Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 08 01, 12:08)
Afrodite69
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nepyk, bet kaz kodel skaitydama apie tavo paieska kaip kas tave apziures savaitgali, taip ir maniau, kad vielos tau mmm... Man irgi taip buvo, jei kas atsimena. Visa banga sukeliau smile.gif
C vitaminas visai gali nukelti keliom dienom mmm. Viskas bus gerai smile.gif Labai labai tau to linkiu smile.gif
Ek, kaip "pavydziu" tiems kas turi trumpa schema. Chik-chik ir viskas smile.gif

na matai priburei cia man lotuliukas.gif Burk dabar kad geriau ateitu greiciau,nes man jau kantrybe nebelaiko doh.gif O kiek laiko turi praeiti kai taiko trumpa schema iki punkcijos datos? blush2.gif siaip idomu pasidare ax.gif
na,jeigu siandien neateis,tai ryt sake vyras ves kad krauja priduociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 01, 12:05)
Aciukas Atiloja 4u.gif Jeigu nepavyks tai gersiu.O reikia butent gerti biciu pieneli?o tai ten skystis ar kapsules?po kiek?gal gali placiau papasakoti 4u.gif

Ten skystis, bet laikant saldymo kameroj, jis pavirsta i kietoka kose smile.gif ir vartoju kasdien po zirniuka (toki kaip degtuku galvute) 4u.gif Nezinau, ar jis ka padeda, bet gal gi nepakenks smile.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 01, 12:10)
na matai priburei cia man lotuliukas.gif Burk dabar kad geriau ateitu greiciau,nes man jau kantrybe nebelaiko doh.gif O kiek laiko turi praeiti kai taiko trumpa schema iki punkcijos datos? blush2.gif siaip idomu pasidare ax.gif
na,jeigu siandien neateis,tai ryt sake vyras ves kad krauja priduociau ax.gif

apie 15-17 dienu, cia individualu 4u.gif
o kad mmmm pareitu, isbandyk siame skyrelyje paplitusi 3V recepta mirksiukas.gif
Atsakyti
Afrodite69
O kiek laiko turi praeiti kai taiko trumpa schema iki punkcijos datos?

Nu panasiai kaip ir IUI smile.gif

na,jeigu siandien neateis,tai ryt sake vyras ves kad krauja priduociau
uuu blush2.gif net taip, labai smagu smile.gif Nu gal ir bus tas kraujas trizanklis, visko gi buna.
As irgi ir duphastona geriu dabar, ir vaistai ne visi nutraukti. Nes visko buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 01, 12:18)
Ten skystis, bet laikant saldymo kameroj, jis pavirsta i kietoka kose smile.gif ir vartoju kasdien po zirniuka (toki kaip degtuku galvute)  4u.gif Nezinau, ar jis ka padeda, bet gal gi nepakenks smile.gif
apie 15-17 dienu, cia individualu  4u.gif
o kad mmmm pareitu, isbandyk siame skyrelyje paplitusi 3V recepta  mirksiukas.gif

Aisku,kad nepakenks,nes visai meduje kiek visokiu gerybiu yra thumbup.gif
O kas tas 3V? blush2.gif
Atsakyti
O kas tas 3V?

Vynas, vyras, vonia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 08 01, 12:19)
Afrodite69

Nu panasiai kaip ir IUI smile.gif
uuu  blush2.gif  net taip, labai smagu smile.gif Nu gal ir bus tas kraujas trizanklis, visko gi buna.
As irgi ir duphastona geriu dabar, ir vaistai ne visi nutraukti. Nes visko buna  doh.gif

hm g.gif man darydavo apie 11-13c.d. na bus matyt 4u.gif
as tai netikiu kad galejau pastoti..vyras cia jau nuo praeitos savaites vis eina paziuri ir sako,tu laukies man atrodo.Matyt jam cia is didelio jau noro,vaidenasi.Dar gal patikeciau kad esu nestuke.gif jei nebutu problemu su manim.bet kas uzknisa,kad maudzia jau nezinau kiek dienu ir atrodo kad va tuoj tuoj pramus ir nieko doh.gif ai zinai kai lauki,tai tas laukimas toooks nekantrus pasidaro,,,ypac kai reikia luktert dar dienike ir dar dienike lotuliukas.gif
o jeigu ateis mm siandien zinok vel tryzniosiu,nes gausis paskutine doze susileisti sestadieni vakare tai nezinia kaip bus...na bet cia dar toli mirksiukas.gif dar netryziniosiu tongue.gif
Atsakyti
Afrodite69
o jeigu ateis mm siandien zinok vel tryzniosiu,nes gausis paskutine doze susileisti sestadieni vakare tai nezinia kaip bus...na bet cia dar toli

Tai palauk, tu jau tikslaii zinai kiek kartu reikes leistis vaistus? Ta dalyka nekoreguoja?
O tau po to kada pas gyd. varyti?
O pas tave tokios problemos, kad tu pati negali pastoti?

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 08 01, 13:02)
Afrodite69

Tai palauk, tu jau tikslaii zinai kiek kartu reikes leistis vaistus? Ta dalyka nekoreguoja?
O tau po to kada pas gyd. varyti?
O pas tave tokios problemos, kad tu pati negali pastoti?

Zinok,manau kad bus ilgesnis laikas nei darant IUI.Nes man nuo 2c.d. leistis reikia GOnali 150 penkias dienas.Tada 7c.d. reikia pasirodyti Treisui,manau kad jis man skirs dar kazkokiu vaistu kad pristabdytu ovuliacija,nes ji man visada ivyksta greitai stimuliuojantis ir lieps dar leistis vaistukus.tai jauciu dar kazkur prisides bent 5 dieneles.Paskui matyt ovitrelis ir tik tada puncija-kazkaip atrodo kad tik 16 c.d. daryspunkcija,bet as cia tik spelioju.viska jis koreguos ir sakys eigoje stimuliacijos.O be to,tai mano pirma IVF tai ziniu turiu tik is prisiskaitymo cia.
As buvau jau IUI skyrelyje minejus kodel negaliu pastoti.Man sausio menesi dare LP.Po kurios turiu diagnoze endometrioze 3 stadijos.O ji trukdo pastoti 4u.gif tiksliau kiek suprantu,kiausialaste apsivaisina bet tipo neleidzia implantuoti,o ir esantis endo skystis kazkoks "sugrauzia".Tai va kokios pas mane problemos.O su hormonais kaip ir visada buvo ok.Ir kai LV istyre pas abu viskas sake kad PERFECT.Na,tik vyro spermograma truputi prastoka.tai va.
Atsakyti
Afrodite69
Bet kaip idomiai.
Pas tave endo, o schema trumpa. As visad maniau, kad turint tokia endo paprastai buna ilga schema. Mano schemos pasirenkimas kaip tik ir yra del endometriozes.
Atsakyti
Erracha, Warwara 4u.gif Kaip gaila, kad šis bandymas dar ne TAS... Bet po nesėkmių ruožo būtinai išaušta sėkminga diena. To linkiu jums ir sau. Man jau paskyrė trečiadienį histeroskopiją. Taigi tikiuosi, kad viskas praeis sklandžiai ir neras pas mane ten kokių didelių blogybių. taip norisi kuo greičiau viską pradėti...
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 08 01, 13:54)
Afrodite69
Bet kaip idomiai.
Pas tave endo, o schema trumpa. As visad maniau, kad turint tokia endo paprastai buna ilga schema. Mano schemos pasirenkimas kaip tik ir yra del endometriozes.

Zinok,as nezinau kas lemia ilgaja ar trumpaja schema g.gif man taikys dabartrumpaja-tai gal zino ka daro,juk as ne pirma pas juos su endo blush2.gif na tikiuosi kad zino ka daro doh.gif
TANGA,sekmes tau ir greit atsigauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 01, 13:06)
Zinok,as nezinau kas lemia ilgaja ar trumpaja schema g.gif man taikys dabartrumpaja-tai gal zino ka daro,juk as ne pirma pas juos su endo blush2.gif na tikiuosi kad zino ka daro doh.gif
TANGA,sekmes tau ir greit atsigauti 4u.gif

Ilgaja schema dazniausiai taiko kai endo ir vyro grikiukai prasti. Na matomai vien del endo netaiko ilgosios schemos.
Sekmes visosm 4u.gif
Atsakyti