Cituk, zinau, zinau...gyvenimas manes nelepina... Linkiu, kad tai butu PASKUTINES mm pries tavo grazu, sklandu .
Afrodite, uz visus negalavimus. Oj, kaip man baisu, as gyvenime nesu vartojusi jokiu KT nei slopinanciu, nei stimuliuojanciu, kazi kaip mano organizmas reaguos i visa tai.
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 04, 11:44)
Citas, su sugrizimu
Aciu Vaidensiuos vis daugiau ir daugiau, jei uzplauks dar pojucius rasyti kaip pereita karta tai isvis varysit jus mane is cia
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 04, 12:00)
Ziniu vis tiek turesi kazkokiu ir mums idomu. O citrotide tai cia kokie vaistai? man niekada neskyre kiek atsimenu
Labai gerai kad esi atostogose ir turesi laiko issidziaugti arba neduok Dieve isliudeti (si varianta as visomis jegomis atmetu ) As kaip durna pereita karta per visa procesa dirbau, laisva diena turejau tik per punkcija ir puse dienos negrizau i darba nes per pietus buvo isodinimas Neigiama rezultata isgirdau budama darbe tai maniau sprogsiu is skausmo kuri dar turejau ir slepti nuo visu Si karta tokiu klaidu nedarysiu ir po isodinimo tikrai kelias dieneles pabusiu be darbo, pamedituosiu, pasimelsiu ir reikes susiplanuoti rezultatu diena laisva pasiimti, nes arba dziaugtis noresiu eidama is proto arba liudeti kaukdama is skausmo
As sioki toki alki jauciau bet ne stimuliuodama o slopindama ir kg papildomi visada buvo per tuos IVF (o ju jau 3 buvo ).
I LT dabar neplanuoju artimiausiu metu ir apskritai as ten nenoriu grizti be pilvo, nes jau mane tie giminiu klausimai nervina, kada, kodel, ar dar nenorit Bet va jei pavyktu tai tikrai varyciau pasipuikuoti, net juokas ima, kas grizta nauja masina, kas pinigais, ar naujais drabuziais pasipuikuoti o as noriu dideliu pilvu
Zemyna_melynake - reaguos gerai, kaip ir daugumai cia musu, visos bijojom pirmo karto Pagerk vitaminu, stiprink organizma, pailsek dvasiskai ir mes padesim tau kai reikes, bent jau zodziais ir patarimais tikrai
Sveikos mergaites, daznai paskaitineju sita temele, bet dabar noriu prisijungti... Esu po 4 IVF ir siandien 6 diena po isodinimo, oi kaip laukiu kitos savaiteles ir labai norisi ir labai jau neramu, kad tik butu paskutinis kartas.... ir sekmingas. Paskyre gyd. si karta labai daug vaistu kuriu ankstesniais ivf nenaudojau t.y aspirina, dexametazona, estrofema, leidziama zabor ir kaip visada crinona. Ar kurios sitiek vaistuku naudojot? ir dar noriu paklausti, jei daryciaus kraujo tyrima 12 diena po isodinimo ar matytusi jei butu nestumas, nes gyd. vis sako kad tik 14d
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 04, 12:17)
Sveikos mergaites, daznai paskaitineju sita temele, bet dabar noriu prisijungti... Esu po 4 IVF ir siandien 6 diena po isodinimo, oi kaip laukiu kitos savaiteles ir labai norisi ir labai jau neramu, kad tik butu paskutinis kartas.... ir sekmingas. Paskyre gyd. si karta labai daug vaistu kuriu ankstesniais ivf nenaudojau t.y aspirina, dexametazona, estrofema, leidziama zabor ir kaip visada crinona. Ar kurios sitiek vaistuku naudojot? ir dar noriu paklausti, jei daryciaus kraujo tyrima 12 diena po isodinimo ar matytusi jei butu nestumas, nes gyd. vis sako kad tik 14d
kas del nestumo tai tikrai manau tau jau parodytu Nes kiek supratau kad merginos daznai darosi jau 10 dienu po isodinimo o del kitko nezinau bet gydytoja skiria,ji zino gal.O kur tu dareisi,aisku jei nepaslaptis
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 04, 12:17)
Labas 4-o IVF drauge (as pradedu 4 -a IVf taip pat) Privalo pasisekti
Nu va turim uz ka kumscius raityti mergaites Konstruktore - manau kad 12dpi tikrai kraujo tyrimas parodys, gal ir yra isimciu bet jos labai retos, jei buna labai velyva implantacija. O tau sodino 3-u ar 5-iu dienu? Kokie pozymiai, nors zinau kad dar labai anksti
Is tavo isvardytu naudojau tik estrofema(nes per pirmus du IVF kurie daryti LT su gleivine amzinos problemos buvo) ir crinona kuris beveik visoms cia skiriamas progesteronas. Zinau kad aspirinas skystina krauja ir skiriamas gana daznai, nes didina sancus implantacijai ypac jei tavo kraujas tirstokas. man dave aspirino per 3-ji ivf bet matyt po kraujo tyrimo nusprende kad man jo nereikia tai taip ir neisbandziau.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 04, 12:10)
Cituk, zinau, zinau...gyvenimas manes nelepina... Linkiu, kad tai butu PASKUTINES mm pries tavo grazu, sklandu .
