Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 08 02, 09:33)
xlx
Kamelija2 wub.gif  wub.gif  Siaip nemanau kad mano startas bus rugseji. Geriausiu atveju spali  wub.gif

Rute, kaip smagu, be galo smagu girdeti tokias naujienas!!!! Sveikinu!  wub.gif

Tai tuomet sekmes nesvarbu kada 4u.gif Svarbu, kad tai butu paskutinis kartas nestuke.gif
Atsakyti
nanataa

tai vienoj kaiusidej 7 kitoj 8, tai labai teikiu vilties pati sau, ir nesitveriu nekatrumu

O! Nuostabu! thumbup.gif Sekmes penktadieni! thumbup.gif

Kamelija2
Svarbu, kad tai butu paskutinis kartas

Kol kas pagal mano plana tai bet kokiu atveju paskutinis kartas. Ar pavyks nestuke.gif ar nepavyks... Bet aisku as tikiu, kad pavyks!
Atsakyti

mieloji, gaudyk del to pingviuko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
errachka
aciu wub.gif Kaip tu laikaisi? 4u.gif Ar yra kokiu planu?
Ar tu turi saldytu? Ar neliko?
Atsakyti
Rute, kokios naujienos. wub.gif 4u.gif

Warwariuk, man atrodo mes draugausime, turiu nuojauta, kad visi badymaisi man bus skirti spaliui. g.gif biggrin.gif 4u.gif

Nanataa, puikios naujienos, dideliausios sekmes! wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Tai gi Afrodite69 tu jau pradejai stimuliacija, tai gi ramiai lauk savo dienos! Manau tavo schema yra teisingai parinkta, tu prisimink kiek turejai foliu per paskutine IUI. Tavo organizmas puikiai atsako i stimuliacija, nemanau kad gyd. i tai neatsizvelge  thumbup.gif

Aciukas,Warwariuk 4u.gif Jo,per paskutine IUI turejau foliu ir kaip ju tiek daug atsirado doh.gif o Treisas zinok negalejo patiketi blush2.gif tai paskui kai paaiskinau kad man nera jokio reikalo meluoti,nes esu labai suinteresuota kad man pavyktu tik sis IVF.tai jis matyt patikejo,nes ilgai svaste kokia doze skirti,bet paskui paliko ta tipo didesne man. 4u.gif
nanataa puikus derlius thumbup.gif Saunuole 4u.gif Geros tau punkcijos su superiniu finisu wub.gif
errachka kaip tu laikais? ar atsiagavai nors kazkie?tikrai opas atve liko uzsaldytu snaigiuku?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 08 02, 11:32)
errachka
aciu  wub.gif  Kaip tu laikaisi?  4u.gif  Ar yra kokiu planu?
Ar tu turi saldytu? Ar neliko?

nieko nera...nieko kol kas nenoriu
tk 5ieni ajnu prie altoriaus...vienintele mano dusiai gera naujiena ax.gif
o del vaikuciu...jei dievas nenori, vadinasi taip turi but...ieskosiu prasmes kitur 4u.gif
Atsakyti
Warwara, visko neskaiciau, bet supratau, kad knopkyciu Tavo jau nebera unsure.gif Vargsiukes.. Sunku pagauti ta siuleli ant kurio laikosi laime unsure.gif Linkesiu tik stiprybes ir kantrybes:* 4u.gif

errachka sveikinu Tave su tokia puikia svente 4u.gif Dziaukis! O del vaikuciu.. zinok, kaip bebutu, tas skausmas praeina, lieka tustuma.. bet ir tai galima pakeisti. Manes mama kiekviena karta praso nesikankinti ir pasiimti vaikeli is vaiku namu. Labai pikta budavo.. Bet dabar ta mintis visai miela darosi..
Atsakyti
Taitiek,kaip tau sekasi?
Atsakyti
Afrodite69
Таi saunu! Dieneles bega, greit tavo skanas! Smagumelis!

errachka
O, altorius! Kap graaaazuuuuu wub.gif Sveikinu labai-labai! wub.gif wub.gif

Man vyras irgi vis siula, bet nesam tokie jau tikintis, be to esam skirtingu religiju, nors ir zinau, kad sutoks, bet vis vien. Labai dziaugiosiu del tu, kuriem tas zingsnis yra reiksmingas! Tagu atnesa jums tikra laime ir ramybe! wub.gif

sanzile
Sunku pagauti ta siuleli ant kurio laikosi laime

Tai jau tikrai. Niekad neziani kur ta laime. Dabar man atrodo, kad sie planavimo metai beprasmiski, kad as daug ka nepamaciau aplink. Bet veliau gal suprasiu, kad tai ne tustybe manyje.

Bet dabar ta mintis visai miela darosi..
Prie sios minties reikia pribresti! Bet labai grazi ir teisinga ta mintis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 02, 13:32)
Taitiek,kaip tau sekasi?

Sveikos,vel tyliai skaitau jusu zinutes ir keikiu likima kiek reikia visko iskesti doh.gif
vakar skambinau daktarei paskiau kad testas neigiamas,ir kad kraujavau visa ta laika,tai ji tik dusauja daugiau uz mane,sako mes jau visus vaistus kiek buvo galima tau davem,tipo nezino net ka su manim daryti,kas labiausiai ir sunervino.Nu tai tada as pradejau kalbeti apie ta CICAGO tyrima,tai siandien ji pasitars dar su kolegom ir man paskambins,viska pasakys kaip ka darom.Vakar buvau isvis soke,kai tvarkiausi likusius vaistus pasiziurejau to gestone galiojima,kur ji man dave,o jis jau men kaip pasibaiges,tai iseina mano progesteronas buvo mazas,ir dar leidausi su pasibaigusiu galiojimu,tai gal jis isvis man net nepadejo,neveike verysad.gif
Nervina tas ju skubejimas,tik greitai greitai.
Ziuresim ka jie siulys,ta tyrima manau darysiu,ir jeigu duos dar 50%nuolaida,tai dar karta bandysim sitoje klinkoje.
Pati kuriu gydymo plana,gal sakau ta prednizalone reike pradeti gerti anksciau,paskui sakiau sakysiu kad gestone leistu irgi nuo punkcijos,ai bus matyti,bet kad po 3 men vel i starta tai tikrai rolleyes.gif
Gal kuri zinote ka nors apie HURIMA ,ten kazkokios injekcijos prie ivf lygtai daromos,sakiau ir apie tai paklausiu g.gif
Atsakyti
taitiek wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti