Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 04, 13:06)
Merginos, o aspirina kodel skiria, kazkaip susimasciau, kad man praktiskai nieko neskyre, liepe foline gerti ir gelezi, nes kraujas blogas truputi, bet daugiau nieko.  g.gif

Mano kraujo tyrimai buvo geri, bet vis tiek skyre aspirina 4u.gif Ji skiria, kad sumazinti kresumo rodiklius ir kad gimdos sienelese esantys kapiliarai nesugalvotu uzkreseti ir butu kuom maitintis isodintam embrioniukui 4u.gif Be abejo, tai gerina pastojimo statistika 4u.gif
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 04, 13:41)
O as kaip visada, savo trizniojimo busenoj  doh.gif  Niekaip nesuprantu koks velnias mane apsedo  blink.gif  Kazkaip visada sugebedavau islaikyti ta protinga pusiausvyra, bet tik ne si karta  doh.gif  nestukes mane jau bara  blush2.gif 

Sekmes visom  4u.gif

gausi barti ir pas mus skyrelyje biggrin.gif Ramybes ramybes ir dar karta ramybes 4u.gif Viskas pas tave gerai, o ir buti kitaip negali 4u.gif
Atsakyti
Labas kompanija  biggrin.gif

Afrodite, laukiam laukiam ziniu is taves, idomu koks kolektyvas pas tave ten buriasi  tongue.gif

o,kokie zmoguciai thumbup.gif sveikute bendratryzniautoja-as cia tryznioju,o tu jau nestukese tongue.gif Kaip laikais jau perskaiciu,man atrodo kad zinok tau viskas ok,mazute.Tik zinoma,kai leliukas taip ilgai lauktas ir tiek kanciu praeita tai bijoti ir nerimauti normalu.Man toks jausmas kad man irgi taip bus.Jaudinsiuos kiek foliu,paskui kaip punkcija pavyko,paskui kai dalinsis,paskui kaip pavyks isodinti,ar isitvirtins,o veliau jau ar vietoj,ar sirdele plaka ir manau taip nerimausiu iki 12sav.paskui bijosiu dar iki 20 sav.tada gal ramiau atsipusiu ir vel pradesiu bijoti lotuliukas.gif o finisas tai bijosiu kad gimdymas eitusi sklandziai ir maziukui/ams butu viskas ok. Tu jau turi sunu pagimdziusi,tai zinai kad mamos visada jaudinasi del savo vaiku ir visvien vidiniu neramumu ir baimiu turime visalaika.Taip,kad tikekimes kad baimes ir liks baimemis,o mums ir musu maziukams bus viskas labai gerai,kad jie turi labai gera Angela Sarga ir savo tevelius wub.gif
Na,nezinau ar is manes bus kokiu ziniu.Juk as rytoj busiu TIK PO TRIJU DOZIU VAISTU.tai nezinau ar isvis jis mane apziurines mirksiukas.gif
Lauksim ziniu is Kerzakos,va ji tai tikrai kazka gero tures-uzuodziu tongue.gif
Pritariu,Cituli,lauksim visu tavo pojuciu aprasymo,prisidavimo kasdien ir NT vaizdeliu thumbup.gif ir sirgsime uz tave juooooodai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 04, 13:56)
gausi barti ir pas mus skyrelyje biggrin.gif Ramybes ramybes ir dar karta ramybes  4u.gif Viskas pas tave gerai, o ir buti kitaip negali  4u.gif

Nu va, sakau ateisiu cia pas jumis uzuovejos ieskodama, tai ne, vis tiek niekas neklauso biggrin.gif

Afrodite, nu zinok rimtai su tais trizniojimais tai mistika kazkokia doh.gif Visad maniau, kad blogiausias ir visoks koks -iausias laikas tai yra tos 10 dienu laukimas iki testo.Paskui, atrodo ramu bus, viskas aisku, dziaugsmas, laime ir pan.Ne velnio schmoll.gif Visa tai tik mirazas.As dabar nuo skano iki skano dienas skaiciuoju lygiai taip pat kaip iki HCG ir nei kiek ne maziau jaudinuosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 04 rugpjūčio 2011 - 13:03
QUOTE(Warwara @ 2011 08 04, 12:54)
Sveikos, damos
Ar tikrai gonalis Lenkijoje pigiau? As paziurejau dabar interenete, tai 900 piestukas apie 1200-1300 zl, o tai sudaro apie 1150 lt. Lv klinikoje uz 200 lv galima pirkti, a tai maziau nei 1000 lt.
Nes as tai pro Lenkija varau. Ir recepta turiu, tai galiu nupirkti viska... Bet ziuriu nepigiau.

