Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 08, 01:27)
Sveikos, mielosios.  wub.gif  4u.gif Vadas grizo is po darbu ir trumpos sekmadienines iseigines...  rolleyes.gif

Pupos, skaitau apie tuos jusu skausmus ir pagaugais kunas nueina, siaube siaube, kaip as bijau...  blush2.gif  rolleyes.gif , nera ne minuteles, kad negalvociau, gulejau siandien pleze, atrodo atsipalaiduotum, bet kur tau, galva tik apie vena dirba.  doh.gif Dabar pradejo valdyti baime.  blush2.gif Pakalbejau su vietinem ivf draugem, uzprotestavo gerti bet ka, jokiu aspirinu, sake pasitiketi specais  ax.gif , dar pasirodo, 3 beveik niekad nesodina, visada atkalba, maximum sodina 2, tai ale nurimau, bet nelabai.  rolleyes.gif Kuo arciau pasimatymastuo labiau jaudinuosi.  rolleyes.gif

Visoms po bucki, dideli apkabinima ir pacio didziausio tikejimo!  wub.gif  4u.gif

Lenkiuosi Vadui biggrin.gif labas 4u.gif

kas cia per baimes , juolab kad dar ir per anksti save del to kankinti bigsmile.gif Mergyt, nera cia taip baisu kaip tau atrodo, as jau viska perejau 3 kartus ir galiu pasakyti, kad skausmingiausia visame procese yra neigiamas rezultatas. Visada kaip tas begemotas ziauriai bijojau ampoliu, sakiau visada kad niekada gyvenime nei kitam nei sau nesuleisciau vaistu o va badausi sau ir velnias neima, punkcija apskritai kaip pasitaiko, nu buvo gal po pirmosios skausmeliai kad ikaliau viena nuo skausmo tablete, bet jau sakiau kad tik del to kad masinoj buvo labai nepatogu susirietus gal del to skaudejo. Viskas bus gerai, viskas istveriama ir jau dabar zinau kad II ir teigiamas HCG man atpirktu viska uz garantijas dar damokeciau ir didesniems skausmams pasirasysciau thumbup.gif Aukstyn galevel ir baigiam bijot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 08 rugpjūčio 2011 - 08:50
Labas rytas, wub.gif 4u.gif

Cituk, teisybe sakai, anksti baimem ir is viso, baisiausia yra nesulaukti II taip ilgai lauktu... o ju mes sulauksime, kitos kalbos negali buti. mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif Kaip pati laikaisi, kokios nuotaikos? 4u.gif

Kaip kitos laikotes? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Ech,kaip idomu kaip sekasi nanataai,laukiam gryztancios su maziukais jau thumbup.gif Ir kitu mergyciu laukiam su naujienos,kurios tikiu bus tikrai geros thumbup.gif
Citas aciu tau uz paaiskinima 4u.gif Paciai geda liko,atrodo ir operaciju turejau,ir iskenciau,ir gimdymas buvo sunkus ir nenumiriau- o dabar kazkaip issigandau punkcijos blush2.gif matyt hormonai veikia,nes stogas tai ciuozia lotuliukas.gif Zinoma,viska iskesime kad tik butu atsakymas HCG grazutis ir viskas eitu sklandziai 4u.gif
O as ziuriu i savo vyra,toks neramus vis..klausiu kas tau darosi.O jis man sako..pergyvenu..sakau tai ko,reikia tiketi ir melstis...o jis pergyvenu del taves.Tai taip ant sirdeles gera liko blush2.gif wub.gif
Vakar jau pradejau papildomai leistis Cetrotide.Tiksliau vyras suleido ji.Kaip idomu kaip man ten bresta,auga ir pan.greiciau treciadienis... ax.gif
Cituk,kaip tu jautiesi?kaip nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 08, 09:58)
Cituk, teisybe sakai, anksti baimem ir is viso, baisiausia yra nesulaukti II taip ilgai lauktu... o ju mes sulauksime, kitos kalbos negali buti. Kaip pati laikaisi, kokios nuotaikos?

Ai as gerai, vakar irgi kazkaip SB sakau, nu jau labai tikiuosi kad si kartas pavyks, nes daugiau neistversiu, tai jis taip labai jau atsargiai ir svelniai, sako - viska istversim, kitos iseities neturim - tai pagalvojau dar apie tai ir aisku kad istversiu, tiek kiek reikes blush2.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 08, 10:26)
Sveikutes mergytes 4u.gif 
Ech,kaip idomu kaip sekasi nanataai,laukiam gryztancios su maziukais jau thumbup.gif Ir kitu mergyciu laukiam su naujienos,kurios tikiu bus tikrai geros thumbup.gif
Citas aciu tau uz paaiskinima 4u.gif Paciai geda liko,atrodo ir operaciju turejau,ir iskenciau,ir gimdymas buvo sunkus ir nenumiriau- o dabar kazkaip issigandau punkcijos blush2.gif matyt hormonai veikia,nes stogas tai ciuozia lotuliukas.gif Zinoma,viska iskesime kad tik butu atsakymas HCG grazutis ir viskas eitu sklandziai 4u.gif
O as ziuriu i savo vyra,toks neramus vis..klausiu kas tau darosi.O jis man sako..pergyvenu..sakau tai ko,reikia tiketi ir melstis...o jis pergyvenu del taves.Tai taip ant sirdeles gera liko blush2.gif  wub.gif
Vakar jau pradejau papildomai leistis Cetrotide.Tiksliau vyras suleido ji.Kaip idomu kaip man ten bresta,auga ir pan.greiciau treciadienis... ax.gif
Cituk,kaip tu jautiesi?kaip nuotaikos?

Nanataa - atsiliepk 4u.gif

Afrodite69 - tu siandien jau vaziuoji ziureti rezultatu ane? bigsmile.gif Nu tikrai brangioji - va gimdymas tai vienas is dar nepatirtu man dalyku ir to tai tikrai bijau, bet tau po gimdymo tai punkcijos net geda bijoti ax.gif Dabar svarbiausia kad butu padaugeje foliu pas tave, kad jie sekmingai dalintusi ir turetumete minimum du puikiausius isodinimui thumbup.gif - daugiau apie nieka negalvokim mirksiukas.gif

Vakar juokiausi is saves, taip gaila buvo sau durti, kad kazkaip matyt per silpnai duriau tai ta adata kazkaip su uzstrigimais isiduriau lotuliukas.gif bet galutinis rezultatas - vaistai suleisti, melyne yra thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 08, 11:04)
Ai as gerai, vakar irgi kazkaip SB sakau, nu jau labai tikiuosi kad si kartas pavyks, nes daugiau neistversiu, tai jis taip labai jau atsargiai ir svelniai, sako - viska istversim, kitos iseities neturim - tai pagalvojau dar apie tai ir aisku kad istversiu, tiek kiek reikes  blush2.gif
Afrodite69 - tu siandien jau vaziuoji ziureti rezultatu ane?  bigsmile.gif Nu tikrai brangioji - va gimdymas tai vienas is dar nepatirtu man dalyku ir to tai tikrai bijau, bet tau po gimdymo tai punkcijos net geda bijoti  ax.gif  Dabar svarbiausia kad butu padaugeje foliu pas tave, kad jie sekmingai dalintusi ir turetumete minimum du puikiausius isodinimui  thumbup.gif  - daugiau apie nieka negalvokim  mirksiukas.gif

