Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunatviniai spuogai

QUOTE(Stel&lade @ 2011 10 15, 15:21)
Kamuoja spuogai jau du metus, dariau ir gulumini veido valyma nieko nepadejo, dabar tai is vis T zona tragiska, ir dar tie spuogai raudoni ir dideli, kartais paspaudziu kai buna velniskai dideli, bet stengiuos nespaudyti. Naudoju daug priemoniu, bet niekas nepadeda, kaip sake dantu pasta retkarciais padedavo, bet kai kiekviena diena naudojau tai ir jinai nebepadedavo.

Jei spuogu labai daug ir jie raudoni dideli ( ju spausti nereiketu, nes tuomet buna uzdegimas) siulau apsilankyti pas dermatologa.
Atsakyti
buvau pas dermatologa, ir ka padare gilumini valyma, israse priemoniu brangiausiu ir tiek po 1men. laiko spuogu dar daugiau ir bijau pas ji ir eiti, pinigai kaip i bala..
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2011 10 17, 22:16)
buvau pas dermatologa, ir ka padare gilumini valyma, israse priemoniu brangiausiu ir tiek po 1men. laiko spuogu dar daugiau ir bijau pas ji ir eiti, pinigai kaip i bala..

Dermatologai israso dazniausiai vaistus ir eido valymu nedaro.
Atsakyti
Kadangi nenorejau kurti naujos temos tai prasysiu cia ir paprasysiu pagalbos, nes ant mano veido tokie balto spoguciai auga tokie labai ryskus tai nzn nei ka daryti nes jie grozio neprideda........GAL ZINOT KOKIO BUDU KAIP JUOS ISNAIKINTI??????? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Zinokit naudojau ta vaikiska prausikli, bet po kiek laiko jis nebepadejo. Jis toks kaip trumpalaikis. Nusprendem su mama nuvaziuoti ir nusipirkti koki prausikli, jau rimtesniems spuogams (nors tiesa sakant man to nereikejo, tiesiog norejau geru rezultatu) Nuvaziavom i Klaipedos "seimos" vaistine, kur Jyske isikurus ir mums parekomendavo toki prausikli - Noreva actipur. Jis gan brangus, taciau siaip ne taip issiprasiau mamos, kad nupirktu. Kaina buvo 60Lt, internete brangiau.
Tai va. Naudoju ta prausikli jau 2 menesius ir patikekit, tikrai nemeluoju - jis padeda! Oda ties kakta visiskai lygi, dar liko tik su biski paraudusia nosyte pakovot biggrin.gif
Jei netikit, paskaitykis sia temuke: http://www.supermama...hp/t128131.html
Dar pirkau toki slepiamaji kremuka su spalva, tai kai pasitepu tuos paraudimus ties nosimi, zinokit atrodo, kad spuogu nebuciau macius thumbup.gif
Deja jie brangus - po 60Lt. ir parduodami tik vienoj vaistinej visoj Klaipedoj: Jyske.
Stai svetaine, kurioje jie parduodami. As pirkau Noreva actipur, Zeniac dar nebandziau, bet man ir actipur'o uzteko.
Sie produktai skirti spoguotai, linkusiai i uzdegimus odai, todel pades tikrai visiem (daugiau ar maziau, bet tikrai pades) Tik reikia laiko. Man padejo mazdaug per 1 su puse menesio, kitiem padeda per 4, bet padeda drinks_cheers.gif
Taigi, jei ieskot kokio nors tikrai veiksmingo gydimo, man visi vaistininkai ir gydytojai, draugai ir pazystami rekomendavo si.
Sekmes gydantis!
Atsakyti
Labas, turiu problemą, kuri kankina gal du metus... Ant kaktos yra tokių mažų kaip ir inkštiriukų, bet baltų ir atrodo kaip gumbeliai, jie man nepranyksta, naudoju prausiklius su granulėm, bet nieko. Pastaruoju metu dar daugiau jų atsirado... Gal kas galėtų padėti? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*kapucino* @ 2011 12 04, 16:10)
Sveikos,

Zinokit naudojau ta vaikiska prausikli, bet po kiek laiko jis nebepadejo. Jis toks kaip trumpalaikis. Nusprendem su mama nuvaziuoti ir nusipirkti koki prausikli, jau rimtesniems spuogams (nors tiesa sakant man to nereikejo, tiesiog norejau geru rezultatu) Nuvaziavom i Klaipedos "seimos" vaistine, kur Jyske isikurus ir mums parekomendavo toki prausikli - Noreva actipur. Jis gan brangus, taciau siaip ne taip issiprasiau mamos, kad nupirktu. Kaina buvo 60Lt, internete brangiau.
Tai va. Naudoju ta prausikli jau 2 menesius ir patikekit, tikrai nemeluoju - jis padeda! Oda ties kakta visiskai lygi, dar liko tik su biski paraudusia nosyte pakovot biggrin.gif
Jei netikit, paskaitykis sia temuke: http://www.supermama...hp/t128131.html
Dar pirkau toki slepiamaji kremuka su spalva, tai kai pasitepu tuos paraudimus ties nosimi, zinokit atrodo, kad spuogu nebuciau macius thumbup.gif
Deja jie brangus - po 60Lt. ir parduodami tik vienoj vaistinej visoj Klaipedoj: Jyske.
Stai svetaine, kurioje jie parduodami. As pirkau Noreva actipur, Zeniac dar nebandziau, bet man ir actipur'o uzteko.
Sie produktai skirti spoguotai, linkusiai i uzdegimus odai, todel pades tikrai visiem (daugiau ar maziau, bet tikrai pades) Tik reikia laiko. Man padejo mazdaug per 1 su puse menesio, kitiem padeda per 4, bet padeda drinks_cheers.gif
Taigi, jei ieskot kokio nors tikrai veiksmingo gydimo, man visi vaistininkai ir gydytojai, draugai ir pazystami rekomendavo si.
Sekmes gydantis!

