QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 04, 13:06)
Merginos, o aspirina kodel skiria, kazkaip susimasciau, kad man praktiskai nieko neskyre, liepe foline gerti ir gelezi, nes kraujas blogas truputi, bet daugiau nieko.
Sako skystina krauja, ir tas zibor taip pat skystina, nezinau kodel man juos skyre, nes kraujo tyrimo net nedare, kad nustatytu ar kraujas tirstas ar ne
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 04, 13:06)
Merginos, o aspirina kodel skiria, kazkaip susimasciau, kad man praktiskai nieko neskyre, liepe foline gerti ir gelezi, nes kraujas blogas truputi, bet daugiau nieko.
Kiek zinau aspirinas skystina krauja, bet skiriamas tik jei kraujo tyrimas rodo kad per tirstas, bet cia labai buitiskai pavariau
Jei vis dar jautiesi silpna ir liudna, vadinasi dar neisliudejai ir dar reikia laiko tau. O mes cia ypatingai kantrios ir lauksim
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 04, 12:57)
Konstruktore, laikome kumstukus uz laiminga nauja pradzia .
Mergaites, gerai, kad jus esate , nes matau, kad bus skysta vietele is manes , bet as labai labai pasistengsiu buti santuri.
Mergaites, gerai, kad jus esate , nes matau, kad bus skysta vietele is manes , bet as labai labai pasistengsiu buti santuri.
Tam ir esame,kad viena kitai padetumem kuo galime.Nezinau kaip jums,bet man su artimais neiseina kalbetis.Anyta turi savu bedu...vyras paklauso,kazka pasako bet jis pas mane visada viduje viska kencia,todel nepakalbesi irdar atsibosiu Su uosviu visai apie tai nekalbu,net idomu ar jis zino su vyro sese irgi mazai,ji tik paklausia kaip jauties,ar nereik padeti-faina mergina ji o su mama kiek daugiaukalbam,bet ji mazai ka zino apie IVF..kaip ji sako musu giminej atvirksciai visos jau bijodavo pastot,o pastot problemu nebudavo.tai pakalbam kasdien,o jivis man nu tu pas mane didvyre...naas seniai buciau spjovus ir nieko nebedarius.Bet pergyvena ir jie kai nepasiseka,kartu pergyvena.
O cia kazkaip zinau kad ir patarimo sulauksiu,ir paaiskinimo,ir nuraminimo arba nusodinimo kad nesinervinciau ir t.t.Faina kad mes esame drauge ir tokios draugiskos tik gaila,kad cia tenka bendrauti,bet nieko greit visos iseisim pas kalbetis ir aikseti bei vel laukti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 04, 13:13)
O cia kazkaip zinau kad ir patarimo sulauksiu,ir paaiskinimo,ir nuraminimo arba nusodinimo kad nesinervinciau ir t.t.Faina kad mes esame drauge ir tokios draugiskos tik gaila,kad cia tenka bendrauti,bet nieko greit visos iseisim pas kalbetis ir aikseti bei vel laukti
Beila - kiek is LT mergaiciu skaiciau tai pigiausia lenkijoj po to latvijoj o LT kaip visada brangiausi
Asiu uz paaiskinimus del aspirino. Gal as tada toliau sau sveika gyvensena pletosiu ir dideliais vaistu gerimais neuzsiimsiu, kol niekas nelieps.
Cituk, tryznioju as, nes labai noriu ir bijau ir t.t., o liudnumas sioks toks yra del kitu priezasciu, bet isgyvensiu. Aciu Tau.
Afrodite, pas mane niekas nezino apie nieka, tik itaria, labai sunku kartais ta sypsena islaikyti arba matyti gailescio akis, nes nors ir nezino, bet supranta, kad jau tikrai kazkas negerai, kad sitiek metu vaikuciu nera. Bet as ir nenoriu su niekuo dalintis, vistiek niekas niekada nesupras, kas nera sito patyres, o kiti net smerkia, todel geriau, kad nezinos, kokiu ale dirbtinubudu tas ar tie musu auksiukai ateis. Gerai jauciuosi su tokiomis kaip as, kurios mane supranta is puse zodzio.
Cituk, tryznioju as, nes labai noriu ir bijau ir t.t., o liudnumas sioks toks yra del kitu priezasciu, bet isgyvensiu. Aciu Tau.
Afrodite, pas mane niekas nezino apie nieka, tik itaria, labai sunku kartais ta sypsena islaikyti arba matyti gailescio akis, nes nors ir nezino, bet supranta, kad jau tikrai kazkas negerai, kad sitiek metu vaikuciu nera. Bet as ir nenoriu su niekuo dalintis, vistiek niekas niekada nesupras, kas nera sito patyres, o kiti net smerkia, todel geriau, kad nezinos, kokiu ale dirbtinubudu tas ar tie musu auksiukai ateis. Gerai jauciuosi su tokiomis kaip as, kurios mane supranta is puse zodzio.
QUOTE(Beila @ 2011 08 04, 13:19)
LABAS MERGAITĖS,
gal išduosit paslaptį ir pasakyt, kur būtų pigiausia nusipirkti Gonal 900 ir Citrotidac 0.25?
Linkėjimai visoms
gal išduosit paslaptį ir pasakyt, kur būtų pigiausia nusipirkti Gonal 900 ir Citrotidac 0.25?
Linkėjimai visoms
Labas. O kokioj klinikoj daraisi? as dariausi VK tai gonali jie patys parduoda ir pakankamai gera kaina, lenkijoj tik 100lt gaunasi pigiau, nezinau ar verta vaziuoti vien del siu vaistuku.
QUOTE(Citas @ 2011 08 04, 12:20)
Beila - kiek is LT mergaiciu skaiciau tai pigiausia lenkijoj po to latvijoj o LT kaip visada brangiausi
Ačiū už info Kiek žinau, būtinai reik turėt receptą. Tikiuosi užsienį nebus problemų su lietuviškais receptais
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 04, 12:24)
Labas. O kokioj klinikoj daraisi? as dariausi VK tai gonali jie patys parduoda ir pakankamai gera kaina, lenkijoj tik 100lt gaunasi pigiau, nezinau ar verta vaziuoti vien del siu vaistuku.
Jei nepersigalvosiu, darysiuos Jolsanoj. O kiek Gonalis VK (vaisingumo klinika Klaipėdoj ar kitur?) kainuoja?
Labas kompanija
Niu, kaip gyvenimas jaunas ?
Cituli, net nebandyk pasislepti po kaldra ir ziureti i testa vienumoj kol pamatysi II As tai visom kaip malda kasdiene raportuodavau ka testas rodo Taip kad prasom sekti mano pavyzdziu
Afrodite, laukiam laukiam ziniu is taves, idomu koks kolektyvas pas tave ten buriasi
Zemyna, durni kartais tie jausmai buna, nepastovus, neaiskus, daznai itakojami kitu aplinkybiu, bet galvok dabar tik apie savo pradziu pradzia, kuri butinai turi pasisekti
O as kaip visada, savo trizniojimo busenoj Niekaip nesuprantu koks velnias mane apsedo Kazkaip visada sugebedavau islaikyti ta protinga pusiausvyra, bet tik ne si karta nestukes mane jau bara
Sekmes visom
Niu, kaip gyvenimas jaunas ?
Cituli, net nebandyk pasislepti po kaldra ir ziureti i testa vienumoj kol pamatysi II As tai visom kaip malda kasdiene raportuodavau ka testas rodo Taip kad prasom sekti mano pavyzdziu
Afrodite, laukiam laukiam ziniu is taves, idomu koks kolektyvas pas tave ten buriasi
Zemyna, durni kartais tie jausmai buna, nepastovus, neaiskus, daznai itakojami kitu aplinkybiu, bet galvok dabar tik apie savo pradziu pradzia, kuri butinai turi pasisekti
O as kaip visada, savo trizniojimo busenoj Niekaip nesuprantu koks velnias mane apsedo Kazkaip visada sugebedavau islaikyti ta protinga pusiausvyra, bet tik ne si karta nestukes mane jau bara
Sekmes visom
QUOTE(Citas @ 2011 08 04, 12:15)
Aciu Vaidensiuos vis daugiau ir daugiau, jei uzplauks dar pojucius rasyti kaip pereita karta tai isvis varysit jus mane is cia
nedrisk net galvoti, kad nepasakosi
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 04, 12:17)
Sveikos mergaites, daznai paskaitineju sita temele, bet dabar noriu prisijungti... Esu po 4 IVF ir siandien 6 diena po isodinimo, oi kaip laukiu kitos savaiteles ir labai norisi ir labai jau neramu, kad tik butu paskutinis kartas.... ir sekmingas. Paskyre gyd. si karta labai daug vaistu kuriu ankstesniais ivf nenaudojau t.y aspirina, dexametazona, estrofema, leidziama zabor ir kaip visada crinona. Ar kurios sitiek vaistuku naudojot? ir dar noriu paklausti, jei daryciaus kraujo tyrima 12 diena po isodinimo ar matytusi jei butu nestumas, nes gyd. vis sako kad tik 14d
Tikrai jau turetu rodyti Aspirina, estrofema ir crinona vartojau ir as, dar prie viso to naudojau prednizolona ir fraksiparina
Sveikos, damos
Ar tikrai gonalis Lenkijoje pigiau? As paziurejau dabar interenete, tai 900 piestukas apie 1200-1300 zl, o tai sudaro apie 1150 lt. Lv klinikoje uz 200 lv galima pirkti, a tai maziau nei 1000 lt.
Nes as tai pro Lenkija varau. Ir recepta turiu, tai galiu nupirkti viska... Bet ziuriu nepigiau.
Ar tikrai gonalis Lenkijoje pigiau? As paziurejau dabar interenete, tai 900 piestukas apie 1200-1300 zl, o tai sudaro apie 1150 lt. Lv klinikoje uz 200 lv galima pirkti, a tai maziau nei 1000 lt.
Nes as tai pro Lenkija varau. Ir recepta turiu, tai galiu nupirkti viska... Bet ziuriu nepigiau.