Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 08 10, 08:09)
Man per punkcija reikejo nuvaziuoti, ryte, laukem kol prieme apie 12, ir apie 14 jau vaziavau namo. Cia UK duoda kazkokia minimalia narkoze, nieko nejauciau kai atsibudau, tik pilva labai skaudejo sekancia diena, bet tikrai iskenciama  4u.gif

Kaip matau, visur skirtingai. g.gif
Vienos sako, kad joms tik daline dare, tai sake kratosi is salcio ir is baimes, tai galvoju, geriau pilna. g.gif O per sodinima kaip buna? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 10, 12:13)
Kaip matau, visur skirtingai.  g.gif
Vienos sako, kad joms tik daline dare, tai sake kratosi is salcio ir is baimes, tai galvoju, geriau pilna.  g.gif O per sodinima kaip buna?  g.gif  4u.gif

O per isodinima man budavo gera gera, jauciausi nestuke.gif ypac kai parodydavo ekrana maziukus svieciancius ten viduje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 10, 12:09)
O kaip tepliojimas, baigesi? Pasistenk nusiraminti.  smile.gif  4u.gif

Patepliojo tik ta vakara, ir jau kelios dienos kaip pilva maudzia, stengiuosi nusiraminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 10, 12:01)
As megeja naktineti, bet keliuosi anksti, negaliu ilgai vartytis lovoje, nesu miegale.  schmoll.gif  biggrin.gif
Vakar norejau taves paklausti, kai punkcija daro, kaip suprantu, gauni narkoze ar ne, tau rasei dideli skausmai buvo  unsure.gif  4u.gif , as gavau info, kad parai guldo i ligonine  g.gif , ryte gauni pusrycius, apziuri ir vaziuoji namucio ilsetis.  g.gif

Cia tik Latvijoj turbut taip daro, kad laiko iki kitos dienos ryto, nes siaip, manau, tikrai tam reikalo nera.
Man dare narkoze trumpa. tiksliai nzn kuriam laikui atjunge. gal pusvalandziui, gal kazkiek daugiau. uzmiegi ir tiek. atsibundi, dar siek tiek paguli ir isleidzia is palatos i laukiamaji dar pasedet. leidzia atsigaut, nes dar galva kazkiek sukasi. po to daktaryte ateina dar pasisneket, aptart viska ir isleidzia namo. iskart po punkcijos nebuvo tokio labai jau skausmo. man jau ir pries punkcija maude, nes l daug foliuku turejau. o po punkcijos skaudejo ne del pacios proceduros, bet del baisiai isdidejusiu kiausidziu, kurios issiplete, kad foliukai sutilptu. jos jau ne kaip kiausides buvo, o balionai per visa pilva. nebuciau niekad patikejus, kad taip gali buti. tau taip nebus tikrai ir skausmu tikrai nebus. pamaus po to siek tiek, bet juokas ten. o vat as jauciausi vos ne kaip po LP tik be zaizdu blink.gif
o per isodinima neduoda jokios narkozes. visiskai nieko nejauciau. nei menkiausio skausmelio. viens du ir viskas. zirniukai vietoj wub.gif nepergyvenk visiskai. patikek neverta del to sukt galvos. svarbiausia, kad stimuliacja tvarkoj, zirniukai dalinasi, yra ka isodinti ir laukti rezultato, o tie tarpiniai dalykai, kuriuos mes turim fizikai iskesti, tikrai pakeliami. ju po to net neatsiminsi 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 12:29)
Patepliojo tik ta vakara, ir jau kelios dienos kaip pilva maudzia, stengiuosi nusiraminti  smile.gif

Super rolleyes.gif As tikrai tikiu, kad viskas bus gerai ir su nekantrumu laukiu skaiciuku!!! tu tik musu ilgai nekankink ir kuo greiciau pranesk mirksiukas.gif
Atsakyti
As dariau Latvijoj, tai irgi nereikejo nakvot, atvaziavom ryte, ir apie 16 val, jau vaziavom namo... tai gal jei yra kokiu komplikaciju ar dideliu skausmu, tam rekomenduojama pagulet ilgiau, man kai skaudejo, tai pasiule likti, bet as paprasiau vaziuoti namo, tai paleido, tik kita diena pats paskambino ir paklause apie mano savijauta. Tai kad nepergyvenkit, kiekvienam savo schema ir savo gydymas... Sekmes visoms...
As ryt irgi vaziuoju paziuret, kiek pas name ten isaugo turto... tai kad penktadieni parasysiu ...
Dar karta sekmes, ir dideliu skaiciu Hcg.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 10, 08:20)
O per isodinima man budavo gera gera, jauciausi  nestuke.gif  ypac kai parodydavo ekrana maziukus svieciancius ten viduje  wub.gif

smile.gif wub.gif

QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 08:29)
Patepliojo tik ta vakara, ir jau kelios dienos kaip pilva maudzia, stengiuosi nusiraminti  smile.gif

Man atrodo, kad nereikia nervuotis, bus viskas gerai, tu tik ramiai. mirksiukas.gif 4u.gif

