Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 08 01, 16:33)

Afrodite69 - man ilga schema tai as dar tik blokuojanciu badausi tikiuosi pradet stimuliacijas apie rugpjucio 18d. Su mmm tave brangioji ir linkiu turtingos stimuliacijos.

Beje as apie 2-3 menesius geriu pregnacare conseption (ir vyras gera), q10, biciu pieneli ir d3. Taip kad jau jokiu pasiteisinimu mano leliukas neturi, privalo uzkibti, o dar ir akupunktura planuoju pora ar tris kartus pasidaryti pries pat isodinima bigsmile.gif

Wingele - gal cia taip lietuvoj schemas skiria, bet man jau antra karta taiko ilgaja schema UK, nors man jokios endo nenustatyta ir vyro turtas kuo puikiausias. Tiesiog gydytoja sake, kad jie su ilgaja programa daug lengviau organizma kontroliuoja ir skatinima labiau valdo  g.gif

Aciukas Citųk,bus matyt kaip man ten augs ir ar bustie foliai netusti ir kokybiski.
As tai irgi geriau pregnacare conception,bet paskui juos pakeiciau iJamieson firmos PRENATAL-tai vitaminus geriujau apie dvejus metus doh.gif Q10 irgi geriu,papildomai dar geriam Omega 3,6,9 rugstis.O vyras tai geria mano aibe vitaminu,tai irgi tikiuosi kad jausikart musu maziukams nebus kur detis teks siltai apsigyventi pas mane tongue.gif Taip,kad laikykimes tos nuomones ir tikrai liksime nestuke.gif wub.gif
Tiek wingelei,tiek man taiko toje pacioje klinikoje Embrions Latvijoje.Man kazkaip neramu kad va ir tau taiko ilga schema,bet jau nieko nepadarysiu-jeigu nusprende gydytojas man telieka juo pasitiketi,nes kaip suprantu jie dirba tik su dirbtiniais apvaisinimais tai gal visdelto nedarys eilini kart is manes " kvaila bankomata" doh.gif
Taip,sekmes visoms,tikejimo kas startuoja ar startuos-lai buna derlinga temute ne tik si bet ir kitos thumbup.gif tokia derlinga kad musu visu nebeliktu cia ir tupetumem nestuke.gif skyreliuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 01, 16:26)
Aciukas Citųk,bus matyt kaip man ten augs ir ar bustie foliai netusti ir kokybiski.
As tai irgi geriau pregnacare conception,bet paskui juos pakeiciau iJamieson firmos PRENATAL-tai vitaminus geriujau apie dvejus metus doh.gif Q10 irgi geriu,papildomai dar geriam Omega 3,6,9 rugstis.O vyras tai geria mano aibe vitaminu,tai irgi tikiuosi kad jausikart musu maziukams nebus kur detis teks siltai apsigyventi pas mane tongue.gif Taip,kad laikykimes tos nuomones ir tikrai liksime nestuke.gif  wub.gif 
Tiek wingelei,tiek man taiko toje pacioje klinikoje Embrions Latvijoje.Man kazkaip neramu kad va ir tau taiko ilga schema,bet jau nieko nepadarysiu-jeigu nusprende gydytojas man telieka juo pasitiketi,nes kaip suprantu jie dirba tik su dirbtiniais apvaisinimais tai gal visdelto nedarys eilini kart is manes " kvaila bankomata" doh.gif
Taip,sekmes visoms,tikejimo kas startuoja ar startuos-lai buna derlinga temute ne tik si bet ir kitos thumbup.gif tokia derlinga kad musu visu nebeliktu cia ir tupetumem  nestuke.gif skyreliuose 4u.gif

Manau, kad taiko tai kas jam atrodo tinkama. Nnz kada atleksiu, vis dirbu o dabar MB atostogos, dar noresis kur istrukti. Gal tik uz kokiu keliu savaiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 01, 16:33)
ooo, xlx - turbut uk siek tiek kitokios proceduros su tuo ivf, ypac jei skiriami nemokami. Cia pries pirma ivf jau istiria pilnai ir vyra ir moteri. man gn padare itare uzakima ir iskart be kalbu laporoskopijai ir uzdare kiausintakius. mb sperma irgi tyre ir kraujo tyrimu daug abiems dare. Uz tai man ir keista kad cia lt jei jau randa prastesnius vyro turtelius tai moteri iskart uz visiskai sveika palaiko ir netiria ir bile kuo greiciau paimt pinigus  unsure.gif
Afrodite69 - man ilga schema tai as dar tik blokuojanciu badausi tikiuosi pradet stimuliacijas apie rugpjucio 18d. Su mmm tave brangioji ir linkiu turtingos stimuliacijos.
Wingele - gal cia taip lietuvoj schemas skiria, bet man jau antra karta taiko ilgaja schema UK, nors man jokios endo nenustatyta ir vyro turtas kuo puikiausias. Tiesiog gydytoja sake, kad jie su ilgaja programa daug lengviau organizma kontroliuoja ir skatinima labiau valdo  g.gif

Sekmes Kerzakai, kas dar pradejo stimuliacijas, netikiu kad tik viena cia is musus jau labai arti tikslo einamuoju momentu???

