Sveikos,
Zinokit naudojau ta vaikiska prausikli, bet po kiek laiko jis nebepadejo. Jis toks kaip trumpalaikis. Nusprendem su mama nuvaziuoti ir nusipirkti koki prausikli, jau rimtesniems spuogams (nors tiesa sakant man to nereikejo, tiesiog norejau geru rezultatu) Nuvaziavom i Klaipedos "seimos" vaistine, kur Jyske isikurus ir mums parekomendavo toki prausikli - Noreva actipur. Jis gan brangus, taciau siaip ne taip issiprasiau mamos, kad nupirktu. Kaina buvo 60Lt, internete brangiau.
Tai va. Naudoju ta prausikli jau 2 menesius ir patikekit, tikrai nemeluoju - jis padeda! Oda ties kakta visiskai lygi, dar liko tik su biski paraudusia nosyte pakovot
Jei netikit, paskaitykis sia temuke:
http://www.supermama...hp/t128131.html Dar pirkau toki slepiamaji kremuka su spalva, tai kai pasitepu tuos paraudimus ties nosimi, zinokit atrodo, kad spuogu nebuciau macius
Deja jie brangus - po 60Lt. ir parduodami tik vienoj vaistinej visoj Klaipedoj: Jyske.
Stai svetaine, kurioje jie parduodami. As pirkau Noreva actipur, Zeniac dar nebandziau, bet man ir actipur'o uzteko.
Sie produktai skirti spoguotai, linkusiai i uzdegimus odai, todel pades tikrai visiem (daugiau ar maziau, bet tikrai pades) Tik reikia laiko. Man padejo mazdaug per 1 su puse menesio, kitiem padeda per 4, bet padeda
Taigi, jei ieskot kokio nors tikrai veiksmingo gydimo, man visi vaistininkai ir gydytojai, draugai ir pazystami rekomendavo si.
Sekmes gydantis!