Man kažkaip nesiseka susirast apie gonal kainas lenkuose. O tu planuoji pirkt Lv Embrions klinikoj? Gal reik ten pasiskambint, pasiklaust, ar turi visų pirma gonal 900? Nes jei nuvažiuočiau ir nerasčiau pas jų, tai būtų pikta smile.gif
Atsakyti
Mano kraujo tyrimai buvo geri, bet vis tiek skyre aspirina  4u.gif Ji skiria, kad sumazinti kresumo rodiklius ir kad gimdos sienelese esantys kapiliarai nesugalvotu uzkreseti ir butu kuom maitintis isodintam embrioniukui  4u.gif Be abejo, tai gerina pastojimo statistika  4u.gif

Atiloja,o negali man smulkiauparasyti i a.z.As nulekciau kraujo tyrimus pasidaryti.Siaip jis pas mane visada budavo prie tirstesniu nes mano seimos gydytoja liepdavo gerti daugiau. 4u.gif
O dar tu aspirinu kiek yra vaistinese doh.gif tai kuri gerti?nuo kada pradeti,kokios dozes ir pan.Aciukas tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 04, 13:59)
Nu va, sakau ateisiu cia pas jumis uzuovejos ieskodama, tai ne, vis tiek niekas neklauso  biggrin.gif

Afrodite, nu zinok rimtai su tais trizniojimais tai mistika kazkokia  doh.gif  Visad maniau, kad blogiausias ir visoks koks -iausias laikas tai yra tos 10 dienu laukimas iki testo.Paskui, atrodo ramu bus, viskas aisku, dziaugsmas, laime ir pan.Ne velnio  schmoll.gif  Visa tai tik mirazas.As dabar nuo skano iki skano dienas skaiciuoju lygiai taip pat kaip iki HCG ir nei kiek ne maziau jaudinuosi  doh.gif

Na gerai, paguosiu 4u.gif Vargse musu Betute, nabagele, visko bijo..., bijok Betute, bijok, juk tai normalu ir t.t., ir t.t biggrin.gif
Nu ir sugalvok tu man prirasyt tokiu nesamoniu doh.gif Dar jokiu vaistu nesileidziu, o jau sugebu taip nusisneketi biggrin.gif Beta, ramiau, ramiau ir kaip sake vieno filmuko herojus "drasiau, drambly, drasiau" biggrin.gif
Atsakyti
Cituli, net nebandyk pasislepti po kaldra ir ziureti i testa vienumoj kol pamatysi II  schmoll.gif  As tai visom kaip malda kasdiene raportuodavau ka testas rodo Taip kad prasom sekti mano pavyzdziu

O as kaip visada, savo trizniojimo busenoj Niekaip nesuprantu koks velnias mane apsedo  Kazkaip visada sugebedavau islaikyti ta protinga pusiausvyra, bet tik ne si karta  nestukes mane jau bara 

Jei as prizadesiu kiek imanoma raportuoti ar tu pazadesi netryznioti lotuliukas.gif ? Viskas gerai Betute menesi patverk ir persoksi ta 12 savaiciu rizika thumbup.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 08 04, 13:43)
nedrisk net galvoti, kad nepasakosi biggrin.gif

Sakai g.gif Nu tikiuosi nuo hormonu neuzplauks pasislepti lotuliukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 08 04, 13:54)
Sveikos, damos
Ar tikrai gonalis Lenkijoje pigiau? As paziurejau dabar interenete, tai 900 piestukas apie 1200-1300 zl, o tai sudaro apie 1150 lt. Lv klinikoje uz 200 lv galima pirkti, a tai maziau nei 1000 lt.
Nes as tai pro Lenkija varau. Ir recepta turiu, tai galiu nupirkti viska... Bet ziuriu nepigiau.

