Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 08 10, 14:48)
Kelinta tau dpi? Isodinu 3 ar 5 dienu? Papasakok ka kitaip daret ir kokios pas jus problemeles buvo? Ar pirmus 3 kartu visai nekibo? labai norisi sau daugiau vilties isiziebti  ax.gif  As dar savaite blokuojancius leisiuos o nuo kokios 18d tikiuois ant gonalio pereiti, ir isodinimas kazkur rugsejo pradzioj  4u.gif Jauciu koks neapsakomas jausmas tau dabar  wub.gif

Siandien 11 dpi, isodino 3d.
1IVF hcg pasidariau ir sake buvo tik kibimas (neatsimenu jau sk), tai susitaikiau ir gyvenau toliau, kol prasidejo pykinimas, o jokiu skausmu nebuvo, nuejau ech paziureti....buvau pastojus kiausintakyje, pamate gyd. tik 8sav, jau matesi emrionas doh.gif skubiai operavo, kadangi tas pats gyd dare man 1LP ir nustate 4st endometr.labai pazeisti abu kiausintakiai, tai zinojo kad taip gali nutikti, pasake jei jau darom Ivf salinsiu kiausintaki, nes jis tik kenkia, ir apie antra sake, kad pasitars su kolegom ir nuspres ka daryti, tai ir sutikau, taip praradau abu....
2 ir 3 IVF buvo visiskai nesekmingi, jau ir rankas buvom nuleide, sakem mums turbut neskirta tapti teveliais
3 IVF nutariau pakeisti gyd., stimuliacija buvo kaip ir visada, tik po isodinimo gyd. paskyre vaistu kurie nenaudojau per anuos IVF: aspirina, estrofema, zibor, dexametazona, ir kaip per visus IVF crinona, nors gyd nesake, bet pati geriu folio r, reiks penktadieni pasakyti del folio rugsties, nezinau kokiom dozem gerti.. tai tokia mano istorija... labai tikiuosi sekmingos jos pabaigos ir kaip Jus prognozuojat 2 kleckiuku wub.gif Per stimuliacija mano gyd. atostogavo savaite ir mane ech kelis kartus ziurejo kita gyd. kuri siule nutraukti sia stimuliacija nes buvo kaip ji sake tik 2 folikulai, o punkcijos diena jau buvo 4, suprantu, kad labai labai mazai nors gonalio dozes buvo 225, bet labai dziaugiuosi kad nesutikau nutraukti.
Siandien musu vestuviu 9m metines, bus gera dovana vyrui ir aisku man thumbup.gif

Tikek, labai tikek ir tikrai pavyks nestuke.gif , jau 4 kartas ir tau, pamatysi viskas bus gerai si karta, nes jei man pavyko, tai tikrai buna stebuklu
Atsakyti
Konstruktore, sveikinu su tokia grazia seimos svente ir dar didesne Dovana. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 16:04)
Siandien 11 dpi, isodino 3d.
1IVF  hcg pasidariau ir sake buvo tik kibimas (neatsimenu jau sk), tai susitaikiau ir gyvenau toliau, kol prasidejo pykinimas, o jokiu skausmu nebuvo,  nuejau ech paziureti....buvau pastojus kiausintakyje, pamate gyd. tik 8sav, jau matesi emrionas  doh.gif skubiai operavo, kadangi tas pats gyd dare man 1LP ir nustate 4st endometr.labai pazeisti abu kiausintakiai, tai zinojo kad taip gali nutikti, pasake jei jau darom Ivf salinsiu kiausintaki, nes jis tik kenkia, ir apie antra sake, kad pasitars su kolegom ir nuspres ka daryti, tai ir sutikau, taip praradau abu....
2 ir 3 IVF buvo visiskai nesekmingi, jau ir rankas buvom nuleide, sakem mums turbut neskirta tapti teveliais
3 IVF nutariau pakeisti gyd., stimuliacija buvo kaip ir visada, tik po isodinimo gyd. paskyre vaistu kurie nenaudojau per anuos IVF: aspirina, estrofema, zibor, dexametazona, ir kaip per visus IVF crinona, nors gyd nesake, bet pati geriu folio r, reiks penktadieni pasakyti del folio rugsties, nezinau kokiom dozem gerti.. tai tokia mano istorija... labai tikiuosi sekmingos jos pabaigos ir kaip Jus prognozuojat 2 kleckiuku  wub.gif Per stimuliacija mano gyd. atostogavo savaite ir mane ech kelis kartus ziurejo kita gyd. kuri siule nutraukti sia stimuliacija nes buvo kaip ji sake tik 2 folikulai, o punkcijos diena jau buvo 4, suprantu, kad labai labai mazai nors gonalio dozes buvo 225, bet labai dziaugiuosi kad nesutikau nutraukti.
Siandien musu vestuviu 9m metines, bus gera dovana vyrui ir aisku man  thumbup.gif

