Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Iride @ 2011 08 03, 16:33)
Beje, kam idomu - siandien gavau atsakyma is Graikijos. Uzsleptos chlamidijos pas mane nerasta. Valio smile.gif

Su kuom ir sveikinu!!! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
dekui man parasiusioms 4u.gif
bandau nukreipti mintis kitur.
kai pagalvoju, koks ilgas kelias laukia, tai siek tiek neramu, atrodo, nepavyks viso gyvenim pagal gydymo cikla pritaikyti, bet po truputi galvoj viska deliojuosi ir po truputi darosi ramiau, kad viskas bus gerai.
bet vis tiek, anksciausiai 1 IVF tik sausi...jei ne sausi, tai geguze.
o kol kas dalyvauju temuteje kaip skaitytoja - labai jau idomu kaip kas vyksta realybeje, nes su gydytoja dar labai issamiau nekalbejom apie visa procesa kol dar neprisiruosem jo atlikt.
o ji ir neskubina, nes matyt mato, kokie pasimete esam.
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 08 03, 19:21)
Labai bijau as tos humiros,na kaina kaip suprantu kosmine. blink.gif ir savijauta tikriausiai ne kas?,bet kogi vardan nestuke.gif nepadarysi wub.gif

Ar tavo klinika skiria kam nors ta Humira? Kaip jau sakiau cia gana reta praktika. O jei ir skirs, nera ko bijoti. Man jokiu blogybiu nebuvo
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 03, 19:27)
Su kuom ir sveikinu!!!  thumbup.gif

Priimu smile.gif Kaip tu, kas pas jus naujo?
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 08 03, 19:29)
Ar tavo klinika skiria kam nors ta Humira? Kaip jau sakiau cia gana reta praktika. O jei ir skirs, nera ko bijoti. Man jokiu blogybiu nebuvo
Papildyta:
Priimu smile.gif Kaip tu, kas pas jus naujo?

Kaip supratau taiko,klausiau dar del LIT,tai sito jie netaiko.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 08 03, 17:33)
Beje, kam idomu - siandien gavau atsakyma is Graikijos. Uzsleptos chlamidijos pas mane nerasta. Valio smile.gif

Liuks thumbup.gif Bent šitą dabar gali atmesti, o ir antibų serijos nereiks gerti. Iš Keberiokšt supratau, kad ten arkliškos dozės doh.gif Pasitikrinai, dabar gali būt rami, kad šio "gėrio" neturi.
Koks tavo planas? Bandysit vėl IVF ar dar kažką tirsit?
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 08 03, 18:33)

Kerzaka, Afrodite, Cituk, Kamelija, prasau pralauzkite pagaliau jau kuri laika siame skyrelyje besitesianti blogu naujienu ruoza  4u.gif Is jusu laukiame tik naujienu apie  nestuke.gif

Valioooo 4u.gif sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kas toliau? mirksiukas.gif
Ok,einu filmuka ziureti-ikiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 03, 19:52)
Liuks  thumbup.gif Bent šitą dabar gali atmesti, o ir antibų serijos nereiks gerti. Iš Keberiokšt supratau, kad ten arkliškos dozės  doh.gif Pasitikrinai, dabar gali būt rami, kad šio "gėrio" neturi.
Koks tavo planas? Bandysit vėl IVF ar dar kažką tirsit?

Reiketu dabar dar karta pakartoti dali tu cikagos tyrimu ir sulaukus rezultato spresti del plano. Planuoju rugpjucio pabaigoje arba rugseji prisiruosti siam zygiui. Zinoma dar karta bandysiu IVF, nors labai sunku varyti lauk neigiamas mintis. Po dabartines nesekmes paskaudineja kiausides, net skausmingai traukia kairi sona, todel bijau, kad endo nebutu isibujojusi.
Atsakyti
Labas mergaites, grizau namo, tiksliau atgal i UK, laikinuosius namus smile.gif tai dabar jau jau visa galva nersiu i gydyma, savaitgali jau keliausiu akupunktura uzsisakyti, sakiau pradesiu kartu su stimuliuojanciais ir gausis kokie trys kartai iki punkcijos, kaip manot, dariusios, ar uztenka? g.gif

Afrodite69, Kerzaka - gero derliaus jums penktadieni kaip suprantu pranesit mums geras naujienas mirksiukas.gif

Zemyna_melynake - kazkaip kovok kad rudeniop ta ramioji puse virsu paimtu, nes tau reikes ramybes ypac dvasines 4u.gif Labai dziaugiuosi kad musu vadas jau grizo pas mus smile.gif

frige1 - mieloji ar tu suvoki, kad jau perzengei pusiaukele o antra nestuke.gif puse turbut dar greiciau prabegs bigsmile.gif nu jau kaip faina, kad tau viskas gerai ir ramu po nelengvos pradzios maziukai isitaise ir beldziasi is vidaus lotuliukas.gif

Iride - sveikinu su neigiamu atsakymu, nors ir keistai sitam skyrelyje skamba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 03 rugpjūčio 2011 - 20:57
Labas vakaras, mielosios, wub.gif 4u.gif

Iride, as prisidedu prie sveikinimu Tau. 4u.gif

Afrodite, gero filmuko. mirksiukas.gif 4u.gif

Ooo, gerai, kad mintis stengiesi valdyti, viskas bus gerai, tik Tu tikek ir pasitikek. mirksiukas.gif 4u.gif

Cituk, sveika sugrizusi, mes Taves jau pasiilgome. wub.gif 4u.gif

Kas del ramybes, tai kazko sia savaite eme valdyti sumisimas, neramiojii puse, bet greiciau visi kiti gyvenimo ivykiai tai itakojo, po truputi vel nurims iki rudens, tikiuosi.

Buckiai ir linkejimai birzelio nestuke.gif , kaip sekasi, kaip augate? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites smile.gif

Nu ir tylu cia pas mus, negalejau leisti musu IVF temelei buti isstumtai i antra puslapi biggrin.gif

Kerzaka ir Afrodite69 apipils mus naujienomis rytoj ax.gif o man ryt pirma diena i darba, tik dziaugiuosi kad ja atidirbus vel dvi dienos laisvos, gerai as cia paplanavau siemet lotuliukas.gif

Zemyna, gyvenimas mus grudina siusdamas isgyvenimus ir skausma, bet dazniausiai jis teisingas ir po sunkaus laiko atsiuncia labai dziaugsminga ir laiminga 4u.gif (tau tikiu rudeniop mirksiukas.gif )

Kaip ir turi buti pagal skaiciavimus man jau prasidejo tepliojimas, tikiuosi mano valkatos neuztruks ir paskui jau pamirs mane ilgam lotuliukas.gif Iki siol stebiuosi kaip tie slopinantys vaistai taip numusa iki nulio hormonu lygi bet nei kiek nepaveikia mmm ciklo ir jos kaip ir turi ateina laiku g.gif
Atsakyti
Laba diena mielosios 4u.gif

QUOTE(Iride @ 2011 08 03, 18:33)

thumbup.gif su kuo ir sveikinu 4u.gif
QUOTE(Iride @ 2011 08 03, 20:05)
Reiketu dabar dar karta pakartoti dali tu cikagos tyrimu ir sulaukus rezultato spresti del plano.

o gali nusviesti apie tuos Cikagos tyrimus placiau (gali i az, kad nedrumsti mergaiciu ramybes smile.gif ) 4u.gif

Citas, su sugrizimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 04, 11:17)
Labas rytas mergaites  smile.gif

Nu ir tylu cia pas mus, negalejau leisti musu IVF temelei buti isstumtai i antra puslapi 

Kerzaka ir Afrodite69 apipils mus naujienomis rytoj . o man ryt pirma diena i darba, tik dziaugiuosi kad ja atidirbus vel dvi dienos laisvos, gerai as cia paplanavau siemet

Zemyna, gyvenimas mus grudina siusdamas isgyvenimus ir skausma, bet dazniausiai jis teisingas ir po sunkaus laiko atsiuncia labai dziaugsminga ir laiminga (tau tikiu rudeniop  mirksiukas.gif )

Kaip ir turi buti pagal skaiciavimus man jau prasidejo tepliojimas, tikiuosi mano valkatos neuztruks ir paskui jau pamirs mane ilgam  Iki siol stebiuosi kaip tie slopinantys vaistai taip numusa iki nulio hormonu lygi bet nei kiek nepaveikia mmm ciklo ir jos kaip ir turi ateina laiku  g.gif

Labas rytelis mergaites mirksiukas.gif
As padesiu Citui,kad temele kiltu 4u.gif up 4u.gif
Ai,is manes zinokit rytoj nemanau kad kazkokiu naujienu bus,net neaisku ar apziures nes as dar vis kraujuoju,tad manau kad paskirs dar kiek Gonalio leistis,duos ogal net ir ten suleis tuos CETROTIDE. ir paleis namo iki kitos savaiteles 4u.gif Man durnai iseina,sedejau skaiciavau rasiausi kaip kitoms vyko trumpoji schema,tai man vel iseina savaitgali kad turetu but punkcija doh.gif lotuliukas.gif na,bus matyt-vis stengiuosi nebegti pries vaziuojanti traukini tik niekaip neiseina.O dar vyras su klausimais.
Cituk,na gerai cia tau gaunasi su darbu thumbup.gif viena dirbi dvi laisvos.Kada vel i LT?
man grysti i darba reikes rugpjucio 29diena,tai tikiuosi kad iki to laiko suzinosiu kaip ten mums pavyko ar ne.jei pavyktu reiktu kai kuriuos darbussusidelioti kitaip,o jei ne..kuo nenoriu tiketi..tai noriu tureti nors kiek laiko kad paverkt ir pabut vienai blush2.gif
O as kazkaip manau,kad kerzakai ryt paskirs jau punkcijos diena....ar tik savaitgali nereiks leistis ovitrelio ax.gif
Pritariu tavo mintims issreikstoms Zemynai drinks_cheers.gif
O as jau jauciu pojucius nuo Gonalio;vel prasidejo silpnumai,toks lygtais miego norejimas,galva skauda bet pakenciamai.tai jau nuo siandien spaudima matuojuosi.kadangi pas mane jis zemas dabar susinormalizaves kazkiek,na bet sirdele tai plaka kaip reikiant.Zodziu,plavineju po namus kaip narkotiku priedus lotuliukas.gif
beje,merginos o jums norejosi valgyti kai stimuliavotes? klausiu del to kad sikart man didesne doze.Kai daremes IUI tai neatsimenu per kuri ,bet ziauriai stimuliacijos metu nenorejau valgyt,sleikstulys stovejo,toks alia pykinimas,lygtaisatrodo kad per paskutinia g.gif tai va idomu kaip jums.
Cituk,lai tos mimros ateina paskutini kart ir daugiau pamirsta ateinantiems 9 menesiams visai net kaip tu atrodai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 04, 11:44)
Laba diena mielosios  4u.gif

o gali nusviesti apie tuos Cikagos tyrimus placiau (gali i az, kad nedrumsti mergaiciu ramybes smile.gif4u.gif

Sveikute 4u.gif
Aha,mane irgi nerealiai sudomino tie CIKAGOS tyrimai ax.gif na,dabar jau nieko nepadarysiu nes jau judam..bet jeigu nepavyktu gal reikia pasidaryti.Man irgi idomu kur butu galima,kiek kainuoja ir pan. 4u.gif
Atsakyti