Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(nanataa @ 2011 08 04, 17:03)
man ryt punkcija, labai bijau, ne pirmas juk kartas viska zinau, bet kazkaip neramu, ir vyras labai nervuotas siandien, bet as pati suprantu, kad ta psihologine itampa sunki.
Apie musu bedas zino abieju seimos, bet niekas nieko nesako, net nebando klausineti.
Visus kartus buvau VK, ir vaistus tiesai is ten pirkau, ir nebegiojau ziuredama kur pigiau, pasake ir nusipirkau, kad dar galva kvarsinti, juk vistiek jei pasiryzai IVF tas 100 lt jau taves neisgelbes.

Laikykis,mergyt 4u.gif Gausaus tau derliuko ir tiesiog pavydetino dalijimosi 4u.gif 4u.gif Sekmes,mes laikysime kumstukus,o tu paskui pranesk naujienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 04, 16:13)
* drinks_cheers.gif
** man buvo paskirta nuo 1cd 4u.gif
Cituk, o kas bendro tarp kraujo suskystejimo ir persileidimo?  g.gif

Aisku aciu smile.gif

O ka as zinau kas bendro gal vel brieda prisnekejau lotuliukas.gif kazkaip isivaizduoju kad jei kraujas per skystas tai gali ivykti savaiminis, ar ne? kaip ir su ananasais, tipo riekele gerai bet daugiau jau nepataria, nes velgi skystgina krauja ir gali sukelti persileidima. as cia jums raportuoju ka kazkur skaicius, negarantuoju tik informuoju lotuliukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 08 04, 16:17)
Citas
O mergaites nuo kada ta aspirina pradet reikia?
Man buvo nuo 1 c.d., pries punkcija per paskutini skana nueme (t.y. 2 dienas iki punkcijos), ir kita diena po punkcijos vel gerti.

Tai ka damos, iki rugsejaus? Siandien eidama pro viena SPA centra uzsirasiau dar i pavendienini masaza, kaip grisiu is keliones laukia mane pasilepinimas vonioje  thumbup.gif
Kai grisiu jau ir Citukas bus su rezultatais?

Tai man ryt ir bus 1cd, tai galvoju ka cia man daryt ar gert savavaliskai ar ne, paziurejau tai pas mane mazos 75mg tirpstancios tabletes, nu nepakenks gal g.gif

nebus dar pas mane rezultatu apie nestuke.gif bet jau zinosiu gal kiek pilvelyje maziuku sedi ir ruosiasi isikurti 4u.gif

QUOTE(nanataa @ 2011 08 04, 17:03)
man ryt punkcija, labai bijau, ne pirmas juk kartas viska zinau, bet kazkaip neramu, ir vyras labai nervuotas siandien, bet as pati suprantu, kad ta psihologine itampa sunki.
Apie musu bedas zino abieju seimos, bet niekas nieko nesako, net nebando klausineti.
Visus kartus buvau VK, ir vaistus tiesai is ten pirkau, ir nebegiojau ziuredama kur pigiau, pasake ir nusipirkau, kad dar galva kvarsinti, juk vistiek jei pasiryzai IVF tas 100 lt jau taves neisgelbes.

Sekmes ir pasistenk nusiraminti smile.gif laukiam ziniu rytoj 4u.gif
Atsakyti
Mergytes, ar visada pastojus po IVF siunciama pas genetikus? Cia standartine procedura ar tai reiskia, kad ginekologe itare kazka neigiamo?
Tikiuosi atsakysit 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
O man, damos, prasidejo mmmmm blink.gif blink.gif blink.gif O siandien tik 22 CD! blink.gif Ir as geriu duphastona! g.gif Isivaizduoju kas su manimi siandien butu, jei butu isodine man pingviniuku. Viskas kas vyksta - tik i gera! Dabar kaip grisiu is atostogu, jei ciklas eilini karta nesukvalios, tai vyksiu is kart i apziura ir gal ta cikla pradesiu thumbup.gif

nanataa geros punkcijos! Jo, kai as pirma karta dariau, tai irgi pirkau kur iseidavo. Bet dabar kai turiu laiko, proga ir pilna supratima ko man reikes, ko nepaieskoti kur pigiau smile.gif Vis gi man iseis apie 1000 lt taupimas.

canary o dare jusm PRSICO krauja, echoskopa ir t.t.? Pas ginetikus siuncia dabar ir ne po IVF, yra ginetikai, jiems gi reikia darbo smile.gif Va ir siuncia. Ko nenueiti smile.gif As nueiciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 05 rugpjūčio 2011 - 08:17
QUOTE(canary @ 2011 08 04, 22:20)
Mergytes, ar visada pastojus po IVF siunciama pas genetikus? Cia standartine procedura ar tai reiskia, kad ginekologe itare kazka neigiamo?
Tikiuosi atsakysit  4u.gif

labas, canary
IVF siek tiek didina apsigimimu rizika, todel pas genetikus ir siuncia; as pastojau su IVF ir plius vyro amzius vyrenis, tai genetike ivertino abu faktorius kaip 7-8% apsigimimu rizika;
Atsakyti
Labas rytas, wub.gif 4u.gif

