Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 09, 12:16)
na,laukiu tavo kraujo tyrimo atsakym,kazkaip labai tikiu kad tau cia tik taip teplioja.Aisku gazdintu bet ka tas tepliojimas blink.gif bet skaiciau kad nemazai kam buna-todel linkiu kad neramia irgalbut liudna sirdele siandien virstu pilna laimes mirksiukas.gif Pranesk,labai laukiu ir laikau visus kumstukus suspaudusi 4u.gif
kristinuke sveikute prisijungusi ir tikimes kad neilgam mirksiukas.gif Kada pradedi stimuliacija?

Ačiū už priėmimą smile.gif Mano situacija kiek kitokia nei jūsų, kiek skaitau, tad stimuliacijos etapą nutylėsiu blush2.gif (deja, bet tenka kiaušialąstes skolintis)
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 08 09, 12:28)
Labai prasom neuzsibuti  4u.gif Sekmes  smile.gif

Kad dievuliui į ausį...
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 09, 08:22)
jokia cia ne paslaptis, as buvau VK, siaip mano kortele pas Usoniene, bet ji atostogavo, tad mane pereme Visockiene, ir as labai labai esu ja patenkinta, tikrai labai fainas zmogus, viska isaiskina, pasitikrina, jei buciau zinojusi apie ja daugiau, gal net is pat pradziu buciau pas ja uzsirasiusi smile.gif

Taip ir pagalvojau. ji ir mano daktaryte ir man ji labai patinka. su ja kaip su draugu vos ne galiu sneket. tiesiai sviesiai be jokiu isvedziojimu tongue.gif kuo didziausios tau sekmes 4u.gif

** Laukiam konstruktores skaiciuku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 09 rugpjūčio 2011 - 10:53
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 09, 11:47)
Ačiū už priėmimą  smile.gif Mano situacija kiek kitokia nei jūsų, kiek skaitau, tad stimuliacijos etapą nutylėsiu  blush2.gif (deja, bet tenka kiaušialąstes skolintis)

labai liudna, kad reikia skolintis, uz tai tau priklauso 4u.gif bet svarbu, kad galutinis rezultatas butu 2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 09 rugpjūčio 2011 - 11:21
skaitau visu komentarus, ir pagalvoju kokios visos mes skirtingos, ir panasios vienu kartu. Labai smagu kad sekasi, ir tuo paciu liudna kai skaitai kam nesiseka, noriu padrasinti visas forumo mergaiciukes kad ateis ir musu laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 09, 13:05)
labai liudna, kad reikia skolintis, priklauso  4u.gif bet svarbu, kad galutinis rezultatas butu 2.gif  4u.gif

Jau nebeliūdna. Praėjo nemažai laiko, teko susitaikyti. Po nekaip atliktos LP ir atsitiko, kad beliko tik tokia galimybė, bet vis tiek dar galimybė. Dėl to ir džiaugiuosi. O visoms liūdinčioms, kad prieita iki IVF, siūlau kelti nosis aukštyn - būna ir didesnių bėdų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 09, 12:19)
Jau nebeliūdna. Praėjo nemažai laiko, teko susitaikyti.  Po nekaip atliktos LP ir atsitiko, kad beliko tik tokia galimybė, bet vis tiek dar galimybė. Dėl to ir džiaugiuosi. O  visoms liūdinčioms, kad prieita iki IVF, siūlau kelti nosis aukštyn - būna ir didesnių bėdų.  bigsmile.gif

tai cia LP pasekme? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 09, 13:21)
tai cia LP pasekme?  doh.gif

Kitos negirdėjau priežasties, nebent didelis sutapimas.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 09, 12:26)
Kitos negirdėjau priežasties, nebent didelis sutapimas.

o tu siaube doh.gif cia LT tave operavo?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 09, 13:37)
o tu siaube  doh.gif cia LT tave operavo?

LT. Klinikose. Jau skaičiau ir šioje temelėje nedžiugiai minimą gydytojos pavardę...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 09, 12:40)
LT. Klinikose. Jau skaičiau ir šioje temelėje  nedžiugiai minimą gydytojos pavardę...

stiprybes tau 4u.gif ir smagu, kad stoji i tokia sudetinga kova 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 09, 06:20)
Seikos, merginos. Prašausi į jūsų draugiją ir aš. Šiandien gavau "Zoladex" injekciją, laukiu mm ir rugsėjo pradžioje pirmas IVF.
Sėkmės visoms  4u.gif

Didziausios sekmes, ji tikrai aplankys. mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
Nenuvaziavau, pasidaryti hcg, labai blogai miegojau nakti galima sakyti visai nemiegojau, tai nusprendziau siandien diena praleisti lovoje 4u.gif gal pavyks mazgiukus isgelbeti smile.gif siandien jau neteplioja, labai tikiuosi kad viskas bus gerai
Labai aciu visoms uz palaikyma ir gerus zodelius
Mums visom turi pasisekti smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konstruktore: 09 rugpjūčio 2011 - 14:03