Tikek, labai tikek ir tikrai pavyks  nestuke.gif , jau 4 kartas ir tau, pamatysi viskas bus gerai si karta, nes jei man pavyko, tai tikrai buna stebuklu

Nu kaip grazu, o jau vyrui dovana tai sakes wub.gif is tiesu tai jums abiems linkiu graziu 9 menesiuku. Pirmam puslapy yra skaiciuku ribos paziurek mirksiukas.gif
Nu as vistik pasirysiu nuo stimuliacijos pradzios gal panaudoti ta aspirina, kazkaip nuojauta sako kad nepakenks man jis blush2.gif As dar bandau tiketi, bet jau sis kartas man moraliskai labai sunkiai einasi, kazkokios nuotaiku kaitos dideles ir to tikrumo daug maziau, vis tik 4 bandymas doh.gif beje kiausintakiu ir as jau per 3 ivf neturejau, uzdeti klipsai nes nepratekiami beveik. Kibimas per 3 IVF buvo, tai labai jau tikiuosi sekmes per 4 rolleyes.gif Labai dziaugiuosi uz jusu seima thumbup.gif
Atsakyti
konstruktore, smagu skaityti, kai kazkam pasiseka net ir is tokio bandymo 4u.gif 4u.gif
gal gali pasakyti kokiu dienos/vakaro laiku gerdavai aspirina (po kiek ir kokio stiprumo?) ir zibora leidais? itariu kad skirtingu laiku g.gif
Atsakyti
Kaip smagu skaityti tokias zinutes ,sveikinu Konstruktore su tokiais dideliais skaiciukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As pati MirV dariausi 2 IVF ,bet nesekmingai,dabar laimes ieskau uzsienyje.Sakyk o tuos du IVF po kiausintakiu pasalinimo ar buvo kibimas koks nors embrionuku?nes as jau po 5IVF,ir ne vieno karto nebuvo kibimo,labai del to pergyvenu.Vakar pridaviau CIKAGO tyrimus,po 2 savauciu bus rezultatai. unsure.gif

Labai sergu uz tave CITUK,si karta tikrai turi pavykti ,tuo labiau kad kibimas buvo paskutini ivf,tu gal manes neatsimeni viena IVF ,daremes kartu ,tu UK, o as IR,koja kojon ejom rolleyes.gif
As viena cia tokia likau veterane verysad.gif

visom mergaitem dideles sekmes 4u.gif

Ir griebiu viena virusiuka blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 08 10, 19:23)
As viena cia tokia likau veterane verysad.gif

ir as tokia-tu neviena 4u.gif irgi po 5IVF, irgi trys IVF M&V, irgi ne vieno kibimo...
yra daug tokiu, tik ne visos kalba, arba jau nebekalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 10 rugpjūčio 2011 - 18:29
QUOTE(RositaK @ 2011 08 10, 19:29)
ir as tokia-tu neviena  4u.gif irgi po 5IVF, irgi trys IVF M&V, irgi ne vieno kibimo...
yra daug tokiu, tik ne visos kalba, arba jau nebekalba  4u.gif

