Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

konstruktore sveikinimai tau, gaudau tavo virusiukus, man irgi jie labai reikalingi...
Sekmes ir laimingo finiso uz 9 men.

Žemyna_mėlynakė ir mane itrauk i savo sarasiuka, as jau irgi gaudau savo gandro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnnaSt: 10 rugpjūčio 2011 - 19:46
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 16:04)
Siandien musu vestuviu 9m metines, bus gera dovana vyrui ir aisku man  thumbup.gif

Tai sveikinimai dar ir sia grazia proga bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 10, 20:07)
thumbup.gif sveikinimai didziausi  4u.gif
o kaip tu issiuntei? kokiu budu, per DHL koki nors? 4u.gif

paprasciausiu pastu, registruotu laisku 4u.gif tik vokeli paemiau kuris viduje su tais sprogdukais.
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 10, 20:30)
konstruktore sveikinimai tau, ir as tuos pacius vaistus geriu, ir foli gerriu, gydytoja sake kad gerai tas netrukdo.Saunuole

Sveikutes 4u.gif
Nanataa,negalima dekoti bet dekui kad atidavei Gonali mirksiukas.gif tik ten zinok geras,buvo tik du spragtelejimai ir viskas tai reiskia tebuvo 75IUI.Tai as turejau likuciu is savo svirsktu taai susileidau thumbup.gif Laikau kumstukus uz tave thumbup.gif
Konstruktore,diiiidelis sveikinimas ir buckis nuo manes tau wub.gif As tikejau kad tu esi nestuke.gif wub.gif Sekmingo nesiojimo ir lauksim didejanciu skaiciuku mirksiukas.gif Kaip faina dziaugiuosi del taves thumbup.gif clap.gif
user posted image

Su metinemis jus
wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 08 10, 21:14)
paprasciausiu pastu, registruotu laisku  4u.gif tik vokeli paemiau kuris viduje su tais sprogdukais.

Ta tyrima pati paprasiau kad darytu,deka sitos temos suzinojau,jie nesiule gal del to kad brangus g.gif LIT jie nedaro,sake arba UK arba LV.
Dabar sake duos leidziama gestone,tipo butinai.,vyras sako toks vaizdas ka tu pati gydaisi.
Ar negali man parasyti kaip ir man ta kraujo tyrima pasidaryti,kokiu adresu siusti,i ka ta krauja ipilti,ar ten reikia registruotis,kaip su apmokejimu?ir ar daud to kraujo reikia ?
Mes planuojam sausi pradeti po visu svenciu,dabar pradejau gerti zuvu taukus,ir Q10 vitaminus ax.gif
Jeigu pavyks ,tai tik deka sito forumo,nes tiek informacijos cia suzinai,ir sekmingos istorijos duoda ikvepimo naujai kovai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 08 10, 19:23)
Labai sergu uz tave CITUK,si karta tikrai turi pavykti ,tuo labiau kad kibimas buvo paskutini ivf,tu gal manes neatsimeni viena IVF ,daremes kartu ,tu UK, o as IR,koja kojon ejom rolleyes.gif
As viena cia tokia likau veterane verysad.gif

Ir griebiu viena virusiuka blush2.gif  biggrin.gif

Man bus 4 kartas ir as veterane, ir aisku kad prisimenu tave, vienu metu net ieskojau taves nestukiu skyrelyje nu kazkodel buvau isitikinus kad tau jau pasiseke ax.gif Visas veteranes, bent jau kurios cia dzniau pasirodo jau atsimenu blush2.gif Oi mergaites iseisim mes is sito skyrelio tikrai iseisim, tik va dievulis mums kazkodel ilgiau laukti prisake unsure.gif Man tai dar kazkaip jegu neatsirado visiems tiems clamidiju ir cikagos tyrimams, dar va karta bandau siaip nieko lyg ir nedarydama, isskyrus kad geriu, d3, q10, abu su vyru pregnacare conseption, biciu pieneli as dar nakvisu alieju, dar eisiu akupunktura ir dar MB rukyt mete wub.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 08 10, 19:29)
ir as tokia-tu neviena  4u.gif irgi po 5IVF, irgi trys IVF M&V, irgi ne vieno kibimo...
yra daug tokiu, tik ne visos kalba, arba jau nebekalba  4u.gif

Rositele viena kita uz rankos istempsim is cia drinks_cheers.gif

QUOTE(AnnaSt @ 2011 08 10, 20:44)
konstruktore sveikinimai tau, gaudau tavo virusiukus, man irgi jie labai reikalingi...
Sekmes ir laimingo  finiso uz 9 men.

Žemyna_mėlynakė ir mane itrauk i savo sarasiuka, as jau irgi gaudau savo gandro...

Laukiam is tave ziniu apie turta rolleyes.gif Skyrelis buvo primiges, atostogos, o va dabar jau atsigaunam ir kimbam i darbus, vel kumsciai daznai reikes suspausti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 16:04)
jei man pavyko, tai tikrai buna stebuklu

Sveikinu su tuo stebuklu 4u.gif Sėkmės tau ir saugok save labai 4u.gif
Kaip smagu sužinoti, kad gali pasisekti ir po tiek bandymų thumbup.gif Nes su kiekvienu bandymu viltis ir tikėjimas proporcingai mažėja... blush2.gif

QUOTE(taitiek @ 2011 08 10, 19:23)
As viena cia tokia likau veterane verysad.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 08 10, 19:29)
ir as tokia-tu neviena  4u.gif irgi po 5IVF, irgi trys IVF M&V, irgi ne vieno kibimo...
yra daug tokiu, tik ne visos kalba, arba jau nebekalba  4u.gif

Aš tuoj tikriausiai jus abi pasivysiu, kad dar ir nepralenkčiau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 08 10, 18:00)
konstruktore, smagu skaityti, kai kazkam pasiseka net ir is tokio bandymo  4u.gif  4u.gif
gal gali pasakyti kokiu dienos/vakaro laiku gerdavai aspirina (po kiek ir kokio stiprumo?) ir zibora leidais? itariu kad skirtingu laiku  g.gif

Ne manes klausi, bet pasakysiu, nes as irgi ta pati naudojau. aspirina naudojau 100mg x 1d ryte (gerdavau po pusryciu). zibora leisdavausi viena karta vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 10 rugpjūčio 2011 - 22:40
Ogo, koks sujudimas, jauciasi, kad arteja rudenelis, visos is atostogu grizta. 4u.gif Kaip Vadas visoms linkiu Sekmes ir svarbiausia, Tikejimo! mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

Nanataa, kaip jauriesi? 4u.gif

Afrodite, kokios naujienos? 4u.gif

Kerzaka, kas naujo? 4u.gif

QUOTE(AnnaSt @ 2011 08 10, 16:44)

Laukiau info i az. mirksiukas.gif 4u.gif Matysi, cia gausi dideli palaikyma ir laikas iki didziosios dienos praleks nepastebimai! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Man šiandien punkciją darė. Lyg jaučiaus normaliai. Dar išsiprašiau, kad anksčiau namo išleistų. O dabar vakare temperatūra pakilo. Neramu kažkaip, ar nėr ko blogo. Ar kam nors dar buvo temperatūra pakilusi po punkcijos? Ką gydytojai sakė?
Atsakyti
Kerzaka, kiek karscio turi? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 10, 23:06)
Kerzaka, kiek karscio turi?  4u.gif

37,5 doh.gif
Atsakyti