QUOTE(dewdew @ 2011 07 02, 22:05)
Oho, mano vaikas dar geresnis už visus čia aprašytus ir nedaro tokių nesąmonių nei parduotuvėj nei dar kur. Netoleruoju nepaklusnumo ar kenkimo kam nors, auklėju, kiek galiu, netgi diržu auklėju, netgi užrinku kartais, bet mano mama ir sesės vis tiek sako, kad aš jį lepinu ir per mažai auklėju.
Va, šito tai nesuprantu niekaip, kaip kažkas taip gali apie mane galvoti... Palyginus su jumis visomis aš tikra ragana ir labai griežta.

QUOTE(dewdew @ 2011 07 14, 11:01)
Gal nesuės ten jo.
Jei bus drąsus, pasitikintis savimi, tai ir nesuės, nesvarbu, kad gerai išauklėtas.
Nuo gero auklėjimo vaikai tik dar stipresni būna ir labiau pasitiki savo jėgomis, supranta, kad stiprybė ne fizinėje jėgoje, bet teisingai elgtis.
Aš irgi savo sūnų auklėju, kad negalima muštis, stumdytis, atiminėti ir to išmokęs jis tik dar labiau kovoja už teisybę, drąsiai reiškia nepasitenkinimą, jei kas nors ką nors iš jo atima ar pastumia ar kitaip neteisingai pasielgia. To ir reikia, kad kiti nesuėstų. Vienąkart net pati nustebau, kaip kibo 2 metais vyresniam mano broliui į gerklę, kad tas jo manymu neteisingai su juo elgėsi.
Bet paaiškinau, kad taip nedera, kad geriau žodžiais išreikšti savo nepasitenkinimą ir jis po truputį to mokosi. Tai yra gerai, kad mokosi ne kumščiais bendrauti, bet jo drąsa ar kovojimas už save nuo to nesumažėja, jis tik išmoksta daugiau būdų, kaip išspręsti problemas.

Aš irgi savo sūnų auklėju, kad negalima muštis, stumdytis, atiminėti ir to išmokęs jis tik dar labiau kovoja už teisybę, drąsiai reiškia nepasitenkinimą, jei kas nors ką nors iš jo atima ar pastumia ar kitaip neteisingai pasielgia. To ir reikia, kad kiti nesuėstų. Vienąkart net pati nustebau, kaip kibo 2 metais vyresniam mano broliui į gerklę, kad tas jo manymu neteisingai su juo elgėsi.

Atleiskit, bet prieštaraujate pati sau