Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(konstruktore @ 2011 08 09, 15:00)
Nenuvaziavau, pasidaryti hcg, labai blogai miegojau nakti galima sakyti visai nemiegojau, tai nusprendziau siandien diena praleisti lovoje 4u.gif gal pavyks mazgiukus isgelbeti  smile.gif siandien jau neteplioja, labai tikiuosi kad viskas bus gerai
Labai aciu visoms uz palaikyma ir gerus zodelius
Mums visom turi pasisekti  smile.gif  mirksiukas.gif

Eik tu sau tai gal tikrai tik kas nereikalinga issivale ir dar viskas bus gerai 4u.gif O gal koki uzslepta NT turi pagadinti, jetau kaip sunku laukti ir taip noriu kad tau pasisektu, taip noriu tiketi kad tas 4-as jau paskutinis ir sekmingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 09, 11:00)
Nenuvaziavau, pasidaryti hcg, labai blogai miegojau nakti galima sakyti visai nemiegojau, tai nusprendziau siandien diena praleisti lovoje 4u.gif gal pavyks mazgiukus isgelbeti  smile.gif siandien jau neteplioja, labai tikiuosi kad viskas bus gerai

Pailsek tikrai, sito butinai reikia, o del to, kad nebeteplioja, man labai smagu, labai tikiuosi, labai tikiu, kad turi viskas buti gerai. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
paskambino man is klinikos, sake ryt is ryto atvaziuoti, mat tas is blasto kur auginam dauginasi, tai turesiu ikelta trecia embriona :, nu gal tikrai tas 3-ias IVF bus laimingas, net sirdis dazniau plaka mano dabar
Atsakyti

Jej!!! Tikrai tikiu, kad viskas bus gerai. puiki zinia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O daktarei neskambinai? prie/po tepliojimu papildomus vaistukus skiria. as paskambinciau, o ryt hcg pasidaryk. tada daktarei irgi bus lengviau sprest kaip toliau elgtis. jei hcg rodys nestuma ir pasakysi, kad buvo tepliojimas, tai tikrai apziurai reiks lekt ir dar vaistuku gausi. o siaip susidraugauk su lovyte, nes as vietoj taves ten ir pasilikciau, kad zirniukui padet mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(nanataa @ 2011 08 09, 15:46)
paskambino man is klinikos, sake ryt is ryto atvaziuoti, mat tas is blasto kur auginam dauginasi, tai turesiu ikelta trecia embriona :, nu gal tikrai tas 3-ias IVF bus laimingas, net sirdis dazniau plaka mano dabar

Super thumbup.gif Man irgi taip dare. ka gali zinot gal ta blastuke ir pasiliko mirksiukas.gif
Atsakyti

Nu tikrai faina labai, cia UK tokiu dalyku nedaro net i kalbas nesileidzia, klausiau specialiai smile.gif
Atsakyti

smagu, kad tepliojimas baigesi 4u.gif bet pasiskambink gydytojui, gal koki pregnyli suleistu..., kad nestuma palaikyt, jei bando kabintis leliukai g.gif

thumbup.gif naujienos 4u.gif primink, kur daraisi? 4u.gif
Atsakyti
Pasiskambinau gyd. liepe ryt pasidaryti hcg ir pas ja atvaziuoti. Oi aciu mergaites uz patarimus, ka as be jusu daryciau.
Nanataa, tikrai bus laimingas, 3 paaugintas stipruolis bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nanataa, puikios naujinos, labai tikiu jusu sekme! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif

Konstruktore, friends.gif
Atsakyti
[quote=Atiloja,2011 08 09, 16:40]

thumbup.gif naujienos 4u.gif primink, kur daraisi?

darausi VK
Atsakyti
[quote=nanataa,2011 08 09, 17:40]
[quote=Atiloja,2011 08 09, 16:40]

thumbup.gif naujienos 4u.gif primink, kur daraisi?

darausi VK
[/quote]
ai, nu tai jo, jie praktikuoja tokius dalykus 4u.gif vat del sito dalyko, man LT ir patinka, ir del to noreciau pakartoti LT IVF'a ax.gif bet tiek to, gal nebesimetysiu smile.gif O tau dudeliausios sekmes 4u.gif
Atsakyti

Va,cia tai puikios naujienos thumbup.gif Matyt tik siaip kazka isvale ko neturetu but su maziukais 4u.gif Dabar nurimk,ilsekis,saugok ir rupinkis savimi ir pasidaryk HCG.O mes lauksime ziniu ir kartu dziaugsimes su tavimi drinks_cheers.gif Pagaliau Liepos menesiuke jau vadas gales irasyti nestuke.gif
Nanaata,sveikinu tave dar karteli ir linkiu kuo didziausios sekmes mergyt 4u.gif kazkaip ir as net neabejoju kad tu tikrai busi nestuke.gif ir papuosi parasiuka bei suteiksi vilties ir kitoms merginoms wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 09, 17:42)
ai, nu tai jo, jie praktikuoja tokius dalykus  4u.gif vat del sito dalyko, man LT ir patinka, ir del to noreciau pakartoti LT IVF'a  ax.gif bet tiek to, gal nebesimetysiu smile.gif O tau dudeliausios sekmes  4u.gif

Man siaip irgi tas dalykas laaaabai patinka,juk didesne tikimybe kad pastosi nestuke.gif Gaila,kad Embrions klinikoje to nepraktikuoja.Bet as irgi manau kad gal nesimetysiu,kaip bus lemta taip.BET VISOMS LINKIU,TAME TAMRPE IR SAU,SIA VASARA ISIMINTI KAIP SUPERINE,SVAJONIU ISSIPILDYMO IR SEKMES VASARA wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif Noreciau paklausti-sakykit-esant 2st endo kas kiek laiko reikia daryti LP? mirksiukas.gif Esu apturejusi jau 2LP ir 2IVF, kazkada planuoju 3IVF, tik nzn kaip su laparaskopija-ji daryta pries daugaiu kaip 2metus, ar ji IVF metu kazkaip nevaidina roles , ar kaip? g.gif
Atsakyti