Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kerzaka @ 2011 08 07, 11:57)
Gal gali pasidalinti žvakučių pavadinimu ir visom kitom liaudiškom priemonėm, kurios sumažina vidurių užkietėjimą. Pas mane pilvas išpūstas kaip reikiant , kietas, skausmingas  doh.gif Tai kaip bus su punkcija, jei jau dabar skauda  g.gif
Kol kas liaudiškom priemonėm bandau -kiekvieną rytą vandens ant tuščio skrandžio išgeriu, šiandien išgėriau su trupučiu citrinos sulčių ir aliejaus šaukšteliu (forume skaičiau, kad padeda), kiekvievą rytą kivi suvalgau (jau savaitę laiko) -nieko nepadeda. Pradėjau kvėpavimo pratimus daryti -kur pilvu kvėpuoti reikia, nes kažkada akupunktūristė buvo patarus. Kas dar būtų veiksminga? g.gif

jetau neprisimenu zvakuciu pavadinimo, man jas dave baltija.lt smile.gif gal ji atsimintu g.gif Kazkaip ten lietuviskai parasyta kad vidurius laisvinancios. O naturialias priemones jau tu isvardinai, tik zinau mergaites cia labai rekomendavo, ryte ant tuscio skrandzio stikline vandens su sauksteliu medaus berods? ir dar ar dideliais kiekiais dziovintas slyvas ir abrokosus vartojau, nu man zinok jau ir isodinimo diena skausmas visai pakenciamas buvo. Tikiuos ir tau iki ryt apmazes, svarbu kad isodinant nesuspazmuotu o siaip tai neturetu trukdyti isodinimui 4u.gif
Atsakyti
nanataa, man po puncijos irgi riesta buvo, skausmas nenormalus, vaiksciojau pasilenkusi ir negalejau issitiesti. rolleyes.gif Negana to, kita vakara sukilo temperatura,o dar kita diena gulejau su 38.8temp. Isodinimo diena visai nebezinojau kaip bus, bet isodino, nes kraujo tyrimas neparode jokio uzdegimo blink.gif
kerzaka, jeigu uzkietes viduriai tik nepriryk daug dziovintu slyvu (as taip dariau po isodinimo, nes uzkieteje juodai doh.gif ), o po to kankinausi tualete dvi valandas kai pramuso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 07, 11:57)
Gal gali pasidalinti žvakučių pavadinimu ir visom kitom liaudiškom priemonėm, kurios sumažina vidurių užkietėjimą. Pas mane pilvas išpūstas kaip reikiant , kietas, skausmingas  doh.gif Tai kaip bus su punkcija, jei jau dabar skauda  g.gif
Kol kas liaudiškom priemonėm bandau -kiekvieną rytą vandens ant tuščio skrandžio išgeriu, šiandien išgėriau su trupučiu citrinos sulčių ir aliejaus šaukšteliu (forume skaičiau, kad padeda), kiekvievą rytą kivi suvalgau (jau savaitę laiko) -nieko nepadeda. Pradėjau kvėpavimo pratimus daryti -kur pilvu kvėpuoti reikia, nes kažkada akupunktūristė buvo patarus. Kas dar būtų veiksminga? g.gif

o siaip tu daug skysciu geri?
Beje,merginos tai o po punkcijos visvien kazka gerete ar leidotes nuo skausmo...ar taip ir kentejote? blink.gif pradedu bijoti...fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif nors toli ir neaisku ar visai bus ta punkcija..nes jau dabar sveikatos nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 07, 20:11)
o siaip tu daug skysciu geri?
Beje,merginos tai o po punkcijos visvien kazka gerete ar leidotes nuo skausmo...ar taip ir kentejote? blink.gif pradedu bijoti...fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif nors toli ir neaisku ar visai bus ta punkcija..nes jau dabar sveikatos nera doh.gif

Cia turbut kiekvienai kiekviena karta kitaip. Man kazkaip per 3 tureas punkcijas tik po pacios pirmos isgeriau viena tablete nuo skausmo, dar masinoj vaziuodama is vilniaus i kauna, visos kitos praejo visai normaliai apsiejau be nuskausminamuju tik po paskutines va tie viduriai pavede mane. Nebijok ir ramiai lauk savo dienos, aisku kad bus ji pas tave, pamatysi kaip pirmadieni turtelis bus pagerejes pas tave 4u.gif
Atsakyti
Jaučiuosi kartais kaip iš medžio iškritusi doh.gif Gal kas galit pakomentuoti?

Apvaisinimas mėgintuvėlyje (IVF) 4 500 lt (su nuolaida 4 000 lt)

Blastocistų auginimas 800 lt (Čia jei norėčiau didesnius žirniukus įsodinti. Teisingai?)

Kiaušidžių punkcija, negavus kiaušialąsčių 1 500 lt (Kaip suprast šitą? Tai kiaušidžių punkcija neįeina į IVF kainą? Tai ką ne visoms punkciją atlieka? O aš maniau, kad kitaip ir negausi IVF procedūrai kiaušialąsčių.)

Apvaisinimas mėgintuvėlyje nesidalijant embrionams 3 000 lt (Šitas irgi neįeina į IVF kainą? Tai ką daro, jei nesidalina?)

Net nežinau, kodėl tokie klausimai iškilo ax.gif Gal todėl, kad planuoju IVF darytis, norisi viską sužinoti ir prie jūsų prisidėti...

Tik garsiai nesijuokit cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 07 rugpjūčio 2011 - 20:48
QUOTE(Beila @ 2011 08 07, 21:47)
Jaučiuosi kartais kaip iš medžio iškritusi doh.gif Gal kas galit pakomentuoti?

