QUOTE(Citas @ 2011 08 01, 16:33)
Afrodite69 - man ilga schema tai as dar tik blokuojanciu badausi tikiuosi pradet stimuliacijas apie rugpjucio 18d. Su mmm tave brangioji ir linkiu turtingos stimuliacijos.
Beje as apie 2-3 menesius geriu pregnacare conseption (ir vyras gera), q10, biciu pieneli ir d3. Taip kad jau jokiu pasiteisinimu mano leliukas neturi, privalo uzkibti, o dar ir akupunktura planuoju pora ar tris kartus pasidaryti pries pat isodinima
Wingele - gal cia taip lietuvoj schemas skiria, bet man jau antra karta taiko ilgaja schema UK, nors man jokios endo nenustatyta ir vyro turtas kuo puikiausias. Tiesiog gydytoja sake, kad jie su ilgaja programa daug lengviau organizma kontroliuoja ir skatinima labiau valdo
Aciukas Citųk,bus matyt kaip man ten augs ir ar bustie foliai netusti ir kokybiski.
As tai irgi geriau pregnacare conception,bet paskui juos pakeiciau iJamieson firmos PRENATAL-tai vitaminus geriujau apie dvejus metus Q10 irgi geriu,papildomai dar geriam Omega 3,6,9 rugstis.O vyras tai geria mano aibe vitaminu,tai irgi tikiuosi kad jausikart musu maziukams nebus kur detis teks siltai apsigyventi pas mane Taip,kad laikykimes tos nuomones ir tikrai liksime
Tiek wingelei,tiek man taiko toje pacioje klinikoje Embrions Latvijoje.Man kazkaip neramu kad va ir tau taiko ilga schema,bet jau nieko nepadarysiu-jeigu nusprende gydytojas man telieka juo pasitiketi,nes kaip suprantu jie dirba tik su dirbtiniais apvaisinimais tai gal visdelto nedarys eilini kart is manes " kvaila bankomata"
Taip,sekmes visoms,tikejimo kas startuoja ar startuos-lai buna derlinga temute ne tik si bet ir kitos tokia derlinga kad musu visu nebeliktu cia ir tupetumem skyreliuose