Afrodite, uz visus negalavimus. Oj, kaip man baisu, as gyvenime nesu vartojusi jokiu KT nei slopinanciu, nei stimuliuojanciu, kazi kaip mano organizmas reaguos i visa tai.
prisidedu prie palinkejimu Citukui O tai Cituk,kur tau IVF atliks?
Nes as maniau kad LT.
Žemyna_mėlynakė, as irgi zinok nieko nebuvau vartojusi pries visas stimuliacijas.Tai gal del to viskas super augo Kai darem1 IUI man buvo paskirtas Gonalis 75 6 dienas.O darem iskart atejus mm stimuliacija.Tai gavosi taip,kad man LP metu suleido prasciausia narkoze po kurios vos atsigavau ir ilgai kamavausi.Tai kai leidausi Gonali tuo pat metu lasino man lasines kad organizma isvalyti paskui kai pagalvojau kad as tikriausiai ir gonali lauk ivarau,tai i apziura su asarom vaziavau,maniau nieko nebus,geriausiu atveju 1.O turejau foliu net 3 (13,16,18mm.).Na,antra kai darem IUI tai jau lasiniu nebuvo-bet uzaugo 8 foliai desinej 3 foliai 15-17.5mm.ir vienas mazesnis 1 folis 13 kairej 4 foliai irgi tokio pat dydzio kaip ir desinej.
Taip,kad speju kai nieko nesi nevartojus gal organizmas taip ir reaguoja i vaistus na bus matyt kas pas mane bus su didesnem dozem,nors visada stimuliavosi gerai bet neramumas visvien grauzia sirdi it kirminas.
O del pojuciu,tai kiekvienas skirtingai.Vieni visai nieko nejaucia tik augancius folius.Nesibaimink,bus gerai viskas ir tau,ypac kai tu TIKI ir nesedi laukdama kol tau kazkas paduos.Cia kaip anekdote,kai zmogus praso kad Dievas padetu laimeti milijona.O dievas atsako;kad tu nors jau bilieta nusipirk.
Taip kad mes visos manau turim pasiekti tiksla nes idedam visa save kad tik ji pasiekti,darome viska imanoma ir kenciame kiek reikia tik delto isvajotojo tikslo
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 08 04, 12:15)
Aciu Vaidensiuos vis daugiau ir daugiau, jei uzplauks dar pojucius rasyti kaip pereita karta tai isvis varysit jus mane is cia
Ziniu vis tiek turesi kazkokiu ir mums idomu. O citrotide tai cia kokie vaistai? man niekada neskyre kiek atsimenu
Labai gerai kad esi atostogose ir turesi laiko issidziaugti arba neduok Dieve isliudeti (si varianta as visomis jegomis atmetu ) As kaip durna pereita karta per visa procesa dirbau, laisva diena turejau tik per punkcija ir puse dienos negrizau i darba nes per pietus buvo isodinimas Neigiama rezultata isgirdau budama darbe tai maniau sprogsiu is skausmo kuri dar turejau ir slepti nuo visu Si karta tokiu klaidu nedarysiu ir po isodinimo tikrai kelias dieneles pabusiu be darbo, pamedituosiu, pasimelsiu ir reikes susiplanuoti rezultatu diena laisva pasiimti, nes arba dziaugtis noresiu eidama is proto arba liudeti kaukdama is skausmo
O man patinka,kai merginos raso kaip jauciasi,kas vyksta,kaip nuotaikos tad lauksim tavo pojuciu
Cetrotide 3 mg vartojamas priešlaikinei ovuliacijai stabdyti, kai kontroliuojamai stimuliuojamos kiaušidės, o paskui paimamas oocitas ir atliekamas dirbtinis apvaisinimas.Klinikinių tyrimų metu Cetrotide 3 mg buvo vartojamas kartu su žmogaus menopauziniu gonadotropinu(ŽMG), tačiau nedidelė vartojimo kartu su rekombinantiniu folikulus stimuliuojančiu hormonu (FSH)patirtis rodo, kad šio derinio veiksmingumas yra panašus. ŽMG ir FSH yra hormonai, kurie skatina kiaušialąstės brendimą.
