Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Errachka, labai labai užjaučiu console.gif Stiprybės jums abiems atsitiesti ir vėl kilti į kovą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerzaka: 30 liepos 2011 - 08:36
Errachka, nera zodziu, kuriais nusakyciau kaip apmaudu ir kaip noreciau tave paguosti, apkabinu... ir is visos sirdies linkiu, kad viena diena vel kiltum ir eitum i prieki ir sulauktum nestuke.gif . wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Bonuska, raminanti arbata ar tebletes tikrai padetu ir zinoma, geros atostogos. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ech, mergaites.. pas ka daugiau paguodos ir supratimo rastume cray.gif Tokios geros esat, kad smaugia gerkle asaros.. unsure.gif Aciu dar karta visoms. Noriu, kad geri ir nuosirdus palinkejimai, griztu dvigubai Jums pacioms 4u.gif

Warwara, na kaip? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 30, 02:39)
Labos,  wub.gif  4u.gif
Avilte, rugsejis?  wub.gif  4u.gif

Zemyna, dar mastau-ar geriau detis pusetinos kokybes snaigutes senuoju budu uzsaldytas(2 likusios), ar geriau nauja IVF planuoti Latvijoje g.gif Tai dar apsisprendimo procese, kol kas neaiskumas biggrin.gif Kai tiksliai zinosiu, butinai apsireiksiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites. 4u.gif Reikia jusu pagalbos... Esu po IVF, siandien yra 9 dpi embrioniukui ir 6 dpi blastocistai... siandien pradejo teplioti, bet nei pilvo, nei nieko neskauda, kaip paprastai buna pries mmm... mergaites, ar gali buti tai implantacija? ar jau reik nuleist rankas.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liliona @ 2011 07 30, 17:31)
Sveikos, mergaites.  4u.gif Reikia jusu pagalbos... Esu po IVF, siandien yra 9 dpi embrioniukui ir 6 dpi blastocistai...  siandien pradejo teplioti, bet nei pilvo, nei nieko neskauda, kaip paprastai buna pries mmm... mergaites, ar gali buti tai implantacija? ar jau reik nuleist rankas.... unsure.gif

Sveika,taip tai gali buti implantacija,arba nuo crenono gali teplioti,pasistenk islikti rami ir nepanikuok 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liliona @ 2011 07 30, 17:31)
Sveikos, mergaites.  4u.gif Reikia jusu pagalbos... Esu po IVF, siandien yra 9 dpi embrioniukui ir 6 dpi blastocistai...  siandien pradejo teplioti, bet nei pilvo, nei nieko neskauda, kaip paprastai buna pries mmm... mergaites, ar gali buti tai implantacija? ar jau reik nuleist rankas.... unsure.gif

Ir dar sitam reikale ranku niekada negalima nuleisti ax.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos.
klausimelis, kuris gal kam pasirodys keistas 4u.gif
pries menesi suzinojom, kad su vyro rezultatais tik IVF.
bet as jam (dar) psichologiskai nepasiruosusi.
kazkokia apatija apemusi, isvis nieko nesinori daryti.
klausimas - kaip jus ruosetes IVF? kiek laiko praejo nuo suzinojimo iki pirmo bandymo?
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2011 07 31, 10:22)
sveikos.
klausimelis, kuris gal kam pasirodys keistas  4u.gif
pries menesi suzinojom, kad su vyro rezultatais tik IVF.
bet as jam (dar) psichologiskai nepasiruosusi.
kazkokia apatija apemusi, isvis nieko nesinori daryti.
klausimas - kaip jus ruosetes IVF? kiek laiko praejo nuo suzinojimo iki pirmo bandymo?

labukas 4u.gif
na, viską, kas yra susiję su nevaisingumu reikia labai gerai apgalvoti ir su tuo susigyventi.. įsivaizduoju kaip šiuo metu yra sunku, bet tiesiog truputį duok sau laiko suprasti, kad norint sulaukti leliuko, reiks įdėti nemažai pastangų. O po to įvykiai klostysis savaime smile.gif svarbiausia atrasti dvasinę ramybę. Dėl laiko sunku kažką pakomentuoti - čia jau kiekvienai individualu.. gali prireikti ir pusmečio, ir metų, o gal užteks tik poros mėnesiukų. Svarbiausia NENULEISTI RANKŲ NEPABANDŽIUS!!! šitai patvirtins kiekviena iš mūsų wink.gif
Galbūt nerimas dabar kankina, nes nežinote kas jūsų laukia, todėl patariu susirinkti kuo daugiau informacijos apie IVF, kad žinotumėte ko tikėtis ir viskas bus gerai smile.gif linkiu kuo dideliausios sėkmės wink.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites. Labai tikiuosi, kad tikrai nieko blogo tas tepliojimas... tik mane neramina tai, kad teplioja ne rudai, kaip visur rasoma, kaip turi tepti implantacijos metu, o krauju verysad.gif negausiai, bet visgi... siandien kolkas lyg ir aprimo tepliojimas, guliu lovoj ir bijau pajudet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liliona @ 2011 07 31, 11:41)
Sveikos,mergaites. Labai tikiuosi, kad tikrai nieko blogo tas tepliojimas... tik mane neramina tai, kad teplioja ne rudai, kaip visur rasoma, kaip turi tepti implantacijos metu, o krauju verysad.gif negausiai, bet visgi... siandien kolkas lyg ir aprimo tepliojimas, guliu lovoj ir bijau pajudet blush2.gif

o kokioj klinikoj tu lankaisi? man rodos mes tą pačią dieną turėjom embrionų įsodinimą g.gif aš tai neiškentusi penktadienį pasidariau HCG, ir gavau neigiamą atsakymą.. bet dabar ir pati pradėjau dar abejoti, o gal vis dėlto per anksti aš jį pasidariau.. nors man tai nei teplioja, nei papukų skauda.. nieko.. tik pilvą vis pamaudžia..
Atsakyti
Labas visoms smile.gif

Grizau po keliu dienu gamtoje, pradzioj nidoj, po to sodyboj, kur nera nei tv nei kompu, tai gyvenau be jokiu naujienu, idemiai perskaityti net neimanoma visko cia pas jus, bet bandziau greituoju budu permesti viska biggrin.gif

Warwara - kokios naujienos su tavo likusiu stipruoliu? Tikiuosi sventeje kelei tik giros ir pan taures?

Beta1 - nu liudnoka zinia tu cia mums pranesei, bet su antruoju dabar jau viskas gerai ane? Ka daktare sake?

Sanzile - aciu kad prisimeni, o mes tikesim kad atitaisysit daktaru klaidas ir visu pajegumu grisit i bandymo kelia.

Taitiek - laikau kumscius kad tau butut tik implanatacija ar siaip pakraujavimas (kas beje buna gana daznai) ir grisi cia mums pranesti geru skaiciuku.

Žemyna_mėlynakė- stiprybes tau mazute kad ir kas benutiko, skausmas gydo absoliuciai viska 4u.gif

Errachka, Bonushka, xlx - labai gaila kad nepavyko verysad.gif , bet mes juk cia kylam is pelenu visos su kitu mergaiciu parama, tikiu kad ir jus pakilsit.

xlx - as tikrai rekomenduociau bent jau laporoskopija, juk jau kiek kartu girdejom kaip gimdos nuotrauka apgauna. Sekmes jusus seimai, taupyti del tokio tikslo verta 4u.gif

Nora24 - jetau tikiuosi zieminukei nera labai blogai, mintimis ja islaukusia savo laimes labai palaikau.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 31, 15:34)
Labas visoms smile.gif

Errachka, Bonushka, xlx - labai gaila kad nepavyko  verysad.gif , bet mes juk cia kylam is pelenu visos su kitu mergaiciu parama, tikiu kad ir jus pakilsit.

xlx - as tikrai rekomenduociau bent jau laporoskopija, juk jau kiek kartu girdejom kaip gimdos nuotrauka apgauna. Sekmes jusus seimai, taupyti del tokio tikslo verta  4u.gif

Kad as zinok Cituk, net GN neesu dariusi.. na bet vistiek reiks vaziuot pas gydytoja, tada ir pasitarsim, ka toliau daryt.. smile.gif
Atsakyti