Na del kokiu nors tyrimu LT gydytoja pasake taip: o koks skirtumas jei ir suzinosi, kad pas tave kokia nors endometrioze.. vis tiek tokiu atveju tik IVF gales pagelbeti, todel pasiule negaisti laiko su papildomom operacijom. Is bendru hormonu tyrimu ir echoskopu nusprende, kad pas mane viskas is esmes turetu but gerai. LV gydytojas tai is esmes irgi nepasiule kol kas darytis jokio papildomo tyrimo.. na nebent gal jau dabar kazka patars, po nesekmingo IVF..

o del schemos taikymo, tai kaip suprantu cia beveik nuo nieko nepriklauso.. LV dazniausiai skiria ilgasias schemas, o LT - trumpasias.. na bent jau man gydytoja taip sake.. o del kokiu priezasciu nepakomentavo..
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2011 08 01, 15:01)

Tanga ,ir uz tave kumstukai suspausti. Dar ziurek,gal po operacijos nebeprireiks IVF  mirksiukas.gif

O kaip aš šito norėčiau... wub.gif Bet bijau, kad bandyti natūraliai jau nebeturėsiu kantrybės. Atsimenu tave dar iš IUI tėmelės. Kaip smagu, kad pagaliau tau pavyko ir jau netrukus susitiksi su savo mažuliuku. Tikiu, kad ta akimirka bus stebuklinga. Juk tiek laukta, tiek pastangų įdėta. Man atrodo, kad toms, kurios per didžiausius vargus pastoja daug lengviau išnešioti, pagimdyti ir užauginti. Juk esam kaip reikiant užgrūdintos nesėkmių ir sunkumų, kad gimdymas ir bemiegės naktys yra vieni niekai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 08 01, 19:56)
O kaip aš šito norėčiau...  wub.gif Bet bijau, kad bandyti natūraliai jau nebeturėsiu kantrybės. Atsimenu tave dar iš IUI tėmelės. Kaip smagu, kad pagaliau tau pavyko ir jau netrukus susitiksi su savo mažuliuku. Tikiu, kad ta akimirka bus stebuklinga.

O as taip pat tikiu,kad, anksciau ir veliau, ir tu tai patirsi drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 08 01, 18:30)
Na del kokiu nors tyrimu LT gydytoja pasake taip: o koks skirtumas jei ir suzinosi, kad pas tave kokia nors endometrioze.. vis tiek tokiu atveju tik IVF gales pagelbeti, todel pasiule negaisti laiko su papildomom operacijom. Is bendru hormonu tyrimu ir echoskopu nusprende, kad pas mane viskas is esmes turetu but gerai. LV gydytojas tai is esmes irgi nepasiule kol kas darytis jokio papildomo tyrimo.. na nebent gal jau dabar kazka patars, po nesekmingo IVF..

o del schemos taikymo, tai kaip suprantu cia beveik nuo nieko nepriklauso..  LV dazniausiai skiria ilgasias schemas, o LT - trumpasias.. na bent jau man gydytoja taip sake.. o del kokiu priezasciu nepakomentavo..

nepyk,bet ir keista ta gydytoja,man irgi ir echoskopai rode,kad viskas tvarkoj,ir kraujo tyrimai buvo geri,o laparoskopijos metu rado 4st endo blink.gif mano IVF nusitese daugiau nei metams,bet jau is po pirmos laparoskopijos pasake,kad tokia endo visdelto gali turet itakos ir vargu ar IVF butu sekmingas...visgi tai tavo pinigeliai ir sveikata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2011 08 01, 23:08)
nepyk,bet ir keista ta gydytoja,man irgi ir echoskopai rode,kad viskas tvarkoj,ir kraujo tyrimai buvo geri,o laparoskopijos metu rado 4st endo blink.gif mano IVF nusitese daugiau nei metams,bet jau is po pirmos laparoskopijos pasake,kad tokia endo visdelto gali turet itakos ir vargu ar IVF butu sekmingas...visgi tai tavo pinigeliai ir sveikata mirksiukas.gif

o kiek tau IVF teko atlikti kol pagaliau pastojai?ir per laimingaji sodinot embrionusar blastutes ir kiek?nesupyk kad klausiu tiesiog man irgi endo kamuoja,tai nors noriu zinoti....va is pirmos taves isgirdau kad ir prie endo vargu ar IVF butu sekmingas.Bet kaip matau visdelto sekmingas ir netgi dvigubai thumbup.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 01, 23:13)
o kiek tau IVF teko atlikti kol pagaliau pastojai?ir per laimingaji sodinot embrionusar blastutes ir kiek?nesupyk kad klausiu tiesiog man irgi endo kamuoja,tai nors noriu zinoti....va is pirmos taves isgirdau kad ir prie endo vargu ar IVF butu sekmingas.Bet kaip matau visdelto sekmingas ir netgi dvigubai thumbup.gif sveikinu 4u.gif

Aš turiu endo. Vakar buvau apžiūroje, širdutė tuksi, laiką atitinkam, augam wub.gif
praktiškai tik dėl endo apstabdymo per vienerius metus teko tris operacijas apturėt. Afrodite, kelk nosiuką aukštyn - viskas būtinai turi pavykti, tiesiog privalo. Tikėk savimi ir pasitikek gydytoju, visa kita Viešpaties valioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 01, 14:28)
Tai dabar kerzaka ir citas jau eina link tikslo,as ryt prisijungsiu prie burelio-o kada KAMELIJAI?

Sveikos, mergaites smile.gif Kartais paskaitineju, kaip jums cia sekasi, tik nelabai turiu kada prisijungti. Afrodite69 mano startas tik antroj pusej rugpjucio (tikiuosi), panasiai kaip Citukui smile.gif O tave sveikinu pagaliau sulaukus mm ir su startu 4u.gif
Warwara gaila, kad taip susikloste verysad.gif Bet tikrai tikiu, kad rugsejis bus sekmingas irnesakyk.gif
Ir visoms kitoms mergytems sekmes 4u.gif
Rutele kaip smagu skaityti tokias grazias naujienas wub.gif wub.gif Linkiu, kad tavo maziukas/ai augtu ir stipretu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 02 rugpjūčio 2011 - 08:16
QUOTE(Rute @ 2011 08 02, 07:39)
širdutė tuksi, laiką atitinkam, augam  wub.gif

ech, svajonės pildosi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
xlx
o del schemos taikymo, tai kaip suprantu cia beveik nuo nieko nepriklauso.. LV dazniausiai skiria ilgasias schemas, o LT - trumpasias.. na bent jau man gydytoja taip sake..

Nesutikciau visiskai. Kiek skaitau IVF skyriali (ir Embrions irgi), tai ivairiai visiskai taiko schemos. Ir nuo amziaus priklauso ir damu sveikatos ir nuo endometriozes buvimo ir ne. As neklausiai savo gyd tiesiai kodel man yra ilga schema, bet visu pokalbiu sumoje suprantu kad del endometriozes (ir po IVF su deferilinu jauciu, kad tie simptomai kurie pas mane buvo, o ju is tikruju buvo nedaug, sumazejo), del mano ir vyro amziaus. Vis gi merginos, nepamrskite, kad vyro spermos kokybe itakuoja embrionams. Daugiau nei 50 proc. nuo to priklauso kaip apsivaisins embrionas, kaip po to prades dalintis, kaip augs ir ar augs aplamai.

Tai gi Afrodite69 tu jau pradejai stimuliacija, tai gi ramiai lauk savo dienos! Manau tavo schema yra teisingai parinkta, tu prisimink kiek turejai foliu per paskutine IUI. Tavo organizmas puikiai atsako i stimuliacija, nemanau kad gyd. i tai neatsizvelge thumbup.gif

Kamelija2 wub.gif wub.gif Siaip nemanau kad mano startas bus rugseji. Geriausiu atveju spali wub.gif

Rute, kaip smagu, be galo smagu girdeti tokias naujienas!!!! Sveikinu! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 02 rugpjūčio 2011 - 08:33
Labas mergaites, lendu ir as is pogrindzio,vel darausi IVF, ir kaip skaiciau afroditei69 gonaliskyre po 150, o man jau 3 karta darant po 300 2 dienas, ir 225 jau dabar leidziuosi, punkcija penkatdieni, paprasiau gydytojos kad parodytu ka uzsiauginau, tai vienoj kaiusidej 7 kitoj 8, tai labai teikiu vilties pati sau, ir nesitveriu nekatrumu smile.gif
Atsakyti