Tai va butent,as vis noriu del to i pasiskaiciuoti ar turesiu nors vienadvi dienas paliudeti ar dziaugtis.pirmojo varainto nelinkiu niekam ir pati nenoriu-viespatie apsaugok nuo liudejimo Zinai,kai mannepavyko paskutine IUI nors viskas buvo idealu,tai as negalejau dirbti,nuejau balta kaip popierius,nakti nemiegojus,stoviu o asaros pacios kapsi nesustodamos.Tai visa laime kad vaikams pamoku neturejau jau.nes sedejau darbe palenkusi galva ir tik asaras valiau.negalejau susikoncetruoti,atsakyti i klausima r jisuformuluoti,zodziu jauciausi lb.blogai...bet po dvieju dienu issitiesiau ir vel pirmyn i musi.Todel ir dabar nenoriu darbe budama suzinot atsakymus.tad labai skaiciuoju kaip spesiu suzinoti ar ne,dziaugiuosi kad iseispo isodinimo jei bus ka sodinti ir paguleti,gal padidinsiu sansus geresnes implantacijos,tiksliau sekmingesnes.
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 04, 12:21)
kas del nestumo tai tikrai manau tau jau parodytu Nes kiek supratau kad merginos daznai darosi jau 10 dienu po isodinimo o del kitko nezinau bet gydytoja skiria,ji zino gal.O kur tu dareisi,aisku jei nepaslaptis
3 IVF MirV ir dabar Vk
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 04, 12:45)
3 IVF MirV ir dabar Vk
Laikom dabar kumstukus kad sis 4 kartas tikrai butu PASKUTINIS
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 04, 12:29)
Isodino 3 dienu, krutine truputi jautroka ir kartais sonus pamaudzia, tai net nezinau ar cia gerai ar ne.... o daugiau kaip ir viskas normaliai. mano visi daryti Lt, 3 MirV ir dabar VK. Kur dabar daraisi?
Pojuciai kol kas super man pirmus 2 ivf dare VK o 3-iaji jau UK - nemokama valstybe skyre, dabar 4-as laukia mokamas, nes neistveriau kovo 2012 laukti kai paskyre kita nemokama
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 04, 12:40)
prisidedu prie palinkejimu Citukui O tai Cituk,kur tau IVF atliks?
Nes as maniau kad LT.
O man patinka,kai merginos raso kaip jauciasi,kas vyksta,kaip nuotaikos tad lauksim tavo pojuciu
Cetrotide 3 mg vartojamas priešlaikinei ovuliacijai stabdyti, kai kontroliuojamai stimuliuojamos kiaušidės, o paskui paimamas oocitas ir atliekamas dirbtinis apvaisinimas.Klinikinių tyrimų metu Cetrotide 3 mg buvo vartojamas kartu su žmogaus menopauziniu gonadotropinu(ŽMG), tačiau nedidelė vartojimo kartu su rekombinantiniu folikulus stimuliuojančiu hormonu (FSH)patirtis rodo, kad šio derinio veiksmingumas yra panašus. ŽMG ir FSH yra hormonai, kurie skatina kiaušialąstės brendimą.
Nes as maniau kad LT.
Aciu mergaites prie linkejimu Dabar supratau citrotide poveiki, vadinasi man ji atstoja superfact (mano slopinamieji, nes as juos leidziuosi iki pat punkcijos tik kai pradedu stimuliuoti su gonaliu, siu doze sumazina nuo 0.5 iki 0.3 tipo kad neperaugtu folikulai.
Del pojuciu nepazadu kaip saus i galva gal si karta visai uzsislepsiu po kaldra ir lauksiu savo issvajotu II o gal ir vel aiskinsiu kaip uzkieteje viduriai, kaip skauda papukus, ir pan Kaip bebutu is taves pozymiu laukiam daug anksciau