Nanataa, sekmes ir tik sekmes!!! wub.gif 4u.gif

Warwariuk, niekas nevyksta be priezasties. drinks_cheers.gif 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas mergytes 4u.gif

As cia ateinu pas jus su dyyyydeliu klausimu ax.gif MB isvaziaves visam savaitgaliui, o man vakarais reikia susileisti fraxiparine.Jis toks pat kaip gonalis, su tokia adatele, i pilvuka leidziamas, nu bet niekaip, visiskai niekaip negaliu pries save rankos pakelt unsure.gif Gal is vilnieciu butu norinciu man padeti ? ax.gif Padaryciau baisiai skanios kavos ir ka nors skanaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 05, 11:09)
Labas rytas mergytes  4u.gif

As cia ateinu pas jus su dyyyydeliu klausimu  ax.gif  MB isvaziaves visam savaitgaliui, o man vakarais reikia susileisti fraxiparine.Jis toks pat kaip gonalis, su tokia adatele, i pilvuka leidziamas, nu bet niekaip, visiskai niekaip negaliu pries save rankos pakelt  unsure.gif  Gal is vilnieciu butu norinciu man padeti ?  ax.gif Padaryciau baisiai skanios kavos ir ka nors skanaus biggrin.gif

Beta1,
as mielai padeciau, bet ir be transporto, ir mano bernuliui tik keli menesiai, tai isejimai is namu nelabai prognozuojami; as pati visus vaistus sau leidau, net nekilo mintis kazko prasyti; is pradziu labai rankos drebejo, bet greitai pripratau ir susileist vaistus tapo kaip dantis issivalyti, ypac jei durdavau i neskaudziaja puse:)
taip kad labai skatinu nebijot savo pilvo lasinuku pabadyt - nieko jiems nenutiks:)
jei vis tiek nedrasu, parasyk del ko
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 04, 20:51)
kazkaip isivaizduoju kad jei kraujas per skystas tai gali ivykti savaiminis, ar ne?

nezinau, ar skystas kraujas gali sukelti persileidima g.gif kaip tik daznu atveju krauja skystina vaistais, kad embrioniukui lengviau butu isitvirtinti gimdoje g.gif as, pvz, dexametazona ir aspirina turbut iki 12-os savaites geriau, nors kraujas buvo normalus, nelinkes i pernelyg dideli kresejima.
Atsakyti
QUOTE(liberita @ 2011 08 05, 11:22)
jei vis tiek nedrasu, parasyk del ko

Alpstu biggrin.gif Galiu buti drasi kaip dramblys, bet reakcija vis tiek tokia pat tongue.gif

Bandysiu skambintis i kokias klinikas, gal kas pagelbes.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 05, 11:45)
Alpstu  biggrin.gif  Galiu buti drasi kaip dramblys, bet reakcija vis tiek tokia pat  tongue.gif

Bandysiu skambintis i kokias klinikas, gal kas pagelbes.

O gal pati pabandyk, na jei tikrai nepavyks tai tada ieskok pagalbos, as visada pati leidziuosi nepasitikiu nei vyru niekuo tongue.gif . Gonalis tikrai nera skaudus ir viskas ten paprasta, as dar leidziuosi zibor, jie tai biski skaudesni...... doh.gif
Papildyta:
Ejau siandien pro vaistine ir negalejau praeiti ramiai, uzejau ir nusipirkau 2 nestumo testus...... doh.gif , kaip norisi pasidaryti blush2.gif , bet zinau kad anksti dar.....
Atsakyti
Ateina siandien klientas ir klausia: laukiesi? blink.gif , saukau: ka? blink.gif , vel kartoja: sakau ar laukiesi?, as: kaip, nesupratau blink.gif , ar as laukiuosi? blink.gif Ne, kodel toks klausimas?  blink.gif Sako: SAPNAVAU SIANAKT, KAD MANE PAKVIETET I BUSIMO VAIKELIO SVENTE (cia kur gyvenu, iprasta pries vaikeliui gimstant padaryti svente, padovanoja rubeliu ir siaip niekeliu busimam vaikuciui), JUS BUVOTE NESCIA IR LABAI LAIMINGA blink.gif , bet zmogus tiek ziurejo i mane, i pilva, toks isitikines ir vis klause ar tikrai ne blink.gif lotuliukas.gif , pati likau pritrenkta, kad svetimas zmogus ir dar vyras mane nescia sapnuotu, cia gal koks zenklas geras. bigsmile.gif Uzskaitau. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti