Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos svečiams

QUOTE(Marmaledas @ 2012 05 22, 01:28)
Labai nebloga dovana svečiams (kukli ir nebrangi)- 

galima įteikti įvėrus puošnų šniųrelį, kaip medalius, galima prisiūti prie lininės mini pagalvėlės ar įrėminti, galima netgi iš kartono padaryti mini atviruką su jaunųjų padėka  ir ją prisiūti
Kaip manot  g.gif

Nusipirkti galima modelino rudo ir pačiai pasidaryt daug gražesnius smile.gif galima pasagas daryti pvz "XirY laimės pasaga", galima ir sagas, nu bet ką.. ir bus dar mielesnė dovana smile.gif
Atsakyti
O as manau, kad pas mus stalo korteles - dovana. Planuojam patys prikepti tam tikru keksiuku, supakuoti i dezute, perristi ja kaspinu, ir taip pat prideti lapeli su vardu. Kaip manote? ax.gif
Ir stalo kortele - ir mini dovanele blush2.gif
Atsakyti
As manau, kad ir tokia dovanele visai nieko. Ir neturetu buti labai brangu..

user posted image
Atsakyti
Aš svarstau apie nedidelius medaus stiklainiukus su specialia vardine etikete. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmanita @ 2013 02 05, 09:52)
Aš svarstau apie nedidelius medaus stiklainiukus su specialia vardine etikete.  smile.gif

Apie tokius ir as masciau, arba dar kokios nors uogienes (gal net paciai isvirt ja ax.gif ). Tik beda, kad mazu graziu stiklainiuku nerandu. O jei randu, tai kaina kosmine isauga... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2013 02 05, 01:25)
As manau, kad ir tokia dovanele visai nieko. Ir neturetu buti labai brangu..

Tokių maišelių ebay yra daug vnt. už porą dolerių, sveriami saldainiai/guminukai ir etiketes atsispausdinti ant lipduko. Tikrai kaina gautųsi labai maža smile.gif
Papildyta:
QUOTE(niolika @ 2013 02 05, 10:34)
Apie tokius ir as masciau, arba dar kokios nors uogienes (gal net paciai isvirt ja ax.gif ). Tik beda, kad mazu graziu stiklainiuku nerandu. O jei randu, tai kaina kosmine isauga...  rolleyes.gif

Jei išvirtumėt pati uogienę thumbup.gif padarytumėt etiketę pvz "Agnės ir Tomo uogienė" smile.gif
O ir uogienės svečių dovanėlėms ne tiek pabodę kiek medus..
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 02 05, 13:38)
Tokių maišelių ebay yra daug vnt. už porą dolerių, sveriami saldainiai/guminukai ir etiketes atsispausdinti ant lipduko. Tikrai kaina gautųsi labai maža  smile.gif
Papildyta:

Jei išvirtumėt pati uogienę  thumbup.gif padarytumėt etiketę pvz "Agnės ir Tomo uogienė"  smile.gif
O ir uogienės svečių dovanėlėms ne tiek pabodę kiek medus..

Aciu ax.gif Tai va ir mastau, kas cia butu geriau: pacios kepti keksiukai, virta uogiene ar medus? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 02 05, 14:32)
Aciu  ax.gif  Tai va ir mastau, kas cia butu geriau: pacios kepti keksiukai, virta uogiene ar medus? ax.gif  4u.gif

Ir aš jau susimąsčiau dėl uogienės smile.gif visai gera mintis.
Medutį jau buvau nusižiūrėjusi bites.lt, stiklainiukai nedideli, dailūs, kaina gera... (8 Lt./vnt) Uogienė - savas produktas, mieliau, tik laiko daugiau suės smile.gif Reiks gerai pasvarstyti.
Papildyta:
Aciu  ax.gif  Tai va ir mastau, kas cia butu geriau: pacios kepti keksiukai, virta uogiene ar medus? ax.gif  4u.gif

Ir aš jau susimąsčiau dėl uogienės smile.gif visai gera mintis.
Medutį jau buvau nusižiūrėjusi bites.lt, stiklainiukai nedideli, dailūs, kaina gera... (8 Lt./vnt) Uogienė - savas produktas, mieliau, tik laiko daugiau suės smile.gif Reiks gerai pasvarstyti.
Atsakyti

Aš tai būčiau už uogienę arba keksiukus thumbup.gif
Pati pernai dalyvaudama vestuvėse gavau uogienės, iškart nudžiugau, kad sunaudojamą daiktą gavau, o nekokius angeliukus ar kitokius suvenyrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 02 06, 14:23)
Aš tai būčiau už uogienę arba keksiukus thumbup.gif
Pati pernai dalyvaudama vestuvėse gavau uogienės, iškart nudžiugau, kad sunaudojamą daiktą gavau, o nekokius angeliukus ar kitokius suvenyrus smile.gif

drinks_cheers.gif butent. Ne visi zmones yra sentimentalus. Ir ne visi nori daiktu, kuriuos reiketu isrikiuoti ant lentynos ir kasdien juos matyti, nuo ju dulkes valyti ir pan. Pati toki daikta gavus iskart idedu i stalciu, o per laika jo tiesiog pas mane nelieka. As noriu, kad mane suptu tie daiktai/smulkmenos, kuriuos as noriu matyti, o ne tie, kuriuos man kazkas "idovanoja" (nebent kazkas puikiai zino, kad man reikia tam tikros statuleles ir ja padovanoja ... biggrin.gif). Todel tokiu atveju manau reiketu neipareigoti zmoniu dziaugtis daiktais, kuriu jiems gal visai nereikia, kurie nedera prie ju susikurto namu interjero ir pan. Nes vieni dovanoja angeliukus ir pan, su mintim, kad tas angeliukas bus padetas matomiausioj vietoj, bet atejus i svecius jo isvis nebus matyt unsure.gif rolleyes.gif o ziek dar ir isizeis... rolleyes.gif

Gal geriau dovanoti tai, kas suteiks gera emocija, netures fizines isliekamosios vertes, bet isliks geri prisiminimai, ir niekas nebus niekur ipareigotas wink.gif

Kazkur skaiciau viena minti: nedovanok kitam to, ko tau reikia. Nes tam kitam, to gal visai nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 02 06, 14:49)

drinks_cheers.gif
Tai va va, įpareigoti nieko nenoriu. Nes kai pagalvoju.. kam man tas nunertas baltas drugelis? Kur man jį dėt? rolleyes.gif Arba angeliukas ir dar iš vaikiškių karoliukų (aka biserio), arba paveiksliukas iš gintaro biggrin.gif Esu girdėjusi ir tokių "ačiū, kad atėjot" dovanų, ačiū D, pati nesu tokių gavus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 15 vasario 2013 - 16:50
QUOTE(Tendre @ 2013 02 07, 20:37)
drinks_cheers.gif
Tai va va, įpareigoti nieko nenoriu. Nes kai pagalvoju.. kam man tas nunertas baltas drugelis? Kur man jį dėt? rolleyes.gif  Arba angeliukas ir dar iš vaikiškių karoliukų (aka biserio), arba paveiksliukas iš gintaro  biggrin.gif Esu girdėjusi ir tokių "ačiū, kad atėjot" dovanų, ačiū D, pati nesu tokių gavus.

Medutis tikrai labai gera idėja - ir miela, ir praktiška. Dariau tokius vestuvėms, tik daug pigiau ir jau kartu su svečio vardo kortele gavosi.
Stiklainiukas panašiai toks kaip čia pas bites.lt:
http://bites.lt/lt/i...roduktas&id=137 tik buvo papuoštas pagal vestuvių spalvinę gamą.
(čia pats nuogas stiklainiukas http://bites.lt/lt/i...roduktas&id=137 )
Atsakyti