Iride, jie kraujo neveza g.gif
idomu kaip Keberiokst siunte?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 08 11, 10:15)
nu kad vistiek per 10dienu viskas atsiltu, beto kaip ten tuos ledukus supakuoti...kai siunti su DHL ar kita siunta, tai jie gal ir galetu laikyti kokioje saltoje pakuoteje (kaip ir raso jie ''You can also send it viacourier (TNT, FEDEX etc), provided you pack it along with an icepack, in a smallbox or bubble wrap''), bet kaip sako Iride, jie kraujo neveza  g.gif

va va, ir as galvoju g.gif tiesiog butu gaila, jei issiunti, o atsakymo negauni, nes neteisingas siuntimas buvo (be leduku) g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 08 11, 08:15)
nu kad vistiek per 10dienu viskas atsiltu, beto kaip ten tuos ledukus supakuoti...kai siunti su DHL ar kita siunta, tai jie gal ir galetu laikyti kokioje saltoje pakuoteje (kaip ir raso jie ''You can also send it viacourier (TNT, FEDEX etc), provided you pack it along with an icepack, in a smallbox or bubble wrap''), bet kaip sako Iride, jie kraujo neveza  g.gif

As abu kartus paprastu pastu siunciau ir be jokio ledo.Jiems nesvarbu,bakterijos bus gyvos ar ne,ju testas to nefiksuoja,tik pasako skaiciu.

Kerzaka,kumsciai suspausti 4u.gif
Atsakyti