Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(taitiek @ 2011 08 02, 12:04)
Sveikos,vel tyliai skaitau jusu zinutes ir keikiu likima kiek reikia visko iskesti doh.gif
vakar skambinau daktarei paskiau kad testas neigiamas,ir kad kraujavau visa ta laika,tai ji tik dusauja daugiau uz mane,sako mes jau visus vaistus kiek buvo galima tau davem,tipo nezino net ka su manim daryti,kas labiausiai ir sunervino.Nu tai tada as pradejau kalbeti apie ta CICAGO tyrima,tai siandien ji pasitars dar su kolegom ir man paskambins,viska pasakys kaip ka darom.Vakar buvau isvis soke,kai tvarkiausi likusius vaistus pasiziurejau to gestone galiojima,kur ji man dave,o jis jau men kaip pasibaiges,tai iseina mano progesteronas buvo mazas,ir dar leidausi su pasibaigusiu galiojimu,tai gal jis isvis man net nepadejo,neveike verysad.gif
Nervina tas ju skubejimas,tik greitai greitai.
Ziuresim ka jie siulys,ta tyrima manau darysiu,ir jeigu duos dar 50%nuolaida,tai dar karta bandysim sitoje klinkoje.
Pati kuriu gydymo plana,gal sakau ta prednizalone reike pradeti gerti anksciau,paskui sakiau sakysiu kad gestone leistu irgi nuo punkcijos,ai bus matyti,bet kad po 3 men vel i  starta tai tikrai rolleyes.gif
Gal kuri zinote ka nors apie HURIMA ,ten kazkokios injekcijos prie ivf lygtai daromos,sakiau ir apie tai paklausiu g.gif

Zinau apie Humira.Ji vartojama jei tavo TH1/TH2 skaiciukai auksti.Cia is tu paciu Cikagos tyrimu.Tik reikalas vienas,kad kai kam ji netgi ir pablogina situacija,todel daznai klinikos praso persitestuoti.Ir siaip girdejau slyksti savijauta po ju gali buti.
Iride gal pakalbink ji leidosi.

Gaila,kad nenusiseke.Ir pikta,kad klinika leidzia tiek daug -ir skubeti ir vaistus senus duoti.Cia tai jau virsune doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 02, 11:38)

Žiūriu į tavo parašiuką ir išeina, kad aš vienintelė likau liepos mėnesio bandytoja g.gif Tiek, kad pagal kalendorių priskirta liepai, o realiai išgyvenimais dalinsiuos su rugpjūtinukėmis. Juk su Afrodite69 mus skiria vos kelios dienos thumbup.gif
Atsakyti
Ne, Kerzaka, nesi viena, su tavimi Afrodite69. drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 01, 22:13)
o kiek tau IVF teko atlikti kol pagaliau pastojai?ir per laimingaji sodinot embrionusar blastutes ir kiek?nesupyk kad klausiu tiesiog man irgi endo kamuoja,tai nors noriu zinoti....va is pirmos taves isgirdau kad ir prie endo vargu ar IVF butu sekmingas.Bet kaip matau visdelto sekmingas ir netgi dvigubai thumbup.gif sveikinu 4u.gif

aciu dievui,uzteko vieno IVF... ax.gif bet net nebuvo kalbos apie jo daryma,kol per dvi laparoskopijas ir dar dirbtinai su vaistukais sukelta klimaksa pusei metui doh.gif doh.gif nebuvo sunakinta 95% endometriozes...sodino dvi blastukes wub.gif wub.gif aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frige1: 02 rugpjūčio 2011 - 21:46
Sveikos 4u.gif

Turiu likusius 6 Crinone 8% švirkštukus, gal kam reikia? Į AZ 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

nanataa, dideliausio derliaus ir puikiu rezultatu penktadieni 4u.gif

errachka, balionelis uz nesekme 4u.gif ir sveikinu su artejancia grazia svente wub.gif

taitiek, stiprybes ir kantrybes tau 4u.gif

zemyna, kaip tavo savijauta?
Atsakyti
Labas rytas, kokios nuotaikos? bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2011 08 02, 22:40)
aciu dievui,uzteko vieno IVF... ax.gif bet net nebuvo kalbos apie jo daryma,kol per dvi laparoskopijas ir dar dirbtinai su vaistukais sukelta klimaksa pusei metui nebuvo sunakinta 95%  endometriozes...sodino dvi blastukes wub.gif  wub.gif aciu uz sveikinimus

