QUOTE(Beta1 @ 2011 08 04, 13:41)
Cituli, net nebandyk pasislepti po kaldra ir ziureti i testa vienumoj kol pamatysi II
As tai visom kaip malda kasdiene raportuodavau ka testas rodo Taip kad prasom sekti mano pavyzdziu
O as kaip visada, savo trizniojimo busenoj Niekaip nesuprantu koks velnias mane apsedo Kazkaip visada sugebedavau islaikyti ta protinga pusiausvyra, bet tik ne si karta nestukes mane jau bara
Jei as prizadesiu kiek imanoma raportuoti ar tu pazadesi netryznioti
? Viskas gerai Betute menesi patverk ir persoksi ta 12 savaiciu rizika
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 04, 13:43)
nedrisk net galvoti, kad nepasakosi
Sakai
Nu tikiuosi nuo hormonu neuzplauks pasislepti
QUOTE(Warwara @ 2011 08 04, 13:54)
Sveikos,
damos
Ar tikrai gonalis Lenkijoje pigiau? As paziurejau dabar interenete, tai 900 piestukas apie 1200-1300 zl, o tai sudaro apie 1150 lt. Lv klinikoje uz 200 lv galima pirkti, a tai maziau nei 1000 lt.
Nes as tai pro Lenkija varau. Ir recepta turiu, tai galiu nupirkti viska... Bet ziuriu nepigiau.
Labas
As cia tarsku tik tai ka skaiciau kazkada, taip kada mano paistalu uz gryna piniga nepriimkit
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 04, 13:56)
Mano kraujo tyrimai buvo geri, bet vis tiek skyre aspirina
Ji skiria, kad sumazinti kresumo rodiklius ir kad gimdos sienelese esantys kapiliarai nesugalvotu uzkreseti ir butu kuom maitintis isodintam embrioniukui
Be abejo, tai gerina pastojimo statistika
Hmmm tai gal man savavaliskai pagerti ka??? Gal nepakenks, kaip manot? turiu nuo pereito ivf kai taip ir nesake gerti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 04, 13:57)
Na,nezinau ar is manes bus kokiu ziniu.Juk as rytoj busiu TIK PO TRIJU DOZIU VAISTU.tai nezinau ar isvis jis mane apziurines
Lauksim ziniu is Kerzakos,va ji tai tikrai kazka gero tures-uzuodziu
Pritariu,
Cituli,lauksim visu tavo pojuciu aprasymo,prisidavimo kasdien ir NT vaizdeliu
ir sirgsime uz tave juooooodai
Nu jo siaip po 5 doziu pirma vizita skiria, bet cis tiek matys jau tendencija augimo.
Kad ir nenoresiu pasisakyti (nors ko gero bus atvirksciai, nes kai skiedalioju tai man labai reikia kompanijos, kaip Betutei
), skaitysiu kasdiena, pasizadu!