QUOTE(kerzaka @ 2011 08 06, 21:52)
O kaip taip gali būti, kad iš 4 folių ištempia iki 8-9? Maniau, jei 4, tai tuos 4 ir išima
Ir dar -archyvo temutę paskaičius, radau kelis atvejus, kai esant vienam dominuojančiam foliui, kuris dydžiu smarkiai viršija kitus, stimuliaciją nutraukia; O man ir toliau stimuliuoja, sakydamas, kad tas didysis peraugs
Ir dar -archyvo temutę paskaičius, radau kelis atvejus, kai esant vienam dominuojančiam foliui, kuris dydžiu smarkiai viršija kitus, stimuliaciją nutraukia; O man ir toliau stimuliuoja, sakydamas, kad tas didysis peraugs
Man pakeitė vaistus, ir jau nuvažiavus apžiūron po trijų dienų neaugančioj pusėj skaičiavom mažus folius. Taip ir važinėjau dar dvi savaites kas dvi trys dienos į apžiuras. Gydytojas vis nepatenkintas skaičiavo folių dydžius ir tempė, kad didieji butų ant ribos, o mažieji jau galimi punktavimui.
Tiesa, ta neveiksniąją kiaušidę po pirmos apžiūros jis buvo irgi beveik nurašęs.
Jei gerai suprantu vienas dominuojantis folis dažniausia būna, kai stimuliuojama trumpąja schema. Su ilgąja schema tokių cirkų būna mažiau. Tu pasitikėk gydytoju, jei sako, kad didysis folis peraugs, vadinasi žino ką sako. Jei leidžia didžiajam foliui peraugti, vadinasi tikrai praktikoje jis tą metodą taiko ir žino ką daryti su peraugusiais foliais.