Neissivaizduojat koki gera buda kovot su spuogais radau! Ir jis man taip padeda!
O viskas yra taip: oda gamina riebalus tam, kad nenusausetu, o mes su visais prausikliais ir sveitikliais ja nusausiname, todel gaunasi uzburtas ratas-kuo daugiau nusausinam, tuo daugiau ji riebalu prigamina. Bet jei mes ja kasdien drekinsime, jai paciai nebereikes gaminti riebalu, ir issispres problema del nusausejusios odos, galesime reguliuot riebalu kieki drekindami oda tiek, kiek jai to reikia.
Pati tai isbandziau: nebebuvo prausiklio duse, todel nusiprausiau su savo mazyles sesutes kuna drekinanciu ir svelninanciu kuno prausikliu. Ryte oda buvo nuostabiai svelni. Pabandziau darkarta vakare, pries einant miegot, atsibudusi buvau vel maloniai nustebinta: mano pajuode paakiai buvo vos iziurimi, o oda neapsakomai svelni ir ne riebaluota, o spuogai apmazeje
Labai dziaugiuosi radusi tai, ko istiesu man seniai reikejo, o kadangi kudikiu prausikliai patys svelniausi odai, manau jie puikiai tiks, ir nedirgins odos.
Naudosiu ji tol, kol spuogai isnyks ir galesiu dziaugtis svelnia ir skaiscia oda be spuogu ir pajuodusiu pavargusiu paakiu
Pacios pabandykit, nieko neprarasit, jei kelias dienas skirsit kazkam naujo
Sekmes visoms