Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 04, 14:41)
Na,ant mano asprino kardio neuzrasyta,bet pakuote taizalia ir lapelis pats zalias.O as vepla,nezinau kur mano atmintis isejo,pamirsau paklausti kiek ilgai ji reiktu gert? blush2.gif
http://s43.radikal.r...38ce018978f.jpg[/img][/url]

gerti reikia iki HCG, paskui dozes koreguoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 04, 10:30)
drinks_cheers.gif ta pati parsaciausia, be jokiu priedu. LT vaistinese toks zalias ipakavimas ir mazos tabletytes (nepamenu dozes)  4u.gif

Paziuresiu namuose ka turiu. g.gif

Afrodite, gero poguliuko. 4u.gif
Papildyta:
Pasiskolinau, labai norejau su jumis pasidalinti... wub.gif 4u.gif

Kaip vis dėlto gerai, kad mes turime vienas kitą!
Mikė Pūkuotukas linktelėjo.
- Tu įsivaizduok: manęs nėra, tu sėdi vienas ir nėra su kuo pasišnekėti.
- O tu kur?
- Manęs nėra.
- Taip nebūna, - pasakė Mikė Pūkuotukas.
- Aš irgi taip manau, - pasakė Paršelis. - Bet štai staiga - manęs visai nėra. Tu vienas. Ir ką gi tu darysi?
- Eisiu pas tave.
- Kur?
- Kaip - kur? Į namus. Ateisiu ir sakysiu: "Kodėl tu neatėjai, Paršeli?" O tu sakysi...
- Tai kvaila! Ką gi aš sakysiu, jeigu manęs nėra?
- Jei nėra namuose, vadinasi, išėjai pas mane...

Paršelis prisiglaudė prie Pūkuotuko.
- Pūkuotuk... - sušnabždėjo.
- Ką, Paršeli?
- Nieko... - atsakė Paršelis imdamas Pukuotuko leteną. - As tik noriu žinoti, kad Tu visada šalia...
wub.gif

Grazios dienos visoms. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 04, 14:52)

Kaip vis dėlto gerai, kad mes turime vienas kitą!
...................
- Nieko... - atsakė Paršelis imdamas Pukuotuko leteną. - As tik noriu žinoti, kad Tu visada šalia...
wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif jus irgi mano Pukuotukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 04, 13:23)
Gerai jauciuosi su tokiomis kaip as, kurios mane supranta is puse zodzio.  wub.gif  4u.gif friends.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2011 08 04, 15:09)

kaip tavo nuotaikos? kokie planai? 4u.gif
Atsakyti
Zemyna nu kaip tinka mums tas dialogas wub.gif wub.gif

O mergaites nuo kada ta aspirina pradet reikia? nuo punkcijos? as tai biski prisibijau kad nesuskystint per daug kad neissaukt persileidimo jei jau kabinsis maziukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 04, 15:43)
*Zemyna nu kaip tinka mums tas dialogas  wub.gif  wub.gif

**O mergaites nuo kada ta aspirina pradet reikia? nuo punkcijos? as tai biski prisibijau kad nesuskystint per daug kad neissaukt persileidimo jei jau kabinsis maziukas  blush2.gif

* drinks_cheers.gif
** man buvo paskirta nuo 1cd 4u.gif
Cituk, o kas bendro tarp kraujo suskystejimo ir persileidimo? g.gif
Atsakyti
Citas
O mergaites nuo kada ta aspirina pradet reikia?
Man buvo nuo 1 c.d., pries punkcija per paskutini skana nueme (t.y. 2 dienas iki punkcijos), ir kita diena po punkcijos vel gerti.

O, damos, tai gi gera ideja su Lenkija, menapura ten pirksiu thumbup.gif ir diferelina!

Žemyna_mėlynakė kokia gera citata wub.gif wub.gif wub.gif

Tai ka damos, iki rugsejaus? Siandien eidama pro viena SPA centra uzsirasiau dar i pavendienini masaza, kaip grisiu is keliones laukia mane pasilepinimas vonioje thumbup.gif
Kai grisiu jau ir Citukas bus su rezultatais?
O kerzaka i Afrodita kraus savo daiktus i kita skyreli nestuke.gif
Linkiu geru emociju visiems! Ir nuostabiu, rezultatu! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 04 rugpjūčio 2011 - 15:20
QUOTE(Warwara @ 2011 08 04, 16:17)
O, damos, tai gi gera ideja su Lenkija, menapura ten pirksiu  thumbup.gif  ir diferelina!

diferelinas, girdejau kad LT pigiau (bent jau nei LV) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri turite neisnaudotu Gonal vaistuku? Nupirkciau is jusu smile.gif Rasykite man asmenine zinute. Aciu smile.gif
Atsakyti
man ryt punkcija, labai bijau, ne pirmas juk kartas viska zinau, bet kazkaip neramu, ir vyras labai nervuotas siandien, bet as pati suprantu, kad ta psihologine itampa sunki.
Apie musu bedas zino abieju seimos, bet niekas nieko nesako, net nebando klausineti.
Visus kartus buvau VK, ir vaistus tiesai is ten pirkau, ir nebegiojau ziuredama kur pigiau, pasake ir nusipirkau, kad dar galva kvarsinti, juk vistiek jei pasiryzai IVF tas 100 lt jau taves neisgelbes.
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 04, 17:03)
man ryt punkcija, labai bijau, ne pirmas juk kartas viska zinau, bet kazkaip neramu, ir vyras labai nervuotas siandien, bet as pati suprantu, kad ta psihologine itampa sunki.

laikykis 4u.gif viskas bus gerai, kitaip juk negali ir buti 4u.gif didelio derliaus ir sekmingo dalijimosi 4u.gif
Atsakyti