Sveikutes 4u.gif
Labai del taves dziugu thumbup.gif kuo didziausios ir toliau sekmes jums 4u.gif As nu nerealiaii kaip ir dauguma noriukad pavyktu is pirmo IVF,bet vis abejoju kad gali pakisti koja ta endo doh.gif bet visvien meldziuosi 4u.gif O dar mano gine isvakar plove galva,kad nesodinti dvieju ir viskas,jei nepavyks kartosis kita kart.Tai graziai paskui su ja pakalbejau,ji taip ziuredama i mane sako,"na as taip noriu kad tau pasisektu pagaliau ir kad vyktu mums viskas skalndziai." Mano teciui ji labai patiko,sako rupinasi tvim kaip artimas zmogus blush2.gif
Kaip tu jautiesi?ar jau bumsi tavo maziukai? wub.gif
errachka stiprybes tau 4u.gif ir sveikinimai su grazia svente wub.gif wub.gif wub.gif
zemyna,pataisyk mane,juk as startuoti pradejau rugpjutyje blush2.gif 4u.gif
na,ka einu pasitrinsiu lotuliukas.gif nes nerami jauciuosi kol nepaskambinsiu Treisui ir nesuzinosiu kaip toliau elgtis 4u.gif
Atsakyti
Atiloja, fiziskai, kaip ir geriau, siandien bent jau tikrai maziau maudena, manau apturejau gera O su fejerverkais, nes kelios dienos buvo, kad jauciau kaip viduje sprogineja. blink.gif Emociskai, tai manyje vyksta kova tarp dvieju AS. ax.gif Viena nenustygsta vietoje, kita per galva duoda, liepia ramintis. blush2.gif

Kaip Tu? smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 03, 12:25)
Atiloja, fiziskai, kaip ir geriau, siandien bent jau tikrai maziau maudena, manau apturejau gera O su fejerverkais, nes kelios dienos buvo, kad jauciau kaip viduje sprogineja.  blink.gif Emociskai, tai manyje vyksta kova tarp dvieju AS.  ax.gif Viena nenustygsta vietoje, kita per galva duoda, liepia ramintis.  blush2.gif

Kaip Tu?  smile.gif  4u.gif

Oi,koks pazystamas jausmas lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 03, 08:29)
Oi,koks pazystamas jausmas lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Nezinau, oj nezinau, kaip ilgai ta ramioji mano puse sutramdys kita, neramiaja. blush2.gif lotuliukas.gif Vyras sake, kad jau matosi jog vel nenustygstu, vel dienas skaiciuoju ir dusauju. lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 03, 10:51)
Sveikutes 4u.gif 
Labai del taves dziugu thumbup.gif kuo didziausios ir toliau sekmes jums 4u.gif As nu nerealiaii kaip ir dauguma noriukad pavyktu is pirmo IVF,bet vis abejoju kad gali pakisti koja ta endo doh.gif bet visvien meldziuosi 4u.gif O dar mano gine isvakar plove galva,kad nesodinti dvieju ir viskas,jei nepavyks kartosis kita kart.Tai graziai paskui su ja pakalbejau,ji taip ziuredama i mane sako,"na as taip noriu kad tau pasisektu pagaliau ir kad vyktu mums viskas skalndziai." Mano teciui ji labai patiko,sako rupinasi tvim kaip artimas zmogus blush2.gif
Kaip tu jautiesi?ar jau bumsi tavo maziukai? wub.gif

jau vis labiau bumsi,mergyte jau ir pilvuka kelinta ryta pakilnoja,o berniukas biskuti ramesnis,jis tik svelniai krebzda wub.gif wub.gif labai tikiuosi,kad tau uzteks ir to vieno IVF ir labai greit galesi dalytis tokiais pat ispudziais bigsmile.gif man irgi primygtinai siule sodint tik viena blastuke,bet uzsispyriau ir pasakiau,kad noriu abieju...bet ir gerai,nes saldymui neliko nieko,jei nebuciau antros dejusi,tai vargu,ar ja butu salde unsure.gif o dabar abu pilvely sildosi wub.gif wub.gif
Atsakyti