Geras,as irgi saviskiui ta pati sakiau.Sakau,jeigu nepavyks sis kartas tai bandysim kita tik pavasari,nes jegu nulis ir man liga suaktyvejo tai jauciuosi prastai.Tai maniskis sako,as ziuriu i tave ir zaviuosi,nes net nezinau ar buciau as tam ryzesis,ar sugebeciau taip laikytis kaip tu...nieko,kad tik sveikata nepavestu manau bus viskas ok.Kazkaip meldziu Dievo,kad tik man padetu...
Oi,Cituk ne,as nevaziuoju siandien-man tik treciadieni apie 15 val.Tada zinosiu kaip ir kas.Siandien vaziuoja kerzaka ir laikau labai kumstukus uz ja,kazkaip viduj jauciu kad jai sia savaite paskirs jau punkcija.
Oi,gimdymas buvo seniai blush2.gif mano dukryte jau visa mergina su moteriskais dalykeliais tongue.gif o ir nezinau,man buvo didelis sokas,nes pradejau gimdyti anksciau laiko.Gal kad mano miestelio kuriame gyvenau gydytoja prigazdino,tai per visus skausmus tik ir rekiau kad mano maziukui butu viskas ok.O paskui isveze i Vilniu ir ten jau po kiek laiko dare CP.Gime zavi mergyte wub.gif nereikejo net inkubatoriaus nes kvepavo pati-stipruole.Tai norejau pasakyti kad visu saremiu metu tik ir galvojau,meldziausi kad lai siuncia man Dievas pacius baisiausius skausmus,kad tik maziukas isgyventu(man medikai sake kad gims berniukas).Tai tas gimdymas kazkoks toks..na kaip pasakyti..lyg euforija sumaisyta su skausmu.Per gerasiais akimirkas,kai atrodo kad nebegali pagalvoji kad dar truputi ir laikysi savo maziuka ant rankyciu wub.gif ir kazkaip vel atsiranda stebuklingai jegu ir energijos.na,bet apie tai anksti kalbetis dar ax.gif
O tai Citai,man gali dar padaugeti foliu?Hm..idomu pasidare blush2.gif
Bet zinok,kaip jauciu skirtuma tikrai keista.Man kai dare IUI tai vos po keliu doziu pilvas budavo ispustas,tempe,skaudejo visos kiausides-o kai susileisdavau visas dozes tai budavau su toookiu pilvuku kaip nestuke lotuliukas.gif pamenu per paskutini IUI kai nuvykom i greitaja del nezmonisku skausmu,net seseles klause kiek man savaiciu..sakau as ne nescia..o jos ziuri i mane akis ispletusios...tai kol isaiskinau...o dabar atrodo dozes dideles,papildomi prisidejo bet pilvas nera toks ispustas.Tai jau baisoka kad gal niekas nebeauga..nors nelogiska...su 8 foliais man pilvas ispustas buvo,o dabar su 12 nieko...na kaip laukiu treciadienio..dabar visai toks ypac laukimo periodas jauciasi.
o del melyniu praeis jos,as per visa si laika tik viena melyne teturiu-matyt pataikem i kraujagysle.Linkiu kad tau ju nebebutu 4u.gif nors kas tos melynes-svarbiausia kad tik butu LELIUKAI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 08, 12:12)
Geras,as irgi saviskiui ta pati sakiau.Sakau,jeigu nepavyks sis kartas tai bandysim kita tik pavasari,nes jegu nulis ir man liga suaktyvejo tai jauciuosi prastai.Tai maniskis sako,as ziuriu i tave ir zaviuosi,nes net nezinau ar buciau as tam ryzesis,ar sugebeciau taip laikytis kaip tu...nieko,kad tik sveikata nepavestu manau bus viskas ok.Kazkaip meldziu Dievo,kad tik man padetu...
Oi,Cituk ne,as nevaziuoju siandien-man tik treciadieni apie 15 val.Tada zinosiu kaip ir kas.Siandien vaziuoja kerzaka ir laikau labai kumstukus uz ja,kazkaip viduj jauciu kad jai sia savaite paskirs jau punkcija.
o del melyniu praeis jos,as per visa si laika tik viena melyne teturiu-matyt pataikem i kraujagysle.Linkiu kad tau ju nebebutu 4u.gif nors kas tos melynes-svarbiausia kad tik butu LELIUKAI wub.gif

Atrodo nusakei smulkiai visas gimdymo baimes ir skausmus bet viskas taip graziai skamba ir tas rezultate leliuko laikymas ant krutines viska atperka wub.gif

Zinok sutuo kiausidziu tempimu tai irgi man atrodo nera vienodu kartu. Man pilvas labiausiai ispustas ir skaudejo per pirma karta o iseme maziausiai 8 folius. O va per paskutini karta isemem 12 ir visai normaliai as ten jauciausi. Pamatysi paauginsi tu savo turteli iki treciadienio drinks_cheers.gif Siandien laukiam kerzakos ziniu - suspaude kumscius smile.gif
Atsakyti
Del skausmu po punkciju, tai turbut kiekvienai vis kitaip buna, as ju jau net 4 apturejau doh.gif , bet skausmo kaip ir nebuvo, net visai nieko nejutau. Tikrai nereikia jos bijoti smile.gif
Mergaites, jei crinonas pakeites spalva t.y tamsiai rudas pasirodo, turbut jau viskas.... doh.gif doh.gif verysad.gif ar ne? Rytoj eisiu kraujuka nusileist, bus 10d. gal ir viskas paaiskes
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 08, 16:02)
Del skausmu po punkciju, tai turbut kiekvienai vis kitaip buna, as ju jau net 4 apturejau  doh.gif , bet skausmo kaip ir nebuvo, net visai nieko nejutau. Tikrai nereikia jos bijoti  smile.gif
Mergaites, jei crinonas pakeites spalva t.y tamsiai rudas pasirodo, turbut jau viskas.... doh.gif  doh.gif  verysad.gif  ar ne? Rytoj eisiu kraujuka nusileist, bus 10d. gal ir viskas paaiskes

