QUOTE(Citas @ 2011 08 04, 11:17)
Labas rytas mergaites
Nu ir tylu cia pas mus, negalejau leisti musu IVF temelei buti isstumtai i antra puslapi
Kerzaka ir Afrodite69 apipils mus naujienomis rytoj . o man ryt pirma diena i darba, tik dziaugiuosi kad ja atidirbus vel dvi dienos laisvos, gerai as cia paplanavau siemet
Zemyna, gyvenimas mus grudina siusdamas isgyvenimus ir skausma, bet dazniausiai jis teisingas ir po sunkaus laiko atsiuncia labai dziaugsminga ir laiminga (tau tikiu rudeniop
)
Kaip ir turi buti pagal skaiciavimus man jau prasidejo tepliojimas, tikiuosi mano valkatos neuztruks ir paskui jau pamirs mane ilgam Iki siol stebiuosi kaip tie slopinantys vaistai taip numusa iki nulio hormonu lygi bet nei kiek nepaveikia mmm ciklo ir jos kaip ir turi ateina laiku
Labas rytelis mergaites
As padesiu
Citui,kad temele kiltu
up
Ai,is manes zinokit rytoj nemanau kad kazkokiu naujienu bus,net neaisku ar apziures nes as dar vis
kraujuoju,tad manau kad paskirs dar kiek Gonalio leistis,duos ogal net ir ten suleis tuos CETROTIDE. ir paleis namo iki kitos savaiteles
Man durnai iseina,sedejau skaiciavau rasiausi kaip kitoms vyko trumpoji schema,tai man vel iseina savaitgali kad turetu but punkcija
na,bus matyt-vis stengiuosi nebegti pries vaziuojanti traukini tik niekaip neiseina.O dar vyras su klausimais.
Cituk,na gerai cia tau gaunasi su darbu
viena dirbi dvi laisvos.Kada vel i LT?
man grysti i darba reikes rugpjucio 29diena,tai tikiuosi kad iki to laiko suzinosiu kaip ten mums pavyko ar ne.jei pavyktu reiktu kai kuriuos darbussusidelioti kitaip,o jei ne..kuo nenoriu tiketi..tai noriu tureti nors kiek laiko kad paverkt ir pabut vienai
O as kazkaip manau,kad
kerzakai ryt paskirs jau punkcijos diena....ar tik savaitgali nereiks leistis ovitrelio
Pritariu tavo mintims issreikstoms
Zemynai
O as jau jauciu pojucius nuo Gonalio;vel prasidejo silpnumai,toks lygtais miego norejimas,galva skauda bet pakenciamai.tai jau nuo siandien spaudima matuojuosi.kadangi pas mane jis zemas dabar susinormalizaves kazkiek,na bet sirdele tai plaka kaip reikiant.Zodziu,plavineju po namus kaip narkotiku priedus
beje,merginos o jums norejosi valgyti kai stimuliavotes? klausiu del to kad sikart man didesne doze.Kai daremes IUI tai neatsimenu per kuri ,bet ziauriai stimuliacijos metu nenorejau valgyt,sleikstulys stovejo,toks alia pykinimas,lygtaisatrodo kad per paskutinia
tai va idomu kaip jums.
Cituk,lai tos mimros ateina paskutini kart ir daugiau pamirsta ateinantiems 9 menesiams visai net kaip tu atrodai
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 04, 11:44)
Laba diena mielosios
o gali nusviesti apie tuos Cikagos tyrimus placiau (gali i az, kad nedrumsti mergaiciu ramybes
)
Sveikute
Aha,mane irgi nerealiai sudomino tie CIKAGOS tyrimai
na,dabar jau nieko nepadarysiu nes jau judam..bet jeigu nepavyktu gal reikia pasidaryti.Man irgi idomu kur butu galima,kiek kainuoja ir pan.