Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunatviniai spuogai

QUOTE(Niktė @ 2011 08 11, 08:39)
Aš išvis esu labai atsargi su visomis kosmetikomis  ax.gif Naudoti daug negaliu, nes alergija yra tai stengiuosi kuo mažiau pirkalioti ir kuo daugiau naudoju tai kas mano darže. Vaikams kai darau salotas nuskutu agurkus, o žievelę patrinu veido odą, kaklą. Oda būna švelnutė mirksiukas.gif agurkas labai gerai padeda jeigu nuo kompiuterio ar televizoriaus akys būna pavargusios  mirksiukas.gif

O tuos agurkus jus sviezius naudojat? ax.gif
Atsakyti
Sveika.
Ne vienintelei tau tokia problema.
O pati paprastai iš ryto naudoju du šveitiklius: vieną giluminį, o kitą paprastą. Tada palaukusi kelias minutes užsidedu natūralią kaukę (kiek skaičiau sudėtį, iš rožių), ir tai jau kartoju kokią savaitę - spuogai sumažėjo, veidas švelnus.
Tereikia tik apsišarvuoti kantrybe ir geromis priemonėmis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stupido @ 2011 08 24, 12:13)
Sveika.
Ne vienintelei tau tokia problema.
O pati paprastai iš ryto naudoju du šveitiklius: vieną giluminį, o kitą paprastą. Tada palaukusi kelias minutes užsidedu natūralią kaukę (kiek skaičiau sudėtį, iš rožių), ir tai jau kartoju kokią savaitę - spuogai sumažėjo, veidas švelnus.
Tereikia tik apsišarvuoti kantrybe ir geromis priemonėmis.  mirksiukas.gif

Atsargiai su šveitikliais! Jie pašalina negyvas ląsteles, bet per dažnai juos naudodama gali pažeisti odą arba ji labai išsausės, o tai jau negerai. Apskritai šveitiklius rekomenduojama naudoti 1-2k. į savaitę. smile.gif Kasdieniniam naudojimui puikiai tinka prausikliai vietoj šveitiklių.
Atsakyti
Neissivaizduojat koki gera buda kovot su spuogais radau! Ir jis man taip padeda!
O viskas yra taip: oda gamina riebalus tam, kad nenusausetu, o mes su visais prausikliais ir sveitikliais ja nusausiname, todel gaunasi uzburtas ratas-kuo daugiau nusausinam, tuo daugiau ji riebalu prigamina. Bet jei mes ja kasdien drekinsime, jai paciai nebereikes gaminti riebalu, ir issispres problema del nusausejusios odos, galesime reguliuot riebalu kieki drekindami oda tiek, kiek jai to reikia. mirksiukas.gif
Pati tai isbandziau: nebebuvo prausiklio duse, todel nusiprausiau su savo mazyles sesutes kuna drekinanciu ir svelninanciu kuno prausikliu. Ryte oda buvo nuostabiai svelni. Pabandziau darkarta vakare, pries einant miegot, atsibudusi buvau vel maloniai nustebinta: mano pajuode paakiai buvo vos iziurimi, o oda neapsakomai svelni ir ne riebaluota, o spuogai apmazeje biggrin.gif
Labai dziaugiuosi radusi tai, ko istiesu man seniai reikejo, o kadangi kudikiu prausikliai patys svelniausi odai, manau jie puikiai tiks, ir nedirgins odos.
Naudosiu ji tol, kol spuogai isnyks ir galesiu dziaugtis svelnia ir skaiscia oda be spuogu ir pajuodusiu pavargusiu paakiu 4u.gif
Pacios pabandykit, nieko neprarasit, jei kelias dienas skirsit kazkam naujo ax.gif
Sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jūs neįsivaizduojate kaip padėjote man su tuo patarimu "užtepti dantų pastos ant spuogo" SUPPPPPER ! ačiūūū thumbup.gif clap.gif clap_1.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(*kapucino* @ 2011 08 28, 16:19)
Neissivaizduojat koki gera buda kovot su spuogais radau! Ir jis man taip padeda!

Tah. Tu dievas. : DDD Padėjo, ir netgi labai. Jau dvi dienos kaip padeda! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtoškė @ 2011 08 30, 19:55)
Tah. Tu dievas. : DDD Padėjo, ir netgi labai. Jau dvi dienos kaip padeda! 4u.gif

Va butent, o ir oda neapsakomai svelni, ir neblizga, tokia kaip matine biggrin.gif
Labai dziaugiuosi 4u.gif
O su mama pasitarusios laukiam nuolaidu vaistinese, kad nusipirkt dar gal koki drekikli, maniskis jau baigiasi, juk ne vien veida as drekinu, o ir sese maza gi prausias blush2.gif
O kaip ir tau man padejo iskart: jau po 2 dienu maciau akivaizdzius rezultatus.
Dar karta kartoju: pabandykit, nieko naprarasit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*kapucino* @ 2011 08 31, 14:42)
Va butent, o ir oda neapsakomai svelni, ir neblizga, tokia kaip matine biggrin.gif
Labai dziaugiuosi 4u.gif
O su mama pasitarusios laukiam nuolaidu vaistinese, kad nusipirkt dar gal koki drekikli, maniskis jau baigiasi, juk ne vien veida as drekinu, o ir sese maza gi prausias blush2.gif
O kaip ir tau man padejo iskart: jau po 2 dienu maciau akivaizdzius rezultatus.
Dar karta kartoju: pabandykit, nieko naprarasit drinks_cheers.gif

O koki tu ten seses naudoji? Gal nufotografuoti? g.gif
Atsakyti
Aš tai buvau nusipirkusi visą rusišką Eveline Pure control liniją (prausiklis, tonikas ir kremas nuo spuogų), tai prausiklis tai tragiškas. Žiauriai sausino odą, tai tik džiaugiausi kai baigėsi. Tonikas suėjo, kartočiau. O kremas taip ir stovėjo, be paskirties. biggrin.gif

Vieną vakarą nusiprausiau su Clean & Clear 2in1 prausikliu-kauke, tai ištiesų laabai sausa oda buvo, o kai pasitepiau prieš miegą tuo kremu, ryte buvo tikrai apmažėję spuogų, o oda labai švelni.
P.S. Tą kremą pirkau Eurokos, ir jis tikrai nebrangus. 4u.gif va jis

http://www.mainyk.lt...inantys/141923/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtoškė: 31 rugpjūčio 2011 - 14:34
QUOTE(*Harpija* @ 2011 08 31, 15:00)
O koki tu ten seses naudoji? Gal nufotografuoti? g.gif

Nufotografuoti nelabai galiu, bet kaip prausiausi-tinka bet koks vaiku kremas, nes visi jie valo, bet nesausina. Atvirksciai- jie drekina oda. Tuomet tinka bet kuris.
Tas kuri as naudoju-Penaten skirtas nakciai, toks violetinis, nes prausiuosi nuo siol tik vakare. Ir taip i mokykla veluoju rytais biggrin.gif
Atsakyti
Kamuoja spuogai jau du metus, dariau ir gulumini veido valyma nieko nepadejo, dabar tai is vis T zona tragiska, ir dar tie spuogai raudoni ir dideli, kartais paspaudziu kai buna velniskai dideli, bet stengiuos nespaudyti. Naudoju daug priemoniu, bet niekas nepadeda, kaip sake dantu pasta retkarciais padedavo, bet kai kiekviena diena naudojau tai ir jinai nebepadedavo.
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2011 10 15, 16:21)
Kamuoja spuogai jau du metus, dariau ir gulumini veido valyma nieko nepadejo, dabar tai is vis T zona tragiska, ir dar tie spuogai raudoni ir dideli, kartais paspaudziu kai buna velniskai dideli, bet stengiuos nespaudyti. Naudoju daug priemoniu, bet niekas nepadeda, kaip sake dantu pasta retkarciais padedavo, bet kai kiekviena diena naudojau tai ir jinai nebepadedavo.

Kuo mažiau tų prausiklių, pati įsitikinau. Vakare, prieš einant miegot, nuprausk vaikišku muiliuku ar kuo, kur minėjo. Tuomet, papuršk veidą spec. vandeniu purškiamu, būna pirkti ir nuvalyk vatos diskeliu. Ryte irgi apsipuršk ir nuvalyk. O ir tų kremų per daug nereikia naudoti - užkemša poras ir gaunasi riebalų perteklius smile.gif O šiaip, gali panaudoti Manhattan krempūdrą matinę, ji antibakterinė, nuo spuogų. Pati naudoju ją ir dar tos pačios linijos mask. pieštuką, man padeda. Tik spalvą atitaikykit. Ir ką aprašiau, pati darau, mano veidui tinka ir patinka. Beje, man tai kosmetologė rekomendavo, taigi, tikrai nepagalvokit, kad nesąmonę išsigalvojau. Atrodo paprastos priemonės, be tų visų 20 litų kainuojančių clean&clear smile.gif Pabandykit smile.gif
Atsakyti