Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos svečiams

QUOTE(mergyte1990 @ 2011 09 09, 19:36)
man asmeniskai geriau medalai nes jau kvietimus visi tures su musu foto tai kazko ivairesnio norisi

Pati rašai, kad nori kuklių vestvių su ribotu biudžetu. Pagalvok, ar tikrai tie medaliai bus ir kitiems tokie svarbūs kaip tau. Ar nebus artimieji tik įpareigoti juos namie laikyti??
Geriau po vestuvių atvešit kelias foto, ar įrėminsit, ar per kompiuterį persiųsit...
Ne visi kaupia tokius daiktus, kitiems tai dulkių rinkimas... Na pasidės po vestuvių ant lentynos, gal kur pasikabins... bet praeis keli mėnesiai ir nukiš kur..
Aišku, jei žinai, kad tavo artimieji tokių daikčiukų rinkėjai, jiems patiks, bet jei praktiški žmonės, tai geriau jau po gabalėlį torto po šventės, ar medaus stiklainiuką ar saldainių maišelį, ar arbatos pakeliai su palinkėjimais..

Artimieji tikrai bet kokiu atveju atsimins, kad dalyvavo Jūsų vestuvėse.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2011 09 11, 10:20)
Pati rašai, kad nori kuklių vestvių su ribotu biudžetu.

Artimieji tikrai bet kokiu atveju atsimins, kad dalyvavo Jūsų vestuvėse..  smile.gif

Jeigu mano biudzetas butu ribotas ir kuklios vestuves,as tikrai nieko nedovanociau svecianms,nes Atlantida* teisingai sake,kad sveciai bet kuriuo atveju atsimins vestuves kuriuose dalyvavo smile.gif
Musu dovana nebus brangi,o ir panaudot sveciai gales tikrai be vargo.
Darysiu ranku darbo muiliukus sirdeles formos su musu inicialais. wub.gif Manau puiki mintis,kadangi pats muilo gaminimas man atsieis apie 5 lt. thumbup.gif
Galvojam dar sveciams anra diena,kai jau visi ruosis vaziuot namo,po vyno buteli duot,o vaikam saldainiu.(cia jeigu alkoholio liks)
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2011 09 11, 15:48)
Darysiu ranku darbo muiliukus sirdeles formos su musu inicialais. wub.gif  Manau puiki mintis,kadangi pats muilo gaminimas man atsieis apie 5 lt. thumbup.gif

Va čia tai idėja... Ir praktiška, ir orginalu, ir gražu. bigsmile.gif
Kol sumuiluos ir nuotraukas jau iš vestuvių svečiai gaus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2011 09 11, 21:24)
Va čia tai idėja... Ir praktiška, ir orginalu, ir gražu.  bigsmile.gif
Kol sumuiluos ir nuotraukas jau iš vestuvių svečiai gaus.  biggrin.gif

Aš irgi pritariu tokiai idėjai thumbup.gif Miela, graži ir jauki prisiminimo dovanėlė.
Atsakyti
As turiu kelias irgi idejas, kadangi biudzeto didelio nebus tai: arba kepsiu keksiukus, arba sausainukus su musu vardu raidemis, arba pirksim obuolius(vestuviu spalva zalia+balta) ir prie ju tvirtinsim mazkokia kortele(pvz: vardas+vardas=sirdele)
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2011 09 11, 20:24)
Va čia tai idėja... Ir praktiška, ir orginalu, ir gražu.  bigsmile.gif
Kol sumuiluos ir nuotraukas jau iš vestuvių svečiai gaus.  biggrin.gif

QUOTE(MoonbeaM @ 2011 09 12, 08:35)
Aš irgi pritariu tokiai idėjai thumbup.gif Miela, graži ir jauki prisiminimo dovanėlė.

