Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kerzaka @ 2011 08 06, 21:52)
O kaip taip gali būti, kad iš 4 folių ištempia iki 8-9?  g.gif Maniau, jei 4, tai tuos 4 ir išima  g.gif
Ir dar -archyvo temutę paskaičius, radau kelis atvejus, kai esant vienam dominuojančiam foliui, kuris dydžiu smarkiai viršija kitus, stimuliaciją nutraukia; O man ir toliau stimuliuoja, sakydamas, kad tas didysis peraugs  g.gif

Man pakeitė vaistus, ir jau nuvažiavus apžiūron po trijų dienų neaugančioj pusėj skaičiavom mažus folius. Taip ir važinėjau dar dvi savaites kas dvi trys dienos į apžiuras. Gydytojas vis nepatenkintas skaičiavo folių dydžius ir tempė, kad didieji butų ant ribos, o mažieji jau galimi punktavimui.
Tiesa, ta neveiksniąją kiaušidę po pirmos apžiūros jis buvo irgi beveik nurašęs.

Jei gerai suprantu vienas dominuojantis folis dažniausia būna, kai stimuliuojama trumpąja schema. Su ilgąja schema tokių cirkų būna mažiau. Tu pasitikėk gydytoju, jei sako, kad didysis folis peraugs, vadinasi žino ką sako. Jei leidžia didžiajam foliui peraugti, vadinasi tikrai praktikoje jis tą metodą taiko ir žino ką daryti su peraugusiais foliais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 06 rugpjūčio 2011 - 21:08
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 06, 21:52)
O kaip taip gali būti, kad iš 4 folių ištempia iki 8-9?  g.gif Maniau, jei 4, tai tuos 4 ir išima  g.gif
Ir dar -archyvo temutę paskaičius, radau kelis atvejus, kai esant vienam dominuojančiam foliui, kuris dydžiu smarkiai viršija kitus, stimuliaciją nutraukia; O man ir toliau stimuliuoja, sakydamas, kad tas didysis peraugs  g.gif

Desimtim ju gal ir nebus, bet dar bent keli tikrai subres.Pamatysi mirksiukas.gif Juk dar net punkcijos datos nera nustatytos, tikrai cia dar ne paskutinis zodis ,kad tiek ir daugiau nesitikek.Man ta pati vakara, kai jau pries punkcija reikejo leistis ovitreli, Treijsas pasake, kad is 15 esanciu realiai bus tik vos 4, tai raudojau visa nakti ir iki pat punkcijos, meldziausi, kad bent 5 ar 6 butu, tai vis sis tas, o po punkcijos suzinojau, kad tie ""nesubrendeliai" priaugo iki reikiamo dydzio ir is viso jau turejau ne 4, o 13 kiausialasciu.Beje, tie foliai nuo pat pradziu pas mane irgi nelabai norejo augti.Maziuku kazkokiu prisikaupe buvo.Bet paskutine minute kazkaip viskas susivarte buten taip, kaip reikejo.O tau dar net iki pnkcijos pakankamai toli yra, taip kad ramiai ir be isankstiniu isvadu.Situacija keisis dar.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 06, 20:48)
jetus, kaip būt gerai kokius 10 turėt. Dabar tikimės, kad tik 4 bus. Ir tai, jei paaugs mažieji. Kai buvau po 8 dūrių, tai buvo du dideli (vienas apie 19-20, kitas apie 17) ir dar gal trys mažesni (apie 13). Tai tam, kad daugiau būtų, ką išimt, gydytojas nuspresndė vieną paaukoti (tą didyjį) ir tikėtis, kad paaugs iki reikiamo dydžio mažieji. Tokiu atveju turėsiu keturis. Pirmadienį bus matyti, ar nepadarėm klaidos nesikoncentruodami į tuos du didesnius  g.gif
Kažin, ko trūksta, kad foliai neauga? Ir dozės didelės -po 225, ir FSH nėra aukštas (apie 6-7). Nuliūdino mane, kai pasakė, kad tiek mažai turiu. Prieš tai kai žiūrėjo (po 5 dūrių), matė ir kairėj kiaušidėj, bet iki sekančio vizito jie visiškai nebuvo paaugę  g.gif