Alda, as ne LT. 4u.gif Kiekvienoje salyje sava tvarka, as labai del tu skausmu ir nepergyvenu, svarbiausia, kad mano tobulo laikroduko neisderintu su savo stimulaicijom. cool.gif
Atsakyti
Mergaites, vos sirdis neissoko kai pasake skaiciukus 321,8, dar dabar rankos dreba, jau koks jausmas negaliu apsakyti smile.gif , kaip bijau dziaugtis, kad dar kas nenutiktu. Kalbejau su gyd. tai sake vartoti viska ka vartaojau ir penktadieni kartoti vel hcg ir vel jai skambinti. Pirma karta tokie skaiciukai po 9m laukimo....Dar nelabai suprantu, kas vyksta, labai pasimeciau
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 14:16)
Mergaites, vos sirdis neissoko kai pasake skaiciukus 321,8, dar dabar rankos dreba, jau koks jausmas negaliu apsakyti  smile.gif , kaip bijau dziaugtis, kad dar kas nenutiktu. Kalbejau su gyd. tai sake vartoti viska ka vartaojau ir penktadieni kartoti vel hcg ir vel jai skambinti. Pirma karta tokie skaiciukai po 9m laukimo....Dar nelabai suprantu, kas vyksta, labai pasimeciau

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif VAALILOOO NA MERGYT TU TOKIU SKAICIUKU NUSIPELNEI drinks_cheers.gif . Laukiam pakartotinu skaiciuku. KVEPIA DVYNUKAIS tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 10, 14:18)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  VAALILOOO NA MERGYT TU TOKIU SKAICIUKU NUSIPELNEI  drinks_cheers.gif . Laukiam pakartotinu skaiciuku. KVEPIA DVYNUKAIS  tongue.gif

ACIU VISOMS UZ PALAIKYMA, SIUNCIU VISOM VIRUSIUKA mirksiukas.gif
Kodel sakai, kad dvynukais kvepia, ka labai dideli sk? Nelabai as juose gaudausi...
O kokia pas tave situacija, jau po isodinimo, kazkaip praleidau
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 14:16)
Mergaites, vos sirdis neissoko kai pasake skaiciukus 321,8, dar dabar rankos dreba, jau koks jausmas negaliu apsakyti  smile.gif , kaip bijau dziaugtis, kad dar kas nenutiktu. Kalbejau su gyd. tai sake vartoti viska ka vartaojau ir penktadieni kartoti vel hcg ir vel jai skambinti. Pirma karta tokie skaiciukai po 9m laukimo....Dar nelabai suprantu, kas vyksta, labai pasimeciau

Jeeeeeee thumbup.gif Nu nerealiai dziaugiuosi!!! mano naujuota manes neapgavo. buvau tikra, kad viskas ok bus. super super super!!!
skaiciukai dideli. as irgi manau, kad cia dvynukau. mano 12dpi buvo apie 100. turiu viena zirniuka ax.gif taip kad dvigubas dziaugsmas bus turbut thumbup.gif
Nu gera pradzia pagaliau. laukiam ir kitu laiminguju db 4u.gif
Sveikinu labai labai. db gulek ir saugok save labai stipriai. leisk maziukam tvirtai isikuisti pas tave wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 10, 14:09)
smile.gif  wub.gif
Man atrodo, kad nereikia nervuotis, bus viskas gerai, tu tik ramiai.  mirksiukas.gif  4u.gif

Alda, as ne LT.  4u.gif Kiekvienoje salyje sava tvarka, as labai del tu skausmu ir nepergyvenu, svarbiausia, kad mano tobulo laikroduko neisderintu su savo stimulaicijom.  cool.gif

Tu kazkus kur silta ane? kazkada lyg taip buvai parasius biggrin.gif
Apie koki cia laikroduka sneki? MMM? Jei apie jas, tai as palinkesiu, kad tau ta laikroduka taip isderintu ta stimuliacija, kad jis visai sustotu 9 menesiams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 14:31)
ACIU VISOMS UZ PALAIKYMA, SIUNCIU VISOM VIRUSIUKA  mirksiukas.gif
Kodel sakai, kad dvynukais kvepia, ka labai dideli sk? Nelabai as juose gaudausi...
O kokia pas tave situacija, jau po isodinimo, kazkaip praleidau

Kelinta tau dpi? Isodinu 3 ar 5 dienu? Papasakok ka kitaip daret ir kokios pas jus problemeles buvo? Ar pirmus 3 kartu visai nekibo? labai norisi sau daugiau vilties isiziebti ax.gif As dar savaite blokuojancius leisiuos o nuo kokios 18d tikiuois ant gonalio pereiti, ir isodinimas kazkur rugsejo pradzioj 4u.gif Jauciu koks neapsakomas jausmas tau dabar wub.gif
Atsakyti
Kokios naujienos, taip ir maniau, juk tepliojimai baigesi, VALIO VALIO VALIOOOOOO!!!!! bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Alda, su tokiu isderinimu as sutikciau. biggrin.gif
Atsakyti