QUOTE(Citas @ 2011 08 10, 14:48)
Kelinta tau dpi? Isodinu 3 ar 5 dienu? Papasakok ka kitaip daret ir kokios pas jus problemeles buvo? Ar pirmus 3 kartu visai nekibo? labai norisi sau daugiau vilties isiziebti As dar savaite blokuojancius leisiuos o nuo kokios 18d tikiuois ant gonalio pereiti, ir isodinimas kazkur rugsejo pradzioj Jauciu koks neapsakomas jausmas tau dabar
Siandien 11 dpi, isodino 3d.
1IVF hcg pasidariau ir sake buvo tik kibimas (neatsimenu jau sk), tai susitaikiau ir gyvenau toliau, kol prasidejo pykinimas, o jokiu skausmu nebuvo, nuejau ech paziureti....buvau pastojus kiausintakyje, pamate gyd. tik 8sav, jau matesi emrionas skubiai operavo, kadangi tas pats gyd dare man 1LP ir nustate 4st endometr.labai pazeisti abu kiausintakiai, tai zinojo kad taip gali nutikti, pasake jei jau darom Ivf salinsiu kiausintaki, nes jis tik kenkia, ir apie antra sake, kad pasitars su kolegom ir nuspres ka daryti, tai ir sutikau, taip praradau abu....
2 ir 3 IVF buvo visiskai nesekmingi, jau ir rankas buvom nuleide, sakem mums turbut neskirta tapti teveliais
3 IVF nutariau pakeisti gyd., stimuliacija buvo kaip ir visada, tik po isodinimo gyd. paskyre vaistu kurie nenaudojau per anuos IVF: aspirina, estrofema, zibor, dexametazona, ir kaip per visus IVF crinona, nors gyd nesake, bet pati geriu folio r, reiks penktadieni pasakyti del folio rugsties, nezinau kokiom dozem gerti.. tai tokia mano istorija... labai tikiuosi sekmingos jos pabaigos ir kaip Jus prognozuojat 2 kleckiuku Per stimuliacija mano gyd. atostogavo savaite ir mane ech kelis kartus ziurejo kita gyd. kuri siule nutraukti sia stimuliacija nes buvo kaip ji sake tik 2 folikulai, o punkcijos diena jau buvo 4, suprantu, kad labai labai mazai nors gonalio dozes buvo 225, bet labai dziaugiuosi kad nesutikau nutraukti.
Siandien musu vestuviu 9m metines, bus gera dovana vyrui ir aisku man
Tikek, labai tikek ir tikrai pavyks , jau 4 kartas ir tau, pamatysi viskas bus gerai si karta, nes jei man pavyko, tai tikrai buna stebuklu