QUOTE(kerzaka @ 2011 08 07, 11:57)
Gal gali pasidalinti žvakučių pavadinimu ir visom kitom liaudiškom priemonėm, kurios sumažina vidurių užkietėjimą. Pas mane pilvas išpūstas kaip reikiant , kietas, skausmingas Tai kaip bus su punkcija, jei jau dabar skauda
Kol kas liaudiškom priemonėm bandau -kiekvieną rytą vandens ant tuščio skrandžio išgeriu, šiandien išgėriau su trupučiu citrinos sulčių ir aliejaus šaukšteliu (forume skaičiau, kad padeda), kiekvievą rytą kivi suvalgau (jau savaitę laiko) -nieko nepadeda. Pradėjau kvėpavimo pratimus daryti -kur pilvu kvėpuoti reikia, nes kažkada akupunktūristė buvo patarus. Kas dar būtų veiksminga?
Kol kas liaudiškom priemonėm bandau -kiekvieną rytą vandens ant tuščio skrandžio išgeriu, šiandien išgėriau su trupučiu citrinos sulčių ir aliejaus šaukšteliu (forume skaičiau, kad padeda), kiekvievą rytą kivi suvalgau (jau savaitę laiko) -nieko nepadeda. Pradėjau kvėpavimo pratimus daryti -kur pilvu kvėpuoti reikia, nes kažkada akupunktūristė buvo patarus. Kas dar būtų veiksminga?
jetau neprisimenu zvakuciu pavadinimo, man jas dave baltija.lt gal ji atsimintu Kazkaip ten lietuviskai parasyta kad vidurius laisvinancios. O naturialias priemones jau tu isvardinai, tik zinau mergaites cia labai rekomendavo, ryte ant tuscio skrandzio stikline vandens su sauksteliu medaus berods? ir dar ar dideliais kiekiais dziovintas slyvas ir abrokosus vartojau, nu man zinok jau ir isodinimo diena skausmas visai pakenciamas buvo. Tikiuos ir tau iki ryt apmazes, svarbu kad isodinant nesuspazmuotu o siaip tai neturetu trukdyti isodinimui