Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Tanga, sekmes. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės aciuks.gif
Atsakyti
Tanga
Linkiu, kad tai butu paskutine kliutis pries starta! wub.gif

Afrodite69
na tikiuosi kad zino ka daro

Tai aisku zino! thumbup.gif
Atsakyti
tai va snekejau,snekejau ir prisikalbejau-atejo mano nelabosios.Idomu,ko jos taip ilgai ieskojo mano adreso lotuliukas.gif tai ryt pirmas duris ir tikiuosi kad bus stebuklingas,nes rytoj musu vestuviu metines su vyru ax.gif Na,bet kiek kartu jau ant tu metiniu tikejaus sekmes kaip ir ant kitu progu.
Wingele,matai kaip g.gif o tau taike ilgaja schema?Na,maniskio rodikliai irgi nra labai geri,bet neratokie kad reiktu ICSI.Blyn,pradejau dabar tryzniot kad jis bus pritaikes ne ta schema g.gif doh.gif
Atsakyti
Afrodite69
baik, ten daug niuansu su tom schemom ir tikrai gyd. geriau mato.
As cia is pavydo smile.gif Kaip pagalvoju, kad vel ilgai reiks laukti punkcijos... Kantrybe nefiga ne vertybe blink.gif
Sveikunu!
Ryt bus pirmas ir tikrai labai lemtingas duris!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 08 01, 14:21)
Afrodite69
baik, ten daug niuansu su tom schemom ir tikrai gyd. geriau mato.
As cia is pavydo smile.gif Kaip pagalvoju, kad vel ilgai reiks laukti punkcijos... Kantrybe nefiga ne vertybe  blink.gif
Sveikunu!
Ryt bus pirmas ir tikrai labai lemtingas duris!!!!  4u.gif

oh,kaip tikiuosi zinok ax.gif o ir tas tikejimas pas mane yra kad mums tikrai pasiseks-aisku kol kas lotuliukas.gif kai prasides viskas,tai ir baimes ateis ir visa kita,tai pozymiu nebuvimas,tai ju buvimas bet nurasimas ant vaistu ir t.t. tongue.gif na,man su kantrybe kaip kada...siaip esu is kantresniu;pvz;skausmui.bet cia toks reikalas subtilus...kazkaip manjamkantrybes nera ir nesugebu isbuti saltu nervu blush2.gif
Tai dabar kerzaka ir citas jau eina link tikslo,as ryt prisijungsiu prie burelio-o kada KAMELIJAI?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 01, 13:18)
tai va snekejau,snekejau ir prisikalbejau-atejo mano nelabosios.Idomu,ko jos taip ilgai ieskojo mano adreso lotuliukas.gif tai ryt pirmas duris ir tikiuosi kad bus stebuklingas,nes rytoj musu vestuviu metines su vyru ax.gif Na,bet kiek kartu jau ant tu metiniu tikejaus sekmes kaip ir ant kitu progu.
Wingele,matai kaip g.gif o tau taike ilgaja schema?Na,maniskio rodikliai irgi nra labai geri,bet neratokie kad reiktu ICSI.Blyn,pradejau dabar tryzniot kad jis bus pritaikes ne ta schema g.gif  doh.gif

Man taike ilgaja, bet kaip supratau daugiau del labai mazo mb grikiuku kiekio.
Nusiramink, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 08 01, 14:28)
Man taike ilgaja, bet kaip supratau daugiau del labai mazo mb grikiuku kiekio.
Nusiramink, viskas bus gerai  4u.gif

Na,gali buti-gal jie dar bando tik laime su trumpaja-juk nezino mano organizmo 4u.gif
Oh,ciukas draugyt uz palaikyma-beje kada pas mane i svecius atvarysi,a? mirksiukas.gif
jo,dabar sedziu rami nes labai skauda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 08 01, 13:54)
Pas tave endo, o schema trumpa. As visad maniau, kad turint tokia endo paprastai buna ilga schema. Mano schemos pasirenkimas kaip tik ir yra del endometriozes.

Pas mane net 4stadija ir jau beveik 40m.,bet taike trumpa schema, vyro turtas taip pat nelabai koks,tai dare IVF+ISCI - tai turbut gydytojai i dar ka nors kreipia demesi g.gif
Kad ir kokia tau taikytu schema- kad tai tikrai butu sekmingas kartas 4u.gif

Tanga ,ir uz tave kumstukai suspausti. Dar ziurek,gal po operacijos nebeprireiks IVF mirksiukas.gif
Atsakyti
juroszuvedra
tai turbut gydytojai i dar ka nors kreipia demesi

Tai jau tikrai taip! 4u.gif

Kad ir kokia tau taikytu schema- kad tai tikrai butu sekmingas kartas

Aciu wub.gif Pagyvensim - pamatysim smile.gif
O tau grazaus susitikimo su vaikuciu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 08 01, 15:06)
O tau grazaus susitikimo su vaikuciu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
ooo, xlx - turbut uk siek tiek kitokios proceduros su tuo ivf, ypac jei skiriami nemokami. Cia pries pirma ivf jau istiria pilnai ir vyra ir moteri. man gn padare itare uzakima ir iskart be kalbu laporoskopijai ir uzdare kiausintakius. mb sperma irgi tyre ir kraujo tyrimu daug abiems dare. Uz tai man ir keista kad cia lt jei jau randa prastesnius vyro turtelius tai moteri iskart uz visiskai sveika palaiko ir netiria ir bile kuo greiciau paimt pinigus unsure.gif

Afrodite69 - man ilga schema tai as dar tik blokuojanciu badausi tikiuosi pradet stimuliacijas apie rugpjucio 18d. Su mmm tave brangioji ir linkiu turtingos stimuliacijos.

Žemyna_mėlynakė - aha aciu gerai pailsejau, nors tikriau tariant tai labai atpalaiduojanciai pavargau, nu as visada gamtoj aktyviai ilsiuosi, bet moraliskai pailsiu labai smile.gif

Warwariu - kaip jau ir kalbejom, didziuojuosi tavo stiprybe ir apsisprendimu, rudeniukas leliukas jau kabo kojas nuleides ant debesies laukdamas kad ners warwarai i pilva lotuliukas.gif
Beje as apie 2-3 menesius geriu pregnacare conseption (ir vyras gera), q10, biciu pieneli ir d3. Taip kad jau jokiu pasiteisinimu mano leliukas neturi, privalo uzkibti, o dar ir akupunktura planuoju pora ar tris kartus pasidaryti pries pat isodinima bigsmile.gif

Beta1 - Nida grazi, rami, tik oras galejo buti geresnis, bet vis tiek labai faina, o ir issimuadyt sugebejo juroj ankstu ryta, zodziu kaifas ir tavo nestuke.gif virusu tikiuosi apsikreciau.

Wingele - gal cia taip lietuvoj schemas skiria, bet man jau antra karta taiko ilgaja schema UK, nors man jokios endo nenustatyta ir vyro turtas kuo puikiausias. Tiesiog gydytoja sake, kad jie su ilgaja programa daug lengviau organizma kontroliuoja ir skatinima labiau valdo g.gif

Sekmes Kerzakai, kas dar pradejo stimuliacijas, netikiu kad tik viena cia is musus jau labai arti tikslo einamuoju momentu???
Atsakyti