Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunatviniai spuogai

QUOTE(AgnePagne @ 2011 08 01, 16:08)
Tik nepersistenk su kosmetologe. Sugadino ji man veidą, čiulpdama iš manęs pinigus. Eidavau pas ją kas mėnesį, o ji ką, nieko nesakė, kad blogai, tik traukė pinigus. Dabar visas veidas randuotas.

Eik pas dermatologę, naudok tepalus cinko pagrindu. Tepk molio pagrindu pagamintas kaukes, geriau natūralias molio kaukes. Ir maitink veidą kremais, neklausyk, jei tau kas nors sakys, kad spuoguotos odos negalima maitinti. Maitink ir drėkink.

Ir šiaip, kad ir kaip nemalonu, bet bėrimai nesibaigs kol nesibaigs brendimas.

Tai jei Jums nutiko tokia nelaime, tai nereiskia, kad kosmteloges yra blogai.
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2011 08 01, 16:49)

Na berods nesakiau, kad neik pas kosmetologę, o sakiau nepersistenk g.gif Kas per jaunimas šiais laikais, tu jiems auksą, jie tau kiaulę... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2011 08 01, 16:49)

Niekas nesako, kad kosmetologės blogai doh.gif Bet jei yra problema, manau, kad gydytojai turi geresnę kvalifikaciją padėt ir patart smile.gif Tuo labiau, kad yra tikrai veiksmingų tepalų, kurie gydo odą, o ne tik ją nušveičia ir realiai problemos neišsprendžia mirksiukas.gif O jei jau pas gydytojus eit nenorit, tai pačios nusipirkit cinko oksido tepalo ar Akne B5, bent man jie padėjo geriausiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2011 07 29, 21:06)
Taip, atskirt baltyma nuo trynio ir uzsitept baltyma 4u.gif  Taip, is vistos kiausinio biggrin.gif
gal turejai omenyje maskuojamasis piestukas?
Jis uzmaskuojaa ir tuo apciu gydo 4u.gif
(maskuoja kaip pudra, ar kazkas panasaus

Ten ne piestukas, o toks tepalas grynai nuo spuogu. Kai sutaisys mano kompiuteri idesiu ir ta puslapiuka kur skaiciau apie ta tepaliuka. O kas ten per piestukai? Gal jie irgi visai nieko? mirksiukas.gif
Na jei kas, tai dekit tepaliukus, kremukus ir taip toliau. Zodziu tai, kas padeda. Man bent jau biski padejo toks prausiklis. Prausiau ryte ir vakare kasdien, todel spuogiukai pranykdavo bent trumpam, bet jei neprausi bent viena diena, iskart atsiranda.. O tai labai vargina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*kapucino* @ 2011 08 03, 13:16)
O kas ten per piestukai? Gal jie irgi visai nieko? mirksiukas.gif

Paprasti kūno spalvos maskuojamieji pieštukai, kai kurie būna neva ir gydomieji, o kai kurie tik maskuoja. kažkas panašaus į pudrą. jų būna pirkti kosmetikos paruotuvėse 4u.gif Man jie labai patinka, jei reikia kur nors išbėgti, o ant kaktos išoka spuogas, tai greit užteplioju ir ne taip krenta į akis jis thumbup.gif
tik reikia atitaikyti pieštuko spalvą su savo kūno spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasakysiu primityvų būdą, kaip per naktį nudžiovinti spuogą biggrin.gif Paslaptis labai paprasta - tereikia užtepti dantų pastos wink.gif Patikėkit, būdas efektyvus. Išbandyta.
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2011 08 04, 15:19)
Pasakysiu primityvų būdą, kaip per naktį nudžiovinti spuogą  biggrin.gif Paslaptis labai paprasta - tereikia užtepti dantų pastos wink.gif Patikėkit, būdas efektyvus. Išbandyta.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su spuogais tai ir man problema doh.gif Atrodo būna būna toki mažiukai,o po kelių dienų išauga jau koki du dideli ir taip juos skauda doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iewukas37 @ 2011 08 08, 14:35)
Su spuogais tai ir man problema  doh.gif  Atrodo būna būna toki mažiukai,o po kelių dienų išauga jau koki du dideli ir taip juos skauda  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Va butent verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2011 08 04, 15:19)
Pasakysiu primityvų būdą, kaip per naktį nudžiovinti spuogą  biggrin.gif Paslaptis labai paprasta - tereikia užtepti dantų pastos wink.gif Patikėkit, būdas efektyvus. Išbandyta.

jooo... kaskada seniai isbandziau kai ir man buvo o pries kelias dienas atsirado toks negrazus spuogas ant kaktos tai uzsitepiau vel kaip seniau dantu pastos ir kaip grauzt pradejo po kokiu 2-3 minuciu blink.gif
dar visai neblogai tepti muila ant spuogu irgi nudziovina ( bent jau man anksciau padedavo) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele5 @ 2011 08 09, 21:17)
jooo... kaskada seniai isbandziau kai ir man buvo o pries kelias dienas atsirado toks negrazus spuogas ant kaktos tai uzsitepiau vel kaip seniau dantu pastos ir kaip grauzt pradejo po kokiu 2-3 minuciu blink.gif
dar visai neblogai tepti muila ant spuogu irgi nudziovina ( bent jau man anksciau padedavo)  thumbup.gif

Kai buvau paauglė, priemonių nebūdavo kažin kas. Tai iš neišmanymo užsitepdavau veidą tokiu specialiu muilu su siera ir džiovindavau biggrin.gif Jergutėliau tu mano, kaip pagalvoju, kokia temnota būdavau...

Šiaip labai gerai dėti ramunėlių, medetkų kompresus. Maloniai nuramina, atgaivina, suminkština odą. O juk viršutinis suragėjęs odos sluoksnis yra viena iš esminių spuogų atsiradimo priežasčių.
Atsakyti
Aš išvis esu labai atsargi su visomis kosmetikomis ax.gif Naudoti daug negaliu, nes alergija yra tai stengiuosi kuo mažiau pirkalioti ir kuo daugiau naudoju tai kas mano darže. Vaikams kai darau salotas nuskutu agurkus, o žievelę patrinu veido odą, kaklą. Oda būna švelnutė mirksiukas.gif agurkas labai gerai padeda jeigu nuo kompiuterio ar televizoriaus akys būna pavargusios mirksiukas.gif
Atsakyti