Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 08 01, 07:36)
T.P.Keberiokst

Tai kas be ko smile.gif Oj, laikisim smile.gif
Tu man geriau papasokok, kaip ten reikia Q10 ir biciu piena gerti? Noriu pagerti, kol tas kitas bandymas bus. Nors iki jo visai nedaug beliko  thumbup.gif

As geriau po 100 mg tiek vieno tiek kito,kas diena,bet geriau pradeti 3 men pries procedura.Ir vyras Q10 gere kartu,jo gyventojams tas irgi gerai.
As sausi primestinai gal pusantro menesio pageriau,buvo blastu,bet tikrai rezultatas ne toks geras,kaip sita karta saziningai 3 menesius pagerus.
O gal cia ne nuo to priklause,nezinau g.gif Nors visa kita niekas nekeista buvo...
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Aciu smile.gif
Vyras jau predejo gerti visus savo vitaminus, taip ju yra Q10, kaip gi be ju bigsmile.gif Pagersiu kiek spesiu, vis vien schema bus keiciama truputi, tai gi ipatingai negalesiu po to pasakyti kas padejo mano stebuklui smile.gif
Atsakyti
Warwariuk, labai gaila... verysad.gif console.gif , bet mes kartu rudeni kai desim, tai desim, tikrai dvigubai ar trigubai bus! mirksiukas.gif friends.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Warwara
, ech kaip gaila sad.gif As taip tikejau, kad atsigaus tavo pingvinukas 4u.gif Na bet rudeni jau kartu sedesim ant to suoliuko ir viena kita palaikysim dar stipriau 4u.gif
Erracha, priklauso 4u.gif Tikrai tiku, kad atsitiesi ir vel kibsi i paskutiniji - sekminga bandyma 4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 01, 09:56)
bet mes kartu rudeni kai desim, tai desim, tikrai dvigubai ar trigubai bus!  mirksiukas.gif friends.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Warwariukai, nu ka padarysi.Buna ir taip gyvenime.Dabar nosiuka aukstyn ir laukiam vaisingo rudens 4u.gif O jis tikrai toks bus mirksiukas.gif

Citukai, kaip ten badymosi eiga eina ? bigsmile.gif Tikiuosi Nidos dvasia pades ax.gif Mano kitas burbuliukas pasak gydytojos laikosi puikiai, jai buten tas nuo pat pradziu labai patiko, o vat anam vis gailejo komplimentu verysad.gif Bet tikriausiai taip turejo buti.Dabar saugau apsiglebusi savo vieninteli ir brangiausia ir toliau kabinames i gyvenima.

Zemyna, pataisyk parasiuke, kad pas mane viena belikes.Aciu 4u.gif
Atsakyti
Beta1 wub.gif wub.gif wub.gif
Aciu tau. As gal daug ka darau ne taip, bet jau liudeti ilgai negaliu blush2.gif Sestadieni paliudejau pusdieni ir gana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 08 01, 11:00)

As gal daug ka darau ne taip, bet jau liudeti ilgai negaliu  blush2.gif Sestadieni paliudejau pusdieni ir gana smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 08 01, 11:00)
Beta1  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Aciu tau. As gal daug ka darau ne taip, bet jau liudeti ilgai negaliu  blush2.gif Sestadieni paliudejau pusdieni ir gana smile.gif

Warwara gal ziauriai skambes,bet manau kad padarei tikrai gera pasirinkima,kad nesodinote.Atleiskit,merginos kad taip sakau-bet jei negyvu lasteliu daugiau..tai vienas dalykas idejus tikimybe kad isitvritins manau tikrai nedidele,o jeigu isitvirtins bet yra prastos kokybes-ar nebus kad paskui ivyks persileidimas ir butu zymiai skaudziau.Na,as taip galvoju.Bet is tikruju as kaip ir Atiloja liudziu,nes kazkaip tikejausi kad pingvinukas bus superines kokybes ir viskas baigsis super.Na,bet tikrai linkiu kad rudeni IVF tikrai butu paskutinis ir dvigubas drinks_cheers.gif laikysiu uz tave ir toliau kumstukus kad tik sektusi 4u.gif
O as kofermenta Q10 geriu jau gal nuo kovo menesio g.gif ir vyras geria.tik mes geriame 60mg.nes didesnio kiekio neradome g.gif o biciu pienelio nei vienas negeriam.Maciau kad merginos kalbejo,kad padeda..na dabar jau nieko nepulsiu daryti.O jei nepavyks tai ieskosiu didesnio kiekio Q10,wobenzymus pradesiu gerti-maciau cia minejo merginos,tik va su biciu pieneliu sunkiau-kur jo gauti.Mano tetis augina bites,turim tris avilius,bet nera biciu pienelio-tai turim privaluma tikta kad tikrai valgome naturalu meduti.
BETA1,su savaitelemis tave ir uzjauciu del pykinimu 4u.gif linkiu kad jie baigtusi-as su dukryte juodai vemiau,tai net praejus virs 12 metu prisimenu dar doh.gif
Atsakyti
Afrodite, biciu pienelio paieskok va cia http://www.biciukorys.lt/windows.htm 4u.gif
Atsakyti
Afrodite69
drinks_cheers.gif
Nu as pries IVF nieko negeriau, vyras taip, nes pas mus vyriskos problemos didesnes.
Dabar pagersiu, jau blogiau tai nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 01, 11:54)
Afrodite, biciu pienelio paieskok va cia http://www.biciukorys.lt/windows.htm  4u.gif

Aciukas Atiloja 4u.gif Jeigu nepavyks tai gersiu.O reikia butent gerti biciu pieneli?o tai ten skystis ar kapsules?po kiek?gal gali placiau papasakoti 4u.gif
O as vis dar laukiu mm doh.gif jau nervai ima verysad.gif Kazko jos man uzvelavo,sakau gal cia bus vitaminas C kaltas,nes ji geriu su vyru g.gif nors paskutines dienas negeriau... tai va,laukiu toliau gal siandien prasides-tikiuosi.
Atsakyti
Afrodite69
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nepyk, bet kaz kodel skaitydama apie tavo paieska kaip kas tave apziures savaitgali, taip ir maniau, kad vielos tau mmm... Man irgi taip buvo, jei kas atsimena. Visa banga sukeliau smile.gif
C vitaminas visai gali nukelti keliom dienom mmm. Viskas bus gerai smile.gif Labai labai tau to linkiu smile.gif
Ek, kaip "pavydziu" tiems kas turi trumpa schema. Chik-chik ir viskas smile.gif
Atsakyti