Labas bigsmile.gif As cia tarsku tik tai ka skaiciau kazkada, taip kada mano paistalu uz gryna piniga nepriimkit lotuliukas.gif

Mano kraujo tyrimai buvo geri, bet vis tiek skyre aspirina  4u.gif Ji skiria, kad sumazinti kresumo rodiklius ir kad gimdos sienelese esantys kapiliarai nesugalvotu uzkreseti ir butu kuom maitintis isodintam embrioniukui  4u.gif Be abejo, tai gerina pastojimo statistika  4u.gif

Hmmm tai gal man savavaliskai pagerti ka??? Gal nepakenks, kaip manot? turiu nuo pereito ivf kai taip ir nesake gerti g.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 04, 13:57)
Na,nezinau ar is manes bus kokiu ziniu.Juk as rytoj busiu TIK PO TRIJU DOZIU VAISTU.tai nezinau ar isvis jis mane apziurines mirksiukas.gif
Lauksim ziniu is Kerzakos,va ji tai tikrai kazka gero tures-uzuodziu tongue.gif
Pritariu,Cituli,lauksim visu tavo pojuciu aprasymo,prisidavimo kasdien ir NT vaizdeliu thumbup.gif ir sirgsime uz tave juooooodai drinks_cheers.gif

Nu jo siaip po 5 doziu pirma vizita skiria, bet cis tiek matys jau tendencija augimo.
Kad ir nenoresiu pasisakyti (nors ko gero bus atvirksciai, nes kai skiedalioju tai man labai reikia kompanijos, kaip Betutei lotuliukas.gif ), skaitysiu kasdiena, pasizadu!
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 04, 14:01)
Atiloja,o negali man smulkiauparasyti i a.z.As nulekciau kraujo tyrimus pasidaryti.Siaip jis pas mane visada budavo prie tirstesniu nes mano seimos gydytoja liepdavo gerti daugiau. 4u.gif
O dar tu aspirinu kiek yra vaistinese doh.gif tai kuri gerti?nuo kada pradeti,kokios dozes ir pan.Aciukas tau 4u.gif

padaryta 4u.gif
Atsakyti
Po kiek to aspirino reikia gerti? g.gif

Betuk, zinojau, kad taip bus, nes visa tai tik iliuzija, kad pamacius II nurimsti, ne velnio, tada prasideda didieji kiti baubai, as knyga skaitau ir vis galvoju, kokiu tik nera baimiu nestuke.gif metu. Bet esu tikra, viskas pas jus kuo puikiausiai. irnesakyk.gif didis.gif wub.gif 4u.gif

Citai, ramiai!!! cool.gif biggrin.gif 4u.gif Rodyk pavyzdi. cool.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Beila
Man kažkaip nesiseka susirast apie gonal kainas lenkuose.

Rasai google gonal-g pl ir vualia smile.gif
O tu planuoji pirkt Lv Embrions klinikoj?

As planuoju pirkt kur pigiau. Dabar turiu pasirinkima: Lt, Lv, Ua, PL smile.gif Jei Lv bus pigiau, tai prasysiu mergaiciu is Embrions skyrelio man parvezti wub.gif

Del aspirino.
Jei ruosiates savivaliauti, tai reikia pirkti kardio. Nes jis skirtas kasdieniniam naudojimui ir ne taip dirgina skrandi. Man liepdavo gerti, nes tie visi blokuojantis ir t.t tikrai tirstina krauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 04 rugpjūčio 2011 - 13:27
QUOTE(Warwara @ 2011 08 04, 14:25)
Del aspirino.
Jei ruosiates savivaliauti, tai reikia pirkti kardio. Nes jis skirtas kasdieniniam naudojimui ir ne taip dirgina skrandi. Man liepdavo gerti, nes tie visi blokuojantis ir t.t tikrai tirstina krauja

drinks_cheers.gif ta pati parsaciausia, be jokiu priedu. LT vaistinese toks zalias ipakavimas ir mazos tabletytes (nepamenu dozes) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 08 04, 14:25)
Del aspirino.

Na,ant mano asprino kardio neuzrasyta,bet pakuote taizalia ir lapelis pats zalias.O as vepla,nezinau kur mano atmintis isejo,pamirsau paklausti kiek ilgai ji reiktu gert? blush2.gif
Papildyta:
ok,mergaites gera su jumis,bet lovyte mane tiesiog kvieste kvieciasi-einu poguliuko.Jei iseis dar ilysiu sivakar 4u.gif
user posted image
Atsakyti