Aciu uz jusu nuomone merginos blush2.gif Maniau,kad gal sveciai nesupras,taciau pagalvojau,kad mano pereiga-noras padovanoti,o sveciu jau ivertint smile.gif

QUOTE(SauluteeeR @ 2011 09 12, 10:49)
As turiu kelias irgi idejas, kadangi biudzeto didelio nebus tai: arba kepsiu keksiukus, arba sausainukus su musu vardu raidemis, arba pirksim obuolius(vestuviu spalva zalia+balta) ir prie ju tvirtinsim mazkokia kortele(pvz: vardas+vardas=sirdele)
man patinka ideja su keksiukais!  thumbup.gif  pati tokia dovanele noreciau gaut smile.gif

Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2011 09 12, 20:03)
Aciu uz jusu nuomone merginos blush2.gif  Maniau,kad gal sveciai nesupras,taciau pagalvojau,kad mano pereiga-noras padovanoti,o sveciu jau ivertint smile.gif

Arbata drobiniuose maišeliuose su etiketėm pvz., "*** ir *** meilės magija". Kai svečiai grįš namo gers arbatą, prisimins Jūsų vestuves bei gaus Jūsų magiškos meilės žiupsnelį smile.gif Manau miela ir nebrangu. Dabar yra įvairiausių žolelių, galima pačiom prisirinkti, prisidžiovinti ir sumaišyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2011 09 13, 18:17)
Arbata drobiniuose maišeliuose su etiketėm  pvz., "*** ir *** meilės magija". Kai svečiai grįš namo gers arbatą, prisimins Jūsų vestuves bei gaus Jūsų magiškos meilės žiupsnelį smile.gif Manau miela ir nebrangu. Dabar yra įvairiausių žolelių, galima pačiom prisirinkti, prisidžiovinti ir sumaišyti smile.gif

Šauni idėja! Apie arbatą aš irgi buvau pagalvojus ax.gif
Atsakyti
mes tai dovanosim kekvienam sveciuj po dovanele cia bus vietoj medaliu ir pan, isdeliosim ant stalo salia vardo korteliu ir spalva mums labai atitinka nes bus melyna balta.. http://www.lightinth...ml?currency=EUR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirenaa: 14 gruodžio 2011 - 15:52
O as sveciams dovaneliu isvis neplanuoju. Man atrodo, kad cia yra jaunuju svente ir dovanos sveciams yra tikrai nebutinos. Visiems bendra dovana yra pati svente, vaises, muzika, sokiai, zaidimai, filmuota medziaga ir pan.
Na, bet cia zinoma daro kaip kas nori. Gal dar ir as apsigalvosiu, kol ateis mano sventimo diena smile.gif

QUOTE(Sirenaa @ 2011 12 14, 17:51)
mes tai dovanosim kekvienam sveciuj po dovanele cia bus vietoj medaliu ir pan, isdeliosim ant stalo salia vardo korteliu ir spalva mums labai atitinka nes bus melyna balta..  http://www.lightinth...ml?currency=EUR

Atsakyti
QUOTE(Sigittta @ 2011 12 15, 11:32)
O as sveciams dovaneliu isvis neplanuoju. Man atrodo, kad cia yra jaunuju svente ir dovanos sveciams yra tikrai nebutinos. Visiems bendra dovana yra pati svente, vaises, muzika, sokiai, zaidimai, filmuota medziaga ir pan.
Na, bet cia zinoma daro kaip kas nori. Gal dar ir as apsigalvosiu, kol ateis mano sventimo diena smile.gif

as dar irgi iki galo neapsisprendziau , nes sis malonumas +dar koks 1000lt , bet manau kazka reikia sveciam dovanot ar bent jau kokius medalius antra diena, ar kad ir po koki graziai supakuota saldaini padeti prie vardo korteliu.. 4u.gif
Atsakyti
Labai nebloga dovana svečiams (kukli ir nebrangi)-

http://www.isparduot...t/lauktuvi-saga
ar
http://www.isparduot...ieduko-saga-4cm[/url]

galima įteikti įvėrus puošnų šniųrelį, kaip medalius, galima prisiūti prie lininės mini pagalvėlės ar įrėminti, galima netgi iš kartono padaryti mini atviruką su jaunųjų padėka ir ją prisiūti

Kaip manot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 22 gegužės 2012 - 00:29