drinks_cheers.gif
mano dukrai tikrai padejo sios priemones, nenoriu reklamuot, bet isties veikia.
Tiesa pas ja spuogai tokie pavirsutiniai buvo, tad nezinau kaip veiktu jei butu didziuliai giluminiai bumbulai (isties uzjauciu pas ka tokie, nes ziariai skaudus jie...).
Dabar uzsisakiau sios serijos produktu internetu, tai gaunasi puse kainos nei LT thumbup.gif
Atsakyti
[quote=mamaSandra,2011 12 06, 14:07]
drinks_cheers.gif
mano dukrai tikrai padejo sios priemones, nenoriu reklamuot, bet isties veikia.
Tiesa pas ja spuogai tokie pavirsutiniai buvo, tad nezinau kaip veiktu jei butu didziuliai giluminiai bumbulai (isties uzjauciu pas ka tokie, nes ziariai skaudus jie...).
Dabar uzsisakiau sios serijos produktu internetu, tai gaunasi puse kainos nei LT :

Mano dukrai 10,5 metų, bet jau matau ant kaktos spuogiukų.. ar čia ir bus tie jaunatviniai spuogeliai? tai man juo irgi reikia tuo kremukų pateplioti? Aš pati paauglystėje jokių spuogų neturėjau, todėl net neįsivaizduoju, kaip ir su kuo.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdiki @ 2011 11 09, 18:08)
Kadangi nenorejau kurti naujos temos tai prasysiu cia ir paprasysiu pagalbos, nes ant mano veido tokie balto spoguciai auga tokie labai ryskus tai nzn nei ka daryti nes jie grozio neprideda........GAL ZINOT KOKIO BUDU KAIP JUOS ISNAIKINTI??????? g.gif

kreipkites bent jau pas kosmetologe
Atsakyti
MamaSandra, maniskei spuogai irgi pradejo kaltis 10 metu, is pradziu siek tiek, o paskui pasidare klaiku.. Galiu pasakyti tik, kad visi tie prausikliai is prekybos centru yra for shit schmoll.gif Ilseidom kruva pinigu niekas nepadejo. Tada jau nutarem keliauti pas dermatologe - gavome tepaliuka uz 8 litus 2 menesiam biggrin.gif ir ka - jau po pusantros savaites oda pagrazejo. Dar labiau pagrazejo, kai maniske susirgo menesinemis.Vel buvome nueje pas dermatologe, apziurejo, sake, kad daug geriau (mes pacios tai matom), bet kadangi polinkis spuoguotis yra, reikes terlioti kita tepala 2-3 kartus per savaite. Plius labai svarbu mityba - sokoladas, cipsai, picos, mcdonaldai yra inkstiru "trąšos" , reiketu saikingai vartoti.
Sekmes gydantis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mordashka: 27 sausio 2012 - 15:03
QUOTE(mordashka @ 2012 01 27, 16:02)
MamaSandra, maniskei spuogai irgi pradejo kaltis 10 metu, is pradziu siek tiek, o paskui pasidare klaiku.. Galiu pasakyti tik, kad visi tie prausikliai is prekybos centru yra for shit  schmoll.gif  Ilseidom kruva pinigu niekas nepadejo. Tada jau nutarem keliauti pas dermatologe - gavome tepaliuka uz 8 litus 2 menesiam  biggrin.gif ir ka - jau po pusantros savaites oda pagrazejo. Dar labiau pagrazejo, kai maniske susirgo menesinemis.Vel buvome nueje pas dermatologe, apziurejo, sake, kad daug geriau (mes pacios tai matom), bet kadangi polinkis spuoguotis yra, reikes terlioti kita tepala 2-3 kartus per savaite. Plius labai svarbu mityba - sokoladas, cipsai, picos, mcdonaldai yra inkstiru "trąšos" , reiketu saikingai vartoti.
Sekmes gydantis  smile.gif

Parasykit to tepaliuko pavadinima. O siaip Tie prausikliai, kur minejo mamaSandra man bent jau labai padejo, dabar vos vienas kitas spuogelis. Manau cia jau nuo spuogu priklauso, nes gal jums padejo, o kitiems tie tepaliukai visai netiks. O Noreva firma skirta butent tiems gilesniems gydyti, tai kam jau skauda ar labai ryskus, manau tai butu vienas geresniu variantu (nenoriu reklamuot, bet taip vaistininkes sake ir pati pastebiu) wink.gif
Atsakyti
Ten gaminamas tirpalas su siera, terpentinu ir dar kazkuo...

O dabar terliojames differinu
Atsakyti