Parasiau o paskui apie tave pagalvojau,kad ne viena blush2.gif
Kokie planai pas jus ,zinau kad turite snaiguciu,ar kokiu papildomu tyrimu darotes?
mano daktare tik rankom skescioja,net nezino ka su manim daryti,tai dabar laukiam tu cikago tyrimu,ir galvojam apie LIT,bet vel IVF airijoj,o LIT ,UK arba LV,nervu jau visai neturiu,tik kartoju sau as stipri , as stipri ,jau taip pavargau,dar praeita savaite girta aire gal kokiu sepnyniu men.,nescia su alaus skardine einancia pamaciau,tai visai pasiutau,visai nera teisybes mad.gif aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 08 10, 19:40)
Parasiau o paskui apie tave pagalvojau,kad ne viena blush2.gif
Kokie planai pas jus ,zinau kad turite snaiguciu,ar kokiu papildomu tyrimu darotes?
mano daktare tik rankom skescioja,net nezino ka su manim daryti,tai dabar laukiam tu cikago tyrimu,ir galvojam apie LIT,bet vel IVF airijoj,o LIT ,UK arba LV,nervu jau visai neturiu,tik kartoju sau as stipri , as stipri ,jau taip pavargau,dar praeita savaite girta aire gal kokiu  sepnyniu men.,nescia su alaus skardine einancia pamaciau,tai visai pasiutau,visai nera teisybes mad.gif    aggressive.gif

taip ,turime 4 snaigutes rolleyes.gif
LIT dariausi pries 5IVF LV, taciau nedave naudos, o ir noro kolkas nera pas Bykova vaziuoti unsure.gif . Siandien issiunciau i Graikija pasleptos chlamidijos tyrima. na o Cikagos tyrimu neturiu jegu darytis, beto kainuoja daug. o jei ir daryciausi, tai LT nera su kuo pasikonsultuoti ir taikyt gydyma...Kur dar kreiptis ar ka tirtis ir as nebezinau
o tu Cikagos t. daraisi pati ar klinika IR siuncia?
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 14:16)
Mergaites, vos sirdis neissoko kai pasake skaiciukus 321,8, dar dabar rankos dreba, jau koks jausmas negaliu apsakyti  smile.gif , kaip bijau dziaugtis, kad dar kas nenutiktu. Kalbejau su gyd. tai sake vartoti viska ka vartaojau ir penktadieni kartoti vel hcg ir vel jai skambinti. Pirma karta tokie skaiciukai po 9m laukimo....Dar nelabai suprantu, kas vyksta, labai pasimeciau

thumbup.gif sveikinimai didziausi 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 08 10, 19:52)
Siandien issiunciau i Graikija pasleptos chlamidijos tyrima. na o Cikagos tyrimu neturiu jegu darytis, beto kainuoja daug. o jei ir daryciausi, tai LT nera su kuo pasikonsultuoti ir taikyt gydyma...Kur dar kreiptis ar ka tirtis ir as nebezinau
o tu Cikagos t. daraisi pati ar klinika IR siuncia?

o kaip tu issiuntei? kokiu budu, per DHL koki nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 14:16)
Mergaites, vos sirdis neissoko kai pasake skaiciukus 321,8, dar dabar rankos dreba, jau koks jausmas negaliu apsakyti  smile.gif , kaip bijau dziaugtis, kad dar kas nenutiktu. Kalbejau su gyd. tai sake vartoti viska ka vartaojau ir penktadieni kartoti vel hcg ir vel jai skambinti. Pirma karta tokie skaiciukai po 9m laukimo....Dar nelabai suprantu, kas vyksta, labai pasimeciau

Nu fantastika. Sveikinu 4u.gif wub.gif Pamenu ir as ta jausma, kai MB paskambino ir suzinojo skaiciukus, kokie kartais gali buti svarbus ir malonius jausmus keliantys skaiciukai 4u.gif
Atsakyti
konstruktore sveikinimai tau, ir as tuos pacius vaistus geriu, ir foli gerriu, gydytoja sake kad gerai tas netrukdo.Saunuole
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 13:16)
Mergaites, vos sirdis neissoko kai pasake skaiciukus 321,8, dar dabar rankos dreba, jau koks jausmas negaliu apsakyti  smile.gif ,

oi kaip smagu, tokias istorijas skaityti thumbup.gif thumbup.gif Kokia šauni dovana vestuvių metinių proga thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti