Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(konstruktore @ 2011 08 09, 17:11)
Pasiskambinau gyd. liepe ryt pasidaryti hcg ir pas ja atvaziuoti. Oi aciu mergaites uz patarimus, ka as be jusu daryciau.
Nanataa, tikrai bus laimingas, 3 paaugintas stipruolis bus  mirksiukas.gif

Saunuole, kad paskambinai mirksiukas.gif Laukiam rytojaus kartu su tavim. kad tik viskas ok butu. laikau kumscius uz tave, o ryt prie kompo budesiu 4u.gif
Atsakyti
Alda1, nesimiega? smile.gif 4u.gif
Papildyta:
As katik paskaiciau Dovi2003 gimdymo istorija, tokia grazi, jaudinanti, sakyciau, man ikvepusi tokios ramybes, nes gimimo svente tokia ir turi buti. wub.gif Sveikinimai mamytei ir dukrytei. wub.gif 4u.gif

Labos nakties visoms naktinukems. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 10, 09:09)
Labas rytas.  4u.gif

Labukas smile.gif O kur tu skaitei dovi istorija ir as noriu ax.gif

Konstruktore - laukiam laukiam mes skaiciuku laukiam thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 10 rugpjūčio 2011 - 09:08
QUOTE(Citas @ 2011 08 10, 05:57)
Labukas  smile.gif  O kur tu skaitei dovi istorija ir as noriu  ax.gif

Konstruktore - laukiam laukiam mes skaiciuku laukiam  thumbup.gif

Musu skyrelio nestukiu temuteje, ikisau nosiuka, labai idomu buvo kaip sekasi musu apvalutems. biggrin.gif wub.gif 4u.gif Ir radau ta grazia istorija, 1 psl. wub.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 10, 01:02)
Alda1, nesimiega?  smile.gif  4u.gif
Papildyta:
As katik paskaiciau Dovi2003 gimdymo istorija, tokia grazi, jaudinanti, sakyciau, man ikvepusi tokios ramybes, nes gimimo svente tokia ir turi buti.  wub.gif Sveikinimai mamytei ir dukrytei.  wub.gif  4u.gif

Labos nakties visoms naktinukems.  smile.gif  4u.gif

Aha as megeja panaktineti smile.gif peleda esu. aisku, jei nereikia keltis lb anksti. bet va jau nemaciau, kad man rasei, nes po to pas nestukes buvau nuejus ir irgi skaiciau Dovi istorija. eik tu sau nusiasarojau, nors ir nesu is skystu, bet taip grazu ir jautru, kad asareles nejuciom rieda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 10, 10:14)
Musu skyrelio nestukiu temuteje, ikisau nosiuka, labai idomu buvo kaip sekasi musu apvalutems.  biggrin.gif  wub.gif  4u.gif Ir radau ta grazia istorija, 1 psl.  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif

Turejau mane perspeti kad neskaityciau darbe blush2.gif apsizliumbiau, bendradarbiai ziuri, klausia kas nutiko, ir ka gi cia beatsakysi wub.gif Nereali istorija, ten tiek daug skausmo bet skaitydama jauciau tik begalini nora kuo greiciau tai pajusti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 10, 11:14)
Turejau mane perspeti kad neskaityciau darbe  blush2.gif  apsizliumbiau, bendradarbiai ziuri, klausia kas nutiko, ir ka gi cia beatsakysi  wub.gif Nereali istorija, ten tiek daug skausmo bet skaitydama jauciau tik begalini nora kuo greiciau tai pajusti  wub.gif

ir as zliumbiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2011 08 10, 07:13)
Aha as megeja panaktineti  smile.gif peleda esu. aisku, jei nereikia keltis lb anksti. bet va jau nemaciau, kad man rasei, nes po to pas nestukes buvau nuejus ir irgi skaiciau Dovi istorija. eik tu sau nusiasarojau, nors ir nesu is skystu, bet taip grazu ir jautru, kad asareles nejuciom rieda  blush2.gif

As megeja naktineti, bet keliuosi anksti, negaliu ilgai vartytis lovoje, nesu miegale. schmoll.gif biggrin.gif
Vakar norejau taves paklausti, kai punkcija daro, kaip suprantu, gauni narkoze ar ne, tau rasei dideli skausmai buvo unsure.gif 4u.gif , as gavau info, kad parai guldo i ligonine g.gif , ryte gauni pusrycius, apziuri ir vaziuoji namucio ilsetis. g.gif

QUOTE(Citas @ 2011 08 10, 07:14)
Turejau mane perspeti kad neskaityciau darbe  blush2.gif  apsizliumbiau, bendradarbiai ziuri, klausia kas nutiko, ir ka gi cia beatsakysi  wub.gif Nereali istorija, ten tiek daug skausmo bet skaitydama jauciau tik begalini nora kuo greiciau tai pajusti  wub.gif

Atleisk, kazkaip nepagalvojau blush2.gif , as tai neverkiau, man tokia ramybe ta istorija dvelkia wub.gif , jokiu rekavimu, panikavimu, as irgi is tokiu, kur lupa prikandus tyliu ir kenciu, tikiuosi, jeigu D atsius maziuka, gimdydama irgi neklykausiu. smile.gif Labai grazi istorija, labai patiko tas ausu laikymas biggrin.gif
Atsakyti
Grizau pridavus kraujuka, uz poros val bus aisku, labai nervuojuosi, nerandu vietos namie... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 08:04)
Grizau pridavus kraujuka, uz poros val bus aisku, labai nervuojuosi, nerandu vietos namie...  doh.gif

O kaip tepliojimas, baigesi? Pasistenk nusiraminti. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 10, 12:01)
Labai grazi istorija, labai patiko tas ausu laikymas biggrin.gif

lotuliukas.gif wub.gif

Man per punkcija reikejo nuvaziuoti, ryte, laukem kol prieme apie 12, ir apie 14 jau vaziavau namo. Cia UK duoda kazkokia minimalia narkoze, nieko nejauciau kai atsibudau, tik pilva labai skaudejo sekancia diena, bet tikrai iskenciama 4u.gif

QUOTE(konstruktore @ 2011 08 10, 12:04)
Grizau pridavus kraujuka, uz poros val bus aisku, labai nervuojuosi, nerandu vietos namie...  doh.gif

Viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti