Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 05, 13:38)
Ateina siandien klientas ir klausia: laukiesi? blink.gif , saukau: ka? blink.gif , vel kartoja: sakau ar laukiesi?, as: kaip, nesupratau  blink.gif , ar as laukiuosi?  blink.gif Ne, kodel toks klausimas?  blink.gif Sako: SAPNAVAU SIANAKT, KAD MANE PAKVIETET I BUSIMO VAIKELIO SVENTE (cia kur gyvenu, iprasta pries vaikeliui gimstant padaryti svente, padovanoja rubeliu ir siaip niekeliu busimam vaikuciui), JUS BUVOTE NESCIA IR LABAI LAIMINGA blink.gif , bet zmogus tiek ziurejo i mane, i pilva, toks isitikines ir vis klause ar tikrai ne  blink.gif  lotuliukas.gif , pati likau pritrenkta, kad svetimas zmogus ir dar vyras mane nescia sapnuotu, cia gal koks zenklas geras.  bigsmile.gif Uzskaitau.  wub.gif  biggrin.gif

Oi, koks geras vyriskio sapnas!!!! mirksiukas.gif mirksiukas.gif Jauciu 100%,kad pranasingas!!!
Labas visoms!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 05, 15:38)
Ateina siandien klientas ir klausia: laukiesi? blink.gif , saukau: ka? blink.gif , vel kartoja: sakau ar laukiesi?, as: kaip, nesupratau  blink.gif , ar as laukiuosi?  blink.gif Ne, kodel toks klausimas?  blink.gif Sako: SAPNAVAU SIANAKT, KAD MANE PAKVIETET I BUSIMO VAIKELIO SVENTE (cia kur gyvenu, iprasta pries vaikeliui gimstant padaryti svente, padovanoja rubeliu ir siaip niekeliu busimam vaikuciui), JUS BUVOTE NESCIA IR LABAI LAIMINGA blink.gif , bet zmogus tiek ziurejo i mane, i pilva, toks isitikines ir vis klause ar tikrai ne  blink.gif  lotuliukas.gif , pati likau pritrenkta, kad svetimas zmogus ir dar vyras mane nescia sapnuotu, cia gal koks zenklas geras.  bigsmile.gif Uzskaitau.  wub.gif  biggrin.gif

Cia jau tikrai pranasa apturejai mirksiukas.gif manau superinis zenklas wub.gif
Stai ir mes ka tik pro duris.Buvau susitikusi su kerzaka ir jos vyru thumbup.gif Sauni porele,labai draugiski ir fainus drinks_cheers.gif Laukiam ziniu is Kerzakos mirksiukas.gif
Na,o mano zinios tokios.Siai diena gleivine mano 7.5 .Is viso turiu apie 13 foliu.Klausiau Treisoar tai gerai,nes man pasirode kad mazoka,tai jis tik pasake kad bus matyt kaip toliau,nes cia tik po triju Gonalio doziu.Tai va leisiuos Gonali dar iki treciadienio.Ir sekmadieni pradesiu tuo paciu leistis Cetrotide.Vaistukus jau turiu.Treisas buvo siandien nuotaikoje mirksiukas.gif ok,lekiu paiilseti,buckis 4u.gif
Atsakyti
laba mergaites, as jau truputi pailsejusi po punkcijos, si syki suniau tai pernesiau, net atsistoto negalejau, tai suleido i uzpakali man ampuole smile.gif, oi kaip nekenciu dabar tu adatu, tai va ir dar zvakute nuo skausmo gavau. Bet po viso laukimo pranese kad turime 13 kaiusineliu, tai supratau kad cia jau tie gerisji, nes nesake koks bendras skaicius buvo. Ryt lauksiu atsakymo is labaratorijos kiek ju apsivaisino, ir perkelimas vyks pirmadieni, oi kaip laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 05, 19:30)
laba mergaites, as jau truputi pailsejusi po punkcijos, si syki suniau tai pernesiau, net atsistoto negalejau, tai suleido i uzpakali man ampuole smile.gif, oi kaip nekenciu dabar tu adatu, tai va ir dar zvakute nuo skausmo gavau. Bet po viso laukimo pranese kad turime 13 kaiusineliu, tai supratau kad cia jau tie gerisji, nes nesake koks bendras skaicius buvo. Ryt lauksiu atsakymo is labaratorijos kiek ju apsivaisino, ir perkelimas vyks pirmadieni, oi kaip laukiu nesulaukiu smile.gif

nanataa,
laikau kumscius uz tave! prisimenu, kaip is pradziu dziaugiausi, kad net 19 kiausialasciu ispunktavo, o paskui tie skaiciai mazejo- kiek liko geru, kiek apsivaisino, kiek kokybiskai vystesi...
Atsakyti
Nanataa, Afrodite, grazus skaiciukai, laukiam, laukiam....TIKIM, TIKIM!!! wub.gif 4u.gif

Taip, mergytes, tikiuosi tai labai geras zenklas, apstulbau tikrai... wub.gif , kiek kartu teko paciai sapnuoti savo vaikus, bet niekada niekas manes nesapnavo nescios, bent jau niekas manes sitaip uztikrintai neklausinejo ir neziurejo su tokiu itarianciu zvilgsniu. rolleyes.gif lotuliukas.gif Eh, svaigstu as toliau... prisisvaigsiu... blush2.gif biggrin.gif

Gero savaitgalio visoms! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 05 rugpjūčio 2011 - 23:09
Neiskenciau ir pasirasiau testuka doh.gif nors dar tik 7pdi aisku neigiamas, bet save raminu, kad dar per anksti...... oi negaliu sau atleisti uz toki nekantruma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 06, 07:57)
Neiskenciau ir pasirasiau testuka  doh.gif  nors dar tik 7pdi aisku neigiamas, bet save raminu, kad dar per anksti...... oi negaliu sau atleisti uz toki nekantruma doh.gif

Oi tu nekantruole, dar pakentėk nors kelias dieneles. Tikrai dar anksti testukus gadinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 05, 19:30)

Sveikos mergytes 4u.gif
nanataa, sveikatos tau ir stiprybes 4u.gif Nors as nesuprantu ar skaicius geras ar ne,bet labai linkiu ir tikiuosi kad jie dalinsis puikiai ir tikrai bus ka ne tik sodinti bet ir saldyti 4u.gif parasyk kai suzinosi kaip sekasi taviskiems 4u.gif
konstruktore kiek jau supratau cia budama tai7DPI dar ankstoka.Tad ramiai palauki bent pora dieneliu 4u.gif O tavo nekantruma as puikiai suprantu,nes pati esu tokia.Jeigu bus ka man sodint,zinau kad tiesiog stumsiu valandas iki 9DPI kad galeciau pasidaryti NT,o 10DPI tikrai leksiu kraujuka nuleisti.Tad sedim,tikim,ir laikom kumstukus kad greit pamatytum tuos stebuklingus II.
Mergaites,atleiskit,as vakar apsiskaiciavau;as turiu ne 13 foliu o 12 blush2.gif vienoj pusej 7ir kitoj apie 5. ot ziopla esu doh.gif
tylu siandien cia,ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 06, 08:57)
Neiskenciau ir pasirasiau testuka  doh.gif  nors dar tik 7pdi aisku neigiamas, bet save raminu, kad dar per anksti...... oi negaliu sau atleisti uz toki nekantruma doh.gif

Ar tik ne antra Beta forume turim mergaites bigsmile.gif Jinai berods nuo 6dpi o gal net nuo 5 pradejo tongue.gif Kenciantiems dangus mergyt, laukiam bent jau sekmadienio smile.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 06, 11:09)
Mergaites,atleiskit,as vakar apsiskaiciavau;as turiu ne 13 foliu o 12 blush2.gif vienoj pusej 7ir kitoj apie 5. ot ziopla esu doh.gif
tylu siandien cia,ramu ax.gif

12 labai gerai, jei tiek ir ispunktuos labai optimalus skaicius, bent kaip man daktare sake kas 10-15 folikulu kokybe ir kiekybe optimali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 06, 18:34)
12 labai gerai, jei tiek ir ispunktuos labai optimalus skaicius, bent kaip man daktare sake kas 10-15 folikulu kokybe ir kiekybe optimali  4u.gif

jetus, kaip būt gerai kokius 10 turėt. Dabar tikimės, kad tik 4 bus. Ir tai, jei paaugs mažieji. Kai buvau po 8 dūrių, tai buvo du dideli (vienas apie 19-20, kitas apie 17) ir dar gal trys mažesni (apie 13). Tai tam, kad daugiau būtų, ką išimt, gydytojas nuspresndė vieną paaukoti (tą didyjį) ir tikėtis, kad paaugs iki reikiamo dydžio mažieji. Tokiu atveju turėsiu keturis. Pirmadienį bus matyti, ar nepadarėm klaidos nesikoncentruodami į tuos du didesnius g.gif
Kažin, ko trūksta, kad foliai neauga? Ir dozės didelės -po 225, ir FSH nėra aukštas (apie 6-7). Nuliūdino mane, kai pasakė, kad tiek mažai turiu. Prieš tai kai žiūrėjo (po 5 dūrių), matė ir kairėj kiaušidėj, bet iki sekančio vizito jie visiškai nebuvo paaugę g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 06, 20:48)
jetus, kaip būt gerai kokius 10 turėt. Dabar tikimės, kad tik 4 bus. Ir tai, jei paaugs mažieji. Kai buvau po 8 dūrių, tai buvo du dideli (vienas apie 19-20, kitas apie 17) ir dar gal trys mažesni (apie 13). Tai tam, kad daugiau būtų, ką išimt, gydytojas nuspresndė vieną paaukoti (tą didyjį) ir tikėtis, kad paaugs iki reikiamo dydžio mažieji. Tokiu atveju turėsiu keturis. Pirmadienį bus matyti, ar nepadarėm klaidos nesikoncentruodami į tuos du didesnius  g.gif
Kažin, ko trūksta, kad foliai neauga? Ir dozės didelės -po 225, ir FSH nėra aukštas (apie 6-7). Nuliūdino mane, kai pasakė, kad tiek mažai turiu. Prieš tai kai žiūrėjo (po 5 dūrių), matė ir kairėj kiaušidėj, bet iki sekančio vizito jie visiškai nebuvo paaugę  g.gif

Nenuleisk nosies anksčiau laiko. Aišku, folių galėtų būti ir daugiau, bet ir 4 nėra visai blogai. Jei tie 4 gražiai dalinsis ir bus kokybiški, tau jų tikrai užteks. 4u.gif
Juk būna išpunktuoja 14-18, o sodinimui belieka vienas arba du. Kartais daug, tikrai nereiškia, jog jie visi kokybiški ir visi iki pabaigos gerai dalinsis.
Pirmo ivf'o metu man pradzioj augo tik 4 foliai ir tik vienoje pusėje. Mano pirma mintis buvo- užteks ir tų 4, kad tik jie gerai dalintųsi. Gydytojas ištempė iki 8-9 folių, rezultate sodinimui teliko du patys pačiausi. Antro ivf'o metu išgavom 15 folių, kurių 12 dalinosi, bet rezultate įsodinant buvo likę du prasčiau besidalinantys mažyliai.
Visad turėjau nuomonę, kad svarbu kokybė, o ne kiekis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 08 06, 20:25)
Pirmo ivf'o metu man pradzioj augo tik 4 foliai ir tik vienoje pusėje. Mano pirma mintis buvo- užteks ir tų 4, kad tik jie gerai dalintųsi. Gydytojas ištempė iki 8-9 folių, rezultate sodinimui teliko du patys pačiausi. Antro ivf'o metu išgavom 15 folių, kurių 12 dalinosi, bet rezultate įsodinant buvo likę du prasčiau besidalinantys mažyliai.

O kaip taip gali būti, kad iš 4 folių ištempia iki 8-9? g.gif Maniau, jei 4, tai tuos 4 ir išima g.gif
Ir dar -archyvo temutę paskaičius, radau kelis atvejus, kai esant vienam dominuojančiam foliui, kuris dydžiu smarkiai viršija kitus, stimuliaciją nutraukia; O man ir toliau stimuliuoja, sakydamas, kad tas didysis peraugs g.gif
Atsakyti