Apvaisinimas mėgintuvėlyje (IVF)  4 500 lt (su nuolaida 4 000 lt)

Blastocistų auginimas  800 lt (Čia jei norėčiau didesnius žirniukus įsodinti. Teisingai?)

Kiaušidžių punkcija, negavus kiaušialąsčių  1 500 lt (Kaip suprast šitą? Tai kiaušidžių punkcija neįeina į IVF kainą? Tai ką ne visoms punkciją atlieka? O aš maniau, kad kitaip ir negausi IVF procedūrai kiaušialąsčių.)

Apvaisinimas mėgintuvėlyje nesidalijant embrionams  3 000 lt (Šitas irgi neįeina į IVF kainą? Tai ką daro, jei nesidalina?)

Kadangi būdavau Jolsanos klientė galiu atsakyti. Tikrai nepabrango, kiek pamenu nuo pat pradžių IVF kainavo 4500 Lt (su nuolaida 4000 Lt). Kažką sumaišėt.

Blastocistos tai taip jei auginsit 5 dienas, kol jos užauga, teks primokėti 800 Lt.

Viskas į IVF kainą, į tuos 4000 Lt įeina, kiti visi paminėti atvejai yra kai atsitinka pamineti tavejai, tada nemokama pilna IVF kaina, kai išpunktuoja ir nėra ką apvaisinti, nes jos gal nesubrendusios ir pan. (tada mokate 1500 Lt o ne 4000 Lt), jeigu išpunktuoja ir mėra ką įsodinti, nesidalina embrionai tada mokate 3000 Lt (irgi ne 4000 Lt)

Atsakyti
Sekmes merginoms vaziuojancioms i susitikima rytoj,geru ziniu 4u.gif Lauksim sugryztanciu ir laikom kumstukus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios. wub.gif 4u.gif Vadas grizo is po darbu ir trumpos sekmadienines iseigines... rolleyes.gif

Pupos, skaitau apie tuos jusu skausmus ir pagaugais kunas nueina, siaube siaube, kaip as bijau... blush2.gif rolleyes.gif , nera ne minuteles, kad negalvociau, gulejau siandien pleze, atrodo atsipalaiduotum, bet kur tau, galva tik apie vena dirba. doh.gif Dabar pradejo valdyti baime. blush2.gif Pakalbejau su vietinem ivf draugem, uzprotestavo gerti bet ka, jokiu aspirinu, sake pasitiketi specais ax.gif , dar pasirodo, 3 beveik niekad nesodina, visada atkalba, maximum sodina 2, tai ale nurimau, bet nelabai. rolleyes.gif Kuo arciau pasimatymastuo labiau jaudinuosi. rolleyes.gif

Visoms po bucki, dideli apkabinima ir pacio didziausio tikejimo! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas planuotojos cool.gif

QUOTE(Singerita @ 2011 08 07, 20:58)
Kadangi būdavau Jolsanos klientė galiu atsakyti. Tikrai nepabrango, kiek pamenu nuo pat pradžių IVF kainavo 4500 Lt (su nuolaida 4000 Lt). Kažką sumaišėt.

Blastocistos tai taip jei auginsit  5 dienas, kol jos užauga, teks primokėti 800 Lt.

Viskas į IVF kainą, į tuos 4000 Lt įeina, kiti visi paminėti atvejai yra kai atsitinka pamineti tavejai, tada nemokama pilna IVF kaina,  kai išpunktuoja ir nėra ką apvaisinti, nes jos gal nesubrendusios ir pan. (tada mokate 1500 Lt o ne 4000 Lt), jeigu išpunktuoja ir mėra ką įsodinti, nesidalina embrionai tada mokate 3000 Lt  (irgi ne 4000 Lt)

Ačiū už aiškų atsakymą.

Kažkaip nedrąsu man skambint į Jolsaną, nors esu jos klientė jau 2 metus doh.gif Gal kas žinot, ar Jolsanoje važinėjant dėl IVF reikia dar mokėt už konsultacijas ir echoskopus? Kiek žinau Embrions klinikoje į IVF kainą įeina ir konsultacijos.

Beje, gal galite pasigirti, kur darotės IVF? Aš svarstau tarp Jolsanos ir Embrions unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 08 rugpjūčio 2011 - 08:25
QUOTE(Beila @ 2011 08 08, 09:23)
Kažkaip nedrąsu man skambint į Jolsaną, nors esu jos klientė jau 2 metus doh.gif Gal kas žinot, ar  Jolsanoje važinėjant dėl IVF reikia dar mokėt už konsultacijas ir echoskopus? Kiek žinau Embrions klinikoje į IVF kainą įeina ir konsultacijos.

Reikia, kiekviena konsultacija su echoskopu kainuoja 170 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2011 08 08, 08:24)
Reikia, kiekviena konsultacija su echoskopu kainuoja 170 Lt.

Nors žinau, kad tai priklauso nuo taikomos schemos ir sėkmės, bet vis dėlto kiek konsultacijų maždaug prireikia?

Singerita, gal Jolsanoje dareisi IVF?

Beje, gal kas turite parduoti Citrotidac 0.25 mg 5 ampules?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 08 rugpjūčio 2011 - 08:29
QUOTE(Beila @ 2011 08 08, 09:28)
Nors žinau, kad tai priklauso nuo taikomos schemos ir sėkmės, bet vis dėlto kiek konsultacijų maždaug prireikia?

Singerita, gal Jolsanoje dareisi IVF?

Maždaug 4-5, nors turbūt priklauso nuo situacijos ir schemos. Man buvo trumpa schema. Taip, esu dariusi Jolsanoje.
Atsakyti