Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Betute pasistenk nusiraminti ir saugok savo stipruolį.

Mill verysad.gif labai gaila, kad taip nutiko....
Atsakyti
Sveikos mergaites reikia jusu pagalbos,siandien man 8 dpi,pasidariau kraujo tyrima o jis parode 1,2.Taippat daktare sake kad labai amzas progesterono kiekis,tai israse leidziamu gestone,isodino 2 blastocistas.
Mano galva kad jau gero nera ko tiketis,o ji sako viska naudok iki pirmadienio,o pirmadieni NT,darykis,tada matysim.Tai kaip suprasti ar cia kabinosi bent?nes tai 5 ivf
,ar dar tiketis man ko nors doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 15:08)
Sveikos mergaites reikia jusu pagalbos,siandien man 8 dpi,pasidariau kraujo tyrima o jis parode 1,2.Taippat daktare sake kad labai amzas progesterono kiekis,tai israse leidziamu gestone,isodino 2 blastocistas.
Mano galva kad jau gero nera ko tiketis,o ji sako viska naudok iki pirmadienio,o pirmadieni NT,darykis,tada matysim.Tai kaip suprasti ar cia kabinosi bent?nes tai 5 ivf
,ar dar tiketis man ko nors doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mazoka kazkaip....Nors buna visko,ne be reikalo liepia tada daryti kada liepia,reiskias gali buti visaip.Laikau kumscius,kad tavoji istorija baigtusi stebuklingai.

Jus kur daretes,kad gestone vartojat? 4u.gif
Atsakyti
As is IR,privati klinika.siaip as naudoju crenone,bet nuo vakar pradejau teplioti ,tai ir nulekiau siandien i klinika pasidaryti kraujo,nu tai ji man iskarto gestone pasiule,o kas nors negerai?
blink.gif
Papildyta:
Pa mane su imunine problemos,tai ar bent cia kabinasi?
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 15:16)
As is IR,privati klinika.siaip as naudoju crenone,bet nuo vakar pradejau teplioti ,tai ir nulekiau siandien i klinika pasidaryti kraujo,nu tai ji man iskarto gestone pasiule,o kas nors negerai?
blink.gif
Papildyta:
Pa mane su imunine problemos,tai ar bent cia kabinasi?

Kol kas kibimu tikrai nepavadinciau.Sakyciau bent virs 5 butu.Reikia tiketis,kad buvo velyva implantacija ir hcg aplamai dar siek tiek per anksti.

Del gestone tik siaip paklausiai,LT jo nera,tai ir paklausiau is kur tu.As gestone jau sekmingai 6 savaiteles i dupce leidziu.

O kokios imunines bedos?
Atsakyti
Na ne karto net kibimo nebuvo,2 kartai MirV lietuvoje ,kiti 3 cia.per stipri imunine,atmeta embrionus ,as net kiausintakius issioperavau nes buvo su hidrosalpingu,si karta leido intralipidus,toki balta skysti,tai taip tikejomes kad bus gerai,o cia ***** progesterono didelis trukumas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 15:24)
Na ne karto net kibimo nebuvo,2 kartai MirV  lietuvoje ,kiti 3 cia.per stipri imunine,atmeta embrionus ,as net kiausintakius issioperavau nes buvo su hidrosalpingu,si karta leido intralipidus,toki balta skysti,tai taip tikejomes kad bus gerai,o cia ***** progesterono didelis trukumas blink.gif

O aplamai,tau kokie imuniniai daryti?

Bent Cikagos imuniniuose tiria antikunu pries hormonus veikla,tai butu is kart parode ir is pat pradziu skiriamas leidziamas.Kelinta cd leidaisi intralipidus ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 28, 15:40)
Is klinikos atsiunte detalias instrukcijas, kaip paruosti siuntinuka, tai jei i az parasytum e-maila galeciau permesti.

ir man atsiunte-dabar atsius i namus indeli kur ten ka deti. Tada ji siusti. As tai bandysiu gal pastu siusti kaip Keberiokst, nors mmm turetu parsivilkti jau kitos sav.gale jei po IVf nesubludins g.gif
ale nesupranta graikai jauciu kaip juos cia LT uzpludo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 28, 17:35)
O aplamai,tau kokie imuniniai daryti?

Bent Cikagos imuniniuose tiria antikunu pries hormonus veikla,tai butu is kart parode ir is pat pradziu skiriamas leidziamas.Kelinta cd leidaisi intralipidus ir kaip?

Leidausi 13 cd,i vena o del tyrimu tai gaug ju ten dare ir vyro turta i vokiecius siunte,
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 07 28, 15:51)
Leidausi 13 cd,i vena o del tyrimu tai gaug ju ten dare ir vyro turta i vokiecius siunte,

g.gif Man intralipidus taip pat teko leistis,tik 5-7 cd,kad iki galimos implantacijos spetu suveikti.Antras kartas is karto pamacius teigiama.Na bet cia kiekviena klinika gali tureti savo protokola.

O tai kas konkreciai ivardijama kad blogai su imunine?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 28, 17:54)
g.gif Man intralipidus taip pat teko leistis,tik 5-7 cd,kad iki galimos implantacijos spetu suveikti.Antras kartas is karto pamacius teigiama.Na bet cia kiekviena klinika gali tureti savo protokola.

O tai kas konkreciai ivardijama kad blogai su imunine?

Gimda atmeta embrionus nes daug tu zudanciu lasteliu yra kurios laiko kaip svetimkunius.Jau pasirode normaliai kraujo,nieko nesitikiu,nors vaistus naudosiu iki pirmadienio,iki NT.Tai kaip cia dabar iseina ,reiskiasi nepavyko del mazo progesterono kiekio?ir man siandien dare exo,sake gimdos endometriumas labai grazus,sakau ar matosi mmm,sako ne doh.gif
Nepykit kad taip liaudiskai rasau,sunkiai man su tais terminais, g.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz paguoda, zinau, kad buna tokiu dvyniu, kur vienas dingsta ir ne taip jau mazai.Bet kazkaip stengiesi zmogus negalvoti apie visus galimas blogybes.Bet buna taip kaip buna.gamta padaro savo ir gali verstis kulversciais jeigu nori, niekas nepades kartais.Kad ir kaip durnai beskambetu, bet ir i zeme susodintos seklos ne visada ir ne visos isauga.Kazkaip tikiu tuo vienu stipruoliu, jis vystosi puikiai, reikia mintis ir viltis i ji deti wub.gif Matyt ne be reikalo tie trizniojimai cia buvo.Jaute sirdis nors nusauk unsure.gif

Uzbegsiu kita diena palaikyt savo komandos Cituko ir Warwarytes mirksiukas.gif Ir, be abejo visu kitu, kas kuiciasi sitose bedose.Patikekit, anksciau ar veliau, visos turesim ka norim.Kartais tiesiog uzsispyrimas atperka visas titaniskas pastangas ir dar velniai zino ka.
Atsakyti