kerzaka - matau jau ir rute su beta1 (musu naujosios nestukes tave nuramino) ir as prisidesiu, kad po punkcijos labai daznai rezultatai nustebina, man per paskutini IVf zadejo apie 8 folius o gavosi visi 12 smile.gif Viskas bus gerai, laukiam pirmadienio ir auginam turteli mirksiukas.gif

Labanakt mergaites, einu prideti dar viena melyne ant savo pilvelio lotuliukas.gif kazkaip si karta kaip duris taip melyne, per pereita ivf labai graziai badziausi beveik visai be zymiu o dabar va pazymeta busiu kaip reikiant doh.gif
Atsakyti
o mums is laboratorijos taip or nepaskambino kiek apsivaisino, tai pati tik pirmdieni is ryto galiu skambinti, taip paliksiu nezinioje, bet dabar turiu beda, penktadieni po punkcijos man labai skaudejo pilva, galvoju para praeis ir nebeskaudes, bet siandien sekmadienis o mano pilvo apacią kars nuo karto taip sumaudzia, kad turiu isikabinti kurs nors, tas pats kai noriu slapintis. Pirmadieni isodinimas, ir bijau kad blogai nebutu. Gal kam buvo tokia situacija
Atsakyti
ačiū mergaitės, kad raminat ir vilties įpučiat 4u.gif Suprantu, kad bus, kaip bus. Ir dabar jau nuo manęs priklauso tik tiek, kad vykdyčiau gydytojo nurodymus. Kaip kažkuri anksčiau rašėt -dėl dalykų, kurių negali keisti, nereikia ir pergyventi. Stengiuosi išlikti rami. Gal ne visad išeina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 07, 09:09)
o mums is laboratorijos taip or nepaskambino kiek apsivaisino, tai pati tik pirmdieni is ryto galiu skambinti, taip paliksiu nezinioje, bet dabar turiu beda, penktadieni po punkcijos man labai skaudejo pilva, galvoju para praeis ir nebeskaudes, bet siandien sekmadienis o mano pilvo apacią kars nuo karto taip sumaudzia, kad turiu isikabinti kurs nors, tas pats kai noriu slapintis. Pirmadieni isodinimas, ir bijau kad blogai nebutu. Gal kam buvo tokia situacija

man buvo baisus skausmai po punkcijos, galvojau kad turesiu atsisakyt isodinimo,man buvo baisus viduriu uzkietejimas ir nuo to uzeidavo baisus spazmai, viena mergaite dave zvakuciu pora laisvinanciu vidurius ir dar kitu patarimu valgiau kivi, geriau vandeni su medumi is ryto, tai per isodinima jauciausi jau pakenciamai.
Keista kad tau nepaskambino, kokioj klinikoj daraisi? Kai as dariau lietuvoj vk, tai as turejau skambint ir nesvarbu ar savaitgalis laboratorijoj visada atsiliepdavo. Gal pabandyk pasukti pati?
Atsakyti
pirma karta kai darem IVF vk tai pati skambinau, o dabar gydytoja pasake kad sestadieni jums paskambins laborantas ir pasakys, dar pasitikslino ar mob ant sutikimo musu, tai vat taip ir pralaukiau laukdama, ir is ranku telefono nepaleisdama. O dabar pati pirmadieni skambinsiu smile.gif, ziuresiu kiek ten mano maziuku yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 07, 11:27)
pirma karta kai darem IVF vk tai pati skambinau, o dabar gydytoja pasake kad sestadieni jums paskambins laborantas ir pasakys, dar pasitikslino ar mob ant sutikimo musu, tai vat taip ir pralaukiau laukdama, ir is ranku telefono nepaleisdama. O dabar pati pirmadieni skambinsiu smile.gif, ziuresiu kiek ten mano maziuku yra smile.gif

