nanataa,kaip dziugu ,laikau kumstukus ,kad tik kabintusi mazyliai ,gi turi nusvisti vel sekmemis sis skyrelis
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 08, 16:23)
nanataa, Labai linkiu gero rezultato
O pas mane ne kokios naujienos, pasirode kraujas...... , o kaip liudna, ne tas zodis, nezinau ar rytoj eiti darytis hcg
O pas mane ne kokios naujienos, pasirode kraujas...... , o kaip liudna, ne tas zodis, nezinau ar rytoj eiti darytis hcg
Ar labai daug? Siunciu dideli dideli glebi, o hcg butinai daryk, matysi situacija aiskiau. Dar labai tikiuosi, kad mazas isgastis cia.
Nanataa,
Visoms grazaus vakaro, vadas pavarges, ne, issekes. Labos nakties.
QUOTE(nanataa @ 2011 08 08, 19:49)
labas mergaites, tai va as jau siandien su 2 kaip cia pavadint - emrionukais visduje, del treio kazkaip neaisku bus, ji kazkaip dar paaugins ir pasakys ar atvaziuoti jji isideti. Vaistu tai kruva prirase, tai aspirinas, moterisku hormonu, i pilva krauja skystinanciu, ir dar kazkokiu.
Tai nuo siol save dar labiau saugosiu. O kaip paskambinau i klinika pirmadieni is ryto ir pakluasiau kiek, man pasake kad is 10, yra 8. Tai taip apsidziaugiua, o kaip nuvaziavau viska aiskiua susake, 2 geri, 2 siaip sau, o 4 turi deformaciju.
Bet as visteik labai patenkinta
Tai nuo siol save dar labiau saugosiu. O kaip paskambinau i klinika pirmadieni is ryto ir pakluasiau kiek, man pasake kad is 10, yra 8. Tai taip apsidziaugiua, o kaip nuvaziavau viska aiskiua susake, 2 geri, 2 siaip sau, o 4 turi deformaciju.
Didziausi sveikinimai. saugok save labai labai. tu kartais ne pas D.V., nes viskas panasu labai
Lauksim puikaus rezultato!!!
Papildyta:
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 08, 20:23)
Ojej kaip gaila Pritariu Zemynai, kad kraujuka priduot reikia butinai. zinosi kokia situacija buvo. o gal cia dar ne viskas... labai labai tikiuosi. pas nestukes buvau ilindus, tai ten tikrai yra mergaiciu, kurios pakraujuoja, teplioja, bet sekmingai augina zirniukus. duok D, kad ir tau viskas butu gerai. P.s. as irgi tepliojau. dabar lyg ne, bet dar neramu... gulineju per dienas
jokia cia ne paslaptis, as buvau VK, siaip mano kortele pas Usoniene, bet ji atostogavo, tad mane pereme Visockiene, ir as labai labai esu ja patenkinta, tikrai labai fainas zmogus, viska isaiskina, pasitikrina, jei buciau zinojusi apie ja daugiau, gal net is pat pradziu buciau pas ja uzsirasiusi
O kaip kitose klinikose vyksta punkcija? Ar irgi reikia palatoj pusdienį pagulėti, ar po punkcijos namolio paleidžia? Nes LV tai sakė, reiks pagulėti apie pusę dienos.
O įsodinimo dieną ir gi palatoj palaiko?
Papildyta:
Aš pas Vis kelis metus lankiausi. Man ji irgi labai faina Bet po savo nesėkmių sugalvojau kitą gydytoją išbandyti. Dabar tikiuosi, kad kito gydytojo ranka sėkmingesnė bus
Papildyta:
QUOTE(nanataa @ 2011 08 09, 07:22)
jokia cia ne paslaptis, as buvau VK, siaip mano kortele pas Usoniene, bet ji atostogavo, tad mane pereme Visockiene, ir as labai labai esu ja patenkinta, tikrai labai fainas zmogus, viska isaiskina, pasitikrina, jei buciau zinojusi apie ja daugiau, gal net is pat pradziu buciau pas ja uzsirasiusi
Aš pas Vis kelis metus lankiausi. Man ji irgi labai faina Bet po savo nesėkmių sugalvojau kitą gydytoją išbandyti. Dabar tikiuosi, kad kito gydytojo ranka sėkmingesnė bus
QUOTE(nanataa @ 2011 08 08, 19:49)
labas mergaites, tai va as jau siandien su 2 kaip cia pavadint - emrionukais visduje, del treio kazkaip neaisku bus, ji kazkaip dar paaugins ir pasakys ar atvaziuoti jji isideti. Vaistu tai kruva prirase, tai aspirinas, moterisku hormonu, i pilva krauja skystinanciu, ir dar kazkokiu.
Ramiu dvieju savaiteliu ir laukiam II ju pabaigoje
Butinai krauja pasidaryk Mes dar tikesim uz tave kol neirodyta kitaip. beje o jusu bedos isaiskintos, ta prasme del ko jums reikalingas IVF? Atsiprasau jei per daug kisu nosi, tiesiog galvoju kad pries 4 ivf bandyma jau turi buti pora istirta iki pat paskutinio imanomo tyrimo, issiaiskintos priezastys ir pan. Man sekantis kartas 4 taip pat ir jau ir as pradedu panikuoti
Seikos, merginos. Prašausi į jūsų draugiją ir aš. Šiandien gavau "Zoladex" injekciją, laukiu mm ir rugsėjo pradžioje pirmas IVF.
Sėkmės visoms
Sėkmės visoms
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 09, 08:31)
O kaip kitose klinikose vyksta punkcija? Ar irgi reikia palatoj pusdienį pagulėti, ar po punkcijos namolio paleidžia? Nes LV tai sakė, reiks pagulėti apie pusę dienos.
As bak'e dariausi, tai po punkcijos pragulejau kelias valandas, kol is narkozines busenos isejau ir vaziavau namo
Konstruktore, laukiam tavo HCG ir tikimes, kad cia dar ne pabaiga
kristinuke, sveika prisijungus
mergaites ar galit paaiskinti kas tos blastos, kodel ji reikia paauginti, ar tai ne apsivaisines ambrionas, ar cia labai mazytis mazytis embrionukas, vat toj dali nieko nesuprantu
na,laukiu tavo kraujo tyrimo atsakym,kazkaip labai tikiu kad tau cia tik taip teplioja.Aisku gazdintu bet ka tas tepliojimas bet skaiciau kad nemazai kam buna-todel linkiu kad neramia irgalbut liudna sirdele siandien virstu pilna laimes Pranesk,labai laukiu ir laikau visus kumstukus suspaudusi
kristinuke sveikute prisijungusi ir tikimes kad neilgam Kada pradedi stimuliacija?
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 09, 10:20)
Seikos, merginos. Prašausi į jūsų draugiją ir aš. Šiandien gavau "Zoladex" injekciją, laukiu mm ir rugsėjo pradžioje pirmas IVF.
Sėkmės visoms
Sėkmės visoms
Labai prasom neuzsibuti Sekmes
QUOTE(nanataa @ 2011 08 09, 11:11)
mergaites ar galit paaiskinti kas tos blastos, kodel ji reikia paauginti, ar tai ne apsivaisines ambrionas, ar cia labai mazytis mazytis embrionukas, vat toj dali nieko nesuprantu
Sodina 2 arba 3 dienu embrionus arba augina iki 5 d kas vadinama blastocida, cia jau embrionas perauga i kita lygmeny kaip suprantu, ir tipo jei isgyvena iki 5 dienu tai labai stiprus ir padidina sancus patapti . Ivesk blastocida i Google rasi issamu mokslini paaiskinima