Tamsiai rudas tikrai ne blogas zenklas ax.gif as tai dar tikiu rytojaus geru rezultatu ir laukiu nesulaukiu, kazkaip jau senokai mes cia teigiamus turejom, taip kad logiskai mastant turi buti teigiamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 08, 16:10)
Tamsiai rudas tikrai ne blogas zenklas  ax.gif as tai dar tikiu rytojaus geru rezultatu ir laukiu nesulaukiu, kazkaip jau senokai mes cia teigiamus turejom, taip kad logiskai mastant turi buti teigiamas  thumbup.gif

Taip,as irgi pritariu Citui drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Laukiam graziu skaiciu ir tyliu virusiuku-nes tikrai reikia mums sviezios nestukes nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Saunuoles merginos wub.gif 4u.gif , smagu skaityti, kad tokios tiprios esate, as irgi istversiu, gal tik akys baimes didesnes, kol neisivaizduoji, oir isivaizduoti nereikia, kiekvienai kitaip juk buna, kiekviena kitaip jaucia ta pti ir skirtingai apibudina, pries LP irgi siaubingai bijojau, bet praejo puikiai, i operacine isvaziavau su sypsena, visi ir viskas buvo taip gerai, kad dabar galeciau kartoti ir kartoti, aisku, tik ne gijimo. ax.gif biggrin.gif O svarbiausia, kad salia turime savo antrasias puses, kurios mus labai myli, palaiko ir padeda pakelti viska. wub.gif 4u.gif

Afrodite, cia tau uz gimdymo vargelius ir skausmelius. 4u.gif O mergina turi tikrai nemaza. thumbup.gif 4u.gif wub.gif

Konstruktore, mes labai laukiame rytdienos paciu teisingiausiu rezultatu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
labas mergaites, tai va as jau siandien su 2 kaip cia pavadint - emrionukais visduje, del treio kazkaip neaisku bus, ji kazkaip dar paaugins ir pasakys ar atvaziuoti jji isideti. Vaistu tai kruva prirase, tai aspirinas, moterisku hormonu, i pilva krauja skystinanciu, ir dar kazkokiu.
Tai nuo siol save dar labiau saugosiu. O kaip paskambinau i klinika pirmadieni is ryto ir pakluasiau kiek, man pasake kad is 10, yra 8. Tai taip apsidziaugiua, o kaip nuvaziavau viska aiskiua susake, 2 geri, 2 siaip sau, o 4 turi deformaciju.
Bet as visteik labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 08, 19:49)
labas mergaites, tai va as jau siandien su 2 kaip cia pavadint - emrionukais visduje, del treio kazkaip neaisku bus, ji kazkaip dar paaugins ir pasakys ar atvaziuoti jji isideti. Vaistu tai kruva prirase, tai aspirinas, moterisku hormonu, i pilva krauja skystinanciu, ir dar kazkokiu.
Tai nuo siol save dar labiau saugosiu. O kaip paskambinau i klinika pirmadieni is ryto ir pakluasiau kiek, man pasake kad is 10, yra 8. Tai taip apsidziaugiua, o kaip nuvaziavau viska aiskiua susake, 2 geri, 2 siaip sau, o 4 turi deformaciju.
Bet as visteik labai patenkinta smile.gif

Wou,kokios zinios thumbup.gif thumbup.gif sveikinu thumbup.gif thumbup.gif Zinokit,kaip faina kad taip daro LT isodina du embrioniukus ir paskui jeigu ok dar ir blasto wub.gif gaila,kad Latviai kiek zinau to nedaro schmoll.gif o tai padidintu galimybe juk nestuke.gif wub.gif
Saugok save dabar labai labai wub.gif pagulinek,greit nesikelk ir glostyk pilvuka wub.gif daabr lauksim ziniu is taves po 10 dieneliu manau kad jos bus suuuuperines thumbup.gif Laikykis,o ir kaip fainiai tau visdelto dalinosi thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti