Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(frige1 @ 2011 08 03, 09:07)
jau vis labiau bumsi,mergyte jau ir pilvuka kelinta ryta pakilnoja,o berniukas biskuti ramesnis,jis tik svelniai krebzda wub.gif  wub.gif labai tikiuosi,kad tau uzteks ir to vieno IVF ir labai greit galesi dalytis tokiais pat ispudziais bigsmile.gif man irgi primygtinai siule sodint tik viena blastuke,bet uzsispyriau ir pasakiau,kad noriu abieju...bet ir gerai,nes saldymui neliko nieko,jei nebuciau antros dejusi,tai vargu,ar ja butu salde unsure.gif o dabar abu pilvely sildosi wub.gif  wub.gif

bigsmile.gif O kaip zinai kada mergaite, kada berniuaks bumsi? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2011 08 03, 13:07)
jau vis labiau bumsi,mergyte jau ir pilvuka kelinta ryta pakilnoja,o berniukas biskuti ramesnis,jis tik svelniai krebzda wub.gif  wub.gif labai tikiuosi,kad tau uzteks ir to vieno IVF ir labai greit galesi dalytis tokiais pat ispudziais bigsmile.gif man irgi primygtinai siule sodint tik viena blastuke,bet uzsispyriau ir pasakiau,kad noriu abieju...bet ir gerai,nes saldymui neliko nieko,jei nebuciau antros dejusi,tai vargu,ar ja butu salde unsure.gif o dabar abu pilvely sildosi wub.gif  wub.gif

Oi,kaip graziai parasei,net susigraudinau cray.gif as vis dar prisimenu bumcikus nors praejo jau beveik 13 metu-kokie jie tada buvo nuostabus,tik as nemokejau tada viso to ivertinti,kitaip ziurejau i savo nestuke.gif dabar butu visiskai viskas kitaip wub.gif
Na,stai koks puikus sprendimas tavo thumbup.gif mes irgi nusprende jei bus ka sodinti tai tik du ax.gif o apie balstukes net nemasciau...kolkas..tikiuosi kad pats isodins neikalbinejes auginti iki blasto...nes baisoka,kazkaip atrodo jei ten isodinsiu embrioniukus jiems bus geriau wub.gif
SVEIKINU SU PORELE yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
user posted image
Papildyta:
Na,stai pakalbejau su Treisu ir penktadieni vaziuoju kad apziuretu,tik nemanau kad kazka matys po triju tik doziu ir sake duos vaistus Cetrotide 4u.gif O dabar lekiu gaminti pietuku ir namukus tvarkytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 03, 12:25)
Atiloja, fiziskai, kaip ir geriau, siandien bent jau tikrai maziau maudena, manau apturejau gera O su fejerverkais, nes kelios dienos buvo, kad jauciau kaip viduje sprogineja.  blink.gif Emociskai, tai manyje vyksta kova tarp dvieju AS.  ax.gif Viena nenustygsta vietoje, kita per galva duoda, liepia ramintis.  blush2.gif

Kaip Tu?  smile.gif  4u.gif

ir as panasiai smile.gif tik ta puse, kur neramioji, tai kolkas rami, nes jai pasakiau, kad be rugsejo nieko net nepradesiu, tai ir neskaiciuoja jinai nieko biggrin.gif
Atsakyti
Saunumelis, Afrodite, judame i prieki ir tikim, tikim, TIKIM!!! wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 03, 09:59)
ir as panasiai smile.gif tik ta puse, kur neramioji, tai kolkas rami, nes jai pasakiau, kad be rugsejo nieko net nepradesiu, tai ir neskaiciuoja jinai nieko biggrin.gif

As irgi bandau nusodinti ta nekantruole, dar anksti ir man. blush2.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 03, 14:01)
Saunumelis, Afrodite, judame i prieki ir tikim, tikim, TIKIM!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jip,judam i prieki thumbup.gif tik kaip man dabar neramu ar kas uzaugs po tu keliu duriu g.gif na bus matyt kaip jausiuos rytoj,nes siandien viskas ok jauciuosi,jokiu pasaliniu efektu ar pan. ax.gif dabar jau meldziuosi kad tik augtu ten daugiau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 03, 11:51)
As nu nerealiaii kaip ir dauguma noriukad pavyktu is pirmo IVF,bet vis abejoju kad gali pakisti koja ta endo doh.gif bet visvien meldziuosi 4u.gif

Man 4 endimetriozes stadija ir pavyko is pirmo karto.Tai kad pirmyn su tikejimu !!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 03, 10:19)
Jip,judam i prieki thumbup.gif tik kaip man dabar neramu ar kas uzaugs po tu keliu duriu g.gif na bus matyt kaip jausiuos rytoj,nes siandien viskas ok jauciuosi,jokiu pasaliniu efektu ar pan. ax.gif dabar jau meldziuosi kad tik augtu ten daugiau lotuliukas.gif  blush2.gif

Auga, auga, nesijaudink, mes kaip raganaites sedim, buriam, kad tik tau labai sektusi!!! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif

O kur kitos gaudancios? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 03, 13:47)
O kur kitos gaudancios?  wub.gif  4u.gif

O kitos gaudančios, ramiai sau augina biggrin.gif (tikiuosi, kad jie tikrai auga blush2.gif )
Kol kas pojūčių jokių. Tad ramiai laukiu kito vizito pas gydytoją. Po pirmos apžiūros (po 5 Gonal dozių po 225), sakė folių yra, vienas didesnis, kiti mažesni, kol kas sunku, ką spręsti. Tad penktadienį laukia sekanti apžiūra.
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 08 02, 14:04)
Gal kuri zinote ka nors apie HURIMA ,ten kazkokios injekcijos prie ivf lygtai daromos,sakiau ir apie tai paklausiu g.gif

Keberiokst tau jau atsake. Taip, skiriama tik po Cikagos tyrimu. Humira yra biologinis vaistas, blokuoja tumoro nekrozes faktoriu (TNF), kuris sukelia riaumatini artrita (delto Humira butent skirtas artritro simptomams mazinti), bet kiek suprantu itakoja ir kitas autoimunines problemas. Manau, kad UK si vaista pries IVF, atsizvelgdamas i Cikagos tyrimu rezultatus, skiria tik dr. Gorgy.

Beje, kam idomu - siandien gavau atsakyma is Graikijos. Uzsleptos chlamidijos pas mane nerasta. Valio smile.gif

Kerzaka, Afrodite, Cituk, Kamelija, prasau pralauzkite pagaliau jau kuri laika siame skyrelyje besitesianti blogu naujienu ruoza 4u.gif Is jusu laukiame tik naujienu apie nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 03 rugpjūčio 2011 - 17:37
QUOTE(Iride @ 2011 08 03, 18:33)
Keberiokst tau jau atsake. Taip, skiriama tik po Cikagos tyrimu. Humira yra biologinis vaistas, blokuoja tumoro nekrozes faktoriu (TNF), kuris sukelia riaumatini artrita (delto Humira butent skirtas artritro simptomams mazinti), bet kiek suprantu itakoja ir kitas autoimunines problemas. Manau, kad UK si vaista pries IVF, atsizvelgdamas i Cikagos tyrimu rezultatus, skiria tik dr. Gorgy.

Beje, kam idomu - siandien gavau atsakyma is Graikijos. Uzsleptos chlamidijos pas mane nerasta. Valio smile.gif

sveika,nelabai as suprantu kas tas tumoro nektoro faktorius g.gif gudus miskas. blush2.gif
Jau uzsirasiau tam tyrimui,kita antradieni sake ziures,bukit geros parasykit man suprantama kalba del to Cikago tyrimo,ka jis man gali parodyti,ar kodel man neimplantuojasi,ar gal kas su vyru netinka musu ar dar kas ten,nes tie terminai man jie visai nesuprantami galva sukasi blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 08 03, 18:40)
Jau uzsirasiau tam tyrimui,kita antradieni sake ziures,bukit geros parasykit man suprantama kalba del to Cikago tyrimo,ka jis man gali parodyti,ar kodel man neimplantuojasi,ar gal kas su vyru netinka musu ar dar kas ten,nes tie terminai man jie visai nesuprantami galva sukasi blink.gif  verysad.gif

Jei trumpai gali parodyti du dalykus: (1) ar pas tave yra imuniniu problemu, kurios lemia, kad neivyksta implantacija arba vyksta persleidimas, (2) ar lasteliu lygygyje yra imuninis nesuderinamumas tarp taves ir vyro. Jokie kiti tyrimai (pasaulyje:) taip isamiai kaip cikagos tyrimai i siuos klausimus atsakyti negali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 03 rugpjūčio 2011 - 17:56
QUOTE(Iride @ 2011 08 03, 18:49)
Jei trumpai gali parodyti du dalykus: (1) ar pas tave yra imuniniu problemu, kurios lemia, kad neivyksta implantacija arba vyksta persleidimas, (2) ar lasteliu lygygyje yra imuninis nesuderinamumas tarp taves ir vyro. Jokie kiti tyrimai (pasaulyje:) taip isamiai kaip cikagos tyrimai i siuos klausimus atsakyti negali

Labai aciu 4u.gif 4u.gif va dabar supratau blush2.gif
na bus matyti,ka ten ras,sake jei neras sitam tyrime nieko,tai reiskia kazkas gali buti su mano kiausialastem negerai ,na su ju kokybe ,tada skirtu gydyma ju gerinimui,kuris truks 3men.
Labai bijau as tos humiros,na kaina kaip suprantu kosmine. blink.gif ir savijauta tikriausiai ne kas?,bet kogi vardan nestuke.gif nepadarysi wub.gif

Atsakyti