Kaip jautiesi?ar skauda maziau? 4u.gif bet tu kokia kantruole,as jauciu pati neislaikiusi paskambinciau blush2.gif na,laikom labai suspaude kumstukus uz tavo maziukus ir kad pirmadieni suzinotum superines naujienas ir gryztum jau su maziukais pilvelyje,kurie apsigyvens ilgam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 07, 09:40)
man buvo baisus skausmai po punkcijos, galvojau kad turesiu atsisakyt isodinimo,man buvo baisus viduriu uzkietejimas ir nuo to uzeidavo baisus spazmai, viena mergaite dave zvakuciu pora laisvinanciu vidurius ir dar kitu patarimu valgiau kivi, geriau vandeni su medumi is ryto, tai per isodinima jauciausi jau pakenciamai.

Gal gali pasidalinti žvakučių pavadinimu ir visom kitom liaudiškom priemonėm, kurios sumažina vidurių užkietėjimą. Pas mane pilvas išpūstas kaip reikiant , kietas, skausmingas doh.gif Tai kaip bus su punkcija, jei jau dabar skauda g.gif
Kol kas liaudiškom priemonėm bandau -kiekvieną rytą vandens ant tuščio skrandžio išgeriu, šiandien išgėriau su trupučiu citrinos sulčių ir aliejaus šaukšteliu (forume skaičiau, kad padeda), kiekvievą rytą kivi suvalgau (jau savaitę laiko) -nieko nepadeda. Pradėjau kvėpavimo pratimus daryti -kur pilvu kvėpuoti reikia, nes kažkada akupunktūristė buvo patarus. Kas dar būtų veiksminga? g.gif
Atsakyti
Labas mergaites,
nanataa, del skausmeliu, tai man po punkcijos jie buvo visai nejuokinga. net normaliai vaiksciot negalejau. pasilenkus siek tiek kaip bobule kokia. o apie siusiojima, tai isvis tyliu. turedavau susikaupti tam reikalui, nes atrode, kad ten peiliu kas pjauna. o visa tai buvo todel, kad kiausiides buvo beprotiskai issipletusios. taip kad tikrai ne tau vienai taip wink.gif viskas praeis. tas isodinimui nemaiso. man tik po kokios savaites lengviau pasidare. sveikatytes tau 4u.gif

Seniai cia buvau. uzjauciu mergaites, kuriom nepavyko (iride, bonushka, erachta) 4u.gif wub.gif Taip sirgau uz jus. saunuoles, kad atsigaunat ir turit planu toliau 4u.gif

O as dar negaliu ramiai dziaugtis, nes teplioimu buvo. tenka lovoj gulinet. labai pergyvenau. tikiuosi, praeis sitos blogybes... jau maciau sirdute. eisiu sia sav pas daktaryte vel ziuret ar viskas mums gerai.

Kumsciukai suspausti uz tas, kurios procese. nanataa turbut pirmoji mus dziugins gerais rezultatais!!! 4u.gif

Warwaryt, gaila del pingviniuko. bet sprendimas, manau, protingas. Db viskas pavyks. TIKRAI!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 07 rugpjūčio 2011 - 15:40
Sveikos mergaitės,

ar aš klystu, ar Jolsanoje padidėjo IVF kaina? Neseniai juk buvo 3500 (su nuolaida 3000).
Dabar: "Apvaisinimas mėgintuvėlyje (IVF) 4 500 lt (su nuolaida 4 000 lt)"

Pataisykite mane, jei man pasivaideno verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 07 rugpjūčio 2011 - 16:21
Kadangi nezinau kokios kainos buvo anksciau ,bet dabar jos yra tokios ... Jug viskas brangsta ,negi jie pigins proceduras g.gif
Atsakyti